Hadi ben dikiş sen niye 2 gün kalıyorsun kuzum çık kurtul hayırlısıyla bir gün dur daha çok gideceğiz bebeğin aşısı dikiş aldırma felanbırak sen çekcen onlar da seni çeksin ohoooo şimdiden dikişlerime şu olur bu olur diyorum bende normalde hastane 1 gece yatırıyormuş ben 2 kalcam pinpirikten
Akrep burcu etkisiEn en güzeli canım normal doğum şansın varken tabii ki bunu değerlendirbebişler ne zaman ve nasıl gelmek isterse öyle gelsinler
gecmis olsun, vitaminlerinize de devam edin vucut direnir.Tamam canım hemen yapayım inşallah ilerlemeden atlatabilirim
Ben de 70 günlerin sonlarında ancak cesaret edebilmiştim. Psikoloji önemli o konuda epeyce. Ben de yanma vs oluyordu hafif morarma vardı dikişlerde belki o yüzden o kadar zor ve ağrılı geçmiştirCinsellikte ne yalan soyleyim 4 ay birlikte olamadım psikolojik olarak korktuğum için oldu birazda benim lavaboya kolay çıktım kabız olmamaya dikkat etmek gerekiyor birazda 1 hafta sonra ancak çıkabilmistim onuda
Süt olayı aynen öyle ona takılmadım o yüzden ama işte eski hale geç dönme olayı ve nasıl olduğunu bilmem korkutuyor birazSezeryanda cok zorlanma, eski hale cok cok gec donme konularini ben kendi takibimi yapan prof ile konusmustum. Sutun gec gelmesi mevzusunu da. Evet normal doguma gore bir operasyon oldugu icin ayaga kalkma da gecikme var ancak cok da buyuk farklar yok dedi. Sut mevzusu ise kisiden kisiye degisiyormus. Sezeryan tecrubesi olan arkadaslarimla da konustum, her biri ayri tecrube etmis. Hatta ayni kadinin farkli sezeryan dogumlarinda bile farkli tecrubeleri olabiliyor.
Katiliyorum hic stres yapmaya degmez. Dilerim hepimiz kolayca atlatacagiz.
Evde benimki şapşala bağlar eli ayaği dolaşır kendimi Türk hekimlerine emanet ediciimHadi ben dikiş sen niye 2 gün kalıyorsun kuzum çık kurtul hayırlısıyla bir gün dur daha çok gideceğiz bebeğin aşısı dikiş aldırma felanozle biraz
İyi degilmi canim12lerde seyrediyor en son olctuklerinde şuan ksc oldu bilmiyorum q
Tabikki allh kimseye vermesin sagliklica olsun dogumlarimizAy Âllah korusun insan lohusayken guce moralr ihtiyaci varken bunlari yasamasi cok kotu
Ben deli gibi konuşuyorum ya evde tek başımayım zatenKızlar günaydın hepinize. Bebişinizle konuşuyor musunuz? Ben pek konuşamıyorumarada çok hareketlenirse o zaman bi şeyler söylüyorum. Bir de ne zaman konuşsam kedito onla konuşuyorum sanıyor
Bekliycez dedi bakalım bugun ne yumurtlayacak doktor beyYa masallah haber et bize mutlaka
Boyle durumlarda dogumu kendileri başlatıyor mu acaba
Süt olayı aynen öyle ona takılmadım o yüzden ama işte eski hale geç dönme olayı ve nasıl olduğunu bilmem korkutuyor biraz
Evde benimki şapşala bağlar eli ayaği dolaşır kendimi Türk hekimlerine emanet ediciimona kalırsa dikişlerime bişey olur
Müge anlı favorim Türk kahvesiyle birlikteKizlaaarr ben deli gibi gunduz kusagi izliyorumise giderken haberim olmuyodu hic izlemiyordum. Ama simdi full kadiri izliyorum en hamarati amaan napalim demi azcik salmak bizimde hakkimiz zaten surda kaldi doguma sayili gunler. Hep temizlik hep duzen nereye kadar
Şuan iyi canim EKG cektiler az önce neden bilmiyorum henüz birşeyde söylemedilerİyi degilmi canim
Rabbim sağlıkla kurtarsın canımBugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
Bugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?