Canım teşekkür ederim kasilmalarim sık sık devam ediyor bazıları ağrılı bazıları ağrısız sertlesme şeklinde.. Bir sürü ilaç iğne serum verdiler sabahı bekliyorum doktorum gelir heraldeGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Haftan güzel çok şükür. İnşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğin
Teşekkür ederimTers giden başka bir şey yoksa ağrı ve sancıyı genelde durdurabiliyorlar, bebeğin de çok küçük değilmiş çok şükür. Allah yardımcın olsun, bebeğin ve senin için en iyisi neyse öyle olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Önceki kasılmaların ağrılı mıydı yoksa tek sertleşme şeklinde miydi ve kaç gün sürdü? 3 gündür karnım çok sert ve düzelmiyor, son ay olan normal kasılmalar olsa arada bi sertleşip geri yumuşaması lazımdıTeşekkür ederiminşallah öyle olur gerçi haftalardir kasılmalar yordu epey ama bebeğim için ne zaman gelmesi sağlıklıysa o zaman gelsin tabi
Öyle olabileceğine inanmak istiyorumE çok güzel sen üçüncüyü daha da rahat dogurursun o zaman inşallah
İnşallah canımZamanımız geliyor zaten artık hayırlısı olsun canim
İnşallah canım şimdi başladım biriktirmeye inşallah cikmazAllah yardimcin olsun insallah idrarda protein kacagi varmi diye biriktirme isterler. İnsallah korkulacak bisey cikmaz.
Canim spot protein keratin falan yazıyor çıkmış onlardanormal idrar testinde protein cikti mi canim?
Hayırlısı olsun canım inşallahAğrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.
Az önce benimde nst'ye bagliydim kasılmalarım oldu kasıklarımda hemşire sancilarinmi var senin dedi evt ama şimdi başladı dedim aldı kağıdı goturduAçıkçası ben de o moddayimbebeğimin kuvozde kalmayacagini bilsem hemen olsun bitsin dicem sezeryan olacak zaten iri bebek ve suyum fazla olduğu için. Nidilat 4 kere içtim sonrasında NSTde ilkinden de fazla sancı çıktı ve alt karın kısmımda ağrı hissediyorum sancı olduğunda, 90a kadar çıktı. Bir daha sabah çekilecekmis ama kasilmam sık sık devam ediyor, hepsi ağrılı değil. Kasılma olduğunda karnım taş gibi oluyo ve oncekilerden farklı olarak aşağıya acayip baskı oluyor
Sabah doktorum ne diyecek diye bekliyorum
24 saatlik de insallah cok yuksek cikmaz canimCanim spot protein keratin falan yazıyor çıkmış onlarda
Ben evde çok hareketsizim ya büyük ihtimalle o yüzdenkuzum tansiyon gebelik zehirlenmesine donmedigi surece zaten engel degil. beni biliyorsun zilyontane ilac iciyorum gene normal denicekler ilk olarak.
evet doktorunun yonlendirmesi cok onemli ama her beden ve her bebek de ayni degil .
sen hep iyiyi guzeli dusun. ne derlerse he de gec.
Bak ben ilk uzmana gittigimde 14. haftada bize dediler ki “ biliyoruz cok heycanlisiniz ama bizim isimiz sizi heycanlandirmamak . 24. haftayi gecsek yeter. 24 den sonra dogunca yasatabiliyoruz kuvez de “
oyle yada boyle geldim 36. haftaya kadr. hepsi sok icinde .
bu koca 8.5 ay da 2 kere agladim o kadar , artik cok dolmustum. sonra hersey olacagina varir dedim ve hamileligimin tadini cikardim.
Ilk 20 hafta bebegimle bile cok az iletisim kurdum, yokmus gibi davrandim ki dr larin dedigi gibi bisi olursa cok uzulmeyeyim diye. simdi kendime kiziyorum oyle yaptigim icin ama ilk hamileligimiz hicbirsey bilmiyoruz korkup, endiseleniyoruz.
En guzeli gozlerini kapat bebegine sarildigin gunleri dusun
normal idrar testinde protein cikti mi canim?
benmde annemelr geldi iki hafta olucak, 8 ayda almadigim kiloyu alacagim son ay
biz bugun biraz yuruduk , markete fln ugradik. suan kuyruk sokumuma kadar agrim varBen evde çok hareketsizim ya büyük ihtimalle o yüzden
İnşallah canım, önceden olanlarda sadece sertlik oluyordu ağrı yoktu nstde de en fazla 40i görmüştümÖnceki kasılmaların ağrılı mıydı yoksa tek sertleşme şeklinde miydi ve kaç gün sürdü? 3 gündür karnım çok sert ve düzelmiyor, son ay olan normal kasılmalar olsa arada bi sertleşip geri yumuşaması lazımdıyürüyemiyorum bile. Ağrı olmadığı için ve çok az sancı çıktığı için üzerinde durmuyorlar, umarım geçici bir durumdur. Hareketlerini hissedebilmek içimi rahatlatıyor ama ters giden bişeyin işaretçisi mi diye de endişeleniyorum. Ciğer geliştirici iğne yapıldı her ihtimale karşı, biz de bi 10 gün daha geçirip 36 yı tamamlayabiliriz sağlıkla inşallah
Geçmiş olsun canım nasılsın kaclarda çıktı sancıAz önce benimde nst'ye bagliydim kasılmalarım oldu kasıklarımda hemşire sancilarinmi var senin dedi evt ama şimdi başladı dedim aldı kağıdı goturdu
İkinirken hiç bir şekilde nefes vermemek gerekiyormuş çeneyi göğüse dayamak gerekiyormus bakalım ben de becerebilecek miyimÖyle olabileceğine inanmak istiyorumben ıkınamıyorum ıkına bilmek çok önemli
Günaydınn ay içime güzel bir enerji doldu okuyunca inşallah canım hepimiz en en en kolay bir şekilde kavuşuruz yavrularımızaGünaydın kızlarEvaante canım rüyamda gördüm seni doğum yaparken canlı canlı buraya bildiriyordun yaptıklarını şimdi ıkındım açıklığım şu kadar bebeğin başı geldi diye yazıyordun tövbe estağfirullah bozduk hepimiz kafayı doğuma yakın içimden diyorum ki ne güzel ne rahat doğum yapıyor inşallah öyle bi avazda gelir bebişin canım
Kuzum erken alma olayı değil normal doğum şansım varken bunu 0 a çekiyor bu gittiğimde söyleyeceğimKuzum senin doktorun şu an erken almak istemiyor anladığım kadarı ile. Sen neden etkilendin bu yazılanlardan
2.gebeligimde yurtdisinda olacağım 2. Bir stres kaldıramamkuzum tansiyon gebelik zehirlenmesine donmedigi surece zaten engel degil. beni biliyorsun zilyontane ilac iciyorum gene normal denicekler ilk olarak.
evet doktorunun yonlendirmesi cok onemli ama her beden ve her bebek de ayni degil .
sen hep iyiyi guzeli dusun. ne derlerse he de gec.
Bak ben ilk uzmana gittigimde 14. haftada bize dediler ki “ biliyoruz cok heycanlisiniz ama bizim isimiz sizi heycanlandirmamak . 24. haftayi gecsek yeter. 24 den sonra dogunca yasatabiliyoruz kuvez de “
oyle yada boyle geldim 36. haftaya kadr. hepsi sok icinde .
bu koca 8.5 ay da 2 kere agladim o kadar , artik cok dolmustum. sonra hersey olacagina varir dedim ve hamileligimin tadini cikardim.
Ilk 20 hafta bebegimle bile cok az iletisim kurdum, yokmus gibi davrandim ki dr larin dedigi gibi bisi olursa cok uzulmeyeyim diye. simdi kendime kiziyorum oyle yaptigim icin ama ilk hamileligimiz hicbirsey bilmiyoruz korkup, endiseleniyoruz.
En guzeli gozlerini kapat bebegine sarildigin gunleri dusun
normal idrar testinde protein cikti mi canim?
benmde annemelr geldi iki hafta olucak, 8 ayda almadigim kiloyu alacagim son ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?