2 3 haftaya kadar çoğumuz buraya yok sütüm yok göğsüm diye şeyler yazcaz bunları düşündükçe zaman da geçmiyotBen de bebisimi goruyorum bu aralar dogumla ilgili bisey gormuyorum :))
Cinsellikte ne yalan soyleyim 4 ay birlikte olamadım psikolojik olarak korktuğum için oldu birazda benim lavaboya kolay çıktım kabız olmamaya dikkat etmek gerekiyor birazda 1 hafta sonra ancak çıkabilmistim onudaCanım ilk 2 hafta aşırı zor sonrasında kırkı atlatınca hafifliyor ben de 60. Günde hiç bir şey kalmamıştı. Lavaboya çıkmak acılı oluyor biraz bir de temiz kalması lazım enfeksiyona çok açık bir bölge çünkü. Oturmakta ilk bir kaç hafta zor daha çok uzanmak istiyorsun çünkü batma ve ağrı oluyor. Cinsellikte ilk bir iki seferde ağrılı geçiyor ama sonrasında normale dönüp hiç doğum olmamış gibi oluyor. En azından ben de öyle oldu.
Çok güzel inşallah harika bir doğum hikayen olurÇok sevindim, gaz zaten Allah’ın emri her bebekte problem. Allah nasip ederse haftaya Salı doğumum olacak inşallah
2 gün önce tansiyon yükselmeye başladı yukselmezdi bide idrarda köpük farkettim şüphelendim bı acile gidiyim dedim dün geldim baktılar yatırdılar canim önceden yoktu yüksek tansiyonÇok teşekkür ediyorumsenin teshisin 30.haftalardan sonra mi kondu? Biraz bilgi verebilir misin
En en güzeli canım normal doğum şansın varken tabii ki bunu değerlendirKuzum erken alma olayı değil normal doğum şansım varken bunu 0 a çekiyor bu gittiğimde söyleyeceğimzaten bu doktordada dogurmayacagim isterse 11.doktor olsun umrumda değil ben sanırım 40.haftayida görürüm. Hep erken olur diyip psikolojimi bozdular simdide uzuyor hep sat imi karistirdilar erkendi tarihi şimdide geç tarih veriyorlar .
Bence oğlum kendi belirleyecek geleceği günükendimi oğluma bırakıyorum
Ben ben ben aaaaa yine benGünaydın herkeseGece milyon kez uyananlar parmak kaldırsın
Çokk heyecanlı sağlıkla gelsin inşallahGünaydın hanımlarson kontrole gidiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Belki yarın belki pazartesi günü doğum. Pazartesi olur inşallah yarın anne olmak hiç hazır değilim
Siz ve bebek icin en sagliklisi olsun da hangi yol olursa olsun. Hayirlisi bu demekki.Bende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.
İnşallah canımÇokk heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah
Evet bende öyle düşünüyorum inşallah hayırla sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza hepimizSiz ve bebek icin en sagliklisi olsun da hangi yol olursa olsun. Hayirlisi bu demekki.
Sezeryanda cok zorlanma, eski hale cok cok gec donme konularini ben kendi takibimi yapan prof ile konusmustum. Sutun gec gelmesi mevzusunu da. Evet normal doguma gore bir operasyon oldugu icin ayaga kalkma da gecikme var ancak cok da buyuk farklar yok dedi. Sut mevzusu ise kisiden kisiye degisiyormus. Sezeryan tecrubesi olan arkadaslarimla da konustum, her biri ayri tecrube etmis. Hatta ayni kadinin farkli sezeryan dogumlarinda bile farkli tecrubeleri olabiliyor.Valla bana burda devlette öyle şeyler söylediler ki takmıyorum bile benim bebeğim benim hamileliğim bana özel kendileri ne olarak görürse görsün. Hiç stres yapmaya değmez. Bana ölür zaten aldır gitsin diyen Doktor'un karşısına çıksam ne çıkmasam ne umru değil ki. Ama evet çocuk defteri benim için de kapanacak. Sezaryen de bir doğum evet normale göre çok zorlanacağız eski halimize çok çok geç döncez ama şuan için elimizden gelen bişey yok o yüzden stres yapma boşuna son zamanlarda stres yükleme yavruya.
Ya masallah haber et bize mutlakaGeriden okudum mesajları baya birikmiş ondan yetişemedim bide gündüz uyudum ilk defaondan bugun gıdıcem doktora hem nst hem ultrason onca yürümeye harakete hala nişan falan gelmedi arada kasılma olup dinlenince geciyo ama bebişi alt kısmımda hissediyorum sanki bidon baglamısım gibi kasıklarım dolu dolu ama gelen giden yok bu arada bugun tam 39+0 oldum yarın 39+1 40 dan baslıyorum gün almaya bebiş haraket ediyo takip ediyorum bilemedim ne zaman gercek sancı yapıcak acep
Evet aynen ben iki kere sezeryan oldumSezeryanda cok zorlanma, eski hale cok cok gec donme konularini ben kendi takibimi yapan prof ile konusmustum. Sutun gec gelmesi mevzusunu da. Evet normal doguma gore bir operasyon oldugu icin ayaga kalkma da gecikme var ancak cok da buyuk farklar yok dedi. Sut mevzusu ise kisiden kisiye degisiyormus. Sezeryan tecrubesi olan arkadaslarimla da konustum, her biri ayri tecrube etmis. Hatta ayni kadinin farkli sezeryan dogumlarinda bile farkli tecrubeleri olabiliyor.
Katiliyorum hic stres yapmaya degmez. Dilerim hepimiz kolayca atlatacagiz.
Bilmez miyim bana neredeyse bir ay öncesinden 1 Kasım dedi o günden beri geri sayım gün dolduran mahkumlar gibiyimİnşallah canım2 3 gündür gözüme uyku girmiyor heyecan stresten
Gecmis olsun gargara yap cok iyi gelir bol sıvı tuketGünaydın güzel anne adayları
36 haftalık hamileyim Sabah boğazımda yanma burun tıkanıklıgı halsizlikle uyandım gribe çevirmeden nasıl atlatabilirim öneriniz var mı bi de son haftalarda olmam beni tedirgin etti
Sağlıkla kavuşun ikinizde en önemlisi bu, bazı şeylerde çok katı olmamak lazım, çok katı olan çok çabuk kırılır. Onunla yaşayacağınız upuzun ömrü düşününce doğum en baştaki bir kapı sadece, çok daha güzel şeyler paylaşacaksın evladınla daha sonra, yeter ki sağlıkla kavuşun, hepimiz sağlıkla kavuşalımBende normali çok istemiştim. Doktor için tadından yenmez bir sezeryan olacak. Hiç ihtimal kalmadı çünkü normal için.
Ayyy yaz bize mutlaka hayirli haberlerle insallahGünaydın hanımlarson kontrole gidiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Belki yarın belki pazartesi günü doğum. Pazartesi olur inşallah yarın anne olmak hiç hazır değilim
Kupkuru bogazla uyaniyorum, su icerken nefes kapasitem az kaldigi icin cikardigim seslere esim bile uyaniyor. 3 kere minimum tuvalet. Hakikaten zombi hayati, hepimize sabirlar diliyorum.Kızlar günaydın ben yine zombi gibiyim 3te uyandığımı hatırlıyorum daha da uyku tutmadı. Ne tarafa yatsam ağrıyor neyse az kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?