2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Memorial ataşehirle dün görüştüm hala covid testi istiyorlar. Halbuki her yerde kalktı bu durum. Sırf para kazanmak için yapıyorlar artık bence.
Annen sakin bir tipse olabilir ama ben her türlü kocamı isterdim yaaa. Benim eşim çok soğukkanlı bir tip zaten, bir de o da görmek istiyor ilk zamanlarını haliyle Senin eşin demiyor mu ben de görücem diye?

Benim hayalim de sancı odasında dans etmek, doğuma doula da gelecek deli dolu biri kendisi inşallah eğlenerek atlatırız kasılmaları
Senin normal doğumuda heyecanla bekliyorum tatlım çok güzel mutlu bir hikayeniz olacak
Bizleri habersiz bırakma bundan sonra sayfa açarsan bebek bakımı emzirme lohusalık dönemi bizleride etiketle hepimiz tam destek oluruz birbirimize

Benim esim de görmek istiyor doktora soykeyecekmis kabul ederse
Ah ne iyi olur benim için

Benimki tutmaya korkuyor görse bayılır
Soğukkanlı görünür ama ben onun içini bilirim çok duygusal benden beter bence bizim bebek bizi büyütecek
Anneme diyorum seninle bir baginiz olsun annemde bebekleri uzaktan ama hissettirerek sevenlerden nasıl anlatsam yani vıcık vıcık sevmez bir bakış bir sözle tav eder öyle ağır kanlı bir kadın

Plastik uçla denedin mi bana emzirme hemşirwsi öyle denetti ve o şekilde güzel emiyor diğer türlü hiç tutamıyor ağzını o şeklinde açıyor uymuyor meme ucuna
Hiç denemedim çünkü onu kullanan bir arkadaşım sonuna kadar onunla emzirmek zorunda kalmıştı o yüzden hiç bulaşmak istemedim ama dün dayanamayıp sipariş verdim. Onu da deneyeceğim.
Bana hemşire direk çok küçükler sakın zorlama aç bırakma sarılık tetiklenir geri gelirler takviye olarak ver dedi ben de hemen biberona başladım korkup oysaki ne kadar yanlışmış. Şimdi gittiğim doktor da aynı zamanda emzirme danışmanı 2,5kilonun üstüne çıktıktan sonra meme için zorluyoruz dedi tek umudum kilo sınırı kaldı. 2300 civarına yeni geliyorlar. O kadar minikler ki hastanedeki sırada bi bebeği 5-6aylık sandım yenidoğanmış düşün benimkiler o kadar küçük doktorlar bile minyatür bebek gibiler diyerek sevdiler

Zaten bu gidişle kendi mesleğime dönemem çevre mühendisliğinin cazibesi kalmadı. Bakarsın instamom olurum da o hırs bende yok

Laktoz alerjisinde süt ve süt ürünleri yasak dimi tatlım.
Laktoz bizde bile gaz yapıyor bebekler ne yapsın
Rabbim şifa versin
Gluten alerjisi bile gaz yapabilirmis
Evet bende de yapıyor laktozsuz süt alırım hep eve ama onu da kullanma dedi doktor. Amin canım hepimize inşallah

Çok teşekkür ederim Dediklerinizi yapacam dikkatli olacam inşallah yukarı çıkar
Sizin totalis i doktorunuz kaçıncı haftada gördü?
Benim 26 dan önce kısmen kapalıydı 26 .haftada tam kapatmış olduğunu gördü .29 dada previa totalis dedi netlestirdi .hiç endişelenmeyin inşallah yukarı çıkar çıkabilir daha haftaniz erken cikmasada boyle olan çok kişi var Allah kolaylığını verir stres yapmaniza hiç gerek yok .tadını çıkarın keyfinize bakin

Ben de eşimi istiyorum annem diyor gece ben kalırım yanında yok dedim eşim kalır sen git bizim evde kedinin yanında kal kayınvalidem de gelecek doğuma malum kendisi kedi düşmanı evde kedişimle kendisini yalnız bırakamam anneme dedim sen ikisine de göz kulak ol oğluşumun mamasını suyunu eksik etme

Canım sen özel hastanedemi yoksa üniversite yada devlettemi yapacaksın dogumu

Zaten bu gidişle kendi mesleğime dönemem çevre mühendisliğinin cazibesi kalmadı. Bakarsın instamom olurum da o hırs bende yok
Öyle düşünme sen gerçekten sevdiğin bir meslekse o meslek isterse son günlerinde olsun kendi ışığınla parlatabilirsin yeterki ruhen ve bedenen buna hazır ol .
İnstamomluktada ışık varsa ondada iş var birde destekçi olması lazım birde çok zaman alıyor
Ben sırf spor faaliyetimdende geri kalmim diye çalışırım çünkü insan kendi kazandığı parayla sorgusuz sualsiz birşey alınca yazılınca mutlu oluyor .
Tabi ortak para hariç o ev ihtiyaçları bebek masrafları dışında

Senin suyun az ama canım, bebeği içerde kordon dolanmasının etkisinden de darbelerden de koruyan, hareket etmesini, rahat olmasını sağlayan hep suyu

Canım sen özel hastanedemi yoksa üniversite yada devlettemi yapacaksın dogumu
Ben özelde yapıcam canım yüzde 95. Medical park Maltepede. Kendi doktorum başta yapamam tarzı konuşmuştu o yüzden başka doktor bakmıştım ama şu an yaparım modunda hatta gün bile verdi o yüzden kendi doktoruma özelde olacağım. Diğer gittiğim profesörde yapacak olursa o da özel hastanede yapacak.

1 kasım civarı doğurcam tahmini doktordan kaçıyorum şuan kafam mis gibi senin tarih belli mi
Hemşehrim bana 2 Kasım dedi ama benim doğum yapacağım doktora henüz gitmedim sonuçta o kesin tarih verir kendimi koskoca bir boşlukta hissediyorum
Normalmi dedi sezeryanmi

Hemşehrim bana 2 Kasım dedi ama benim doğum yapacağım doktora henüz gitmedim sonuçta o kesin tarih verir kendimi koskoca bir boşlukta hissediyorum
Normalmi dedi sezeryanmi
Sezaryen dedi kafamı da güzel yapacaklarmış bayılmayim diye bu kafayla içimden neler geçiyor o kafayla kime ne derim bilmiyorum kesin tarihler aynı gün olsun ister misin

Sezaryen dedi kafamı da güzel yapacaklarmış bayılmayim diye bu kafayla içimden neler geçiyor o kafayla kime ne derim bilmiyorum kesin tarihler aynı gün olsun ister misin
Benimki 41.haftayi görür umudum var sezeryan diye girip normal doğumla bile çıkabilirim bu enerjiyle benide doktorun ruh sağlığı açısından kafamı güzel yapabilirler

Benimki 41.haftayi görür umudum var sezeryan diye girip normal doğumla bile çıkabilirim bu enerjiyle benide doktorun ruh sağlığı açısından kafamı güzel yapabilirler
Hayırlısıyla bi gelsinler de fark etmiyor bende enerji yok ıkın deseler giderim ben kafalarımız güzel olursa Doktor'un ruh sağlığı sıkıntıya girer bence adanalı damarımdan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…