2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bırak sen çekcen onlar da seni çeksinohoooo şimdiden dikişlerime şu olur bu olur diyorum bende normalde hastane 1 gece yatırıyormuş ben 2 kalcam pinpirikten
Hadi ben dikiş sen niye 2 gün kalıyorsun kuzum çık kurtul hayırlısıyla bir gün dur daha çok gideceğiz bebeğin aşısı dikiş aldırma felanozle biraz

Cinsellikte ne yalan soyleyim 4 ay birlikte olamadım psikolojik olarak korktuğum için oldu birazda benim lavaboya kolay çıktım kabız olmamaya dikkat etmek gerekiyor birazda 1 hafta sonra ancak çıkabilmistim onuda
Ben de 70 günlerin sonlarında ancak cesaret edebilmiştim. Psikoloji önemli o konuda epeyce. Ben de yanma vs oluyordu hafif morarma vardı dikişlerde belki o yüzden o kadar zor ve ağrılı geçmiştir

Süt olayı aynen öyle ona takılmadım o yüzden ama işte eski hale geç dönme olayı ve nasıl olduğunu bilmem korkutuyor biraz
Hadi ben dikiş sen niye 2 gün kalıyorsun kuzum çık kurtul hayırlısıyla bir gün dur daha çok gideceğiz bebeğin aşısı dikiş aldırma felanozle biraz
Evde benimki şapşala bağlar eli ayaği dolaşır kendimi Türk hekimlerine emanet ediciimona kalırsa dikişlerime bişey olur

Kızlar günaydın hepinize. Bebişinizle konuşuyor musunuz? Ben pek konuşamıyorum arada çok hareketlenirse o zaman bi şeyler söylüyorum. Bir de ne zaman konuşsam kedito onla konuşuyorum sanıyor
Ben deli gibi konuşuyorum ya evde tek başımayım zaten hadi kızım yürüyüşe gidelim hadi kızım çamaşırlarını utuleyelim hadi kızım dans edelim

2 yıl sonra herşey düzene giriyormus tecrübeli analar dedi .
Sonrada yıl yıl bebek ergen dönemleri varmış

Müge anlı favorim Türk kahvesiyle birlikte

En hamarat benim zamanida yemek zamanı olunca kalıyor yarısını izliyorum

Benim kayınvalidem 5 çocuk doğurmuş hepsi normal ve kilolu. İki görümcem biri 3 biri 2 çocuk normal eltim 3 çocuk normal doğurmuş. Sıra bana geldi ben zaten tüp bebek iğnelerle duruyorum e bebek erken gelecek büyük ihtimal küçük olacak e sezaryen de olasılıklar arasında resmen üzerimde baskı hissediyorum eşim de ne var normal doğurursun modunda

Rabbim sağlıkla kurtarsın canım

Hadi hayırlısı canım sağlıcakla al bebisini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…