- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Teşekkürler canım sağol AminOy o pamuk ellerini yerim senin bahtın güzel olsun inşallah. Gözün aydın canım.
Teşekkürler
Deneyinlemedim canım ama doğuma gittikten sonra sonuç olarak ameliyat giysilerini giyeceksin. Normal doğum olsa da sonuçta yine hastanenin o elbiselerinden giyiliyor. Tek parça elbise ile üstünü değiştirmen daha kolay olabilir gibi geldi düşününce.Doğuma giderken elbise mi giysem pantolon tunik mi ? Hangisi daha rahat olur sizce ? Çıkarken de ona göre alayım yanıma
Teşekkür ederizAyy maşallah küçük savaşçınaiçim sıcacık oldu, bizden de selam söyle birdahakinde onu kendi evinde görürürz inşallah mis kokulu ellerinden öperizz
Sağlıkla kavuşun inşallahAynen canım bugün aşağıdan ultrasonla iyi incelediler plasentayi hoca ve ekibi yapışıklık göremediler emarin sonucu henüz çıkmadı daha yeni bugün çekildim .ama ne olursa olsun biz her türlü hazırlık giricez ameliyata merak etme dediler
Sağol tatlım
Kız çocukları uslu olur genelde neler yaptın korkacakAhahahaha onu bende gördüm
Bende diyorum benimki bana çekmesin
Sağol canım
Amin canım teşekkürlerMaşallah sizeAllah bir daha ayırmasın canım
Teşekkürler canımBenden istemediler sadece kan tahlillerim ve idrar tahlilim yapıldı ilk yatış yapıldığında. Sabah da telrar kan aldılar
Yaaaa çok duygulandımAllah ayırmasın bir daha hiç Darısı benim kızımın başına inşallah
Canım nasılsın? Nasıl oldunuz? Oğluşun daha iyi mi çıktınız mı?
yaşaaaa güçlü paşamızAnnesinin en değerlisi biz teyzelerinden de ona kucak dolusu sevgiler
Plesenta previa varmiydi canim sendeÖyle miiiii. Ben epidural olmk istiyorum. Bana ne dicekler bakalimmm... Ayyy böyle okudukça heyecan sariyo benide
Onu geçen sene burnum çok kuruyo diye nemlendirme cihazı almıştım onu teyit etmek için aldım canım şimdi bebek için kullanacağımŞu yukardaki ölçeri bebe için mi aldın? Ben de aldım da
Evin de sen de aklımda canlandırdığım gibisin sanki
Plasenta marginal canimm. İlkte de marjinaldi sezeryan oldumPlesenta previa varmiydi canim sende
Genel mi yaparlar acaba seniPlasenta marginal canimm. İlkte de marjinaldi sezeryan oldum
Hiç bilmiyorumki. İlk dogumumda yarım anestezi olmuştum. Bunda daha hiç sormadım haftaya carsamba gidince sorcamGenel mi yaparlar acaba seni
Aminn canım gözün aydınçok tatlı teyzesi mis gibi kokuyo,Rabbim kimseyi evladından ayırmasın
Benim de aklimda bu var. Kizkardesim yanimda olacak giyinmeme yardimci olur ama sezeryanli olacagimdan boyle ustten kolay birseyler giysem nasil olur diyorum. Gerci hava buz gibi olacak, yine elbisedede altimiza birseyler giymemiz gerekecek.Doğuma giderken elbise mi giysem pantolon tunik mi ? Hangisi daha rahat olur sizce ? Çıkarken de ona göre alayım yanıma
İlk başta 2 kasim olsun dedi ama sonradan araya 29 Ekim tatil falan girecek risk almayalım yapalım dedi .ya bende sürekli diken ustundeydim zaten canım acaba kanama olacakmi ya plasenta ayrılırsa falan .kilosuda bugün 2800 çıktı .risk almayalım dedi doktorda.hayirlisi olsunÇok erken degilmi canimmmm.ayyyyy çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?