2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım normal tutabiliyorlar mı benimki tutamıyor orada biberona alıştığı için plastik uçla veriyorum ki göğüs ucum da var aslnda , zorlamak da istemşyorum nefesine falan bir şey olmasın diye yeter ki doysun ama keşke uçsuz tutsa tabi dışarda flaan büyük kolaylık

Canım çok sevindim çıkmanıza gözünüz aydın.
Benim gaz sandığım şey laktoz alerjisi çıktı sen de tedbirli ol. Allah kolaylık versin

Benim gaz sandığım şey laktoz alerjisi çıktı sen de tedbirli ol. Allah kolaylık versin
Nasıldı belirtilerin canım ben hiç takip edemedim doktora gittik ama bakmadı alerjik bir şey zaten gidene kadar kakasını yapıp rahatlamıştı karnı sert flaan dedi gaz dedi damla verdi organik ama kullanmıyoruz

Biri tutuyor çok açsa kafasını sabit tuttuğumda fakat emmesi üç dört fırt oluyor. Diğeri hiç tutamıyor ağzına yerleştirmeyi başarsam da kapatıp emmeyi başlatmıyor.

Biri tutuyor çok açsa kafasını sabit tuttuğumda fakat emmesi üç dört fırt oluyor. Diğeri hiç tutamıyor ağzına yerleştirmeyi başarsam da kapatıp emmeyi başlatmıyor.
Plastik uçla denedin mi bana emzirme hemşirwsi öyle denetti ve o şekilde güzel emiyor diğer türlü hiç tutamıyor ağzını o şeklinde açıyor uymuyor meme ucuna

Şanslisin. Ben işe dönmek zorundayim. Ne cok isterdim evde kalayim bebegimle spora da gideyim gezeyim takilayim zaman gecireyim. Hayatta herkese şartlar farkli malesef. Ne mutlu sana canim.
Benim gebelik sürecim bile spontane geliştiği için hakkım var kuzum herkesin hakkı var durumlar şartlar kendine göre sağlandığı sürece
Birde ben pimpirikliyim bakan biri olsa bile en azından sütten kesilene kadar wc egitimine kadar kreşte düşünmüyorum sonrasi sosyallesmesi açısından yarım gün göndereceğim

Ben de normal doğum yaparken yanımda birisi prenses doğum yapıyordu onun anestezi doktoru hep benimle ilgilendi Allah razı olsun hep beni sakinleştirici doğum anında yanıma geldi bebeğimi gösterdi hiç devlet Hastanesi'nde gibi değildim şans meselesi biraz da inşallah bu doğumumuz da güzel geçer iki seferdir özele gidiyorum iki seferinde de sorun çıkıyor gene devlette doğum yapmak zorunda kalıyorum ama llah'a şükür Allah iyi insanlarla karşılaştırdı İnşallah bunda da öyle olur

Çok teşekkür ederim Dediklerinizi yapacam dikkatli olacam inşallah yukarı çıkar
Sizin totalis i doktorunuz kaçıncı haftada gördü?

Çok güzel bir bilgi teşekkür ederim tatlım kaçıncı haftada genel anesteziyle doğumun gerçekleşti

Kendini ve bedenini serbest bırakmaya çalış canım inşallah hayrlısıyla sağlıkla kavuşun birbirinize. Derin nefes al ve çişini yapıyormuş gibi ıkın. Ben de daha doğurmadım ama öyleymiş
Gül kokla mum söndür bana da gebe eğitiminde öyle öğretmişlerdi

Benim kayınvalide de bebeği ilk duydu, nevresim takımı alıcam diyip duruyor. Nevresim takımı dediği de yastık ve yorgan takımı. Dedim anne 2 yaşına kadar kullanmıcam, acelesi yok. Ne dedimse anlamıyordu, en sonunda gitti aldı ahahahha dedim lanet olsun 2 3 yaşına gelince kullanırım, ver
Benimki 10 gün sonra çatı muayenesi yapacam dedi e hocam dogurursam o zamana kadar dedim e o zaman doğumda zaten yapacam dedi.
Mantıklı
@navicula
Şuan net tam bayılma istiyorum bir konu okudum okumaz olaydım belden uyusturma yapmışlar kaçak olmuş hep tansiyonu yüksek çıkıyormuş keşke 3 hafta daha girmeseydim doğurana kadar
Ay internetteki şeyleri okuma canım. Ben de nerde felaket var onları bulurum normalde, o yüzden bıraktım. Sakin sakin kasım annelerinde takılıyorum işte
Gözün aydın canım, sağlıklı doğumların olsun inş
Anne babasını kavga ettirmez 4 Kasımda gelir bence
Dün bebitonun kıyafetlerini elde yikadik haci sakirle ev mis koktu mis daha gelmeden
Güzel günlerde giysin kuzu

Şanslisin. Ben işe dönmek zorundayim. Ne cok isterdim evde kalayim bebegimle spora da gideyim gezeyim takilayim zaman gecireyim. Hayatta herkese şartlar farkli malesef. Ne mutlu sana canim.
Kuzu şartlar el veriyorsa haftada 2 sende pilatese gidebilirsin bedenini yormadan inanki o spordan sonra insanın duruşu hariç ruh sağlığınada iyi geliyor daha bir mutlu oluyorsun antidepresan hap etkisi yapıyor birde stres yönetimi çok iyi oluyor

Aynen ya benim doktor da 38 sonuna bekleyelim dedi bence hic gerek yok 37 olunca kavuşalım Allahim izniyle dimi bebek sıkıştı icerde dun yukardan cikcak sandim hem bebek rahatlar hem ben demi

çıkmaz inşallah takip altindasin zaten endişelenme geçmiş olsun cok

Masallah bugünden arasan soylesen ona göre hazırlıklı gitsen haftasi gayet iyi
Saglikla gelsin insallah

Belden igneli birde annemin yanında olmasına karar kıldım yanimada 4 litre su en acısından çifte kavrulmuş Türk kahvesi en şekersizinden bitter çikolatayla doğumuda zirvede bırakırım diye düşünüyorum
Benim doğum hikayem trajikomik olacak gibi duruyor

Laktoz alerjisinde süt ve süt ürünleri yasak dimi tatlım.
Laktoz bizde bile gaz yapıyor bebekler ne yapsın
Rabbim şifa versin
Gluten alerjisi bile gaz yapabilirmis

Benim hayalim de sancı odasında dans etmek, doğuma doula da gelecek deli dolu biri kendisi inşallah eğlenerek atlatırız kasılmaları

Tam genele karar vericem bunu okudum bebek etkilenebiliyorsa hic riske atmamak lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…