- 2 Mart 2022
- 150
- 205
- 23
- 36
Baş harfi benGünaydın herkeseGece milyon kez uyananlar parmak kaldırsın
Canın sağolsun ye gitsinYeme bozukluğu yapıyor bende bu stres
Günaydınn bu kez kendi sorunlarim yüzünden değil de alt komşumun bebeği yüzünden uyandım gece çığlık atiyordu çocukGünaydın herkeseGece milyon kez uyananlar parmak kaldırsın
İnşallah canım, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziİnşallah canım, önceden olanlarda sadece sertlik oluyordu ağrı yoktu nstde de en fazla 40i görmüştüm
İnşallah sıkıntısız kavuşursun sen de
Alıştırma yaptırmak istemiş sanaGünaydınn bu kez kendi sorunlarim yüzünden değil de alt komşumun bebeği yüzünden uyandım gece çığlık atiyordu çocuk
Günaydınn hemen ılık süte bal zencefil zerdeçal karabiber yavaş yavaş iç. Sıcak olmasın ama daha çok tahriş ederGünaydın güzel anne adayları
36 haftalık hamileyim Sabah boğazımda yanma burun tıkanıklıgı halsizlikle uyandım gribe çevirmeden nasıl atlatabilirim öneriniz var mı bi de son haftalarda olmam beni tedirgin etti
Tabikki canım kuzenim bı ay uğraştı anesteziyi atmak için belinde kacakda olmuş on gün hastanede yattiOna da sukur canim az da olsa daha buyuk yan etki yasayanlar olabiliyor
İns canım olmaz hala yuksekmi tansiyonun.Şimdi benden benim adıma 4 ayrı kişinin benim için hastanenin kan bankasina kan bağışlanmasını istediler.Dogum olurmu bu hafta dedim bence 37ye kadar beklenilebilir ama tansiyon yüksek seyrederse doğuma alinabilirsin dediler inşallah 1 hafta daha sabreder kuzum
Günaydınn hemen ılık süte bal zencefil zerdeçal karabiber yavaş yavaş iç. Sıcak olmasın ama daha çok tahriş eder
Zencefil zerdeçal olmaz diye biliyorum gebelik de de ya Ihlamur iç ballı limonlu yada sadece limonlu sıcak su pek yapacak bısey olmuyo ben de bayadır cekıyorumTamam canım hemen yapayım inşallah ilerlemeden atlatabilirim
Sürekli kür şeklinde yapmadim ben sabahlari boğazımı yumuşatmak için yaptım bir çay kaşığı zararını görmedim zaten artık doğumlarımız geldiZencefil zerdeçal olmaz diye biliyorum gebelik de de ya Ihlamur iç ballı limonlu yada sadece limonlu sıcak su pek yapacak bısey olmuyo ben de bayadır cekıyorum
Zencefil benim annemde hep kanama yapar. Kan sulandırıcı özelliği vardır. O yüzden hamileliğim boyunca hiç tuketmedim. Sizede pek tavsiye etmem. Bal limon süt daha iyi sankiTamam canım hemen yapayım inşallah ilerlemeden atlatabilirim
canim ben ihlamur icmistim 2-3 bardak , bol limonluGünaydın güzel anne adayları
36 haftalık hamileyim Sabah boğazımda yanma burun tıkanıklıgı halsizlikle uyandım gribe çevirmeden nasıl atlatabilirim öneriniz var mı bi de son haftalarda olmam beni tedirgin etti
14/10 oluyordu canim sanada çok geçmiş olsunBenide bu hafta yatirdilar geçmiş olsun canım ama benim henuz 24 haftalık. Senin tansiyonun kaç oluyordu?
İyileşiyor canim sürekli pansuman yapıyorsun zaten dikislerde kendiliginden düşüyor usutmemeye özen göster çok çabuk iyi oluyorsunKesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
12lerde seyrediyor en son olctuklerinde şuan ksc oldu bilmiyorum qİns canım olmaz hala yuksekmi tansiyonun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?