Canım normal tutabiliyorlar mı benimki tutamıyor orada biberona alıştığı için plastik uçla veriyorum ki göğüs ucum da var aslnda , zorlamak da istemşyorum nefesine falan bir şey olmasın diye yeter ki doysun ama keşke uçsuz tutsa tabi dışarda flaan büyük kolaylıkTek tek çünkü memeyi tutamıyorlar tutabilen de ben kafasını sabit tutup ağzına memeyi soktuğum için tutabiliyor memeyi ya da kafayı bıraktığım anda baştan uğraşıyoruz. İkisini birden denememe ya da yapabilmeme aylar var sanırım Allah o günleri görmeyi de nasip eder inşallahoda nemlendiricim var ve hiç açmadım biliyomusun aklıma bile gelmedi oysaki kalorifer çalışıyor hemen bugün temizleyip açayım.
Canım çok sevindim çıkmanıza gözünüz aydın.Çok daha iyiyiz canım çok yoğun günler o yüzden çok yazamıyorum ,taburcu oldu oğlum da ben de benim dikişlerde hematom oluştu dün de onunla uğraştık iştebebeğimiz kuvözde kaldığı sürece biberona alıştığı için sürekli bir süt sağma ve plastik meme ucu maceramız var o bizi zorluyor ,bir de gaz olayları çabuk başladı gibi oysaki yememe içmeme çok dikkat ediyorum ,sen nasılsın canım doğum tarihi belli oldu mj takip edemedim hiç
Kaç haftalık oldunuz canımKızlar acile geldim tansiyon yüksekliğinden dolayı 14/10 çıktı burdada açıklık varmı diye kontrol ettiler 4 tüp kan 2 tüp idrar aldılar 15 dakikada tansiyon olcuyorlar bakalım inşallah birşey çikmaz
Nasıldı belirtilerin canım ben hiç takip edemedim doktora gittik ama bakmadı alerjik bir şey zaten gidene kadar kakasını yapıp rahatlamıştı karnı sert flaan dedi gaz dedi damla verdi organik ama kullanmıyoruzCanım çok sevindim çıkmanıza gözünüz aydın.
Benim gaz sandığım şey laktoz alerjisi çıktı sen de tedbirli ol. Allah kolaylık versin
Biri tutuyor çok açsa kafasını sabit tuttuğumda fakat emmesi üç dört fırt oluyor. Diğeri hiç tutamıyor ağzına yerleştirmeyi başarsam da kapatıp emmeyi başlatmıyor.Canım normal tutabiliyorlar mı benimki tutamıyor orada biberona alıştığı için plastik uçla veriyorum ki göğüs ucum da var aslnda , zorlamak da istemşyorum nefesine falan bir şey olmasın diye yeter ki doysun ama keşke uçsuz tutsa tabi dışarda flaan büyük kolaylık
Plastik uçla denedin mi bana emzirme hemşirwsi öyle denetti ve o şekilde güzel emiyor diğer türlü hiç tutamıyor ağzını o şeklinde açıyor uymuyor meme ucunaBiri tutuyor çok açsa kafasını sabit tuttuğumda fakat emmesi üç dört fırt oluyor. Diğeri hiç tutamıyor ağzına yerleştirmeyi başarsam da kapatıp emmeyi başlatmıyor.
Benim gebelik sürecim bile spontane geliştiği için hakkım var kuzum herkesin hakkı var durumlar şartlar kendine göre sağlandığı süreceŞanslisin. Ben işe dönmek zorundayim. Ne cok isterdim evde kalayim bebegimle spora da gideyim gezeyim takilayim zaman gecireyim. Hayatta herkese şartlar farkli malesef. Ne mutlu sana canim.
Ben de normal doğum yaparken yanımda birisi prenses doğum yapıyordu onun anestezi doktoru hep benimle ilgilendi Allah razı olsun hep beni sakinleştirici doğum anında yanıma geldi bebeğimi gösterdi hiç devlet Hastanesi'nde gibi değildim şans meselesi biraz da inşallah bu doğumumuz da güzel geçer iki seferdir özele gidiyorum iki seferinde de sorun çıkıyor gene devlette doğum yapmak zorunda kalıyorum ama llah'a şükür Allah iyi insanlarla karşılaştırdı İnşallah bunda da öyle olurBenim ilk oğlumda anestezi doktorum hep başındaydı çokda ilgilendi saolsun destekledi. Korkma bitiyo gibi şeyler söyledi sürekli durumumu sordu çok iyi gelmişti bana. Esin olmasada o an destekleyen birinin olması güzeldi. Bide devlet Hastanesi'ndeydi dogumum
Çok teşekkür ederim Dediklerinizi yapacam dikkatli olacam inşallah yukarı çıkarBak senin bir de parsiyalis yani kısmen kapatıyor. Burda çoğumuzun totalis yani komple kapatıyor. Seninki allahın izniyle yukarı çıkacaktır merak etme, stres hiç yapma sadece dikkatli ol normal yaşamına devam et
Çok güzel bir bilgi teşekkür ederim tatlım kaçıncı haftada genel anesteziyle doğumun gerçekleştiKonuyu takip edemedim ama belden aşağı uyuşma ve genel anestezi konusunda seçim şansınız varsa benim bebeğimin akciğerinde sıkıntı olmasının sebebi genel anestezi gösteriliyor maalesef bebek çok etkileniyormuş genel anesteziden ben biliyordum da bu denli bilmiyordum tabii bi sağlık sıkıntınız yoksa diğeri bebek için daha sağlıklısı benim seçim hakkım olmadı kanama sorunundan dolayı genel olmak zorundaydı
Gül kokla mum söndür bana da gebe eğitiminde öyle öğretmişlerdiKendini ve bedenini serbest bırakmaya çalış canım inşallah hayrlısıyla sağlıkla kavuşun birbirinize. Derin nefes al ve çişini yapıyormuş gibi ıkın. Ben de daha doğurmadım ama öyleymiş
Benim kayınvalide de bebeği ilk duydu, nevresim takımı alıcam diyip duruyor. Nevresim takımı dediği de yastık ve yorgan takımı. Dedim anne 2 yaşına kadar kullanmıcam, acelesi yok. Ne dedimse anlamıyordu, en sonunda gitti aldı ahahahha dedim lanet olsun 2 3 yaşına gelince kullanırım, verİlk aylarda güvenli uyku için bırakın bir şey örrtmeyi uyku arkadaşını bile tavsiye etmiyor doktorlar. Kundak ya da uyku tulumu ideali sanırım.
Benimkinin şimdiden 5 yastık 2 yorganı var, annelerim sağolsunlar şimdiden gereksiz eşyalar ile doldurdular bebişin dolabını.Dilimde tüy bitti, yorgan yastık kullanmayacağım diye ama dinlemiyorlar
Bana 34+0'da bıraktırdı.
MantıklıBenimki 10 gün sonra çatı muayenesi yapacam dedi e hocam dogurursam o zamana kadar dedim e o zaman doğumda zaten yapacam dedi.
Ay internetteki şeyleri okuma canım. Ben de nerde felaket var onları bulurum normalde, o yüzden bıraktım. Sakin sakin kasım annelerinde takılıyorum işte@navicula
Şuan net tam bayılma istiyorum bir konu okudum okumaz olaydımbelden uyusturma yapmışlar kaçak olmuş hep tansiyonu yüksek çıkıyormuş keşke 3 hafta daha girmeseydim doğurana kadar
Gözün aydın canım, sağlıklı doğumların olsun inşGünaydın canım annelerdün görüşe gittik, ev ile hastane 35-40 dakika yol o kadar kötü geçti ki bu sefer eşime şöyle dedim sen eve dönüp bavulu, pusetleri al ben doğurucam herhalde kasılma, sancı hepsi vardı neyse gittik hastaneye doktor halimi görünce önce 21i cuma alalım dedi ay bana bir enerji geldi duyunca tabi sonra hem karından hem vajinal ultrason ile muayene etti yok duracaklar bunlar herhalde açılman yok dedi 31 ekime günü bağladık eğer çociklerim kendi günlerini kendileri seçmek istemezse 12 gün sonra kavuşmalar kavuşmalar inşallah. Açıklaması da şu oldu hafta iyi organ gelişimi tamamlandı artık dedi kilolarıda biri 2300 biri 2100 olmuş ikizler için ideal dedi fakat ben alsam küveze girseler ikimizde deriz ki keşke o 10 günü de bekleseydik o yüzden bırak acele etmeyelim dedi, bende öyle söyleyince hormonlarımla savaşıp mantıklı düşünebildim sanırım.
Konuşuyoruz ya hani beni 37de alıyor erken beni 40da alıyor geç falan bu tamamen doktorun olaya bakışı, yaklaşımı ile ilgili yani. Hangisinin anneyi ve bebeği riske atmayacağını düşünüyorsa onu seçiyorlar. Günün sonunda hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah, işin başı orada
Anne babasını kavga ettirmez 4 Kasımda gelir benceGünün belli olması çok heycan verici sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına albana henüz gün vermedi dün gitmiştim 35+0 da. Ama içimden geçen tarih 3 kasım. Neden bilmiyorum bu tarih geçiyor içimden. Eşiminde içinden 5 kasım sanırım 4 kasımda doğuracağım
Güzel günlerde giysin kuzuDün bebitonun kıyafetlerini elde yikadik haci sakirle ev mis koktu mis daha gelmeden
Kuzu şartlar el veriyorsa haftada 2 sende pilatese gidebilirsin bedenini yormadan inanki o spordan sonra insanın duruşu hariç ruh sağlığınada iyi geliyor daha bir mutlu oluyorsun antidepresan hap etkisi yapıyor birde stres yönetimi çok iyi oluyorŞanslisin. Ben işe dönmek zorundayim. Ne cok isterdim evde kalayim bebegimle spora da gideyim gezeyim takilayim zaman gecireyim. Hayatta herkese şartlar farkli malesef. Ne mutlu sana canim.
Aynen ya benim doktor da 38 sonuna bekleyelim dedi bence hic gerek yok 37 olunca kavuşalım Allahim izniyle dimi bebek sıkıştı icerde dun yukardan cikcak sandim hem bebek rahatlar hem ben demiValla kuzum 37 de normalde doğabilir ki o zaman ne yapacaklarne kadar anne karnında kalırsa iyi diyorlar ama bence 37 den sonra herhangi bir zamanda bebişler gelebilir ben rahatladım valla 38 39 u beklemek gözümü korkutuyor şu an bile bitse de gitsek modundayım
çıkmaz inşallah takip altindasin zaten endişelenme geçmiş olsun cokKızlar acile geldim tansiyon yüksekliğinden dolayı 14/10 çıktı burdada açıklık varmı diye kontrol ettiler 4 tüp kan 2 tüp idrar aldılar 15 dakikada tansiyon olcuyorlar bakalım inşallah birşey çikmaz
Masallah bugünden arasan soylesen ona göre hazırlıklı gitsen haftasi gayet iyiYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kizlar hep beraber çok şükür. Benm yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek ben hemen yarın al diyebilirim. Çünkü karnım korkunç durumda tasinmayacak kadar kötü bakalm ne diyecek erkend öğün riski yaşadım 2 ciğer geliştirici de vuruldum 37+3 um bugün cuma alırsa 37+5 olucaz. Hep önde gidiyordu zaten umarım onaylar
Belden igneli birde annemin yanında olmasına karar kıldımBenim kayınvalide de bebeği ilk duydu, nevresim takımı alıcam diyip duruyor. Nevresim takımı dediği de yastık ve yorgan takımı. Dedim anne 2 yaşına kadar kullanmıcam, acelesi yok. Ne dedimse anlamıyordu, en sonunda gitti aldı ahahahha dedim lanet olsun 2 3 yaşına gelince kullanırım, ver
Mantıklı
Ay internetteki şeyleri okuma canım. Ben de nerde felaket var onları bulurum normalde, o yüzden bıraktım. Sakin sakin kasım annelerinde takılıyorum işte
Gözün aydın canım, sağlıklı doğumların olsun inş
Anne babasını kavga ettirmez 4 Kasımda gelir bence
Güzel günlerde giysin kuzu
Laktoz alerjisinde süt ve süt ürünleri yasak dimi tatlım.Canım çok sevindim çıkmanıza gözünüz aydın.
Benim gaz sandığım şey laktoz alerjisi çıktı sen de tedbirli ol. Allah kolaylık versin
Benim hayalim de sancı odasında dans etmek, doğuma doula da gelecek deli dolu biri kendisi inşallah eğlenerek atlatırız kasılmalarıBelden igneli birde annemin yanında olmasına karar kıldımyanimada 4 litre su en acısından çifte kavrulmuş Türk kahvesi en şekersizinden bitter çikolatayla doğumuda zirvede bırakırım diye düşünüyorum
Benim doğum hikayem trajikomik olacak gibi duruyor
Tam genele karar vericem bunu okudum bebek etkilenebiliyorsa hic riske atmamak lazım yaKonuyu takip edemedim ama belden aşağı uyuşma ve genel anestezi konusunda seçim şansınız varsa benim bebeğimin akciğerinde sıkıntı olmasının sebebi genel anestezi gösteriliyor maalesef bebek çokvem etkileniyormuş genel anesteziden ben biliyordum da bu denli bilmiyordum tabii bi sağlık sıkıntınız yoksa diğeri bebek için dahaeri sağlıklısı benim seçim hakkım olmadı kanama sorunundan dolayı genel olmak zorundaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?