2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğuma giderken elbise mi giysem pantolon tunik mi ? Hangisi daha rahat olur sizce ? Çıkarken de ona göre alayım yanıma
Deneyinlemedim canım ama doğuma gittikten sonra sonuç olarak ameliyat giysilerini giyeceksin. Normal doğum olsa da sonuçta yine hastanenin o elbiselerinden giyiliyor. Tek parça elbise ile üstünü değiştirmen daha kolay olabilir gibi geldi düşününce.

Ayy maşallah küçük savaşçına içim sıcacık oldu, bizden de selam söyle birdahakinde onu kendi evinde görürürz inşallah mis kokulu ellerinden öperizz
Teşekkür ederiz Yarın bi sorun olmazsa taburcuyuz inşallah

Sağlıkla kavuşun inşallah
Günü belli olunca da ayrı bir heyecan

Teşekkürler canım

Şu yukardaki ölçeri bebe için mi aldın? Ben de aldım da

Evin de sen de aklımda canlandırdığım gibisin sanki
Onu geçen sene burnum çok kuruyo diye nemlendirme cihazı almıştım onu teyit etmek için aldım canım şimdi bebek için kullanacağım

Doğuma giderken elbise mi giysem pantolon tunik mi ? Hangisi daha rahat olur sizce ? Çıkarken de ona göre alayım yanıma
Benim de aklimda bu var. Kizkardesim yanimda olacak giyinmeme yardimci olur ama sezeryanli olacagimdan boyle ustten kolay birseyler giysem nasil olur diyorum. Gerci hava buz gibi olacak, yine elbisedede altimiza birseyler giymemiz gerekecek.

Kızlar bebek hareketleri doğum yaklaşınca çoğalır mi ben bugün çok fenayım masallah5 bebiş hic durmadı resmen canım yanıyor hareketinden

Çok erken degilmi canimmmm.ayyyyy çok heyecanlandım
İlk başta 2 kasim olsun dedi ama sonradan araya 29 Ekim tatil falan girecek risk almayalım yapalım dedi .ya bende sürekli diken ustundeydim zaten canım acaba kanama olacakmi ya plasenta ayrılırsa falan .kilosuda bugün 2800 çıktı .risk almayalım dedi doktorda.hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…