E bu çok iyiymiş uyuturlar inşallah Doğan'a kadar yoksa çenem durmazBenim spinal yapıldı ama bebeklerin doğduğu ana kadar ve sonrasındaki hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Baya bildiğin uyumuşum. Anestezi uzmanı seni uyutcam biraz dedi ama bebeklerimin ağlama sesini duymak istiyorum dedim o zaman uyandırırım dedi. Bu nasıl bişey canları isteyince uyutup isteyince uyandırıyolarBu arada benim ilk ooğlum sonra kızım alınacaktı. Ameliyatta ilk önce kız alındı eveet kız geliyor dediler o an uyandım dediğim şey hani önce erkek gelcekti
Insallah saglikla atlatacaksiniz. Artik bu son demler az kaldi.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kizlar hep beraber çok şükür. Benm yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek ben hemen yarın al diyebilirim. Çünkü karnım korkunç durumda tasinmayacak kadar kötü bakalm ne diyecek erkend öğün riski yaşadım 2 ciğer geliştirici de vuruldum 37+3 um bugün cuma alırsa 37+5 olucaz. Hep önde gidiyordu zaten umarım onaylar
Evet suyu da çok önemli, kordondan daha önemli bile olabilirSenin suyun az ama canım, bebeği içerde kordon dolanmasının etkisinden de darbelerden de koruyan, hareket etmesini, rahat olmasını sağlayan hep suyu
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğumdan bir gün önce bırakacaksın dedi doktor. Normal doğum bi anda gelirse o nasıl olacak ama bilmiyorumKan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum yadoktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
Gerçekten işlerine geldiği gibi, olmuş 500küsür lira covid testi tabi bırakırlar mı peşiniMemorial ataşehirle dün görüştüm hala covid testi istiyorlar. Halbuki her yerde kalktı bu durum. Sırf para kazanmak için yapıyorlar artık bence.
Annen sakin bir tipse olabilir ama ben her türlü kocamı isterdim yaaa. Benim eşim çok soğukkanlı bir tip zaten, bir de o da görmek istiyor ilk zamanlarını haliyleSenin eşin demiyor mu ben de görücem diye?
Harbiden mektup mu gelecek o an ,Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğumdan bir gün önce bırakacaksın dedi doktor. Normal doğum bi anda gelirse o nasıl olacak ama bilmiyorum
Aynen hele bizi biliyor asla ayri yatmayan ayri bir yere gitmeyen birbirine cok düşkün bir çiftiz nasil bu gafi yapti anlayamadim boynu agriyor eşimin kucuk kızımız geceden yanımıza geliyor sanirim ona istinaden oyle soyledi..Hayatının hatasını yapmış kadınDenecek laf mı ya. Bu anneler de bazen çok düşüncesizce hareket ediyorlar. Ne demek rahat yatsın. Oldu canım. Tam rahat edecek zaman
Çok iyi yapmışsın benceAynen hele bizi biliyor asla ayri yatmayan ayri bir yere gitmeyen birbirine cok düşkün bir çiftiz nasil bu gafi yapti anlayamadim boynu agriyor eşimin kucuk kızımız geceden yanımıza geliyor sanirim ona istinaden oyle soyledi..
Birde kendi ayri yatar genel de eşinden cok bağı yok belki oyuzdendir neyse ne baya saçma talihsiz oldu ama cevabını verdim tabi kırmadan
Evvet eipdural oldum..yok hiç bel ağrım olmadı.Senin belden uyusmali olmuş kuzum hatirliyorsun sonradan belinde ağrı oldumu zaman geçtikçe
Evvvet yoksa oldu olmadi diye insan panikler .Aynen benimde oyledi iki kişi başımda konusturuyorlardi beni iş güç falan ne diye hep başka şeylerden soru sorup oyaliyorlardi
Aynenn canım ben hep devlete gittim gayet güzellerdi. Bundada ank şehir hastanesine gidiyorum çok ilgililer ins doğum ve sonrası da öyle olur..Ben de normal doğum yaparken yanımda birisi prenses doğum yapıyordu onun anestezi doktoru hep benimle ilgilendi Allah razı olsun hep beni sakinleştirici doğum anında yanıma geldi bebeğimi gösterdi hiç devlet Hastanesi'nde gibi değildim şans meselesi biraz da inşallah bu doğumumuz da güzel geçer iki seferdir özele gidiyorum iki seferinde de sorun çıkıyor gene devlette doğum yapmak zorunda kalıyorum ama llah'a şükür Allah iyi insanlarla karşılaştırdı İnşallah bunda da öyle olur
Valla ben de bilemedim kontrole gittiğimde sorayım yineHarbiden mektup mu gelecek o an ,
Anne bebek uyum odasını ilk defa duyuyorum, çok güzel bir uygulamaymış. Sizi direk taburcu etmeden iki gün birlikte gözetim altında tutmaları çok mantıklı. Ankarada hangi hastane bu, merak ettimGünaydın KıslarBugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Ben de hm'den 2-4 aylık 2 tog uyku tulumu aldım ama sanki o da çok kalın, şu anda uygun yenidoğan 1 tog uyku tulumu bakıyorum 1-2 ay idare etsin diye. Ama benim de kafam çok karışık. Ben çok kolay üşüyen üşüten biriyim. Xiaomi ev termometresi aldım, derece 20 gösteriyor ama ben kazak üstüne kapüşonlu sweatshirt giyip dolaşıyorumSağol canım, kundak var ama uyku tulumu almadım. Kasım ya havalar soğuk üşürse diye penye battaniye mi kullansam acaba
Coraspini 35. haftada bıraktırmıstı doktorum. Ama igneye devam ettirdi. Pazartesi kontrolden sonra bıraktırdi her an doğum olabilir diye rahim ağzı çok kısaldı çünkü. Yarın da dogumum var Allahin izniyle.Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum yadoktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
Canım çok sevindim çok şükür sağlıkla büyüsün kuzucuk insallahÇok daha iyiyiz canım çok yoğun günler o yüzden çok yazamıyorum ,taburcu oldu oğlum da ben de benim dikişlerde hematom oluştu dün de onunla uğraştık iştebebeğimiz kuvözde kaldığı sürece biberona alıştığı için sürekli bir süt sağma ve plastik meme ucu maceramız var o bizi zorluyor ,bir de gaz olayları çabuk başladı gibi oysaki yememe içmeme çok dikkat ediyorum ,sen nasılsın canım doğum tarihi belli oldu mj takip edemedim hiç
Evvet benim oğlumda olmustu. Ben süt ve ürünlerini 4_5ay kadar tuketmedim.bebek sindiremiyornus.allahtan sonra oğlumu rahatsız etmedide süt ürünleri verebildim ona.Laktoz alerjisinde süt ve süt ürünleri yasak dimi tatlım.
Laktoz bizde bile gaz yapıyor bebekler ne yapsın
Rabbim şifa versin
Gluten alerjisi bile gaz yapabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?