2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Haftan güzel çok şükür. İnşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğin
Canım teşekkür ederim kasilmalarim sık sık devam ediyor bazıları ağrılı bazıları ağrısız sertlesme şeklinde.. Bir sürü ilaç iğne serum verdiler sabahı bekliyorum doktorum gelir heralde
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah

Teşekkür ederim inşallah öyle olur gerçi haftalardir kasılmalar yordu epey ama bebeğim için ne zaman gelmesi sağlıklıysa o zaman gelsin tabi

Teşekkür ederim inşallah öyle olur gerçi haftalardir kasılmalar yordu epey ama bebeğim için ne zaman gelmesi sağlıklıysa o zaman gelsin tabi
Önceki kasılmaların ağrılı mıydı yoksa tek sertleşme şeklinde miydi ve kaç gün sürdü? 3 gündür karnım çok sert ve düzelmiyor, son ay olan normal kasılmalar olsa arada bi sertleşip geri yumuşaması lazımdı yürüyemiyorum bile. Ağrı olmadığı için ve çok az sancı çıktığı için üzerinde durmuyorlar, umarım geçici bir durumdur. Hareketlerini hissedebilmek içimi rahatlatıyor ama ters giden bişeyin işaretçisi mi diye de endişeleniyorum. Ciğer geliştirici iğne yapıldı her ihtimale karşı, biz de bi 10 gün daha geçirip 36 yı tamamlayabiliriz sağlıkla inşallah

Hayırlısı olsun canım inşallah

Az önce benimde nst'ye bagliydim kasılmalarım oldu kasıklarımda hemşire sancilarinmi var senin dedi evt ama şimdi başladı dedim aldı kağıdı goturdu

Ben evde çok hareketsizim ya büyük ihtimalle o yüzden

İnşallah canım, önceden olanlarda sadece sertlik oluyordu ağrı yoktu nstde de en fazla 40i görmüştüm
İnşallah sıkıntısız kavuşursun sen de

Günaydın kızlar Evaante canım rüyamda gördüm seni doğum yaparken canlı canlı buraya bildiriyordun yaptıklarını şimdi ıkındım açıklığım şu kadar bebeğin başı geldi diye yazıyordun tövbe estağfirullah bozduk hepimiz kafayı doğuma yakın içimden diyorum ki ne güzel ne rahat doğum yapıyor inşallah öyle bi avazda gelir bebişin canım

Günaydınn ay içime güzel bir enerji doldu okuyunca inşallah canım hepimiz en en en kolay bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza

Kuzum senin doktorun şu an erken almak istemiyor anladığım kadarı ile. Sen neden etkilendin bu yazılanlardan
Kuzum erken alma olayı değil normal doğum şansım varken bunu 0 a çekiyor bu gittiğimde söyleyeceğim zaten bu doktordada dogurmayacagim isterse 11.doktor olsun umrumda değil ben sanırım 40.haftayida görürüm. Hep erken olur diyip psikolojimi bozdular simdide uzuyor hep sat imi karistirdilar erkendi tarihi şimdide geç tarih veriyorlar .
Bence oğlum kendi belirleyecek geleceği günü kendimi oğluma bırakıyorum

2.gebeligimde yurtdisinda olacağım 2. Bir stres kaldıramam 2. Şansında varsa yap kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…