2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Helal olsun sana Allah o gücü verecektir canım.. ben mesela hamile kalmadan hep sezaryen yanlısıydım korkuyordum çünkü normal doğumdan ama şimdi güçlü hissediyorum yapabilirim diyorum yapamasam da denemek istiyorum zaten bişey ters giderse ameliyata alacaklar hastanedeyiz sonuçta.. şuan herşey normal seyrinde gittiği için böyle düşünüyorum kontrolü bebeğime bıraktım ne zaman isterse gelsin.. beklemeye devam

Sezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini
Benden istemediler sadece kan tahlillerim ve idrar tahlilim yapıldı ilk yatış yapıldığında. Sabah da telrar kan aldılar
Yaaaa çok duygulandım Allah ayırmasın bir daha hiç Darısı benim kızımın başına inşallah
34+6 idi canım tabii bebek de küçüktü ama yoğun bakımdaki doktorlar genel anesteziden etkilenmiş dediler bir tık uzun sürmüş sanırım ameliyat
Canım nasılsın? Nasıl oldunuz? Oğluşun daha iyi mi çıktınız mı?

Gün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyeyim. Bebeklerimle aramda abo uyuşmazlığım varmış. Benim kan grubum 0 onlarınki babalarıyla aynı A. Anne ile aynı olmadığı için bazı sıkıntılar oldu. Örneğin kızımın anemesi çıkmıştı kan değeri düşüktü buna bağlıymış. İkisi de sarılık oldular yine buna bağlı sarılıkmış. Normale göre daha uzun sürebilirmiş. Allah beterinden korusun tabii ama bu bebeklerle ne çok şey öğrendim

Sabah ve öğlen iyi çıktı ama az öncekinde yine 60larda 70lerde sancılarım çıktı, tekrar serum taktılar saat 4 gibi nst çekilecek ona göre taburcu edebilir sanırım
Canım yüksek sancı çıktığında karnım toplanıp sertlesiyor ve o sırada aşırı idrara sıkışmış gibi bir baskı ve ağrı oluyor

sağlıkla büyürler inşallah eskiden kim bilir bizim nelerimiz vardır da biz bilmiyorduk bilmeden büyüdük. Allahım sağlık versin inşallah

Her hafta gidiyorum da siyah beyaz kendi işine yarayacak cinsten açıyordu hep renkli açmıyor artık.Ya erken dogurcam diye diye 41 i bulcan hakikaten Sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinler artık

E yaptırayım o zaman. Benim kan grubum sıkıntılı zor bulunuyor. Doktor fazla fazla olsun sende diyor

Allah yardımcın olsun canım güzel doğumların olsun

Kizlar sizde de var mi ama surekli birseyler yapmak istiyorum, 1 2 saat dinleniyorum yarim saat is yapiyorum surekli birseyler yapmam gerekiyor gibiyim.doktorum demisti dogum oncesi bayanlarda oluyor ama o enerji bize lazim diye sanirim bende de oldu ama bu enerjiyi doguma saklamam lazim kendime soz verdim dogurmazsam pztden sora bisey yapmicam full yatip beklemeye gecicem

Her hafta gidiyorum da siyah beyaz kendi işine yarayacak cinsten açıyordu hep renkli açmıyor artık.Ya erken dogurcam diye diye 41 i bulcan hakikaten Sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinler artık
Gittinmi

Habersiz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…