2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
F fbahar123 canım doktordan döndüm kilomuz 3.126 suyumuz geçen haftaya göre daha iyi ama yine sınırda dedi önemli bir miktar değilmiş doğumu erkene almıyoruz 1 kasım ı bekliyoruz dedi bakalım nasip kısmet derin bir nefes aldım stres yapma bebegin zaten zayıf bir bebek değil baksana yanaklara diye beni teselli ediyordu
Ama çok rahatladım geçen haftaki ölçümler içinde pozisyon yanıltması olabilir o zamanda söylemiştim dedi

Aynenn canım ben hep devlete gittim gayet güzellerdi. Bundada ank şehir hastanesine gidiyorum çok ilgililer ins doğum ve sonrası da öyle olur..
Bende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne geliyorum şuan gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için yatış veriyorlar

Evinize geldiniz ne güzel gerisi hallolur inşallah
Hematom biraz kötü olmuş ama inşallah hafif derecededir

Kesiikle katılıyorum. Çalışınca çok zor oluyo herseyyy. Evde çocuk seni bekliyo yenek iş çocukla oyna derken bı sabh uyandigimi bide gece yattigimi biliyordum tabi bide gece uyanmalar var.oglun beş yaşında tam rutinie girmiştik şimdi yeni bı beş sene daha gidecez bu şekilde

Bana ameliyata girmeden yapıldı covid testi. Sonra anne bebek uyum odasında annemle egeye baktığımızdq annemden de istediler. Bitsin gitsin yaa çok saçma

Hayırlı sağlıklı doğumunuz olur iniallah

Kızlar doğuran oldu mu 10 ekim sonrasında? Merak ediyorum kim ne alemde ama yoğunluktan girip okuyamıyorum da

benimde kordon sorunu var ve bebek oturur pozisyonunda 2 hafta sonra gel korkma bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yolladı. Sanırım sık yaşanan bir şey ve doktorlar çok sorun yapmıyor bunu
Hareketleri arttı bile benimkinin keyfi yerinde demek ki

Bende de dün başladı bu yanma zehir gibiydi midemin içi gaviscon şurubu içince rahatladım şükür
Aminnn inşallah canım gelişim geriliği var 2 hafta bebeğimde bakalım son durumu nedir merak ediyorum
Merhaba , ben de kasım annesi olacağım inşallah . Gecen hafta , haftasıyla uyumlu çıkan bebeğime bugün gelişim geriliği var dediler 2 hafta. Gecen hafta salı gitmiştim kilosu 2700 dü. Bugün 2500 çıktı. Sizin durumunuzla benzer olunca sormak istedim dizin gelişim geriliği düzeldi mi acaba

Bende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne geliyorum şuan gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için yatış veriyorlar
Gebelik zehirlenmesinden mı suphelendiler şimdi mi Allahallah tansiyon o yüzden mi yükselmiş .geçmiş olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…