Aminn çiçeğimHayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin kuzum
Mutluluk gözyaşlarıyla çıkmak nasip etsin Allahım
Helal olsun sanaBekle bakalım insallah döner son ana kadar bebeklere pek belli olmuyo benim ilk oğlum ilk kanala bile girmişti sonra kafasını cıkardı bi daha dönmedi mesela senin ki sımdı dönmemiş bide bakmıssın kontrolünde dönmüş hiç belli olmaz bu ikinci oğlum 26 haftadan beri baş geliş duruyodu hiç bozmadı transvajinal geliş diyodu doktor hep kasıklarım da pupik bölgemde hissediyorumbide kendi gelmeyi becerir insallah suni falan veremeyecek ilkim sezeryan bastırma falan da yapamayacak her sey doğalından Allah on verdiği sancıyla olcak dedi onun için de bebişin kendinin yapması lazım rabbim ne zaman yürü ya kulum derse öyle bekliyorum bana da iri kafası buyuk falan dedi sımdı bakalım senin azmin o hırsın bebeği ordan cıkarmaya yetecek mi diyo tmm gün ver desem sezeryana bayılacak denemek istiyorum dedim doktorlar bi garip
Benden istemediler sadece kan tahlillerim ve idrar tahlilim yapıldı ilk yatış yapıldığında. Sabah da telrar kan aldılarSezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini
Yaaaa çok duygulandımMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Canım nasılsın? Nasıl oldunuz? Oğluşun daha iyi mi çıktınız mı?34+6 idi canım tabii bebek de küçüktü ama yoğun bakımdaki doktorlar genel anesteziden etkilenmiş dediler bir tık uzun sürmüş sanırım ameliyat
Sabah ve öğlen iyi çıktı ama az öncekinde yine 60larda 70lerde sancılarım çıktı, tekrar serum taktılar saat 4 gibi nst çekilecek ona göre taburcu edebilir sanırımİnşallah canım, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziBu sertliğin devamında da sancı ve ağrı başlayacak gibi hissediyorum, az az başladı bile alt karnımda nst çekildi mi tekrar, birşey dedi mi doktorun, sancıların durmuş mu?
Ben hatırlamıyorum hiç acaba yapılmış mıydı?Sezeryandan önce EKG çekiliyor muydu kızlar sizden istediler mi şu an bir şey söylemedikleri için anlayamadım neden istediklerini çektiklerini
sağlıkla büyürler inşallah eskiden kim bilir bizim nelerimiz vardır da biz bilmiyorduk bilmeden büyüdük. Allahım sağlık versin inşallahGün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyeyim. Bebeklerimle aramda abo uyuşmazlığım varmış. Benim kan grubum 0 onlarınki babalarıyla aynı A. Anne ile aynı olmadığı için bazı sıkıntılar oldu. Örneğin kızımın anemesi çıkmıştı kan değeri düşüktü buna bağlıymış. İkisi de sarılık oldular yine buna bağlı sarılıkmış. Normale göre daha uzun sürebilirmiş. Allah beterinden korusun tabii ama bu bebeklerle ne çok şey öğrendim
İnşallah canım heyecan var korku var hepsi bı arada vallaBöyle sürekli bişey yapıp demeyinvede insan iyice meraklaniyor. İns iyi çıkar canım sonuclar
Doğum yakın sanırım ozamanCanım genelde her ameliyat öncesi anestezi vermeden önce çekiyorlar. Rutin gibi bir şey.
12/6 çıkıyor ikidir düzelmiş gayet iyi diyorlar bakalım inşallah bidaha yukselmezMuhtemelen tanisyonun yükseliyor diyedir canım.
Anladım canım hazirlik yapıyorlar ozamanEvet kan idrar veriyosun ekg cekiniyosun bunlarin genel ismi anestezi diye geciyo. Kalp ritmine vs bakiyolar yani.
Sanırım hazırlıkları yapıyorlarDoğum yakın sanırım ozaman
Her hafta gidiyorum da siyah beyaz kendi işine yarayacak cinsten açıyordu hep renkli açmıyor artık.Ya erken dogurcam diye diye 41 i bulcan hakikatenSenindemi 2 haftada 1 kontrol kuzum
Ben böylede alıştım hepiniz benden önce doguracaksiniz benimki 41 i görür
Erken diye diye geç doğum olacak
Küçük hanımın keyfi yerindedirçatlak teyzesinden selam söyle
E yaptırayım o zaman. Benim kan grubum sıkıntılı zor bulunuyor. Doktor fazla fazla olsun sende diyorBebeğine maşallah zaten bu haftalarda başlıyor kilo alımı endişelenme benim kızım da minnoş 3.200 falan doğar dedi doktor
Kan serumu 2 ay önce aldım ben öneriyorum kendime geldim halsizliğim azaldı kan hapını da bıraktım orası da rahat oldu doktorun öneriyorsa yaptır bence.. emzirme dönemini de düşünürsek ihtiyacımız olacak
Allah yardımcın olsun canım güzel doğumların olsunBugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
GittinmiHer hafta gidiyorum da siyah beyaz kendi işine yarayacak cinsten açıyordu hep renkli açmıyor artık.Ya erken dogurcam diye diye 41 i bulcan hakikatenSağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinler artık
Şimdi çıktım kuzum sancı çıkmadı yine herşey normal dedi haftaya son kontrolü olup doğumu bekleyeceğiz.Dogum da sonraki pazartesi zatenGittinmi
Habersiz birakma
Çok teşekkür ederimEndişelenmene gerek yok bence ben de ilk defa 36+ larda girdim nst ye herşey yolunda gidiyorsa muayenede öncesinde gerek görmemiştir doktorun benim gibi
MaşAllahŞimdi çıktım kuzum sancı çıkmadı yine herşey normal dedi haftaya son kontrolü olup doğumu bekleyeceğiz.Dogum da sonraki pazartesi zatenkızım ellerinden öpüyor keyfi yerindeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?