Aynen canım bugün aşağıdan ultrasonla iyi incelediler plasentayi hoca ve ekibi yapışıklık göremediler emarin sonucu henüz çıkmadı daha yeni bugün çekildim .ama ne olursa olsun biz her türlü hazırlık giricez ameliyata merak etme dedilerHayırlısı ile sağlıkla gelsin canım. Kafandaki tüm sorulara yanıt bulmuşsun ne güzel tek tek anlatmış doktorun. Demek bu haftalarda da ciğer geliştirici vuruluyor garanti olsun diye. Ay tam bir hafta var çok heyecanlı :)
O zaman muhtemelen bana da genel anestezi diyecekler previadan ötürü. Artık hangisi gerekliyse o yapılsın bebişler ve biz iyi olalım da :)
Gelmis geçmiş olur biran önce inşallah bu arada kan olayı konuşmuştuk ya 4 -5 ünite bağış yapabilirsiniz iyi olur dediler mecburi tutmuyolar ama söylediler yani yinedeİyiyim canım çok şükür tansiyon idrar takibi yapıyorlar sürekli bekliyorum doğum yakın demekki benimde birşey demediler daha ama belli
He benim 4 ünite adıma verildi yine ne olur ne olmaz hayirlisiyla atlatalim inşallahGelmis geçmiş olur biran önce inşallah bu arada kan olayı konuşmuştuk ya 4 -5 ünite bağış yapabilirsiniz iyi olur dediler mecburi tutmuyolar ama söylediler yani yinede
Nasıl yahu 2 yıl çok değil mi2 yıl sonra herşey düzene giriyormus tecrübeli analar dedi .
Sonrada yıl yıl bebek ergen dönemleri varmış
Aa ben spinal istiyorum yaaAnestezi doktoru geldi sorular sordu sırtımı falan dinledi bende sordum spinal mi genelmi olurum diye büyük ihtimal previadan dolayı genel olursunuz dedi
Aktif olmak iyidir bence ama bu kadar yüklenmesek kendimize iyi olurBen de boyleyim heralde gelen giden olacak psikoljisi mi anlamiyorum normalde clisirkende yapardim ama bu kdr takmazdim, dun robot supurdu,ustune evi sildim cmt yine silerim yarin yine robotu calistiririm diyorum, balkon yikiyorum wc mutfk detayli siliyorum duzenliyorum.cam siliyorum.ama iyi mi kotu mu bilemedin pzt den sonra hicbisey yapmamaya karar verdim umarim dururum
Ben calisirken oyleydim evde kaldigimdan beri yani hftabsindan beri boyleyim ama artik yavas yavas dinlenme moduna geciyorm
Ahahahaha onu bende gördümNasıl yahu 2 yıl çok değil miinşallah eşime çekmez çocuğum amin. Erkek çocuk evde beslenmez diye video çekmişti ya Mfk o geldi aklıma sen böyle diyince
Ay çok az kaldı sağlıkla alırsın inşallah kucağınaBugün nst girdim emara girdim kan tahlilleri yapıldı anestezi uzmaniyla görüştüm EKG çekildi .vajinal ultrason muayane yapıldı.ilk başta 2 Kasım için randevu verdi doktor fakat sonradan arada 29 Ekim tatili var hafta sonu tatili var diyerek risk almayalım dedi .27 Ekim perşembe günü sabah 8 de yatisim yapicak sezeryan için .ciğer geliştirici igne reçete etti bu akşam ve sabah 12 saat ara ile vurulacak .genel anestezi uygulanacak.doktorum hiç korkmami söyledi .bakalım artık hayırlısı .36+2 de doğum yapmış olucam
İnşallah canimAy çok az kaldı sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Aynen öyle canım hayirlisini dile sadece3 güne bir nst her hafta kontrol artık hafta sonu gelir diye bekliyorum insallah gelir daha fazla uzatmaz bebeğim Rabbime sıgındım Allah nasip edecekse her türlü cıkar etmeyecekse zaten etmeyecek ben duamı ediyorum elimden geleni yapıyorum baska ne yapabilirim ki
Yahu kıymet bildirmekten bir hal oldular annelerine babalarına bunlar. Anlaşılmış yine buna şükür kuzumGün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyeyim. Bebeklerimle aramda abo uyuşmazlığım varmış. Benim kan grubum 0 onlarınki babalarıyla aynı A. Anne ile aynı olmadığı için bazı sıkıntılar oldu. Örneğin kızımın anemesi çıkmıştı kan değeri düşüktü buna bağlıymış. İkisi de sarılık oldular yine buna bağlı sarılıkmış. Normale göre daha uzun sürebilirmiş. Allah beterinden korusun tabii ama bu bebeklerle ne çok şey öğrendim
Kardeşim de buradan yaptırdı merak ediyordum nasıl diyelar çikolata yaptırmayı düşünenler için cikolata atölyesi diye bir siteden yaptırdım 3 günde elimdeydi baskısı paketlenmesi ve çikolata kalitesi gayet güzel tavsiye ederim arayanlar ve hızlı gelsin diyenler için
Çok erken degilmi canimmmm.ayyyyy çok heyecanlandımBugün nst girdim emara girdim kan tahlilleri yapıldı anestezi uzmaniyla görüştüm EKG çekildi .vajinal ultrason muayane yapıldı.ilk başta 2 Kasım için randevu verdi doktor fakat sonradan arada 29 Ekim tatili var hafta sonu tatili var diyerek risk almayalım dedi .27 Ekim perşembe günü sabah 8 de yatisim yapicak sezeryan için .ciğer geliştirici igne reçete etti bu akşam ve sabah 12 saat ara ile vurulacak .genel anestezi uygulanacak.doktorum hiç korkmami söyledi .bakalım artık hayırlısı .36+2 de doğum yapmış olucam
Öyle miiiii. Ben epidural olmk istiyorum. Bana ne dicekler bakalimmm... Ayyy böyle okudukça heyecan sariyo benideAnestezi doktoru geldi sorular sordu sırtımı falan dinledi bende sordum spinal mi genelmi olurum diye büyük ihtimal previadan dolayı genel olursunuz dedi
İlkinde çok kesigim vardı malesef 1ay falan sürmüştür ama bu tamamen benden kaynaklı ebe hiç kesmek istemedi. Ben ıkınamayınca bebek kanalda kaldı diye kesti. Dedi zaten kesmek istemiyorum ama 2gundur yemek yememiş uyumamıştım ikinacak gücüm de yoktuKesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
Çikolata atölyesi trendyol daki yer mi canım ben de burdan söyleyeceğim galiba kızlarınla de pembeliydi tadı güzel miKızlar çikolata yaptırmayı düşünenler için cikolata atölyesi diye bir siteden yaptırdım 3 günde elimdeydi baskısı paketlenmesi ve çikolata kalitesi gayet güzel tavsiye ederim arayanlar ve hızlı gelsin diyenler için
Şu yukardaki ölçeri bebe için mi aldın? Ben de aldım daBu bahsettiğiniz doğum öncesi enerji patlaması bende de var. Bu kadar erken gelmez heralde azıcık daha beklesin minnoş. Kapı gicirtisina oynuyorum evde. Eski elbiselerimi falan denedimdolapları karıştırdım 36+1 göbüş güncellemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?