Ben aldım değerlerim yukseldi çok iyi geldi banaKızlar benimde bugün görüş günümde2500 gr olmuş kızım 35+6 dayım. Biraz az geldi kilosu gözüme ama sağlıklı şuan. Kan değerim az çıkmış damardan serum verecekmiş Demir ilacı. Alan var mı ? Biraz çekiniyorum da
Çok sevindim canım senin adına. İnsan kötü hissediyor ister istemez stres yapıyor çünkü. Zamanında sağlıkla doğar inşallah bebişin.F fbahar123 canım doktordan döndüm kilomuz 3.126 suyumuz geçen haftaya göre daha iyi ama yine sınırda dedi önemli bir miktar değilmiş doğumu erkene almıyoruz 1 kasım ı bekliyoruz dedi bakalım nasip kısmet derin bir nefes aldım stres yapma bebegin zaten zayıf bir bebek değil baksana yanaklara diye beni teselli ediyordu
Ama çok rahatladım geçen haftaki ölçümler içinde pozisyon yanıltması olabilir o zamanda söylemiştim dedi
Alerji filan yapmadı değil mi ?Ben aldım değerlerim yukseldi çok iyi geldi bana
Kuzum senin doktorun şu an erken almak istemiyor anladığım kadarı ile. Sen neden etkilendin bu yazılanlardanBeni artık olumlamalar bile mutlu edemez su yazılardan sonra
Zamanın olursa oku kuzum sanki benim hikayem birebir aynısı kilo bile aynı yakın gelde çıldırma
Yok yapmadı çok şükürAlerji filan yapmadı değil mi ?
Saol canımÇok sevindim canım senin adına. İnsan kötü hissediyor ister istemez stres yapıyor çünkü. Zamanında sağlıkla doğar inşallah bebişin.Darısı artık benim başıma inşallah.
Minikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Bugun esime izleticem , kesin yaparbir arastirim hangi yaglar kullanilabilirmis
ben bebe aspirinini 36. haftada biraktim cnm ama diger tansiyon ilacladina devam
oo ben gece fenelardayim. klima acik yatiyorum
kizz ben taa 5 sene once arkadasimin dogumuna girdim. canli canli gordum herseyi
cok mucizevi bir andi
kuzum tansiyon gebelik zehirlenmesine donmedigi surece zaten engel degil. beni biliyorsun zilyontane ilac iciyorum gene normal denicekler ilk olarak.Katılıyorum kendi gittiğim doktorun sabrı bile kalmamış.
Tansiyonun yüksek olması bile engel değilmiş.
Hayırlısıyla dogurim bu gebelik serüveni kapatacagim 9 ayım sinir stres içinde geçti.
normal idrar testinde protein cikti mi canim?Beni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısı
benmde annemelr geldi iki hafta olucak, 8 ayda almadigim kiloyu alacagim son ayBen artık tartılmıyorum morelim 0
bide video ya cektim.Anammm nasıl bir deneyim olmuş o öyle. Bravo vallahi iyi cesaret
Ağrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.Gecen hafta benimde aynıydı karnım sık sık sertlesip adet ağrısı gibi belim agriyordu.hafif sancılar çıktı nst de magnezyumu ikiye cikar dedi doktor şuanda iyiyim ögünden sonra olmadı .yorma yat uzan dedi sende doktoruna belirt.
Rabbim bidaha asla ayırmasın anneciginden o minik parmakları
Maşallah canım Rabbimin emaneti sıkı sıkı tutsun hep elini inşallah
Ele bak tam yemelikRabbim hep böyle mıtluluklar yaşatsın size hiç ayrılmaykn bir daha inşallah
Allahim minicik ellerini yerim ben onun çok şükür kavuşturanaRabbim ayırmasın bir daha sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
Ayyy maşallahhiç ayrılmamanız dileğiyle
Hepinizden Allah razı olsun,Güzel dilekleriniz içinDiyecek söz yok bu fotoğrafakavuşan bu eller ayrılmasın bi daha
E çok güzel sen üçüncüyü daha da rahat dogurursun o zaman inşallahEvet ilişki ve yürüyüşü 2.ci doğumda deneyimlerim sancilarimın başladığı gün hurmayada abandım. Tabi ilişkiyi sadece 1defa yaptım zaten ondada sancıları baslattı. Hamilelik boyunca yasaktı ve zaten kimsede faydasının olduğunu söylememişti. Gündüz sancılarım başladı akşam hastahaneye yürüyerek gittim gittikten 3saat sonra doğum yaptım
Cok gecmiş olsun canımAğrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.
İnşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimizCok gecmiş olsun canımne olursa olsun artık Allah ın izniyle korkma riskli haftaları gectı
Nasılsın durdu mu sancıların nasıl hissediyorsun kendini bu arada amin canım benim valla olaydı da kurtulaydım gözüyle bakıyorum artıkİnşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz
Ters giden başka bir şey yoksa ağrı ve sancıyı genelde durdurabiliyorlar, bebeğin de çok küçük değilmiş çok şükür. Allah yardımcın olsun, bebeğin ve senin için en iyisi neyse öyle olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAğrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Haftan güzel çok şükür. İnşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğinAğrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.
Açıkçası ben de o moddayimNasılsın durdu mu sancıların nasıl hissediyorsun kendini bu arada amin canım benim valla olaydı da kurtulaydım gözüyle bakıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?