2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugün kontrolüm vardı. 35+5tim bebek 2350gr çıktı 10gun önce de aynı kilodaydi yani artık buyumuyor. Nst de sancı çıkmıştı. Doktor baktı rahim ağzı çok kapalı dedi 1hafta daha bekleyelim dedi. Suyu da iyiymiş. Haftaya Çarşamba tekrar kontrol olup tahminen Perşembe ya da cuma sezeryan alacak.

Çok sevindim, gaz zaten Allah’ın emri her bebekte problem. Allah nasip ederse haftaya Salı doğumum olacak inşallah

Benim bu yazılandan sonra kendi şehrimdeki hiçbir Jinekolog inancım kalmadı vay be Rabbim hepimizi bu vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın

Sanki bu hikaye benim gibi aynısını ben yaşıyorum. Tesadüfen karşıma çıktı.
Kimin ahını aldıysam sınanmamda bu herhalde benim .Doktorlarla sınanıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20221019-220752_Instagram.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_20221019-220744_Instagram.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_20221019-220721_Instagram.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 114
Saglikla kavusalim insallah yaa. Ilk hamilel8gimde biseycik.bilmiyodum cahillik daha iyiydi :)))
Cahil kalamadım hastanede çalışırken yaralar kan revan vs gördüm bide üstüne gidip ameliyayla ilgili şeyleri tanıları falan okurdum fatura kapatırken yetinmeyip otopsi sezaryen ameliyat videoları izledim demedim ki salak gibi senin de başına gelebilir gözümde canlanıyor şimdi

Beni artık olumlamalar bile mutlu edemez su yazılardan sonra
Zamanın olursa oku kuzum sanki benim hikayem birebir aynısı kilo bile aynı yakın gelde çıldırma

Eklentiler

• Screenshot_20221019-220752_Instagram.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_20221019-220744_Instagram.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20221019-220721_Instagram.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 106
Siz kaçıncı haftadasınız ? Ben de neye uğradığımı şaşırdım vallahi. 34 haftalıkken 2350 demişti doktor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Gerçekten doktor çok önemli . Devlet hastanesine eş zamanlı gidiyordum hamileliğin başından beri. Dün fark etmedi kordonu. Asla doktoru suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın. 2 3 dk bile bakamiyor. Kapıda yığınla insan . Ve o kadar terbiyesiz insanlar var ki on kere kapıyı açıp içeri giriyorlar. Doktor en sonunda kapıyı kitletti

Yok kuzum nasip kısmet diyorum artık ben .
Ama kendi yaşadığım şehir gözümde 0
Sezeryan kolay diye uğraşmiyorlar normal dogumla normal doğum daha pahalı halbuki

Beni artık olumlamalar bile mutlu edemez su yazılardan sonra
Zamanın olursa oku kuzum sanki benim hikayem birebir aynısı kilo bile aynı yakın gelde çıldırma
Burdakiler zaten artık bıkmış doğurtmaktan. Makineye dönmüşler bizler de kuluçkadaki bi hayvan gibiyiz onlara göre.

Konuya o kadar uzağım ki babam hariç kimse takmaz sanmam. Kaynana paragöz zaten. Çocuğu erken kestirip kimseye söylemeyip 2 3 de bişeyler de yapsam olur bak belki gelir
Ben doğurana kadar yokum okuduğum su yazıdan sonra 3 hafta kendime gelemem sanırım tiksiniyorum bir mutlu gebelik yaşamadım kendimi sucluyordum ama artık tek zerre vicdan yapmiyacagim vay be

Burdakiler zaten artık bıkmış doğurtmaktan. Makineye dönmüşler bizler de kuluçkadaki bi hayvan gibiyiz onlara göre.
Katılıyorum kendi gittiğim doktorun sabrı bile kalmamış.
Tansiyonun yüksek olması bile engel değilmiş.
Hayırlısıyla dogurim bu gebelik serüveni kapatacagim 9 ayım sinir stres içinde geçti.

Yok kuzum nasip kısmet diyorum artık ben .
Ama kendi yaşadığım şehir gözümde 0
Sezeryan kolay diye uğraşmiyorlar normal dogumla normal doğum daha pahalı halbuki
Bende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.

Bende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.
Sadece sağlıklı dogmalari hayırlısıyla isteğim kendimiz için istediğim için hayırlısıyla sağlıkla alacağız ne şekilde olursa olsun doğum.
Dediğim gibi kurbanlık koyun değiliz yok bebeğin sağlığı için diyor benimki aynısı bak attığım doğum hikayesinin birebir aynısı bunu benim doktora okutsam bilmiş der tersler .

Katılıyorum kendi gittiğim doktorun sabrı bile kalmamış.
Tansiyonun yüksek olması bile engel değilmiş.
Hayırlısıyla dogurim bu gebelik serüveni kapatacagim 9 ayım sinir stres içinde geçti.
Valla bana burda devlette öyle şeyler söylediler ki takmıyorum bile benim bebeğim benim hamileliğim bana özel kendileri ne olarak görürse görsün. Hiç stres yapmaya değmez. Bana ölür zaten aldır gitsin diyen Doktor'un karşısına çıksam ne çıkmasam ne umru değil ki. Ama evet çocuk defteri benim için de kapanacak. Sezaryen de bir doğum evet normale göre çok zorlanacağız eski halimize çok çok geç döncez ama şuan için elimizden gelen bişey yok o yüzden stres yapma boşuna son zamanlarda stres yükleme yavruya.

İnşallah sağlıkla kavuşuruz. İnsan ne doğru ne yanlış bilemiyor çok hassas bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…