Bak ben gastrit varmi diye endoskopi yaptılar ben doktora artistlik yaptım bayilamam ya ayilamazsam diye o anda öğürmeye başlayınca like işareti yaptım parmakla narkozu verdilerBen ameliyathane de korkuyorum ya papağana bağlıyorum sonra beni uyutun beni uyutun diye
Kuzu 37.haftaya girsekte ciğer geliştirici vuruluyormu neye göre o iğneYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kizlar hep beraber çok şükür. Benm yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek ben hemen yarın al diyebilirim. Çünkü karnım korkunç durumda tasinmayacak kadar kötü bakalm ne diyecek erkend öğün riski yaşadım 2 ciğer geliştirici de vuruldum 37+3 um bugün cuma alırsa 37+5 olucaz. Hep önde gidiyordu zaten umarım onaylar
Uyyyy kıyamam canimsinnndualarım hep sizlerleRabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, az kaldı kuzum benimde 2-3 haftaya alırlar galiba. Evet erkek, sen nasılsın, herşey yolunda mı? Eskileri görünce öyle seviniyorum ki, kader arkadaşlığı
Canim ben de uyku tulumuna ek kundak ariyorum, aldigin markayi paylasir misin?Sağol canım, kundak var ama uyku tulumu almadım. Kasım ya havalar soğuk üşürse diye penye battaniye mi kullansam acaba
muhtemelen canım ciğer ve sarılık riskinden dolayıdır dediğin gibi. Benim doktor da keşke şöyle güzel güzel açıklasaCanım ben 38+1 de almasını teklif ettim. Doktorum erkek bebeklerde genelde erken alınca solunum ve ememedigi için sarılık problemi oluyor dedi. O yüzden 39 tam bitsin dedi. Galiba bu yüzden.
Ay benim doktor da bahsetti ondan. Hani ciğer geliştirici de olabilir ama duruma göre bakarız ileri haftalarda çok önerilmiyor dedi. Ben de biraz araştırmıştım ileri haftalarda faydadan daha çok zararı olabiliyormuş. Ama gündeme getirmesine bile şaşırdım 37 de çocuğun ciğerleri gelişmiyor mu kiKuzu 37.haftaya girsekte ciğer geliştirici vuruluyormu neye göre o iğne
Ben de dün eşime dedim doğum hediyesi ne alıcaksın diye ev alıyorum daha ne alayım dediBak ben zaten kendimce normal değilimo zamanki hormonlarla neler yapabilirim mesuliyet kabul etmiyorum 9 ay çektiler bir süre daha alttan alsınlar
40 gün süt yapsın diye önüme şekerli yiyecekler içecekler katıp beni duba gibi yaparlarsa ömür boyu diyetisyen şartı katarım lohusalık sözleşmesi
Ben sarı yerine ömür boyu spor üyeliği hediye ettirdim kendime
Annenin ruh sağlığı fitliği sarıdan (altın)daha önemli dedim
Mutlu anne kaliteli süt mutlu bebek dedim bu sloganla hepsine kabullendirdim
Ben 37 38den sonra ciğerler tamamlanıyor diye biliyorum kuzu yoksa banada derdi vurulman lazım diye benimki son haftayı görür senin bebek dediAy benim doktor da bahsetti ondan. Hani ciğer geliştirici de olabilir ama duruma göre bakarız ileri haftalarda çok önerilmiyor dedi. Ben de biraz araştırmıştım ileri haftalarda faydadan daha çok zararı olabiliyormuş. Ama gündeme getirmesine bile şaşırdım 37 de çocuğun ciğerleri gelişmiyor mu ki
Kuzu modası geçiyor ya ben küpeden yanayim ondanda sıkılırım diye spor sözleşmesi yaptım özel fizyoterapist eşliğinde reformer pilatesBen de dün eşime dedim doğum hediyesi ne alıcaksın diye ev alıyorum daha ne alayım dedidedim ev anahtarını altın suyuna daldır onu tak bana dedim ama bir altın kolyeye hayır demezdim
Aynen yaa bu pozisyonu sevdi.Ve haftalardir gobek deligimin hizasinda cikinti yapip kaliyo.Evet evet her harekette değil. Dün baya 2 saat ara ara devam etti, gece yoktu şimdi birden yataktan fırladım lavaboya
Bizimkinin dönmesine artk pek ihtimal vermiyoruz kordon dolanmasından o yüzden. 35 haftadır hep aynı pozisyonda maşallah yer etti sağ kaburgamın altını
Yok canım sporcu değilim 17.haftada pilatese başladım öyle devam ettirdim. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebislerimizeSen sporcusun sanırım ne güzel vücudunu kullanmayı biliyorsundur normal doğumda çok önemli..
Güzel doğumlarımız olsun hepimizin
Şanslisin. Ben işe dönmek zorundayim. Ne cok isterdim evde kalayim bebegimle spora da gideyim gezeyim takilayim zaman gecireyim. Hayatta herkese şartlar farkli malesef. Ne mutlu sana canim.Kuzu modası geçiyor ya ben küpeden yanayim ondanda sıkılırım diye spor sözleşmesi yaptım özel fizyoterapist eşliğinde reformer pilateskocacim diyor o para etmez dedim çıldırtma beni sana geri dönüşümü mutlu anne mutlu bebek dedim
çünkü 2 sene çalışamayacağım en azından ruhen ve bedenen aktif olimki herkese hayrı olsun
Kuzum Rabbim hayırlısıyla eşinle bebeginle huzurla mutlulukla sağlıklı bir şekilde oturmayı nasip etsin Rabbim kem gözlerden korusun
Aynen yaa bu pozisyonu sevdi.Ve haftalardir gobek deligimin hizasinda cikinti yapip kaliyo.
Çok daha iyiyiz canım çok yoğun günler o yüzden çok yazamıyorum ,taburcu oldu oğlum da ben de benim dikişlerde hematom oluştu dün de onunla uğraştık işte
Tek tek çünkü memeyi tutamıyorlar tutabilen de ben kafasını sabit tutup ağzına memeyi soktuğum için tutabiliyor memeyi ya da kafayı bıraktığım anda baştan uğraşıyoruz. İkisini birden denememe ya da yapabilmeme aylar var sanırım Allah o günleri görmeyi de nasip eder inşallahCanım çok geçmiş olsun hava nemlendiricin yoksa al hemen o da burunlarını açmalarına yardımcı olabilir. Bizim ikizler de geceleri sürekli tıkanırdı annemler hava nemlendiricisini kullanırlardı daha rahat ederlerdi. Bir de aynı ayna ikiz emzirme pozisyonları var onu mu yapıyorsun yoksa tek tek mi emzirmeyi demlniyorsun eğer tek tek ise aynı anda emzirmeyi deneyebilirsin. Önce tutana verdir sonra diğeri ile uğraş belki daha az yorulursun. Bir de şimdi unuttum adını da parmakla besleme vardı belki o da sana yardımcı olabilir, küvez bebeklerinde emzirme problemi çok yaşanıyor maalesef inşallah aşarsınız ve emzirirsin uzun süre
Konuyu takip edemedim ama belden aşağı uyuşma ve genel anestezi konusunda seçim şansınız varsa benim bebeğimin akciğerinde sıkıntı olmasının sebebi genel anestezi gösteriliyor maalesef bebek çok etkileniyormuş genel anesteziden ben biliyordum da bu denli bilmiyordum tabii bi sağlık sıkıntınız yoksa diğeri bebek için daha sağlıklısı benim seçim hakkım olmadı kanama sorunundan dolayı genel olmak zorundaydıBenim ortanca teyzem narkozlu olmuş 2sinide o iğne ağrısından daha iyi dedi kuzum bugün konuştum.
Bende doktora sorup ona göre karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?