2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugun esime izleticem , kesin yapar bir arastirim hangi yaglar kullanilabilirmis
Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bıraktınız 35 haftada bıraktım ama korkuyorum ya doktor daha iyi bilir ama bilmiyorum
ben bebe aspirinini 36. haftada biraktim cnm ama diger tansiyon ilacladina devam
kızlar ya bana fena ateş basıyo aranızda böyle olan var mı? ofiste 17 derecede klima çalıştırıyorum herkes bana hayretler içinde bakıyor :)
oo ben gece fenelardayim. klima acik yatiyorum
kizz ben taa 5 sene once arkadasimin dogumuna girdim. canli canli gordum herseyi
cok mucizevi bir andi

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..Gelişim geriliği 2 haftadan 10 güne düştü canım yarın perinatoloji kontrolüm var bende merakla bekliyorum ne diyecekler farkı kapatmıyor bebekler gelişim geriliğinde sadece arası daha fazla açılmasın diye takip ediliyor doktorlar tarafından belkide sizin ultrason ölçümleri yanlış ölçülmüş olabilir milim bile kaysa baya gram oynuyor çünkü ölçümlerde

Çok güzel bir bilgi teşekkür ederim tatlım kaçıncı haftada genel anesteziyle doğumun gerçekleşti
34+6 idi canım tabii bebek de küçüktü ama yoğun bakımdaki doktorlar genel anesteziden etkilenmiş dediler bir tık uzun sürmüş sanırım ameliyat

Benimki de 5.5 yaşında canım. Benzermiş durumumuz. Tam herşey rahatladı derken naptık biz böyle

Allahım ya bunca adımı atip üzerine ilişki 2cocuk ev işleri nasıl yapcam. Bugün dışarı çıktım yürüdüm baya bittim 36+3 bende

Benimki de 5.5 yaşında canım. Benzermiş durumumuz. Tam herşey rahatladı derken naptık biz böyle
Aynnnen canimmm. İlk defa bu yaz bı rahat tatil yapmıştık. Geri başa dönüyoruz yok uyku saati yok yemek yemedi emdi emmedi gazlandi hastalandı ve iki tane olacaklar napcaz bakalım canimm. Hayatımdan bı beş seneyi daha siliyorum

Yaa sorma canım okula alıştı, uykusu oturdu. Laftan anlayacak hale geldi falan...şimdi herşey sil baştan
Tabi tabii Allah can sağlığı versin artikkk. Sırf kardeşi olsun diye istedim yoksa bu dünyaya bı çocuk yeterdi. Maddi olarak çok zor artık çocuk büyütüp okutmakda tek kalmasın diye istedik bı tane daha

Canım iğneyi bilmiyorum ama coraspini iki çocuğumda da 35. Haftada bıraktım bir şey olmadı şükür içini rahat tut testlerini
Doktor en iyisini bilir tabiki ama işte pıhtılaşma olur diye insan ister istemez korkuyoe

Al benden de o kadar. Altı yaşına girecek Aralık'ta oğlum. Tam rahat ettik. Okula başladı oğlum. Okuma yazmayı çok küçük öğrendi. Feci rahattık yani ikinciyi yapsak mi yapmasak mi derken vazgeçtim yapmayacağım dedim. Kendiliğinden geldi. Yapacak bir şey yok. Canları sağ olsun kuzucuklarimizin

Ay hepimize bol şans desene

Allahım ya bunca adımı atip üzerine ilişki 2cocuk ev işleri nasıl yapcam. Bugün dışarı çıktım yürüdüm baya bittim 36+3 bende
2 çocuk kriteri zor olmuş yavrum ama birazını yapsan yeterli. En işe yarayan kısmı bence ilişki ile yürüyüş diğerlerinin öyle çok etki edeceğine inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…