Ben müge anlıyı kaçırmiyim diye hergün kuzenim arıyorKizlaaarr ben deli gibi gunduz kusagi izliyorumise giderken haberim olmuyodu hic izlemiyordum. Ama simdi full kadiri izliyorum en hamarati amaan napalim demi azcik salmak bizimde hakkimiz zaten surda kaldi doguma sayili gunler. Hep temizlik hep duzen nereye kadar
Sağlıkla hayırlısıyla al kucagınaBugün de dualarınız bana olsun kızlar. 37+6 yım. Rutin kontrole gelmiştik. Nstde hareketleri geçen haftalarda da az çıkmıştı. Şimdi içime sinmedi dedi yatış yaptı suni sancı başladı. Haydin hayırlısı bakalım
Kizlar sizde de var mi ama surekli birseyler yapmak istiyorum, 1 2 saat dinleniyorum yarim saat is yapiyorum surekli birseyler yapmam gerekiyor gibiyim.doktorum demisti dogum oncesi bayanlarda oluyor ama o enerji bize lazim diye sanirim bende de oldu ama bu enerjiyi doguma saklamam lazim kendime soz verdim dogurmazsam pztden sora bisey yapmicam full yatip beklemeye gecicem
Kacta gideceksinBekliycez dedi bakalım bugun ne yumurtlayacak doktor bey
Hayirlisiyla gelsin insallah cok az kaldıPazartesi günü sabah inşallaheğer hareketlerini hissetmezsen pazar gecesi gel yatışını yapalım dedi . 2 doz daha ciğer geliştirici yaptı . Magnezyum ve bir tane daha serum taktı. Hastanedeyim şuan . Biraz uyudum iyi geldi
Oh cok şükür biraz daha toto büyütecekNst normal bebiş haraketli doktorum bana deli dedi sağ olsun
Kizlar sizde de var mi ama surekli birseyler yapmak istiyorum, 1 2 saat dinleniyorum yarim saat is yapiyorum surekli birseyler yapmam gerekiyor gibiyim.doktorum demisti dogum oncesi bayanlarda oluyor ama o enerji bize lazim diye sanirim bende de oldu ama bu enerjiyi doguma saklamam lazim kendime soz verdim dogurmazsam pztden sora bisey yapmicam full yatip beklemeye gecicem
Artık büyütmesin çıkamıycak ordan proteini falan kestim artık ceviz badem muz falan da yemiyorumOh cok şükür biraz daha toto büyütecek
Anestezi doktoru geldi sorular sordu sırtımı falan dinledi bende sordum spinal mi genelmi olurum diye büyük ihtimal previadan dolayı genel olursunuz dediSanırım hazırlıkları yapıyorlar
Previa yüzünden demi canim genel olacak banada az önce öyle söyledi hakkımızda hayırlı olsun bana gün söylemediler ama yarın sabah bile alırız diyebilirler gibime geliyorBugün nst girdim emara girdim kan tahlilleri yapıldı anestezi uzmaniyla görüştüm EKG çekildi .vajinal ultrason muayane yapıldı.ilk başta 2 Kasım için randevu verdi doktor fakat sonradan arada 29 Ekim tatili var hafta sonu tatili var diyerek risk almayalım dedi .27 Ekim perşembe günü sabah 8 de yatisim yapicak sezeryan için .ciğer geliştirici igne reçete etti bu akşam ve sabah 12 saat ara ile vurulacak .genel anestezi uygulanacak.doktorum hiç korkmami söyledi .bakalım artık hayırlısı .36+2 de doğum yapmış olucam
Ben de boyleyim heralde gelen giden olacak psikoljisi mi anlamiyorum normalde clisirkende yapardim ama bu kdr takmazdim, dun robot supurdu,ustune evi sildim cmt yine silerim yarin yine robotu calistiririm diyorum, balkon yikiyorum wc mutfk detayli siliyorum duzenliyorum.cam siliyorum.ama iyi mi kotu mu bilemedin pzt den sonra hicbisey yapmamaya karar verdim umarim dururumŞuanda elimde vileda ev siliyorum az önce robot sildi süpürdü ama kendimde silmem gerekiyormuş gibi hissettim normalde asla aklıma siliyim süpüriyim gelmez ama her an doğururm diye her yer düzenli temiz olsun istiyyorum
Ben calisirken oyleydim evde kaldigimdan beri yani hftabsindan beri boyleyim ama artik yavas yavas dinlenme moduna geciyormBende tam tersi bu hafta inanılmaz yorgunluk başladı, hele bugünsanki akşamdan kalma gibiyim haftalarımız da aynıymış ama değişiyor demek ki.
Aynen canım o sebebten .neyse artık ya hayırlısı olsun hakkımızda .sen iyimisin nasıl oldunPrevia yüzünden demi canim genel olacak banada az önce öyle söyledi hakkımızda hayırlı olsun bana gün söylemediler ama yarın sabah bile alırız diyebilirler gibime geliyor
İyiyim canım çok şükür tansiyon idrar takibi yapıyorlar sürekli bekliyorum doğum yakın demekki benimde birşey demediler daha ama belliAynen canım o sebebten .neyse artık ya hayırlısı olsun hakkımızda .sen iyimisin nasıl oldun
yaşaaaa güçlü paşamızMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin canım. Kafandaki tüm sorulara yanıt bulmuşsun ne güzel tek tek anlatmış doktorun. Demek bu haftalarda da ciğer geliştirici vuruluyor garanti olsun diye. Ay tam bir hafta var çok heyecanlı :)Bugün nst girdim emara girdim kan tahlilleri yapıldı anestezi uzmaniyla görüştüm EKG çekildi .vajinal ultrason muayane yapıldı.ilk başta 2 Kasım için randevu verdi doktor fakat sonradan arada 29 Ekim tatili var hafta sonu tatili var diyerek risk almayalım dedi .27 Ekim perşembe günü sabah 8 de yatisim yapicak sezeryan için .ciğer geliştirici igne reçete etti bu akşam ve sabah 12 saat ara ile vurulacak .genel anestezi uygulanacak.doktorum hiç korkmami söyledi .bakalım artık hayırlısı .36+2 de doğum yapmış olucam
Hadi yaArtık büyütmesin çıkamıycak ordan proteini falan kestim artık ceviz badem muz falan da yemiyorumboynunda kordon kafa 41 haftaya uyumlu bebişim masallah supanallah doktor şevkimi kırmaya ugrasıyo moralimi bozdu ama caktırmıyorum yanında yazdı bir sürü hastaya riskler anlatıldı normal istiyo diye orda bi hemsireyle konustuk 3.700 ü ben doguramadım 5 cm acılmadan sonrasını hatırlamıyorum falan dedi iyice demorilize ettiler beni
3 güne bir nst her hafta kontrol artık hafta sonu gelir diye bekliyorum insallah gelir daha fazla uzatmaz bebeğim Rabbime sıgındım Allah nasip edecekse her türlü cıkar etmeyecekse zaten etmeyecek ben duamı ediyorum elimden geleni yapıyorum baska ne yapabilirim kiHadi ya
Doktorlar normale yönlendirir normalde bu degisikmis
Ne zaman tekrar kontrolun sıkma canını olmazsa en kotu ihtimalle zaten yine sezeryana alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?