2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen canım bugün aşağıdan ultrasonla iyi incelediler plasentayi hoca ve ekibi yapışıklık göremediler emarin sonucu henüz çıkmadı daha yeni bugün çekildim .ama ne olursa olsun biz her türlü hazırlık giricez ameliyata merak etme dediler

İyiyim canım çok şükür tansiyon idrar takibi yapıyorlar sürekli bekliyorum doğum yakın demekki benimde birşey demediler daha ama belli
Gelmis geçmiş olur biran önce inşallah bu arada kan olayı konuşmuştuk ya 4 -5 ünite bağış yapabilirsiniz iyi olur dediler mecburi tutmuyolar ama söylediler yani yinede

Bu bahsettiğiniz doğum öncesi enerji patlaması bende de var. Bu kadar erken gelmez heralde azıcık daha beklesin minnoş. Kapı gicirtisina oynuyorum evde. Eski elbiselerimi falan denedim dolapları karıştırdım 36+1 göbüş güncellemesi

Eklentiler

• IMG_20221020_160336_390.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20221020_160354_980.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 127
Aktif olmak iyidir bence ama bu kadar yüklenmesek kendimize iyi olur

Ay çok az kaldı sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Kızlar çikolata yaptırmayı düşünenler için cikolata atölyesi diye bir siteden yaptırdım 3 günde elimdeydi baskısı paketlenmesi ve çikolata kalitesi gayet güzel tavsiye ederim arayanlar ve hızlı gelsin diyenler için

Eklentiler

• F673A2D2-73EC-4286-A858-FF1483D270C8.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 112
Aynen öyle canım hayirlisini dile sadece
Saglikla kavus insallah

Yahu kıymet bildirmekten bir hal oldular annelerine babalarına bunlar. Anlaşılmış yine buna şükür kuzum Pera hanım nasıllar, var mı bir değişiklik?

Kardeşim de buradan yaptırdı merak ediyordum nasıl diye ağız tadıyla ikram edin inşallah dün kargoya verildi pazartesiye doğuma yetişir o zaman

Çok erken degilmi canimmmm.ayyyyy çok heyecanlandım

Anestezi doktoru geldi sorular sordu sırtımı falan dinledi bende sordum spinal mi genelmi olurum diye büyük ihtimal previadan dolayı genel olursunuz dedi
Öyle miiiii. Ben epidural olmk istiyorum. Bana ne dicekler bakalimmm... Ayyy böyle okudukça heyecan sariyo benide

Kesi çabuk iyileşiyor mu peki vajinal bölgenin kolay toparladigini biliyorum ama nasıl oluyor kesi atınca
İlkinde çok kesigim vardı malesef 1ay falan sürmüştür ama bu tamamen benden kaynaklı ebe hiç kesmek istemedi. Ben ıkınamayınca bebek kanalda kaldı diye kesti. Dedi zaten kesmek istemiyorum ama 2gundur yemek yememiş uyumamıştım ikinacak gücüm de yoktu hiç bakmadım kendime yaa

Doğuma giderken elbise mi giysem pantolon tunik mi ? Hangisi daha rahat olur sizce ? Çıkarken de ona göre alayım yanıma

Çikolata atölyesi trendyol daki yer mi canım ben de burdan söyleyeceğim galiba kızlarınla de pembeliydi tadı güzel mi

Şu yukardaki ölçeri bebe için mi aldın? Ben de aldım da

Evin de sen de aklımda canlandırdığım gibisin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…