Allah sağlıklarına keyif katsınHareketleri arttı bile benimkininkeyfi yerinde demek ki
Canım çok sevindim oğlunun emebilmesine kızın nasıl ne zaman çıkacak hiçbir bilgi verdiler mi inşallah her şey yolundadır.
benim kuzularım hala ememiyor birisi emiyor oda aşırı az doyacak kadar değil direk uyuyor ama biberon da asla uyumuyorlar ve yorulmuyorlar. Diğeri memeye tahammül bile edemiyor oysaki daha büyük ve daha güçlü ama hiç istemiyor çok üzülüyorum o kadar yıprandım ki anlatamam.
Sağmak zaten çok zor ama bebekler sürekli beslendi için emzirme denemesi yapmak için vaktim kalmıyor tek bebeği olanlar 1 saat boyunca Memede tutuyordum falan diye akıl veriyorlar ben nasıl yapayım.çok aç değilse memeye hiç bakmıyorlar aç olmalarını bekliyorum Memede duranın Sabri kalmayıp ağlıyor o sırada hazır süt olması gerekiyor öncesinde sağmış olsam Memede süt kalmıyor bu sefer hiç emmek istemiyorlar o yüzden sagmanın öncesinde denetmek zorundayım. Birini deneyim diğerine vermeyeyim olmuyor onu da denemek istiyorum sonuç olarak ikisinide Beş on dakika anca yapıyorum bu şekilde imkansız herhalde memeye dönmeleri değil mi?
Tüm bunlar yetmezmiş gibi pazar günü misafir geldi ve sonrasında bebeklerimin burunları tıkandı bağışıklıkları hiç yok kesinlikle kimseyi kabul etme kızın küvözden çıktığında resmen nefes alamadıkları için ağlıyorlar açıyorum tekrar tıkanıyor doktor ciğerlere inerse tedavi için küvöze geri girerler dedi.sürekli serumla yıkama yapıyorum o yüzden.
Ve sakinleşmek için çikolata bile yiyemiyorum çünkü alerji
Tabii ki 50 tanesini 375 e yaptırdım benKaç tane ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim bi mahsuru yoksa
Çok teşekkür ederimTabii ki 50 tanesini 375 e yaptırdım ben
Masalllh kilosuda iyi olmuş. Bizimkiler bı 39gorsek baya 3kilonun üstüne çıkacaklar aslında da 37yi anca gorcez biraz küçük olcak bebiklerimizBebek iyi canim oksijen ve serumda verdiler 2650 olmuş tam 36+0 bugün seni neden doğum yaptirmadilar daha dedi acil doktoru previa olduğu için bu hafta doğum olur sanki artık
Hmmm anladim canim bilmiyodum. Arti ve eksisini iyi degerlendirmek lazim tqbiiUzun süreli bel ağrısı kalabiliyor. Genel zaten artık mecbur olmadıkça tercih edilen bir yöntem değil. Bebekleri etkiliyor,ilk temas olmamış oluyor, anne kendinde olmadığı için o önemli ilk anlarda bebekten kendini yoksun bırakmış oluyor vs vs
Allah yardmcimiz olsun canimBen bizim doktora sordum, normal doğuma ve belden aşağı uyuşturulan sezeryan doğuma eşleri alıyorlarmış. Bazı hastaneler doğumun ardından çağırıyor eşleri sadece. Hastaneyle bir netleştirmek lazım o konuları her yer farklı bir uygulama yürütüyor.
Aayyy öyleyse girmesin zaten. Sen panik o senden panik, çıkamazsınız işin içinden. Annen tam doğum yaptıracak kadın belli ki
Annen ikisini de doyursun evde ahahha Ya ben de anneme desem kalır ama ne gereği var. Hem ben eşimi isterim hem de eşim de benim ve bebeğin yanında kalmak ister tabiki. O da ilk defa baba olacak sonuçta
Evet evet artık kasılmaları da ayırt edebiliyorum mesela. Ağrılarım daha belirgin. Dün mesela leş gibi bir geceydi, uyutmadı vücudumdaki ağırlık beniBunlar da normal tabi, sağlıkla gelsinler de uyumayalım
Bildiğim kadarıyla en temizi hiç müdahalesiz doğum. Belden aşağıda da, işlemden sonra idrara çıkamama falan gibi sonrasında sorun yaşayanlar oluyor diye okumuştum. Hatta çok nadiren kalıcı hasar alan falan okumuştum ama bunlar çook ekstrem örnekler tabi.
Çok şükür canım benim, inş daha da hızlı kilo alıp yanına gelsin miniğin
Kendi cürümlerine ki emerken yorulmasınlar. Bir de erken doğan bebeklerde emme refleksi yeterince gelişemediği için emmede problem olabiliyormuş. Bu da normal görülüyor zaten, zamanla geçecektir.
Off ben de öyleyim çok zorlanıyorum artık. Zaten kağnı gibi yürüyorum, üstüne bir de10 dk da bitiyor tüm enerjim
Kaç haftalık bebeginizMerhaba , ben de kasım annesi olacağım inşallah . Gecen hafta , haftasıyla uyumlu çıkan bebeğime bugün gelişim geriliği var dediler 2 hafta. Gecen hafta salı gitmiştim kilosu 2700 dü. Bugün 2500 çıktı. Sizin durumunuzla benzer olunca sormak istedim dizin gelişim geriliği düzeldi mi acaba
Allah kolaylık versinCoraspini 35. haftada bıraktırmıstı doktorum. Ama igneye devam ettirdi. Pazartesi kontrolden sonra bıraktırdi her an doğum olabilir diye rahim ağzı çok kısaldı çünkü. Yarın da dogumum var Allahin izniyle.
Evt yaa hayielisi bakalım inşallah diğer hafta alırlarHayirlisiyla gelsinler canım 37yi bı gecsekk artik
Çok sağol canım ondan şüphelendi valla birakmiyorGebelik zehirlenmesinden mı suphelendiler şimdi mi Allahallah tansiyon o yüzden mi yükselmiş .geçmiş olsun cok
ay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “bende aminn dedim
navicula
Şuan net tam bayılma istiyorum bir konu okudum okumaz olaydımbelden uyusturma yapmışlar kaçak olmuş hep tansiyonu yüksek çıkıyormuş keşke 3 hafta daha girmeseydim doğurana kadar
Slm hanımlar
Sabah 2-3 dediler saat 8 gibi açıklığa
Nst ye bağlı yatıyorum suni sancı veriliyor açıklık 4 cm oldu.. Regl ağrısı gibi ve biraz da bel ağrısı... Ama büyük abdest varmış hissi geliyo... Wc ye gttim yok
4 kere kontrol ettiler çatıyı
Kastığım için ebe biraz yapma lütfen filan dedi...
Ama ebenin eli daha hafifti Dr a göre
Epidural ile Olcak büyük ihtimal
Sağlıklı olsunlarda minik olsunlar ne yapalımMasalllh kilosuda iyi olmuş. Bizimkiler bı 39gorsek baya 3kilonun üstüne çıkacaklar aslında da 37yi anca gorcez biraz küçük olcak bebiklerimiz
Hemde Nasıl☺☺☺☺ Çok heyecanlıyım ,çok tuhaf oldum. Dün beşiğini kendi odamıza getirdik artık gelsin çokkk bekledik yavrumu
ekim annelerinde bir arkadas sezeryan sonrasi hemen ayaklandi , cok rahat dedi. dilerim seninde korktugun gibi olmazhemencecik gecer agrilarin
aa hergun bir tane yesem olmaz mi ? ben sevmiyorum hurma zaten
Canım iğneyi bilmiyorum ama coraspini iki çocuğumda da 35. Haftada bıraktım bir şey olmadı şükür içini rahat tut testleriniKan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum yadoktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?