2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben aldım değerlerim yukseldi çok iyi geldi bana

Çok sevindim canım senin adına. İnsan kötü hissediyor ister istemez stres yapıyor çünkü. Zamanında sağlıkla doğar inşallah bebişin. Darısı artık benim başıma inşallah.

Çok sevindim canım senin adına. İnsan kötü hissediyor ister istemez stres yapıyor çünkü. Zamanında sağlıkla doğar inşallah bebişin. Darısı artık benim başıma inşallah.
Saol canım Kesinlikle şu 1 hafta nasıl geçti ben biliyorum
İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin

Diyecek söz yok bu fotoğrafa kavuşan bu eller ayrılmasın bi daha

Anammm nasıl bir deneyim olmuş o öyle. Bravo vallahi iyi cesaret

Katılıyorum kendi gittiğim doktorun sabrı bile kalmamış.
Tansiyonun yüksek olması bile engel değilmiş.
Hayırlısıyla dogurim bu gebelik serüveni kapatacagim 9 ayım sinir stres içinde geçti.
kuzum tansiyon gebelik zehirlenmesine donmedigi surece zaten engel degil. beni biliyorsun zilyontane ilac iciyorum gene normal denicekler ilk olarak.
evet doktorunun yonlendirmesi cok onemli ama her beden ve her bebek de ayni degil .

sen hep iyiyi guzeli dusun. ne derlerse he de gec.
Bak ben ilk uzmana gittigimde 14. haftada bize dediler ki “ biliyoruz cok heycanlisiniz ama bizim isimiz sizi heycanlandirmamak . 24. haftayi gecsek yeter. 24 den sonra dogunca yasatabiliyoruz kuvez de “
oyle yada boyle geldim 36. haftaya kadr. hepsi sok icinde .
bu koca 8.5 ay da 2 kere agladim o kadar , artik cok dolmustum. sonra hersey olacagina varir dedim ve hamileligimin tadini cikardim.
Ilk 20 hafta bebegimle bile cok az iletisim kurdum, yokmus gibi davrandim ki dr larin dedigi gibi bisi olursa cok uzulmeyeyim diye. simdi kendime kiziyorum oyle yaptigim icin ama ilk hamileligimiz hicbirsey bilmiyoruz korkup, endiseleniyoruz.

En guzeli gozlerini kapat bebegine sarildigin gunleri dusun
Beni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısı
normal idrar testinde protein cikti mi canim?
Ben artık tartılmıyorum morelim 0
benmde annemelr geldi iki hafta olucak, 8 ayda almadigim kiloyu alacagim son ay

Ağrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.

Rabbim bidaha asla ayırmasın anneciginden o minik parmakları

Maşallah canım Rabbimin emaneti sıkı sıkı tutsun hep elini inşallah

Ele bak tam yemelik Rabbim hep böyle mıtluluklar yaşatsın size hiç ayrılmaykn bir daha inşallah

Allahim minicik ellerini yerim ben onun çok şükür kavuşturana Rabbim ayırmasın bir daha sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Ayyy maşallah hiç ayrılmamanız dileğiyle

Diyecek söz yok bu fotoğrafa kavuşan bu eller ayrılmasın bi daha
Hepinizden Allah razı olsun,Güzel dilekleriniz için Ben ona,o bana alışmaya çalışıyo. Bakmalara doyamıyom , bu anı o kadar çok bekledik ki , koynumdan hiç ayırasım gelmiyo

E çok güzel sen üçüncüyü daha da rahat dogurursun o zaman inşallah

Cok gecmiş olsun canım ne olursa olsun artık Allah ın izniyle korkma riskli haftaları gectı

Ters giden başka bir şey yoksa ağrı ve sancıyı genelde durdurabiliyorlar, bebeğin de çok küçük değilmiş çok şükür. Allah yardımcın olsun, bebeğin ve senin için en iyisi neyse öyle olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Haftan güzel çok şükür. İnşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğin

Nasılsın durdu mu sancıların nasıl hissediyorsun kendini bu arada amin canım benim valla olaydı da kurtulaydım gözüyle bakıyorum artık
Açıkçası ben de o moddayim bebeğimin kuvozde kalmayacagini bilsem hemen olsun bitsin dicem sezeryan olacak zaten iri bebek ve suyum fazla olduğu için. Nidilat 4 kere içtim sonrasında NSTde ilkinden de fazla sancı çıktı ve alt karın kısmımda ağrı hissediyorum sancı olduğunda, 90a kadar çıktı. Bir daha sabah çekilecekmis ama kasilmam sık sık devam ediyor, hepsi ağrılı değil. Kasılma olduğunda karnım taş gibi oluyo ve oncekilerden farklı olarak aşağıya acayip baskı oluyor
Sabah doktorum ne diyecek diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…