Çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallahBilmez miyim bana neredeyse bir ay öncesinden 1 Kasım dedi o günden beri geri sayım gün dolduran mahkumlar gibiyimçocuklar da benimle birlikte sayıyorlar bugün şu kadar kaldı diye senin artık heyecan dorukta çok güzel telaşlar Rabbim sağlıkla tadını aldırsın inşallah
Allahım hayırlısıyla en kolayından kucağına almayı nasip etsin tatlımBugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
Normal isteyenler neden normal doguramiyor burada bir çelişki varBenim kayınvalidem 5 çocuk doğurmuş hepsi normal ve kilolu. İki görümcem biri 3 biri 2 çocuk normal eltim 3 çocuk normal doğurmuş. Sıra bana geldi ben zaten tüp bebek iğnelerle duruyorum e bebek erken gelecek büyük ihtimal küçük olacak e sezaryen de olasılıklar arasında resmen üzerimde baskı hissediyorum eşim de ne var normal doğurursun modunda
Ne güzel yazmışsınız çok doğruSağlıkla kavuşun ikinizde en önemlisi bu, bazı şeylerde çok katı olmamak lazım, çok katı olan çok çabuk kırılır. Onunla yaşayacağınız upuzun ömrü düşününce doğum en baştaki bir kapı sadece, çok daha güzel şeyler paylaşacaksın evladınla daha sonra, yeter ki sağlıkla kavuşun, hepimiz sağlıkla kavuşalımkadınlara yapılan vajinal doğum, sezeryan doğum, göğüsten emzirme, biberon, mama bu baskılar psikolojik baskıya dönüyor resmen ve genelde de hep kadınlar tarafından yapılıyor, çok üzücü.
Sen evladını al kucağına, gel evine enn şahane
Pazartesi günü sabah inşallah
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin kuzumPazartesi günü sabah inşallaheğer hareketlerini hissetmezsen pazar gecesi gel yatışını yapalım dedi . 2 doz daha ciğer geliştirici yaptı . Magnezyum ve bir tane daha serum taktı. Hastanedeyim şuan . Biraz uyudum iyi geldi
Sağlıkla gelsin bebeğin bi sancıda kurtul inşallahBugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
Böyle sürekli bişey yapıp demeyinvede insan iyice meraklaniyor. İns iyi çıkar canım sonuclarŞuan iyi canim EKG cektiler az önce neden bilmiyorum henüz birşeyde söylemediler
Ay ben de yaaaKizlaaarr ben deli gibi gunduz kusagi izliyorumise giderken haberim olmuyodu hic izlemiyordum. Ama simdi full kadiri izliyorum en hamarati amaan napalim demi azcik salmak bizimde hakkimiz zaten surda kaldi doguma sayili gunler. Hep temizlik hep duzen nereye kadar
Canım genelde her ameliyat öncesi anestezi vermeden önce çekiyorlar. Rutin gibi bir şey.Sezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini
Aaa mugeyi saymiyorum bile o favorimMüge anlı favorim Türk kahvesiyle birlikte
En hamarat benim zamanida yemek zamanı olunca kalıyor yarısını izliyorum
KesinlikleAy ben de yaaaşu an kadir başlamıştır diye TV yi açtım çok eğleniyorum onu izlerken diğer programlar gibi drama ya da türlü iğrençlikler yok gülmek için izliyorum
Çekiliyor anestezi doktoru kalp problemi var mı diye kontrol ediyor sanırım ben de çektirdimSezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini
Evet kan idrar veriyosun ekg cekiniyosun bunlarin genel ismi anestezi diye geciyo. Kalp ritmine vs bakiyolar yani.Sezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini
Allah kolaylaştırsın canım sağlıkla kucağına al inşallah ikiniz de iyi olunBugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
Kesinlikle şimdiden lohusalık sendromuna girmiş gibiyim ne deseler bana ters geliyorNormal isteyenler neden normal doguramiyor burada bir çelişki varkaderin oyunu
Hiç baskı hissetme benimkide bana sen zaten nasıl normal doguracaktinki dedi heyecanlıyım diye diyor ama yinede bir hançer sapliyor her dediği batıyor çiçek dese böcek demiş gibi geliyor cimciklemek ısırmak istiyorum
Kesinlikle şimdiden lohusalık sendromuna girmiş gibiyim ne deseler bana ters geliyordoğumdan sonra Allah hepimize kolaylık versin onlara da bana da
Bebeğine maşallah zaten bu haftalarda başlıyor kilo alımı endişelenme benim kızım da minnoş 3.200 falan doğar dedi doktorKızlar benimde bugün görüş günümde2500 gr olmuş kızım 35+6 dayım. Biraz az geldi kilosu gözüme ama sağlıklı şuan. Kan değerim az çıkmış damardan serum verecekmiş Demir ilacı. Alan var mı ? Biraz çekiniyorum da
Maşallah sizeMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?