Çok sevindim, gaz zaten Allah’ın emri her bebekte problem. Allah nasip ederse haftaya Salı doğumum olacak inşallahÇok daha iyiyiz canım çok yoğun günler o yüzden çok yazamıyorum ,taburcu oldu oğlum da ben de benim dikişlerde hematom oluştu dün de onunla uğraştık iştebebeğimiz kuvözde kaldığı sürece biberona alıştığı için sürekli bir süt sağma ve plastik meme ucu maceramız var o bizi zorluyor ,bir de gaz olayları çabuk başladı gibi oysaki yememe içmeme çok dikkat ediyorum ,sen nasılsın canım doğum tarihi belli oldu mj takip edemedim hiç
Konuya o kadar uzağım kiTaktıkları çeyrekler sen onları unut dedim
Şuanki ruh halimi sadece bebeğim düzeltebilirÇok şükür bugünümüze ama işk hali çok fenaydı yavrumun sen de inşallah en doğru şekilde sağlıkla kavuşursun yavruna
Cahil kalamadım hastanede çalışırken yaralar kan revan vs gördüm bide üstüne gidip ameliyayla ilgili şeyleri tanıları falan okurdum fatura kapatırkenSaglikla kavusalim insallah yaa. Ilk hamilel8gimde biseycik.bilmiyodum cahillik daha iyiydi :)))
Beni artık olumlamalar bile mutlu edemez su yazılardan sonraBugünlerde kendimi çok ağırlaşmış hissediyorumEğer gününü bekler dayanirsa annesini çok mutlu edecek bu küçük hanım Aman herkes zamanında sağlıkla doğursun da ard arda dogurcaz görünüyoruz seninle.Umarim doguranlarin hepsi sağlıkla kavuşmuştur bebeğine
Siz kaçıncı haftadasınız ? Ben de neye uğradığımı şaşırdım vallahi. 34 haftalıkken 2350 demişti doktor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim de benzer durum var. 10gun önce 2350gr di bugün yine 2350cikti artık büyümüyor dedi. Ama kilo düşmesi gibi bişey olamaz dedi. Bence sizin de kilosu düşmemiştir, ultrasonlar yanlış ölçüm yapabiliyor. Bazen milim oynatiyorlar kg degisiyor
Gerçekten doktor çok önemli . Devlet hastanesine eş zamanlı gidiyordum hamileliğin başından beri. Dün fark etmedi kordonu. Asla doktoru suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın. 2 3 dk bile bakamiyor. Kapıda yığınla insan . Ve o kadar terbiyesiz insanlar var ki on kere kapıyı açıp içeri giriyorlar. Doktor en sonunda kapıyı kitlettiBenim bu yazılandan sonra kendi şehrimdeki hiçbir Jinekolog inancım kalmadı vay be Rabbim hepimizi bu vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın
Sanki bu hikaye benim gibi aynısını ben yaşıyorum. Tesadüfen karşıma çıktı.
Kimin ahını aldıysam sınanmamda bu herhalde benim .Doktorlarla sınanıyorum.
Yok kuzum nasip kısmet diyorum artık ben .Gerçekten doktor çok önemli . Devlet hastanesine eş zamanlı gidiyordum hamileliğin başından beri. Dün fark etmedi kordonu. Asla doktoru suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın. 2 3 dk bile bakamiyor. Kapıda yığınla insan . Ve o kadar terbiyesiz insanlar var ki on kere kapıyı açıp içeri giriyorlar. Doktor en sonunda kapıyı kitletti
35+6 bugun 2350gr çıktı. 34+2de de aynı kilo cikmistiSiz kaçıncı haftadasınız ? Ben de neye uğradığımı şaşırdım vallahi. 34 haftalıkken 2350 demişti doktor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Burdakiler zaten artık bıkmış doğurtmaktan. Makineye dönmüşler bizler de kuluçkadaki bi hayvan gibiyiz onlara göre.Beni artık olumlamalar bile mutlu edemez su yazılardan sonra
Zamanın olursa oku kuzum sanki benim hikayem birebir aynısı kilo bile aynı yakın gelde çıldırma
Ben doğurana kadar yokum okuduğum su yazıdan sonra 3 hafta kendime gelemem sanırım tiksiniyorum bir mutlu gebelik yaşamadım kendimi sucluyordum ama artık tek zerre vicdan yapmiyacagim vay beKonuya o kadar uzağım kibabam hariç kimse takmaz sanmam. Kaynana paragöz zaten. Çocuğu erken kestirip kimseye söylemeyip 2 3 de bişeyler de yapsam olur bak belki gelir
Katılıyorum kendi gittiğim doktorun sabrı bile kalmamış.Burdakiler zaten artık bıkmış doğurtmaktan. Makineye dönmüşler bizler de kuluçkadaki bi hayvan gibiyiz onlara göre.
Bende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.Yok kuzum nasip kısmet diyorum artık ben .
Ama kendi yaşadığım şehir gözümde 0
Sezeryan kolay diye uğraşmiyorlar normal dogumla normal doğum daha pahalı halbuki
Sadece sağlıklı dogmalari hayırlısıyla isteğim kendimiz için istediğim için hayırlısıyla sağlıkla alacağız ne şekilde olursa olsun doğum.Bende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.
Valla bana burda devlette öyle şeyler söylediler ki takmıyorum bile benim bebeğim benim hamileliğim bana özel kendileri ne olarak görürse görsün. Hiç stres yapmaya değmez. Bana ölür zaten aldır gitsin diyen Doktor'un karşısına çıksam ne çıkmasam ne umru değil ki. Ama evet çocuk defteri benim için de kapanacak. Sezaryen de bir doğum evet normale göre çok zorlanacağız eski halimize çok çok geç döncez ama şuan için elimizden gelen bişey yok o yüzden stres yapma boşuna son zamanlarda stres yükleme yavruya.Katılıyorum kendi gittiğim doktorun sabrı bile kalmamış.
Tansiyonun yüksek olması bile engel değilmiş.
Hayırlısıyla dogurim bu gebelik serüveni kapatacagim 9 ayım sinir stres içinde geçti.
İnşallah sağlıkla kavuşuruz. İnsan ne doğru ne yanlış bilemiyor çok hassas bir konu.Sadece sağlıklı dogmalari hayırlısıyla isteğim kendimiz için istediğim için hayırlısıyla sağlıkla alacağız ne şekilde olursa olsun doğum.
Dediğim gibi kurbanlık koyun değiliz yok bebeğin sağlığı için diyor benimki aynısı bak attığım doğum hikayesinin birebir aynısı bunu benim doktora okutsam bilmiş der tersler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?