Kuzum özeller sezeryan yanlısı ne olursa olsun bak şehir Hastanesi'ndeyim acile ne kadar kişi geldi 3 kişiye ancak sezeryan dediklerini duydum oda makat geliş pozisyon diye çoğu kişiyi normale yönlendirdiler benim gorumcemi normal dogurtucam diye çağırdı doktoru hiç unutmuyorum 7cm açıklıkla sezeryan yaptı ve herseyini alıp gel diye gün verdi ben dedim sezeryana çağırıyor seni resmen diye dediğim gibide olduBende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.
Şaka gibi bir durum .ama insan bilemiyor hangisi doğru . Devlette fark etmediler mesela kordonu . Allah korusun bebeği kaybetmekte var işin içinde . Normal veya sezeryan çok önemli değil sağlıkla gelsinler de.Kuzum özeller sezeryan yanlısı ne olursa olsun bak şehir Hastanesi'ndeyim acile ne kadar kişi geldi 3 kişiye ancak sezeryan dediklerini duydum oda makat geliş pozisyon diye çoğu kişiyi normale yönlendirdiler benim gorumcemi normal dogurtucam diye çağırdı doktoru hiç unutmuyorum 7cm açıklıkla sezeryan yaptı ve herseyini alıp gel diye gün verdi ben dedim sezeryana çağırıyor seni resmen diye dediğim gibide oldu
Medikal Park canım ☺Anne bebek uyum odasını ilk defa duyuyorum, çok güzel bir uygulamaymış. Sizi direk taburcu etmeden iki gün birlikte gözetim altında tutmaları çok mantıklı. Ankarada hangi hastane bu, merak ettim
Canim kac kg oldu minnos? Birde kacinci haftadasiniz suan yani doğmamış olsa kaç haftalık olacaktı? Bende bizimki ne zaman cikar onu tahmin etmeye çalışıyorum cevaplarınla son olarak emiyor mu?Günaydın KıslarBugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Bende öyle diyorum ilk doğumum normaldi bıraksalar 10 kere normal dogururum ama bunda zorunlu sezeryan olacağım buda böyle hayırlısıymis diyorum sağlıklı olsunda yeterŞaka gibi bir durum .ama insan bilemiyor hangisi doğru . Devlette fark etmediler mesela kordonu . Allah korusun bebeği kaybetmekte var işin içinde . Normal veya sezeryan çok önemli değil sağlıkla gelsinler de.
Sen nasıl oldun canım iyimisinBende öyle diyorum ilk doğumum normaldi bıraksalar 10 kere normal dogururum ama bunda zorunlu sezeryan olacağım buda böyle hayırlısıymis diyorum sağlıklı olsunda yeter
Canım 2 kilo 340 gram olmuş☺ Doğmamış olsa bugün tam 36.haftamıza girmiştik .Emiyor beni canım ama hepsini benden alamıyor ,biberon takviyesi veriyorumCanim kac kg oldu minnos? Birde kacinci haftadasiniz suan yani doğmamış olsa kaç haftalık olacaktı? Bende bizimki ne zaman cikar onu tahmin etmeye çalışıyorum cevaplarınla son olarak emiyor mu?
Beni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısıSen nasıl oldun canım iyimisin
Rabbim bidaha asla ayırmasın anneciginden o minik parmaklarıMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Aminnn canım sağolRabbim bidaha asla ayırmasın anneciginden o minik parmakları
Maşallah canım Rabbimin emaneti sıkı sıkı tutsun hep elini inşallahMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Ele bak tam yemelikMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Canim benim son 2 /3 aydan beri o kadar olumsuzluk yukluyorsun ki vücuduna bebek sürekli streste.Gelisim son aylarda her hafta değişkenlik gösteren bişey eğer senin durumun kritik olsaydı şu ana kadar adımlar atılmış olurdu zaten doktorun tarafindan.Gerilik var dedikleri ya kemik yapısını baz aldiklari için söylüyorlar ya karın çevresi vs vs.Yazi da okuduğum kadarıyla da bir kaç haftanın sadece takibi arttırmak dışında yapılabilecek biseyi yok.Bebegin artık 9 aylık ve ne zaman doğarsa doğsun küvez riski hemen hemen.olmayacak allahin izniyle.Beni artık olumlamalar bile mutlu edemez su yazılardan sonra
Zamanın olursa oku kuzum sanki benim hikayem birebir aynısı kilo bile aynı yakın gelde çıldırma
Allahim minicik ellerini yerim ben onun çok şükür kavuşturanaMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Zamanımız geliyor zaten artık hayırlısı olsun canimBeni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısı
Allah yardimcin olsun insallah idrarda protein kacagi varmi diye biriktirme isterler. İnsallah korkulacak bisey cikmaz.Beni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısı
Evet ilişki ve yürüyüşü 2.ci doğumda deneyimlerim sancilarimın başladığı gün hurmayada abandım. Tabi ilişkiyi sadece 1defa yaptım zaten ondada sancıları baslattı. Hamilelik boyunca yasaktı ve zaten kimsede faydasının olduğunu söylememişti. Gündüz sancılarım başladı akşam hastahaneye yürüyerek gittim gittikten 3saat sonra doğum yaptım2 çocuk kriteri zor olmuş yavrum ama birazını yapsan yeterli. En işe yarayan kısmı bence ilişki ile yürüyüş diğerlerinin öyle çok etki edeceğine inanmıyorum
Ayyy maşallahMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Ben artık tartılmıyorum morelim 0Rabbim normal doğum isteyen bütün gebelere nasip etsin inşallah en başta ben
Hergün kilo alıyorum ya ben 3 gündür sabahları tartılıyorum hep 1 kilo fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?