2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben ne dedim peki hangi kasapa yönlendireceksiniz iyi kesip diksin bari dedim bunu demedim zannediyordum eşim dediki bugün sabah hangi ruh haliyle dedin diyor çünkü bıktım artık 5.doktor
ama 5 doktor değiştirmek de cidden Kötü yani tam olarak ifade edemiyorum ama doktorla bi güven bağı olması lazım yoksa korku artıyor. 2 hafta sonra bizler için bunlar bitmiş olacak ama geçmiyor işte o 2 hafta bide ben sünnet için şimdiden doktor bakmaya başladım. 2 ayın içinde yapılırsa dikiş de olmuyormuş bizim hastane yapmıyor. 40 ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum ileride zor olur hem onun hem benim için.

Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum bu sefer kendim için değil çok sevdiğim bir arkadaşım 3. Kez hamile kalıp hamileliği ilerlemeden bebek gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalıyor. Kalp atışı başlamadığı için gebelik sonlandırılıyor genetik testler vs hepsi yapıldı sanırım sadece pıhtılaşma çıkmış ama onun içinde en başından beri kan sulandırıcı kullanıyor. Yani tek sebep bu da olamaz. Eğer bu konularda bildiğiniz İstanbul ya da ankarada iyi bir doktor var mıdır? Kendisi Eskişehirde ama ordaki doktorlardan bir çözüm bulamadı.

Aynen haklisin . Ben de alismisim kendi kazancimi almaya harcamaya. Keza 1 gelirle 2 gelir ayni olur mu hic.
Kesinlikle eşim benim maaşımın 3 katını alıyor eksildigini farketmez ama o maaş bana yetiyordu güven veriyordu
Minimum 2 yaşına kadar ben bakacağım belki kendi mesleğimde kalıp uzaktan yapabileceğim bir iş bile bulabilirim hayirlis diyelim

Benim esim de görmek istiyor doktora soykeyecekmis kabul ederse
Ah ne iyi olur benim için
Ben bizim doktora sordum, normal doğuma ve belden aşağı uyuşturulan sezeryan doğuma eşleri alıyorlarmış. Bazı hastaneler doğumun ardından çağırıyor eşleri sadece. Hastaneyle bir netleştirmek lazım o konuları her yer farklı bir uygulama yürütüyor.
Aayyy öyleyse girmesin zaten. Sen panik o senden panik, çıkamazsınız işin içinden. Annen tam doğum yaptıracak kadın belli ki
Annen ikisini de doyursun evde ahahha Ya ben de anneme desem kalır ama ne gereği var. Hem ben eşimi isterim hem de eşim de benim ve bebeğin yanında kalmak ister tabiki. O da ilk defa baba olacak sonuçta
Canim artik son virajdayiz bu agrilari yqsayacagiz. Daha once olmuyordu 1 haftadir var bende.
Evet evet artık kasılmaları da ayırt edebiliyorum mesela. Ağrılarım daha belirgin. Dün mesela leş gibi bir geceydi, uyutmadı vücudumdaki ağırlık beni Bunlar da normal tabi, sağlıkla gelsinler de uyumayalım
Her gun yeni bisey ogreniyoruz. Belden asagi uyusturmanin dezavantaji var mi ki agri bakimindan ?yoksa zaten zorunlu olmadkca genel anestezi tercih etmemek lazim sanki
Bildiğim kadarıyla en temizi hiç müdahalesiz doğum. Belden aşağıda da, işlemden sonra idrara çıkamama falan gibi sonrasında sorun yaşayanlar oluyor diye okumuştum. Hatta çok nadiren kalıcı hasar alan falan okumuştum ama bunlar çook ekstrem örnekler tabi.
Çok şükür canım benim, inş daha da hızlı kilo alıp yanına gelsin miniğin

Kendi cürümlerine ki emerken yorulmasınlar. Bir de erken doğan bebeklerde emme refleksi yeterince gelişemediği için emmede problem olabiliyormuş. Bu da normal görülüyor zaten, zamanla geçecektir.
Evet belki daha hareketli bir hamilelik geçirseydik bu kadar ağırlaşmazdık. Ben artık dışarıda 10 dakika bile yürüyemiyorum çok ağrım oluyor
Off ben de öyleyim çok zorlanıyorum artık. Zaten kağnı gibi yürüyorum, üstüne bir de10 dk da bitiyor tüm enerjim

Selam kızlar hee şey yolunda şükür 35+5 bebiş 2750 doktor bi sıkıntı olmadıkça 39 a kadar bekleriz anne karnında durabildikçe dursun dedi, nst de düzensiz sancılarım çıktı önemsiz dedi, 1 hafta nst 1 hafta muayene şeklinde ilerliyoruz

Benimki sarı gelsin diye 2 yaşını bekleyeceğiz

Sen bulursun kuzum ışığın yeter.

muhtemelen canım ciğer ve sarılık riskinden dolayıdır dediğin gibi. Benim doktor da keşke şöyle güzel güzel açıklasa
Tabi açıklaması önemli. O zaman diyorsun ki yeter ki bebeğim iyi olsun. Gerisinin önemi yok. İşte bazı doktorlar bir açıklama yaparlarsa ölecekler sanki.

Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum ya doktor daha iyi bilir ama bilmiyorum

umarım huyuda anneannesine çeker

Hayatının hatasını yapmış kadın Denecek laf mı ya. Bu anneler de bazen çok düşüncesizce hareket ediyorlar. Ne demek rahat yatsın. Oldu canım. Tam rahat edecek zaman

Aaa cok enteresan, bir yandan da kotu su test olayi. Simdi gelmesinler diye bahanemiz kalmayacak gelmesini istemediklerimize

Kızlar bugün 35+4uz iri bebek ve suyu fazla olduğu için erken doğum riskim vardı kasilmalarim oluyordu.
Sabahtan beri birazdan adet olcakmis gibi karnımın alt kısmında ve belimde rahatsız edici bi ağrı var, sık sık da karnım taş gibi oluyor. Gitmem gerekli mi bilemedim

hastane odamda burdaki bi takım şeyleri yaşacağıma eminim benden haber alamazsanız birini camdan sallandırıp mapushaneye düşmüşümdür

kızlar ya bana fena ateş basıyo aranızda böyle olan var mı? ofiste 17 derecede klima çalıştırıyorum herkes bana hayretler içinde bakıyor :)

Burdaydı galiba geçenlerde bi bayan yazmıştı dikeceksen dik artık demiş doktora onun izinden gitmekten korkuyorum
Benim spinal yapıldı ama bebeklerin doğduğu ana kadar ve sonrasındaki hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Baya bildiğin uyumuşum. Anestezi uzmanı seni uyutcam biraz dedi ama bebeklerimin ağlama sesini duymak istiyorum dedim o zaman uyandırırım dedi. Bu nasıl bişey canları isteyince uyutup isteyince uyandırıyolar Bu arada benim ilk ooğlum sonra kızım alınacaktı. Ameliyatta ilk önce kız alındı eveet kız geliyor dediler o an uyandım dediğim şey hani önce erkek gelcekti

Gecen hafta benimde aynıydı karnım sık sık sertlesip adet ağrısı gibi belim agriyordu.hafif sancılar çıktı nst de magnezyumu ikiye cikar dedi doktor şuanda iyiyim ögünden sonra olmadı .yorma yat uzan dedi sende doktoruna belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…