2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Cinsellikte ne yalan soyleyim 4 ay birlikte olamadım psikolojik olarak korktuğum için oldu birazda benim lavaboya kolay çıktım kabız olmamaya dikkat etmek gerekiyor birazda 1 hafta sonra ancak çıkabilmistim onuda

Çok teşekkür ediyorum senin teshisin 30.haftalardan sonra mi kondu? Biraz bilgi verebilir misin
2 gün önce tansiyon yükselmeye başladı yukselmezdi bide idrarda köpük farkettim şüphelendim bı acile gidiyim dedim dün geldim baktılar yatırdılar canim önceden yoktu yüksek tansiyon

En en güzeli canım normal doğum şansın varken tabii ki bunu değerlendir bebişler ne zaman ve nasıl gelmek isterse öyle gelsinler

Günaydın hanımlar son kontrole gidiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Belki yarın belki pazartesi günü doğum. Pazartesi olur inşallah yarın anne olmak hiç hazır değilim
Çokk heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah

Sezeryanda cok zorlanma, eski hale cok cok gec donme konularini ben kendi takibimi yapan prof ile konusmustum. Sutun gec gelmesi mevzusunu da. Evet normal doguma gore bir operasyon oldugu icin ayaga kalkma da gecikme var ancak cok da buyuk farklar yok dedi. Sut mevzusu ise kisiden kisiye degisiyormus. Sezeryan tecrubesi olan arkadaslarimla da konustum, her biri ayri tecrube etmis. Hatta ayni kadinin farkli sezeryan dogumlarinda bile farkli tecrubeleri olabiliyor.
Katiliyorum hic stres yapmaya degmez. Dilerim hepimiz kolayca atlatacagiz.

Ya masallah haber et bize mutlaka
Boyle durumlarda dogumu kendileri başlatıyor mu acaba

Evet aynen ben iki kere sezeryan oldum
Ikisinde de 2. Gun ayaktaydim oyle yatak döşek yatma olayi yok yani yine ki ne kadar hareket edersen okadar xok cabuk toparlarsin demişti doktorum bana insallah bu sefer de oyke kolay olur

İnşallah canım 2 3 gündür gözüme uyku girmiyor heyecan stresten
Bilmez miyim bana neredeyse bir ay öncesinden 1 Kasım dedi o günden beri geri sayım gün dolduran mahkumlar gibiyim çocuklar da benimle birlikte sayıyorlar bugün şu kadar kaldı diye senin artık heyecan dorukta çok güzel telaşlar Rabbim sağlıkla tadını aldırsın inşallah

Gecmis olsun gargara yap cok iyi gelir bol sıvı tuket
Taze portakal suyu sık cok iyi gelir direk kana karışıyor direncin artsin

Bende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.
Sağlıkla kavuşun ikinizde en önemlisi bu, bazı şeylerde çok katı olmamak lazım, çok katı olan çok çabuk kırılır. Onunla yaşayacağınız upuzun ömrü düşününce doğum en baştaki bir kapı sadece, çok daha güzel şeyler paylaşacaksın evladınla daha sonra, yeter ki sağlıkla kavuşun, hepimiz sağlıkla kavuşalım kadınlara yapılan vajinal doğum, sezeryan doğum, göğüsten emzirme, biberon, mama bu baskılar psikolojik baskıya dönüyor resmen ve genelde de hep kadınlar tarafından yapılıyor, çok üzücü.
Sen evladını al kucağına, gel evine enn şahane

Kızlar günaydın ben yine zombi gibiyim 3te uyandığımı hatırlıyorum daha da uyku tutmadı. Ne tarafa yatsam ağrıyor neyse az kaldı artık
Kupkuru bogazla uyaniyorum, su icerken nefes kapasitem az kaldigi icin cikardigim seslere esim bile uyaniyor. 3 kere minimum tuvalet. Hakikaten zombi hayati, hepimize sabirlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…