2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah aminnn

Allahım hayırlısıyla en kolayından kucağına almayı nasip etsin tatlım

Normal isteyenler neden normal doguramiyor burada bir çelişki var kaderin oyunu
Hiç baskı hissetme benimkide bana sen zaten nasıl normal doguracaktinki dedi heyecanlıyım diye diyor ama yinede bir hançer sapliyor her dediği batıyor çiçek dese böcek demiş gibi geliyor cimciklemek ısırmak istiyorum

Ne güzel yazmışsınız çok doğru inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Sezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini

Morm
Ne dedi ne dedi doktor yarinmi pazartesi günümü dedi
Pazartesi günü sabah inşallah eğer hareketlerini hissetmezsen pazar gecesi gel yatışını yapalım dedi . 2 doz daha ciğer geliştirici yaptı . Magnezyum ve bir tane daha serum taktı. Hastanedeyim şuan . Biraz uyudum iyi geldi

Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin kuzum
Mutluluk gözyaşlarıyla çıkmak nasip etsin Allahım

Sağlıkla gelsin bebeğin bi sancıda kurtul inşallah

Ay ben de yaaa şu an kadir başlamıştır diye TV yi açtım çok eğleniyorum onu izlerken diğer programlar gibi drama ya da türlü iğrençlikler yok gülmek için izliyorum

Ay ben de yaaa şu an kadir başlamıştır diye TV yi açtım çok eğleniyorum onu izlerken diğer programlar gibi drama ya da türlü iğrençlikler yok gülmek için izliyorum
Kesinlikle bide hep olumsuz seyler dusunmek yada devamli nasil dogurcam nolcak dusuncelerinden siyrilmak istiyorum. Akisina birakmak istiyorum

Allah kolaylaştırsın canım sağlıkla kucağına al inşallah ikiniz de iyi olun

Kesinlikle şimdiden lohusalık sendromuna girmiş gibiyim ne deseler bana ters geliyor doğumdan sonra Allah hepimize kolaylık versin onlara da bana da

Bebeğine maşallah zaten bu haftalarda başlıyor kilo alımı endişelenme benim kızım da minnoş 3.200 falan doğar dedi doktor
Kan serumu 2 ay önce aldım ben öneriyorum kendime geldim halsizliğim azaldı kan hapını da bıraktım orası da rahat oldu doktorun öneriyorsa yaptır bence.. emzirme dönemini de düşünürsek ihtiyacımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…