2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Canım etrafa kulak asma, en iyisini anne bilir. Biberon vermen gerekiyorsa biberon ver. Evet hepsi keşke hemen memeye yapışıp hiç bırakmasa, ama ne yapalım çok var böyle hikayeler. Önemli olan annenin huzuru ki bebekler de huzurlu olsun.

Memeye dönmeleri de imkansız diye düşünme, emzirme danışmanı ebeler oluyor, bi araştır istersen yaşadığın şehirde var mı, eve geliyorlar yardım ediyorlar, bazılarını görüyorum 1 aydan sonra çevirdikleri bebekler de oluyor. Ha bebek memeye dönmüyorsa da yine dünyanın sonu değil, önemli olan başlarında sağlıklı bir anne olması

Misafir de keşke gelmeseymiş, el kadar daha bu bebeler, ahhh pandemi yaşadık iki yıl ama hala millet olarak öğrenemediğimiz şeyler var. Neyseki hemen müdahale etmişsin, ciğerlere inmez artık. Sıkma canını.

Bebek iyi canim oksijen ve serumda verdiler 2650 olmuş tam 36+0 bugün seni neden doğum yaptirmadilar daha dedi acil doktoru previa olduğu için bu hafta doğum olur sanki artık
Masalllh kilosuda iyi olmuş. Bizimkiler bı 39gorsek baya 3kilonun üstüne çıkacaklar aslında da 37yi anca gorcez biraz küçük olcak bebiklerimiz

Hmmm anladim canim bilmiyodum. Arti ve eksisini iyi degerlendirmek lazim tqbii

Allah yardmcimiz olsun canim

Kaç haftalık bebeginiz

Allah kolaylık versin

ay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “ bende aminn dedim

navicula
Şuan net tam bayılma istiyorum bir konu okudum okumaz olaydım belden uyusturma yapmışlar kaçak olmuş hep tansiyonu yüksek çıkıyormuş keşke 3 hafta daha girmeseydim doğurana kadar

Kızlar aslında okumasak bilmesek daha iyi. Bilmeden o yola girseydik sanki daha iyi olurdu Şimdi hep aklımızda olumsuz hikayeler… belden iğnede şöyle tek varmış, tam bayıltma olursa şöyle oluyormuş, ayy normal doğumda da böyle bi risk var, sezeryan olmasa mı… vs vs ignorance is bliss

Hadi bakalım hayırlı doğumlar, kazasız belasız sağlıkla kavuşursun yavruna Dualarımız bu kez senle

Merhaba hamişler bugün bizimde görüş günümüzdü ilk defa nstye girdim, hafif sancı çıktı tam 36 haftalığım ama bebeğim henüz doğum pozisyonu almamış. 3000gr 46 cm. Kızlar bu bebiş böyle giderse 4 kilo mu doğacak belkide yenidoğan kıyafetleri olmayacak tosuna

ekim annelerinde bir arkadas sezeryan sonrasi hemen ayaklandi , cok rahat dedi. dilerim seninde korktugun gibi olmaz hemencecik gecer agrilarin
aa hergun bir tane yesem olmaz mi ? ben sevmiyorum hurma zaten

Canım ben hurmayı gebelik başından beri her gün 1 tane yiyorum doğumla ilgisi yok, iyi bir ara öğün, şeker isteğini bastırıyor, özellikle Medine hurması az şekerli. Akşam 8’den sonra açlık hissedersem bastırıyor vs.

Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum ya doktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
Canım iğneyi bilmiyorum ama coraspini iki çocuğumda da 35. Haftada bıraktım bir şey olmadı şükür içini rahat tut testlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…