Bende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne geliyorum şuan gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için yatış veriyorlarAynenn canım ben hep devlete gittim gayet güzellerdi. Bundada ank şehir hastanesine gidiyorum çok ilgililer ins doğum ve sonrası da öyle olur..
Evinize geldiniz ne güzel gerisi hallolur inşallahÇok daha iyiyiz canım çok yoğun günler o yüzden çok yazamıyorum ,taburcu oldu oğlum da ben de benim dikişlerde hematom oluştu dün de onunla uğraştık iştebebeğimiz kuvözde kaldığı sürece biberona alıştığı için sürekli bir süt sağma ve plastik meme ucu maceramız var o bizi zorluyor ,bir de gaz olayları çabuk başladı gibi oysaki yememe içmeme çok dikkat ediyorum ,sen nasılsın canım doğum tarihi belli oldu mj takip edemedim hiç
Çok güzelmiş nerde yaptırdınız acabaAy kızımın hediyelikleri hazırlanmışkullanmak isteyen olursa diye isimsiz yaptırdım ben
Kesiikle katılıyorum. Çalışınca çok zor oluyo herseyyy. Evde çocuk seni bekliyo yenek iş çocukla oyna derken bı sabh uyandigimi bide gece yattigimi biliyordum tabi bide gece uyanmalar var.oglun beş yaşında tam rutinie girmiştik şimdi yeni bı beş sene daha gidecez bu şekildeCanım bakanın yardım edenin yoksa çalışan anne için bu imkansıza yakın. zaten çocukla geçirebileceğin saat haftaiçi 2 saat civarı. onda da yemek hazırla sofrayı kur yemeği yedir biraz da oyna falan derken bitiyor. Biz eşimle ev işini hata banyomuzu bile bu zamana kadar çocuk uyudukça yaptık. yeri geliyor akşam evde 5 dakika oturamadan yatıyorsun günler böyle geçiyor.
Öyle miiiiiiiii coook geçmiş olsun..neyden suphelendiler canimBende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne geliyorum şuan gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için yatış veriyorlar
Beğenmenize sevindimÇok güzelmiş nerde yaptırdınız acaba
Bana ameliyata girmeden yapıldı covid testi. Sonra anne bebek uyum odasında annemle egeye baktığımızdq annemden de istediler. Bitsin gitsin yaa çok saçmaGirebiliyormuş genele bile hatta, dedim ben baygınken napıcan , çocuklarımı ilk ben görücem dedi bana. Bu arada bu hafta covid testi isteme olayı bitmiş hem hastaya hem refakatçiye en azından acıbadem Bursa'nın verdiği bilgi bu yönde
Aa geçmiş olsun tansiyondan dolayı mıBende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne geliyorum şuan gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için yatış veriyorlar
Hayırlı sağlıklı doğumunuz olur iniallahCoraspini 35. haftada bıraktırmıstı doktorum. Ama igneye devam ettirdi. Pazartesi kontrolden sonra bıraktırdi her an doğum olabilir diye rahim ağzı çok kısaldı çünkü. Yarın da dogumum var Allahin izniyle.
Gebelik zehirlenmesinden canim tansiyonum yükseliyordu iki gündürÖyle miiiiiiiii coook geçmiş olsun..neyden suphelendiler canim
Kaç tane ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim bi mahsuru yoksaBeğenmenize sevindimİnstagramda attolyecim adlı sayfaya yaptırdım sahibesi de gayet ilgili biri ben memnun kaldım
Evt canim yarında perinatolog randevum var herhalde alırlar bu gidişle hemen bebeğiAa geçmiş olsun tansiyondan dolayı mı
Himmm tüh canım yaaa ins bı sıkıntı olmaz. Bebek nasıl muayene oldunmuGebelik zehirlenmesinden canim tansiyonum yükseliyordu iki gündür
Bebek iyi canim oksijen ve serumda verdiler 2650 olmuş tam 36+0 bugün seni neden doğum yaptirmadilar daha dedi acil doktoru previa olduğu için bu hafta doğum olur sanki artıkHimmm tüh canım yaaa ins bı sıkıntı olmaz. Bebek nasıl muayene oldunmu
Hareketleri arttı bile benimkininbenimde kordon sorunu var ve bebek oturur pozisyonunda 2 hafta sonra gel korkma bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yolladı. Sanırım sık yaşanan bir şey ve doktorlar çok sorun yapmıyor bunu
Merhaba , ben de kasım annesi olacağım inşallah . Gecen hafta , haftasıyla uyumlu çıkan bebeğime bugün gelişim geriliği var dediler 2 hafta. Gecen hafta salı gitmiştim kilosu 2700 dü. Bugün 2500 çıktı. Sizin durumunuzla benzer olunca sormak istedim dizin gelişim geriliği düzeldi mi acabaBende de dün başladı bu yanma zehir gibiydi midemin içi gaviscon şurubu içince rahatladım şükür
Aminnn inşallah canım gelişim geriliği var 2 hafta bebeğimde bakalım son durumu nedir merak ediyorum
Hayirlisiyla gelsinler canım 37yi bı gecsekk artikBebek iyi canim oksijen ve serumda verdiler 2650 olmuş tam 36+0 bugün seni neden doğum yaptirmadilar daha dedi acil doktoru previa olduğu için bu hafta doğum olur sanki artık
Gebelik zehirlenmesinden mı suphelendiler şimdi mi Allahallah tansiyon o yüzden mi yükselmiş .geçmiş olsun cokBende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne geliyorum şuan gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için yatış veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?