2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar günaydın hepinize. Bebişinizle konuşuyor musunuz? Ben pek konuşamıyorum arada çok hareketlenirse o zaman bi şeyler söylüyorum. Bir de ne zaman konuşsam kedito onla konuşuyorum sanıyor
bende az konusuyorum ama dun ilk defa kedim geldi patilerini karnima koydu yorganin altindan

Eklentiler

• 1C23F6B5-064A-4A00-9632-856BDF60325B.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 92
kizz bu bebeler seni resmen tasiyici anne olarak kullandi
saka bir yana gecmis olsun canim

simdi doktorlar arastirmaya basladi mi sendeki ozel durumu ? keselerin birbiri ile birlesmesi vs durumuna bir aciklama getirdiler mi ?

anomm nasil fit bir anne
Onu geçen sene burnum çok kuruyo diye nemlendirme cihazı almıştım onu teyit etmek için aldım canım şimdi bebek için kullanacağım
ya ben aldim o cihazdan ama gece gene 2 metre agzim acik ytiyorumsalylarim akmis fln
Kızlar bebek hareketleri doğum yaklaşınca çoğalır mi ben bugün çok fenayım masallah5 bebiş hic durmadı resmen canım yanıyor hareketinden
yavaslar diyorlar ama benimkide cok hareketli. sadece yoruldugum zaman daha sakin

Merhaba arkadaşlar anne bebek bakim cantasinda ne aldiniz . Ben bi turlu karar vermedim
Canım ben mcd bag diye bir marka aldım müthiş kullanışlı bir şey çıktı hem fiyatı da makul sayılabilir ben alırken bayağı uygundu ama şimdi biraz artmış modeli F36

anomm nasil fit bir anne

ya ben aldim o cihazdan ama gece gene 2 metre agzim acik ytiyorumsalylarim akmis fln

yavaslar diyorlar ama benimkide cok hareketli. sadece yoruldugum zaman daha sakin
Kız yok ne fiti popom çatlamış ben göbeğime sürdüm sadece çatlak kremini gecen banyodan sonra nemlendirici sürerken gördüm hem de tam bikininin altında kalan kısmı Allah'tan

kizz bu bebeler seni resmen tasiyici anne olarak kullandi
saka bir yana gecmis olsun canim

simdi doktorlar arastirmaya basladi mi sendeki ozel durumu ? keselerin birbiri ile birlesmesi vs durumuna bir aciklama getirdiler mi ?
Aynen öyle zaten babalarına benziyolar onca derdi çileyi çek sonuç bu Doğum anında hoca söyledi zaten düşündüğümüz gibi plesentalar birleşmiş diye. Plesenta incelemeye gönderildi canım sonuçlar geldiğinde bunla ilgili makale yazmayı düşünüyolar iznimizle
Yahu kıymet bildirmekten bir hal oldular annelerine babalarına bunlar. Anlaşılmış yine buna şükür kuzum Pera hanım nasıllar, var mı bir değişiklik?
Sorma sorma kuzum Pera kuşum için arayıp süt istediler bugün gönderdiklerimiz bitti herhalde miktarı artmıştır diye düşündük. Yarın bilgi günü öğlen bilgi verecekler inşallah daha da iyidir minik prensesim

MaşAllah

29 ekim Cumhuriyet Bayramında benimki gelirmi acaba
İnşallah gelir bebeğim Cumhuriyet cocugu ne kadar anlamlı olur Eşim doğum günlerine çok düşkün olduğu için okulda arkadaşlarıyla kutlayamayacak çocuğum hep tatil olacak düşünsene demişti.Bana çok haklı bir isyan olarak gelmişti

Kızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Hiç panik yapma canım kasılmaların yoksa nişanın gelmesi bir şey ifade etmiyor yarın da doğum olabilir 10-15 gün sonra da doktoruna bilgi ver çatı muayenesi yapsın açılma yoksa eve geri gönderir. Güzel şeyler düşün

Evet elim ayağım titriyor sarı renkte olduğu İçin beklemedeyim kanlı veya pembemsi olsaydı direk giderdim doktoruma da yazdım bakalım inşallah görür
Bize de haber ver müsait olursan gidişattan

ay bizimlede paylasin cok merak ediyorum
Kızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
benimde bu sabah geldi. aradim , kan veya su sizintisi yoksa evde kal dediler. cunku acilma olacakda dogacakta .. gunler surebilir.
Yarin zaten nst im var , gitmisken muaynede yaptiririm alttan.
dunden beri sag bacagimda bir agri ve makatima dogru cok baski vardi

Beklemedeyim bende ama bi panik oldum ister istemez şansıma doktorumda bu hafta izne gitti diğer doktor ilgilenecek herhangi bir durumda kasılmam agrım hiçbir şeyim yok

Beklemedeyim bende ama bi panik oldum ister istemez şansıma doktorumda bu hafta izne gitti diğer doktor ilgilenecek herhangi bir durumda kasılmam agrım hiçbir şeyim yok
Sen yine bir görün güzel haberlerini bekliyoruz

Bende mesaj attım doktoruma ama henüz görmedi zaten izinde de bakalım ne olacak
Bende kan veya kanlı olmadığı durumda sakin kalıp beklemem gerektiğini biliyorum ama benim birde sezaryen olacaktı ondan biraz panik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…