2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben ameliyathane de korkuyorum ya papağana bağlıyorum sonra beni uyutun beni uyutun diye
Bak ben gastrit varmi diye endoskopi yaptılar ben doktora artistlik yaptım bayilamam ya ayilamazsam diye o anda öğürmeye başlayınca like işareti yaptım parmakla narkozu verdiler adam kilon kaç dedi cevaplayana kadar gitmişim

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kizlar hep beraber çok şükür. Benm yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek ben hemen yarın al diyebilirim. Çünkü karnım korkunç durumda tasinmayacak kadar kötü bakalm ne diyecek erkend öğün riski yaşadım 2 ciğer geliştirici de vuruldum 37+3 um bugün cuma alırsa 37+5 olucaz. Hep önde gidiyordu zaten umarım onaylar

Kuzu 37.haftaya girsekte ciğer geliştirici vuruluyormu neye göre o iğne

Uyyyy kıyamam canimsinnn benimde ne zaman aklimdaydin bir türlü fırsat bulup yazamamıştım

Çok şükür canım bir sıkıntı yok işte bakalım bu ay ne olacak henüz bir haberim yok isnhaAllahhh yakında olur

Canım ben 38+1 de almasını teklif ettim. Doktorum erkek bebeklerde genelde erken alınca solunum ve ememedigi için sarılık problemi oluyor dedi. O yüzden 39 tam bitsin dedi. Galiba bu yüzden.
muhtemelen canım ciğer ve sarılık riskinden dolayıdır dediğin gibi. Benim doktor da keşke şöyle güzel güzel açıklasa

Kuzu 37.haftaya girsekte ciğer geliştirici vuruluyormu neye göre o iğne
Ay benim doktor da bahsetti ondan. Hani ciğer geliştirici de olabilir ama duruma göre bakarız ileri haftalarda çok önerilmiyor dedi. Ben de biraz araştırmıştım ileri haftalarda faydadan daha çok zararı olabiliyormuş. Ama gündeme getirmesine bile şaşırdım 37 de çocuğun ciğerleri gelişmiyor mu ki

Ben de dün eşime dedim doğum hediyesi ne alıcaksın diye ev alıyorum daha ne alayım dedi dedim ev anahtarını altın suyuna daldır onu tak bana dedim ama bir altın kolyeye hayır demezdim

Ben 37 38den sonra ciğerler tamamlanıyor diye biliyorum kuzu yoksa banada derdi vurulman lazım diye benimki son haftayı görür senin bebek dedi
Ben hala 38.haftada direniyorum

Ben de dün eşime dedim doğum hediyesi ne alıcaksın diye ev alıyorum daha ne alayım dedi dedim ev anahtarını altın suyuna daldır onu tak bana dedim ama bir altın kolyeye hayır demezdim
Kuzu modası geçiyor ya ben küpeden yanayim ondanda sıkılırım diye spor sözleşmesi yaptım özel fizyoterapist eşliğinde reformer pilates kocacim diyor o para etmez dedim çıldırtma beni sana geri dönüşümü mutlu anne mutlu bebek dedim
çünkü 2 sene çalışamayacağım en azından ruhen ve bedenen aktif olimki herkese hayrı olsun

Kuzum Rabbim hayırlısıyla eşinle bebeginle huzurla mutlulukla sağlıklı bir şekilde oturmayı nasip etsin Rabbim kem gözlerden korusun

Aynen yaa bu pozisyonu sevdi.Ve haftalardir gobek deligimin hizasinda cikinti yapip kaliyo.

Şanslisin. Ben işe dönmek zorundayim. Ne cok isterdim evde kalayim bebegimle spora da gideyim gezeyim takilayim zaman gecireyim. Hayatta herkese şartlar farkli malesef. Ne mutlu sana canim.

Çok daha iyiyiz canım çok yoğun günler o yüzden çok yazamıyorum ,taburcu oldu oğlum da ben de benim dikişlerde hematom oluştu dün de onunla uğraştık işte bebeğimiz kuvözde kaldığı sürece biberona alıştığı için sürekli bir süt sağma ve plastik meme ucu maceramız var o bizi zorluyor ,bir de gaz olayları çabuk başladı gibi oysaki yememe içmeme çok dikkat ediyorum ,sen nasılsın canım doğum tarihi belli oldu mj takip edemedim hiç

Tek tek çünkü memeyi tutamıyorlar tutabilen de ben kafasını sabit tutup ağzına memeyi soktuğum için tutabiliyor memeyi ya da kafayı bıraktığım anda baştan uğraşıyoruz. İkisini birden denememe ya da yapabilmeme aylar var sanırım Allah o günleri görmeyi de nasip eder inşallah oda nemlendiricim var ve hiç açmadım biliyomusun aklıma bile gelmedi oysaki kalorifer çalışıyor hemen bugün temizleyip açayım.

Benim ortanca teyzem narkozlu olmuş 2sinide o iğne ağrısından daha iyi dedi kuzum bugün konuştum.
Bende doktora sorup ona göre karar vereceğim
Konuyu takip edemedim ama belden aşağı uyuşma ve genel anestezi konusunda seçim şansınız varsa benim bebeğimin akciğerinde sıkıntı olmasının sebebi genel anestezi gösteriliyor maalesef bebek çok etkileniyormuş genel anesteziden ben biliyordum da bu denli bilmiyordum tabii bi sağlık sıkıntınız yoksa diğeri bebek için daha sağlıklısı benim seçim hakkım olmadı kanama sorunundan dolayı genel olmak zorundaydı

Kızlar acile geldim tansiyon yüksekliğinden dolayı 14/10 çıktı burdada açıklık varmı diye kontrol ettiler 4 tüp kan 2 tüp idrar aldılar 15 dakikada tansiyon olcuyorlar bakalım inşallah birşey çikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…