2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sürekli kür şeklinde yapmadim ben sabahlari boğazımı yumuşatmak için yaptım bir çay kaşığı zararını görmedim zaten artık doğumlarımız geldi
Allah dan bısey olmamıs canım Allah korumuş diyeyim pestil bile zencefil zerdeçal var diye içinde gebelik de ani kanama rahimde komplikasyon riski tasıdıgından kullanmayın yazıyo gecen ben de pestil atayım dedim de agzıma okuyunca almadım

Aaa şaşırdım ben kullanmadan araştırmıştım da gebelik üzerinde bilimsel bir zararı yok yazıyordu

Oy o pamuk ellerini yerim senin bahtın güzel olsun inşallah. Gözün aydın canım.

Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
Canım ilk 2 hafta aşırı zor sonrasında kırkı atlatınca hafifliyor ben de 60. Günde hiç bir şey kalmamıştı. Lavaboya çıkmak acılı oluyor biraz bir de temiz kalması lazım enfeksiyona çok açık bir bölge çünkü. Oturmakta ilk bir kaç hafta zor daha çok uzanmak istiyorsun çünkü batma ve ağrı oluyor. Cinsellikte ilk bir iki seferde ağrılı geçiyor ama sonrasında normale dönüp hiç doğum olmamış gibi oluyor. En azından ben de öyle oldu.

Eli çenesinde doğacak zaten kuzum
Düşünceli hep resimlerde
Hahaha elini koyacak bir yer bulamıyordur ufacık karnında Bugün benim de görüş günüm.Ogleden sonra bakalım 2 haftadır ben küçük hanımı hiç gormuyorum bu arada ama bugün talep edeceğim.Sadece gelişimi vs takip ediliyo artık son kontrollerrrrr şaka gibi

Senindemi 2 haftada 1 kontrol kuzum
Ben böylede alıştım hepiniz benden önce doguracaksiniz benimki 41 i görür
Erken diye diye geç doğum olacak

Küçük hanımın keyfi yerindedirçatlak teyzesinden selam söyle

Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
Benim 4 dikiş olmuştu çok zorlandım wcye oturamadim uzun süre yan oturmak zorunda kaldım zor geçti bı kaç haftam sonra geçti.ama temiz tutulması lazım her wcden sonra ilaç sürdüm.8 yıl sonra apse yaptı şişti operasyon bile geçirdim

Salı günü doktoru sallayacağım bütün depremi yaşayacağım içimde kalmasın sonra başka doktor
Önce doktor bulsaydın salıya kadar bak gel bide benim doktora görün diyorum ben aynı anda doğurursak nolur bilmiyorum
Insan arastiriyo hele de surekli internet elimizin altinda bakiyoruz. Insallah umdugumuzdan daha kolay bi surec atlatiriz.Her sey olacaga varacak
İnşallah da tuhaf tuhaf rüyalar başladı bile. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum

Önce doktor bulsaydın salıya kadar bak gel bide benim doktora görün diyorum ben aynı anda doğurursak nolur bilmiyorum

İnşallah da tuhaf tuhaf rüyalar başladı bile. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum
Aynı anda çıkıyorlarmış
Ora bize uzak olmasa gelirim sonra hastane çıkışı varya ben biraz pinpirikliyim ihi dikiş patladi yok kanadı derim eve gidene kadar yanımdakilerle tekrar doğururum

Ilk bebegim iriydi o yuzden normal dogumum kokay olmadi tabi ilk olmasi da buna katki sagliyo. Yani mudahale edebilecegimz bir sey olmadigi icin bir sey yapamiyoruz ama 35. Hafta biterken hurma yiycem normwl doguma cok faydaliymis. Hakkimizda en iyisi olsun canim. Benimki 20 kusurlu haftalarda bas asagiydi bazen makat gelisti. Sevdi bu pozisyonu napicaksak :))

Aynı anda çıkıyorlarmış
Ora bize uzak olmasa gelirim sonra hastane çıkışı varya ben biraz pinpirikliyim ihi dikiş patladi yok kanadı derim eve gidene kadar yanımdakilerle tekrar doğururum
bırak sen çekcen onlar da seni çeksinohoooo şimdiden dikişlerime şu olur bu olur diyorum bende normalde hastane 1 gece yatırıyormuş ben 2 kalcam pinpirikten

Ben de bebisimi goruyorum bu aralar dogumla ilgili bisey gormuyorum :))

Ayy maşallah küçük savaşçına içim sıcacık oldu, bizden de selam söyle birdahakinde onu kendi evinde görürürz inşallah mis kokulu ellerinden öperizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…