2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar bebeğe son zamanlarda kilo aldırmak için biraz daha gayret ediyorum, bazı gıdalar bebeğe özellikle kilo aldırıyor diyorlar ne kadar doğru bilmem ama benim bulduklarım ve tükettiklerim kaşar, muz, ceviz, süt, balık ve et. sizin bildiğiniz var mı?

Maşallah biran önce kavuşursunuz sağlıklı bir şekilde inşallah canım benim. Oğlun önden bi alıştırma olmuş oldu onu alıştırdığın için sadece kızınla uğraşıp yine kolaylıkla alıştırırsın inşallah, darısı başıma. Çok basit bi sorun gibi görünüyor bilmeyene mesela bana başıma gelmeden önce öyle gelirdi sanırım ama içine düşünce dünyanın en büyük sorunu oldu çıktı adeta. On dk emip uykuya dalsa ve bidaha uyanıp istese sorun yok o on dakikanın sonunda nefes almadan ağlıyor oluyor biberonu ağzına verdiğimde susuyor bitek. Diğer kızım 2.dk da falan yapıyor bunu. Mecbur kalıyorum vermeye. Hayırlısı artık

Teşekkür ederim canım

öylede böylede kesileceğiz dimi kuzum şimdi ben birde üstüne sezeryan izine bakıp günü tamamlamak istiyorum yarında bu lazerle geçermi diye yazarım

İnsallah kolayca doğumun nasip olur sağlıkla insallah
OKYANUS302 canım bugün epey sessizsin doğum mu oldu yoksa?
Okuyorum geriden geliyorum baya birikmiş yazılar atlamadım da ondan yok canım iyiyim

34+6 idi canım tabii bebek de küçüktü ama yoğun bakımdaki doktorlar genel anesteziden etkilenmiş dediler bir tık uzun sürmüş sanırım ameliyat
Dediğin gibi o anestezi oldumu hemen alınması hızlı hareket edilmesi gerekmiş
Hayırlısıyla sağ salim kavusmussun Rabbim beterinden korusun

Dediğin gibi o anestezi oldumu hemen alınması hızlı hareket edilmesi gerekmiş
Hayırlısıyla sağ salim kavusmussun Rabbim beterinden korusun
Çok şükür bugünümüze ama işk hali çok fenaydı yavrumun sen de inşallah en doğru şekilde sağlıkla kavuşursun yavruna

Benim de benzer durum var. 10gun önce 2350gr di bugün yine 2350cikti artık büyümüyor dedi. Ama kilo düşmesi gibi bişey olamaz dedi. Bence sizin de kilosu düşmemiştir, ultrasonlar yanlış ölçüm yapabiliyor. Bazen milim oynatiyorlar kg degisiyor

S Sntr
Benden önce doğurma
Bugünlerde kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum Eğer gününü bekler dayanirsa annesini çok mutlu edecek bu küçük hanım Aman herkes zamanında sağlıkla doğursun da ard arda dogurcaz görünüyoruz seninle.Umarim doguranlarin hepsi sağlıkla kavuşmuştur bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…