2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim canım

Benim de aklimda bu var. Kizkardesim yanimda olacak giyinmeme yardimci olur ama sezeryanli olacagimdan boyle ustten kolay birseyler giysem nasil olur diyorum. Gerci hava buz gibi olacak, yine elbisedede altimiza birseyler giymemiz gerekecek.
Benimde aklımı soğuk olması karıştırdı bilemedim

Kardeşim de buradan yaptırdı merak ediyordum nasıl diye ağız tadıyla ikram edin inşallah dün kargoya verildi pazartesiye doğuma yetişir o zaman
ben de bu kadar hızlı beklemiyordum valla. paket de sağlam geldi kapağı açınca mis gibi çikolata kokusu yayıldı

Çikolata atölyesi trendyol daki yer mi canım ben de burdan söyleyeceğim galiba kızlarınla de pembeliydi tadı güzel mi
tadı güzel canım instagramda varlar trendyolda da vardırlar herhalde tam bilmiyorum ben internet sitesinden sipariş verdim. whatsapp yoluyla da ulaşıp acil istiyorum dedim hemen gönderdiler

Masalllh canım kilosuda iyiymiş doğuma kadar 3000 üstüne çıkar . Darısı bize.benimkini bekletir heralde 37yi. Küçük çünkü benim bebek

Masalllh canım kilosuda iyiymiş doğuma kadar 3000 üstüne çıkar . Darısı bize.benimkini bekletir heralde 37yi. Küçük çünkü benim bebek
Bazen doğumdan sonra eksilebiliyormus ama bir hafta 3 kilo olursa belki doğumda 2800 falan olabilir düşerse ama haftasına göre iyi tabi bakalım artik

Benimde aklımı soğuk olması karıştırdı bilemedim
Ben ilk dogumuma giderken normal hamilelik pantolonumla gitmistim. Ozellikle giydim ki cikarken de sezeryan yerim agrimasin diye onu giyip ciktim. Gobek yeri kumasli genis ya rahatca sezeryanli dikisli yerimi kapatip uzerine bi tunik giymistim. Yine de tabi siz bilirsiniz

Cok iyi fikir. Penti'den bir hamile taytim var karin kismi rahat ettirir sanirim.

Bende öyle yapayım rahatça iyi olur o zaman teşekkür ederim

Cok iyi fikir. Penti'den bir hamile taytim var karin kismi rahat ettirir sanirim.
Evet canım o pentinin taytı müthiş rahat bişey koca hamileligi onunla ve ebebekten aldığım hamile taytiyla geçirdim onu alicam ben de üstüne de bi sweatshirt yeter heralde çıkış için

Sevgili anneler erken doguranlar zamaninda doguranlar musait oldugunuzda dogum anlarinizi bizimle paylasir misiniz? Hani sonda takilmasidir, belden ignesidir, bebegin cikarilma anidir vb. Gerci bebislerinizden firsat bulabilirseniz yazarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…