bende az konusuyorum ama dun ilk defa kedim geldi patilerini karnima koydu yorganin altindanKızlar günaydın hepinize. Bebişinizle konuşuyor musunuz? Ben pek konuşamıyorumarada çok hareketlenirse o zaman bi şeyler söylüyorum. Bir de ne zaman konuşsam kedito onla konuşuyorum sanıyor
kizz bu bebeler seni resmen tasiyici anne olarak kullandiGün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyeyim. Bebeklerimle aramda abo uyuşmazlığım varmış. Benim kan grubum 0 onlarınki babalarıyla aynı A. Anne ile aynı olmadığı için bazı sıkıntılar oldu. Örneğin kızımın anemesi çıkmıştı kan değeri düşüktü buna bağlıymış. İkisi de sarılık oldular yine buna bağlı sarılıkmış. Normale göre daha uzun sürebilirmiş. Allah beterinden korusun tabii ama bu bebeklerle ne çok şey öğrendim
anomm nasil fit bir anneBu bahsettiğiniz doğum öncesi enerji patlaması bende de var. Bu kadar erken gelmez heralde azıcık daha beklesin minnoş. Kapı gicirtisina oynuyorum evde. Eski elbiselerimi falan denedimdolapları karıştırdım 36+1 göbüş güncellemesi
ya ben aldim o cihazdan ama gece gene 2 metre agzim acik ytiyorumOnu geçen sene burnum çok kuruyo diye nemlendirme cihazı almıştım onu teyit etmek için aldım canım şimdi bebek için kullanacağım
yavaslar diyorlar ama benimkide cok hareketli. sadece yoruldugum zaman daha sakinKızlar bebek hareketleri doğum yaklaşınca çoğalır mi ben bugün çok fenayım masallah5 bebiş hic durmadı resmen canım yanıyor hareketinden
Canım ben mcd bag diye bir marka aldım müthiş kullanışlı bir şey çıktı hem fiyatı da makul sayılabilir ben alırken bayağı uygundu ama şimdi biraz artmış modeli F36Merhaba arkadaşlar anne bebek bakim cantasinda ne aldiniz . Ben bi turlu karar vermedim
Kız yok ne fiti popom çatlamış ben göbeğime sürdüm sadece çatlak kremini gecen banyodan sonra nemlendirici sürerken gördüm hem de tam bikininin altında kalan kısmı Allah'tananomm nasil fit bir anne
ya ben aldim o cihazdan ama gece gene 2 metre agzim acik ytiyorumsalylarim akmis fln
yavaslar diyorlar ama benimkide cok hareketli. sadece yoruldugum zaman daha sakin
benim gobegimde catladiKız yok ne fiti popom çatlamış ben göbeğime sürdüm sadece çatlak kremini gecen banyodan sonra nemlendirici sürerken gördüm hem de tam bikininin altında kalan kısmı Allah'tan
Yapacak bir şey yok bebislerimizin hatırası biz böyle güzelizbenim gobegimde catladiartik kendi haline biraktim
Aynen öyle zaten babalarına benziyolar onca derdi çileyi çek sonuç bukizz bu bebeler seni resmen tasiyici anne olarak kullandi
saka bir yana gecmis olsun canim
simdi doktorlar arastirmaya basladi mi sendeki ozel durumu ? keselerin birbiri ile birlesmesi vs durumuna bir aciklama getirdiler mi ?
Sorma sorma kuzumYahu kıymet bildirmekten bir hal oldular annelerine babalarına bunlar. Anlaşılmış yine buna şükür kuzumPera hanım nasıllar, var mı bir değişiklik?
Ayy çok heyecanlıKızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
İnşallah gelir bebeğim Cumhuriyet cocugu ne kadar anlamlı olurMaşAllah
29 ekim Cumhuriyet Bayramında benimki gelirmi acaba
Evet elim ayağım titriyorAyy çok heyecanlıhastaneye mi gideceksiniz? Sağlıkla gelsin inşallah canım benim Allah kolaylaştırsın
Hiç panik yapma canım kasılmaların yoksa nişanın gelmesi bir şey ifade etmiyor yarın da doğum olabilir 10-15 gün sonra daKızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Bize de haber ver müsait olursan gidişattanEvet elim ayağım titriyorsarı renkte olduğu İçin beklemedeyim kanlı veya pembemsi olsaydı direk giderdim doktoruma da yazdım bakalım inşallah görür
ay bizimlede paylasin cok merak ediyorumAynen öyle zaten babalarına benziyolar onca derdi çileyi çek sonuç buDoğum anında hoca söyledi zaten düşündüğümüz gibi plesentalar birleşmiş diye. Plesenta incelemeye gönderildi canım sonuçlar geldiğinde bunla ilgili makale yazmayı düşünüyolar iznimizle
Sorma sorma kuzumPera kuşum için arayıp süt istediler bugün gönderdiklerimiz bitti herhalde miktarı artmıştır diye düşündük. Yarın bilgi günü öğlen bilgi verecekler inşallah daha da iyidir minik prensesim
benimde bu sabah geldi. aradim , kan veya su sizintisi yoksa evde kal dediler. cunku acilma olacakda dogacakta .. gunler surebilir.Kızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Beklemedeyim bende ama bi panik oldum ister istemez şansıma doktorumda bu hafta izne gitti diğer doktor ilgilenecek herhangi bir durumda kasılmam agrım hiçbir şeyim yokHiç panik yapma canım kasılmaların yoksa nişanın gelmesi bir şey ifade etmiyor yarın da doğum olabilir 10-15 gün sonra dadoktoruna bilgi ver çatı muayenesi yapsın açılma yoksa eve geri gönderir. Güzel şeyler düşün
İnşallah canımBize de haber ver müsait olursan gidişattan
Sen yine bir görün güzel haberlerini bekliyoruzBeklemedeyim bende ama bi panik oldum ister istemez şansıma doktorumda bu hafta izne gitti diğer doktor ilgilenecek herhangi bir durumda kasılmam agrım hiçbir şeyim yok
Bende mesaj attım doktoruma ama henüz görmedi zaten izinde de bakalım ne olacakay bizimlede paylasin cok merak ediyorum
benimde bu sabah geldi. aradim , kan veya su sizintisi yoksa evde kal dediler. cunku acilma olacakda dogacakta .. gunler surebilir.
Yarin zaten nst im var , gitmisken muaynede yaptiririm alttan.
dunden beri sag bacagimda bir agri ve makatima dogru cok baski vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?