2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eli çenesinde doğacak zaten kuzum
Düşünceli hep resimlerde

İyiki gitmişsin. çok geçmiş olsun hayırlısı olsun haftalarimiz artık iyi riskli günleri geride bıraktık stres yapma.

Salı günü doktoru sallayacağım bütün depremi yaşayacağım içimde kalmasın sonra başka doktor

İkinirken hiç bir şekilde nefes vermemek gerekiyormuş çeneyi göğüse dayamak gerekiyormus bakalım ben de becerebilecek miyim
Nefesini tutmak mesele işte. Zaten ebeler o anda ne yapman gerektiğini söylüyo ama yapabilmek önemli. Ben ilkinde yapamadım kesi atmak zorunda kaldılar. ikincide de yapamadim kaburgamı zedelediler bastırmaktan. İki doğumada yorgun bitkin bir şekilde girdim işte bunda beslenmeme dikkat ediyorum umarım güçlü kuvvetli bir şekilde girip başarıp çıkarız. Şu gibi akar gider doğumlarımız. Mesela hiç bitmeyecekmis sanıyosun sonra bir bakmışsın ağrın kesilmiş ve ebenin elinde bebişin işte ennn muhteşem yeri orası çektiğin her şeye degiyo.

Hayırlısı olsun hakkında sağ salim kavuş insallah bebeğin de girmez insallah küveze haftan iyi korkma kötüyü çagırma
Günaydın canım

Beni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısı
Benide bu hafta yatirdilar geçmiş olsun canım ama benim henuz 24 haftalık. Senin tansiyonun kaç oluyordu?

Dün yoktun sanki
Nasılsın
Geriden okudum mesajları baya birikmiş ondan yetişemedim bide gündüz uyudum ilk defa ondan bugun gıdıcem doktora hem nst hem ultrason onca yürümeye harakete hala nişan falan gelmedi arada kasılma olup dinlenince geciyo ama bebişi alt kısmımda hissediyorum sanki bidon baglamısım gibi kasıklarım dolu dolu ama gelen giden yok bu arada bugun tam 39+0 oldum yarın 39+1 40 dan baslıyorum gün almaya bebiş haraket ediyo takip ediyorum bilemedim ne zaman gercek sancı yapıcak acep

Insan arastiriyo hele de surekli internet elimizin altinda bakiyoruz. Insallah umdugumuzdan daha kolay bi surec atlatiriz.Her sey olacaga varacak

Ne guzel ya benimki yukarlarda dolasiyo. Bacaklari kasiklarima idrar bolgesine vuruyo ancak :)))makat geliste henuz yaa dönse hayrlisiyla

Maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin ne güzel kavuşmuşsunuz

Ne guzel ya benimki yukarlarda dolasiyo. Bacaklari kasiklarima idrar bolgesine vuruyo ancak :)))makat geliste henuz yaa dönse hayrlisiyla
Bekle bakalım insallah döner son ana kadar bebeklere pek belli olmuyo benim ilk oğlum ilk kanala bile girmişti sonra kafasını cıkardı bi daha dönmedi mesela senin ki sımdı dönmemiş bide bakmıssın kontrolünde dönmüş hiç belli olmaz bu ikinci oğlum 26 haftadan beri baş geliş duruyodu hiç bozmadı transvajinal geliş diyodu doktor hep kasıklarım da pupik bölgemde hissediyorum bide kendi gelmeyi becerir insallah suni falan veremeyecek ilkim sezeryan bastırma falan da yapamayacak her sey doğalından Allah on verdiği sancıyla olcak dedi onun için de bebişin kendinin yapması lazım rabbim ne zaman yürü ya kulum derse öyle bekliyorum bana da iri kafası buyuk falan dedi sımdı bakalım senin azmin o hırsın bebeği ordan cıkarmaya yetecek mi diyo tmm gün ver desem sezeryana bayılacak denemek istiyorum dedim doktorlar bi garip

Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…