- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Allah dan bısey olmamıs canım Allah korumuş diyeyim pestil bile zencefil zerdeçal var diye içinde gebelik de ani kanama rahimde komplikasyon riski tasıdıgından kullanmayın yazıyo gecen ben de pestil atayım dedim de agzıma okuyunca almadımSürekli kür şeklinde yapmadim ben sabahlari boğazımı yumuşatmak için yaptım bir çay kaşığı zararını görmedim zaten artık doğumlarımız geldi
Aaa şaşırdım ben kullanmadan araştırmıştım da gebelik üzerinde bilimsel bir zararı yok yazıyorduAllah dan bısey olmamıs canım Allah korumuş diyeyim pestil bile zencefil zerdeçal var diye içinde gebelik de ani kanama rahimde komplikasyon riski tasıdıgından kullanmayın yazıyo gecen ben de pestil atayım dedim de agzıma okuyunca almadım
Oy o pamuk ellerini yerim senin bahtın güzel olsun inşallah. Gözün aydın canım.Minikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Canım ilk 2 hafta aşırı zor sonrasında kırkı atlatınca hafifliyor ben de 60. Günde hiç bir şey kalmamıştı. Lavaboya çıkmak acılı oluyor biraz bir de temiz kalması lazım enfeksiyona çok açık bir bölge çünkü. Oturmakta ilk bir kaç hafta zor daha çok uzanmak istiyorsun çünkü batma ve ağrı oluyor. Cinsellikte ilk bir iki seferde ağrılı geçiyor ama sonrasında normale dönüp hiç doğum olmamış gibi oluyor. En azından ben de öyle oldu.Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
Hahaha elini koyacak bir yer bulamıyordur ufacık karnındaEli çenesinde doğacak zaten kuzum
Düşünceli hep resimlerde
Senindemi 2 haftada 1 kontrol kuzumHahaha elini koyacak bir yer bulamıyordur ufacık karnındaBugün benim de görüş günüm.Ogleden sonra bakalım 2 haftadır ben küçük hanımı hiç gormuyorum bu arada ama bugün talep edeceğim.Sadece gelişimi vs takip ediliyo artık son kontrollerrrrr şaka gibi
Aynı canım :) dün bir de çatı ağrısı oldu ben de dedim bu nasıl birşey böyle. İnşallah hayırlısı ile sonlandırırız sabır :)Kızlar günaydın ben yine zombi gibiyim 3te uyandığımı hatırlıyorum daha da uyku tutmadı. Ne tarafa yatsam ağrıyor neyse az kaldı artık
Benim 4 dikiş olmuştu çok zorlandım wcye oturamadim uzun süre yan oturmak zorunda kaldım zor geçti bı kaç haftam sonra geçti.ama temiz tutulması lazım her wcden sonra ilaç sürdüm.8 yıl sonra apse yaptı şişti operasyon bile geçirdimKesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
Önce doktor bulsaydın salıya kadarSalı günü doktoru sallayacağım bütün depremi yaşayacağım içimde kalmasın sonra başka doktor
İnşallah da tuhaf tuhaf rüyalar başladı bile. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorumInsan arastiriyo hele de surekli internet elimizin altinda bakiyoruz. Insallah umdugumuzdan daha kolay bi surec atlatiriz.Her sey olacaga varacak
İlk defa duydum biliyo musun sezarla alakayı
Aynı anda çıkıyorlarmışÖnce doktor bulsaydın salıya kadarbak gel bide benim doktora görün diyorum ben aynı anda doğurursak nolur bilmiyorum
İnşallah da tuhaf tuhaf rüyalar başladı bile. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum
Bende kendimi alıştırıyorum sevmeye başladımİlk defa duydum biliyo musun sezarla alakayı
Ilk bebegim iriydi o yuzden normal dogumum kokay olmadi tabi ilk olmasi da buna katki sagliyo. Yani mudahale edebilecegimz bir sey olmadigi icin bir sey yapamiyoruz ama 35. Hafta biterken hurma yiycem normwl doguma cok faydaliymis. Hakkimizda en iyisi olsun canim. Benimki 20 kusurlu haftalarda bas asagiydi bazen makat gelisti. Sevdi bu pozisyonu napicaksak :))Bekle bakalım insallah döner son ana kadar bebeklere pek belli olmuyo benim ilk oğlum ilk kanala bile girmişti sonra kafasını cıkardı bi daha dönmedi mesela senin ki sımdı dönmemiş bide bakmıssın kontrolünde dönmüş hiç belli olmaz bu ikinci oğlum 26 haftadan beri baş geliş duruyodu hiç bozmadı transvajinal geliş diyodu doktor hep kasıklarım da pupik bölgemde hissediyorumbide kendi gelmeyi becerir insallah suni falan veremeyecek ilkim sezeryan bastırma falan da yapamayacak her sey doğalından Allah on verdiği sancıyla olcak dedi onun için de bebişin kendinin yapması lazım rabbim ne zaman yürü ya kulum derse öyle bekliyorum bana da iri kafası buyuk falan dedi sımdı bakalım senin azmin o hırsın bebeği ordan cıkarmaya yetecek mi diyo tmm gün ver desem sezeryana bayılacak denemek istiyorum dedim doktorlar bi garip
Ay Âllah korusun insan lohusayken guce moralr ihtiyaci varken bunlari yasamasi cok kotuTabikki canım kuzenim bı ay uğraştı anesteziyi atmak için belinde kacakda olmuş on gün hastanede yatti
Aynı anda çıkıyorlarmış
Ora bize uzak olmasa gelirim sonra hastane çıkışı varya ben biraz pinpirikliyim ihi dikiş patladi yok kanadı derimeve gidene kadar yanımdakilerle tekrar doğururum
Ben de bebisimi goruyorum bu aralar dogumla ilgili bisey gormuyorum :))Önce doktor bulsaydın salıya kadarbak gel bide benim doktora görün diyorum ben aynı anda doğurursak nolur bilmiyorum
İnşallah da tuhaf tuhaf rüyalar başladı bile. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum
Ayy maşallah küçük savaşçınaMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Çok teşekkür ediyorum14/10 oluyordu canim sanada çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?