Aynen canimm sağlıkları daha önemlisi.Sağlıklı olsunlarda minik olsunlar ne yapalım
Son adet tarihime göre 37+2Kaç haftalık bebeginiz
Tabi ki öyle ama dediğim gibi genel pek tercih edilmiyor artık.Hmmm anladim canim bilmiyodum. Arti ve eksisini iyi degerlendirmek lazim tqbii
Bugun esime izleticem , kesin yaparPerine masajını ilişkiye girmeden eşine yaptırabilirsin canım ben öyle yapıyorum 2-3 gündür artık ne kadar becerebiliyor fikrim yok
Senin sanırım yabancı ülkede olmandan farklı uygulamalar var onlar herşeyi normal akışına bırakmış gibi
ben bebe aspirinini 36. haftada biraktim cnm ama diger tansiyon ilacladina devamKan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum yadoktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
oo ben gece fenelardayim. klima acik yatiyorumkızlar ya bana fena ateş basıyo aranızda böyle olan var mı? ofiste 17 derecede klima çalıştırıyorum herkes bana hayretler içinde bakıyor :)
kizz ben taa 5 sene once arkadasimin dogumuna girdim. canli canli gordum herseyiKızlar aslında okumasak bilmesek daha iyi. Bilmeden o yola girseydik sanki daha iyi olurduŞimdi hep aklımızda olumsuz hikayeler… belden iğnede şöyle tek varmış, tam bayıltma olursa şöyle oluyormuş, ayy normal doğumda da böyle bi risk var, sezeryan olmasa mı… vs vs ignorance is bliss
Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğinleÇok sağol canım ondan şüphelendi valla birakmiyor
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..Gelişim geriliği 2 haftadan 10 güne düştü canım yarın perinatoloji kontrolüm var bende merakla bekliyorum ne diyecekler farkı kapatmıyor bebekler gelişim geriliğinde sadece arası daha fazla açılmasın diye takip ediliyor doktorlar tarafından belkide sizin ultrason ölçümleri yanlış ölçülmüş olabilir milim bile kaysa baya gram oynuyor çünkü ölçümlerdeMerhaba , ben de kasım annesi olacağım inşallah . Gecen hafta , haftasıyla uyumlu çıkan bebeğime bugün gelişim geriliği var dediler 2 hafta. Gecen hafta salı gitmiştim kilosu 2700 dü. Bugün 2500 çıktı. Sizin durumunuzla benzer olunca sormak istedim dizin gelişim geriliği düzeldi mi acaba
Banada geçen hafta bı hafta gerilik var dediler çok şükür bu hafta beslenmeyle farkı biraz kapattikk. İns kilo vermes daha fazla sizinkii. En azından azda olsa alirSon adet tarihime göre 37+2
Siz kaçıncı haftadasınız peki ?Banada geçen hafta bı hafta gerilik var dediler çok şükür bu hafta beslenmeyle farkı biraz kapattikk. İns kilo vermes daha fazla sizinkii. En azından azda olsa alir
34+6 idi canım tabii bebek de küçüktü ama yoğun bakımdaki doktorlar genel anesteziden etkilenmiş dediler bir tık uzun sürmüş sanırım ameliyatÇok güzel bir bilgi teşekkür ederim tatlım kaçıncı haftada genel anesteziyle doğumun gerçekleşti
Benimki de 5.5 yaşında canım. Benzermiş durumumuz. Tam herşey rahatladı derken naptık biz böyleKesiikle katılıyorum. Çalışınca çok zor oluyo herseyyy. Evde çocuk seni bekliyo yenek iş çocukla oyna derken bı sabh uyandigimi bide gece yattigimi biliyordum tabi bide gece uyanmalar var.oglun beş yaşında tam rutinie girmiştik şimdi yeni bı beş sene daha gidecez bu şekilde
Allahım ya bunca adımı atip üzerine ilişki 2cocuk ev işleri nasıl yapcam. Bugün dışarı çıktım yürüdüm baya bittim 36+3 bendeBen de artık haftalık görevlerime başlıyorum bugün 36+0 olduk. Haftalık planım bu şekilde;
1.gün 2 dilim ananas, 2 bardak ada çayı, 6000 adım, meditasyon , göğüs ucu masajı ve doğum egzersizleri
2.gün 7 tane hurma, ahududu yapraği çayı, 4000 adım, doğum olumlaması, göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
3.gün 2 dilim ananas, 2 bardak adaçayı, 6000 adım, göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
4.gün 7 tane hurma, 3 bardak yeşil çay, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
5.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, meditasyon ve doğum olumlamaları, doğum egzersizleri
6.gün 7 tane hurma, 2 bardak adaçayı, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
7.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
Bu haftalık plana gün aşırı cinsel ilişki ve perine masajı da dahil.
Siz kaçıncı haftadasınız peki Bn
Benimki de 5.5 yaşında canım. Benzermiş durumumuz. Tam herşey rahatladı derken naptık biz böyle
Tabi tabiiYaa sorma canım okula alıştı, uykusu oturdu. Laftan anlayacak hale geldi falan...şimdi herşey sil baştan
Doktor en iyisini bilir tabiki ama işte pıhtılaşma olur diye insan ister istemez korkuyoeCanım iğneyi bilmiyorum ama coraspini iki çocuğumda da 35. Haftada bıraktım bir şey olmadı şükür içini rahat tut testlerini
Al benden de o kadar.Benimki de 5.5 yaşında canım. Benzermiş durumumuz. Tam herşey rahatladı derken naptık biz böyle
Ay hepimize bol şans deseneAl benden de o kadar.Altı yaşına girecek Aralık'ta oğlum. Tam rahat ettik. Okula başladı oğlum. Okuma yazmayı çok küçük öğrendi. Feci rahattık yani ikinciyi yapsak mi yapmasak mi derken vazgeçtim yapmayacağım dedim. Kendiliğinden geldi. Yapacak bir şey yok. Canları sağ olsun kuzucuklarimizin
2 çocuk kriteri zor olmuş yavrum ama birazını yapsan yeterli. En işe yarayan kısmı bence ilişki ile yürüyüş diğerlerinin öyle çok etki edeceğine inanmıyorumAllahım ya bunca adımı atip üzerine ilişki 2cocuk ev işleri nasıl yapcam. Bugün dışarı çıktım yürüdüm baya bittim 36+3 bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?