Cumlemiz kavusalim inşallah aminSağlıkla kavuşun inşallah
Günü belli olunca da ayrı bir heyecan
Teşekkür ederim canımDeneyinlemedim canım ama doğuma gittikten sonra sonuç olarak ameliyat giysilerini giyeceksin. Normal doğum olsa da sonuçta yine hastanenin o elbiselerinden giyiliyor. Tek parça elbise ile üstünü değiştirmen daha kolay olabilir gibi geldi düşününce.
Benimde aklımı soğuk olması karıştırdı bilemedimBenim de aklimda bu var. Kizkardesim yanimda olacak giyinmeme yardimci olur ama sezeryanli olacagimdan boyle ustten kolay birseyler giysem nasil olur diyorum. Gerci hava buz gibi olacak, yine elbisedede altimiza birseyler giymemiz gerekecek.
karnimin ebatini tahmin edebilsem, esofmani giyip cikarim da ne olacagim belli degilBenimde aklımı soğuk olması karıştırdı bilemedim
ben de bu kadar hızlı beklemiyordum valla. paket de sağlam geldi kapağı açınca mis gibi çikolata kokusu yayıldıKardeşim de buradan yaptırdı merak ediyordum nasıl diyeağız tadıyla ikram edin inşallah dün kargoya verildi pazartesiye doğuma yetişir o zaman
tadı güzel canım instagramda varlar trendyolda da vardırlar herhalde tam bilmiyorum ben internet sitesinden sipariş verdim. whatsapp yoluyla da ulaşıp acil istiyorum dedim hemen gönderdilerÇikolata atölyesi trendyol daki yer mi canım ben de burdan söyleyeceğim galiba kızlarınla de pembeliydi tadı güzel mi
Masalllh canım kilosuda iyiymiş doğuma kadar 3000 üstüne çıkar . Darısı bize.benimkini bekletir heralde 37yi. Küçük çünkü benim bebekİlk başta 2 kasim olsun dedi ama sonradan araya 29 Ekim tatil falan girecek risk almayalım yapalım dedi .ya bende sürekli diken ustundeydim zaten canım acaba kanama olacakmi ya plasenta ayrılırsa falan .kilosuda bugün 2800 çıktı .risk almayalım dedi doktorda.hayirlisi olsun
Beli lastikli pantolon en iyi mi o zamankarnimin ebatini tahmin edebilsem, esofmani giyip cikarim da ne olacagim belli degil
Sevindim iyi olmuşben de bu kadar hızlı beklemiyordum valla. paket de sağlam geldi kapağı açınca mis gibi çikolata kokusu yayıldı
Bazen doğumdan sonra eksilebiliyormus ama bir hafta 3 kilo olursa belki doğumda 2800 falan olabilir düşerse ama haftasına göre iyi tabi bakalım artikMasalllh canım kilosuda iyiymiş doğuma kadar 3000 üstüne çıkar . Darısı bize.benimkini bekletir heralde 37yi. Küçük çünkü benim bebek
Hakkımızdaki hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun canimBazen doğumdan sonra eksilebiliyormus ama bir hafta 3 kilo olursa belki doğumda 2800 falan olabilir düşerse ama haftasına göre iyi tabi bakalım artik
Ben ilk dogumuma giderken normal hamilelik pantolonumla gitmistim. Ozellikle giydim ki cikarken de sezeryan yerim agrimasin diye onu giyip ciktim. Gobek yeri kumasli genis ya rahatca sezeryanli dikisli yerimi kapatip uzerine bi tunik giymistim. Yine de tabi siz bilirsinizBenimde aklımı soğuk olması karıştırdı bilemedim
evet karnimizi acitmayacak sekilde, yuksek bel en mantiklisi :)Beli lastikli pantolon en iyi mi o zaman
Cok iyi fikir. Penti'den bir hamile taytim var karin kismi rahat ettirir sanirim.Ben ilk dogumuma giderken normal hamilelik pantolonumla gitmistim. Ozellikle giydim ki cikarken de sezeryan yerim agrimasin diye onu giyip ciktim. Gobek yeri kumasli genis ya rahatca sezeryanli dikisli yerimi kapatip uzerine bi tunik giymistim. Yine de tabi siz bilirsiniz
Bende öyle yapayım rahatça iyi olur o zamanBen ilk dogumuma giderken normal hamilelik pantolonumla gitmistim. Ozellikle giydim ki cikarken de sezeryan yerim agrimasin diye onu giyip ciktim. Gobek yeri kumasli genis ya rahatca sezeryanli dikisli yerimi kapatip uzerine bi tunik giymistim. Yine de tabi siz bilirsiniz
Aynen öyle daha iyi olur öyle yapalımevet karnimizi acitmayacak sekilde, yuksek bel en mantiklisi :)
Evet canım o pentinin taytı müthiş rahat bişey koca hamileligi onunla ve ebebekten aldığım hamile taytiyla geçirdimCok iyi fikir. Penti'den bir hamile taytim var karin kismi rahat ettirir sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?