Eli çenesinde doğacak zaten kuzumCanim benim son 2 /3 aydan beri o kadar olumsuzluk yukluyorsun ki vücuduna bebek sürekli streste.Gelisim son aylarda her hafta değişkenlik gösteren bişey eğer senin durumun kritik olsaydı şu ana kadar adımlar atılmış olurdu zaten doktorun tarafindan.Gerilik var dedikleri ya kemik yapısını baz aldiklari için söylüyorlar ya karın çevresi vs vs.Yazi da okuduğum kadarıyla da bir kaç haftanın sadece takibi arttırmak dışında yapılabilecek biseyi yok.Bebegin artık 9 aylık ve ne zaman doğarsa doğsun küvez riski hemen hemen.olmayacak allahin izniyle.Kendini rahatlat,sakinleş.Kucuk adamı bu kadar yorma lütfen Her doğumun hikayesi farklıdır bu dönemde kimsenin hikayesini okuyup psikolojine sirayet etmesine izin verme dua ve olumlamalara devam
ay sunu bir dogurup buyuteyim ondan sonra neden olmasin2.gebeligimde yurtdisinda olacağım 2. Bir stres kaldıramam2. Şansında varsa yap kuzum
Yeme bozukluğu yapıyor bende bu stresİnşallah sağlıkla kavuşuruz. İnsan ne doğru ne yanlış bilemiyor çok hassas bir konu.
İyiki gitmişsin. çok geçmiş olsun hayırlısı olsun haftalarimiz artık iyi riskli günleri geride bıraktık stres yapma.Ağrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.
ay sunu bir dogurup buyuteyim ondan sonra neden olmasin
Salı günü doktoru sallayacağım bütün depremi yaşayacağım içimde kalmasın sonra başka doktorValla bana burda devlette öyle şeyler söylediler ki takmıyorum bile benim bebeğim benim hamileliğim bana özel kendileri ne olarak görürse görsün. Hiç stres yapmaya değmez. Bana ölür zaten aldır gitsin diyen Doktor'un karşısına çıksam ne çıkmasam ne umru değil ki. Ama evet çocuk defteri benim için de kapanacak. Sezaryen de bir doğum evet normale göre çok zorlanacağız eski halimize çok çok geç döncez ama şuan için elimizden gelen bişey yok o yüzden stres yapma boşuna son zamanlarda stres yükleme yavruya.
Nefesini tutmak mesele işte. Zaten ebeler o anda ne yapman gerektiğini söylüyo ama yapabilmek önemli. Ben ilkinde yapamadım kesi atmak zorunda kaldılar. ikincide de yapamadim kaburgamı zedelediler bastırmaktan. İki doğumada yorgun bitkin bir şekilde girdim işte bunda beslenmeme dikkat ediyorum umarım güçlü kuvvetli bir şekilde girip başarıp çıkarız. Şu gibi akar gider doğumlarımız. Mesela hiç bitmeyecekmis sanıyosun sonra bir bakmışsın ağrın kesilmiş ve ebenin elinde bebişinİkinirken hiç bir şekilde nefes vermemek gerekiyormuş çeneyi göğüse dayamak gerekiyormus bakalım ben de becerebilecek miyim
Hayırlısı olsun hakkında sağ salim kavuş insallahAçıkçası ben de o moddayimbebeğimin kuvozde kalmayacagini bilsem hemen olsun bitsin dicem sezeryan olacak zaten iri bebek ve suyum fazla olduğu için. Nidilat 4 kere içtim sonrasında NSTde ilkinden de fazla sancı çıktı ve alt karın kısmımda ağrı hissediyorum sancı olduğunda, 90a kadar çıktı. Bir daha sabah çekilecekmis ama kasilmam sık sık devam ediyor, hepsi ağrılı değil. Kasılma olduğunda karnım taş gibi oluyo ve oncekilerden farklı olarak aşağıya acayip baskı oluyor
Sabah doktorum ne diyecek diye bekliyorum
Günaydın canımGunaydinlar
İnşallah canım24 saatlik de insallah cok yuksek cikmaz canim
Hiç göremedim ki canim rakamı ama geçti hemenGeçmiş olsun canım nasılsın kaclarda çıktı sancı
Benide bu hafta yatirdilar geçmiş olsun canım ama benim henuz 24 haftalık. Senin tansiyonun kaç oluyordu?Beni yatırdılar preeklampsi sebebiyle tansiyon takibi yapıyorlar sabahtan idrar takibi yapılacakmış bı kap verdiler sabah ilk idrarla başlarsın doldurmaya dediler bekliyorum bakalım hayırlısı
Dün yoktun sankiHayırlısı olsun hakkında sağ salim kavuş insallahbebeğin de girmez insallah küveze haftan iyi korkma kötüyü çagırma
Günaydın canım
Geriden okudum mesajları baya birikmiş ondan yetişemedim bide gündüz uyudum ilk defaDün yoktun sanki
Nasılsın
Ona da sukur canim az da olsa daha buyuk yan etki yasayanlar olabiliyorBenim ağrım olmadı ama anesteziyi atamadım üç gün baş ağrısı yasadim
Insan arastiriyo hele de surekli internet elimizin altinda bakiyoruz. Insallah umdugumuzdan daha kolay bi surec atlatiriz.Her sey olacaga varacakCahil kalamadım hastanede çalışırken yaralar kan revan vs gördüm bide üstüne gidip ameliyayla ilgili şeyleri tanıları falan okurdum fatura kapatırkenyetinmeyip otopsi sezaryen ameliyat videoları izledim demedim ki salak gibi senin de başına gelebilir gözümde canlanıyor şimdi
Ne guzel ya benimki yukarlarda dolasiyo. Bacaklari kasiklarima idrar bolgesine vuruyo ancak :)))makat geliste henuz yaa dönse hayrlisiylaGeriden okudum mesajları baya birikmiş ondan yetişemedim bide gündüz uyudum ilk defaondan bugun gıdıcem doktora hem nst hem ultrason onca yürümeye harakete hala nişan falan gelmedi arada kasılma olup dinlenince geciyo ama bebişi alt kısmımda hissediyorum sanki bidon baglamısım gibi kasıklarım dolu dolu ama gelen giden yok bu arada bugun tam 39+0 oldum yarın 39+1 40 dan baslıyorum gün almaya bebiş haraket ediyo takip ediyorum bilemedim ne zaman gercek sancı yapıcak acep
Maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin ne güzel kavuşmuşsunuzMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Bekle bakalım insallah döner son ana kadar bebeklere pek belli olmuyo benim ilk oğlum ilk kanala bile girmişti sonra kafasını cıkardı bi daha dönmedi mesela senin ki sımdı dönmemiş bide bakmıssın kontrolünde dönmüş hiç belli olmaz bu ikinci oğlum 26 haftadan beri baş geliş duruyodu hiç bozmadı transvajinal geliş diyodu doktor hep kasıklarım da pupik bölgemde hissediyorumNe guzel ya benimki yukarlarda dolasiyo. Bacaklari kasiklarima idrar bolgesine vuruyo ancak :)))makat geliste henuz yaa dönse hayrlisiyla
Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atıncaNefesini tutmak mesele işte. Zaten ebeler o anda ne yapman gerektiğini söylüyo ama yapabilmek önemli. Ben ilkinde yapamadım kesi atmak zorunda kaldılar. ikincide de yapamadim kaburgamı zedelediler bastırmaktan. İki doğumada yorgun bitkin bir şekilde girdim işte bunda beslenmeme dikkat ediyorum umarım güçlü kuvvetli bir şekilde girip başarıp çıkarız. Şu gibi akar gider doğumlarımız. Mesela hiç bitmeyecekmis sanıyosun sonra bir bakmışsın ağrın kesilmiş ve ebenin elinde bebişinişte ennn muhteşem yeri orası çektiğin her şeye degiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?