2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah canım, önceden olanlarda sadece sertlik oluyordu ağrı yoktu nstde de en fazla 40i görmüştüm
İnşallah sıkıntısız kavuşursun sen de
İnşallah canım, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Bu sertliğin devamında da sancı ve ağrı başlayacak gibi hissediyorum, az az başladı bile alt karnımda nst çekildi mi tekrar, birşey dedi mi doktorun, sancıların durmuş mu?

Günaydın güzel anne adayları
36 haftalık hamileyim Sabah boğazımda yanma burun tıkanıklıgı halsizlikle uyandım gribe çevirmeden nasıl atlatabilirim öneriniz var mı bi de son haftalarda olmam beni tedirgin etti

Günaydınn hemen ılık süte bal zencefil zerdeçal karabiber yavaş yavaş iç. Sıcak olmasın ama daha çok tahriş eder

İns canım olmaz hala yuksekmi tansiyonun.

Günaydınn hemen ılık süte bal zencefil zerdeçal karabiber yavaş yavaş iç. Sıcak olmasın ama daha çok tahriş eder

Tamam canım hemen yapayım inşallah ilerlemeden atlatabilirim
Zencefil zerdeçal olmaz diye biliyorum gebelik de de ya Ihlamur iç ballı limonlu yada sadece limonlu sıcak su pek yapacak bısey olmuyo ben de bayadır cekıyorum

Zencefil zerdeçal olmaz diye biliyorum gebelik de de ya Ihlamur iç ballı limonlu yada sadece limonlu sıcak su pek yapacak bısey olmuyo ben de bayadır cekıyorum
Sürekli kür şeklinde yapmadim ben sabahlari boğazımı yumuşatmak için yaptım bir çay kaşığı zararını görmedim zaten artık doğumlarımız geldi

Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
İyileşiyor canim sürekli pansuman yapıyorsun zaten dikislerde kendiliginden düşüyor usutmemeye özen göster çok çabuk iyi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…