2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
E bu çok iyiymiş uyuturlar inşallah Doğan'a kadar yoksa çenem durmaz doğumdan sonra uyumakstemem çocuğum karışır korkusu var

Insallah saglikla atlatacaksiniz. Artik bu son demler az kaldi.

Senin suyun az ama canım, bebeği içerde kordon dolanmasının etkisinden de darbelerden de koruyan, hareket etmesini, rahat olmasını sağlayan hep suyu
Evet suyu da çok önemli, kordondan daha önemli bile olabilir

Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum ya doktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğumdan bir gün önce bırakacaksın dedi doktor. Normal doğum bi anda gelirse o nasıl olacak ama bilmiyorum

Gerçekten işlerine geldiği gibi, olmuş 500küsür lira covid testi tabi bırakırlar mı peşini

Bana yine gelenler geldi dün kayınvalidem geldi bende kaldı . Ne dese iyi ? Görüncenin bebeği de kordon dolanmışta ölmüştü . Neyse dedim bişey demedim . Eşimle doğum cuma mi olsa pazartesi mi diye fikir alışverişi yapıyorduk perşembe olsun doktordan iyi mi biliyorsunuz gibi birşeyler geveledi . Bende ailem yanimda olsun istiyorum en erken cuma sabahı burada olurlar dedim. Biz ne güne duruyoruz burada diyor hamileliğimin ilk ayları neredeyse her günüm acillerde geçti bir sıcak çorba yapıp al iç demedi . Simde ne bu ?

Hayatının hatasını yapmış kadın Denecek laf mı ya. Bu anneler de bazen çok düşüncesizce hareket ediyorlar. Ne demek rahat yatsın. Oldu canım. Tam rahat edecek zaman
Aynen hele bizi biliyor asla ayri yatmayan ayri bir yere gitmeyen birbirine cok düşkün bir çiftiz nasil bu gafi yapti anlayamadim boynu agriyor eşimin kucuk kızımız geceden yanımıza geliyor sanirim ona istinaden oyle soyledi..
Birde kendi ayri yatar genel de eşinden cok bağı yok belki oyuzdendir neyse ne baya saçma talihsiz oldu ama cevabını verdim tabi kırmadan

Bugun kontrolumuz vardi 36+2 nst sanci yok bebis 3200 kafa asagi popo midemde ,nefes alamam sebebim popismis. Sanirim soguk alginligi oldum kotu lesirsen ates falan olursa ilac baslanmak zorunda mutlaka enfeksiiona git dedi .ara ara yasadgim el ayak bosalmasi seker dusmesi gibi birseymis son haftalarda olurmus sekerli su ic dedi oldugunda. Bebisim iyiymis

Çok iyi yapmışsın bence

Aynenn canım ben hep devlete gittim gayet güzellerdi. Bundada ank şehir hastanesine gidiyorum çok ilgililer ins doğum ve sonrası da öyle olur..

Günaydın Kıslar Bugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Anne bebek uyum odasını ilk defa duyuyorum, çok güzel bir uygulamaymış. Sizi direk taburcu etmeden iki gün birlikte gözetim altında tutmaları çok mantıklı. Ankarada hangi hastane bu, merak ettim

Sağol canım, kundak var ama uyku tulumu almadım. Kasım ya havalar soğuk üşürse diye penye battaniye mi kullansam acaba
Ben de hm'den 2-4 aylık 2 tog uyku tulumu aldım ama sanki o da çok kalın, şu anda uygun yenidoğan 1 tog uyku tulumu bakıyorum 1-2 ay idare etsin diye. Ama benim de kafam çok karışık. Ben çok kolay üşüyen üşüten biriyim. Xiaomi ev termometresi aldım, derece 20 gösteriyor ama ben kazak üstüne kapüşonlu sweatshirt giyip dolaşıyorum Bebeği kendinizden bir kat kalın giydirin diyorlar ama bana kalırsa o iş karışık.

Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum ya doktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
Coraspini 35. haftada bıraktırmıstı doktorum. Ama igneye devam ettirdi. Pazartesi kontrolden sonra bıraktırdi her an doğum olabilir diye rahim ağzı çok kısaldı çünkü. Yarın da dogumum var Allahin izniyle.

Canım çok sevindim çok şükür sağlıkla büyüsün kuzucuk insallah

Laktoz alerjisinde süt ve süt ürünleri yasak dimi tatlım.
Laktoz bizde bile gaz yapıyor bebekler ne yapsın
Rabbim şifa versin
Gluten alerjisi bile gaz yapabilirmis
Evvet benim oğlumda olmustu. Ben süt ve ürünlerini 4_5ay kadar tuketmedim.bebek sindiremiyornus.allahtan sonra oğlumu rahatsız etmedide süt ürünleri verebildim ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…