2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana kalsa 28 ocak doğum günüme kadar beklese
Tutturamadim

ben normal istiyorum zaten ama ne zaman acilma olur allah bilir

Evet canım o pentinin taytı müthiş rahat bişey koca hamileligi onunla ve ebebekten aldığım hamile taytiyla geçirdim onu alicam ben de üstüne de bi sweatshirt yeter heralde çıkış için
Istanbul sicakti seamless taytlarim vardi hamilelik oncesi olari kullandim Eylul ayinda, ama Ekim soguk gelince bu Penti tayti hayat kurtardi. Karin kismina iki uc karpuz girer herhalde

Büşra sendemi benden önce doğuruyorsun

Hayırlı olsun tatlım şimdiden

bsra61
Ben senden daha heyecanlıyım kuzum gerçekten geldiyse bir git içinde kalmasın ne oluyor bitiyor öğren

Hayırlısı olsun Büşracım vaktinde gelsin

Benim geldimi onu bile bilmiyorum o nasıl birşey doktor kontrolüne kadar yeni bir kuruntum olsun zaman geçer
Amin canım
Onu anlamama gibi ihtimalin asla yok bu ne böyle dedim resmen ben sağlamlık yapıp fotoğrafını çekmedim doktorum her durumda foto istiyor o anki panikle sonra tekrar gittim lavaboya tekrar bir miktar geldi ama o çok çok azdı
Şöyle diyeyim biraz iğrenç benzetme olabilir grip oluyorsun burnumu çekmen lazımdırda dolar hani içi çektiğin zamanda peçete dolar aynen o şekilde katı bir kıvamda sarımtırak akıntıydı

Kuzu ben onu bile karistiririm benim normalde sarı yeşil enfeksiyonum var löp löp geliyor arada

Umarım arasindaki farkı ayırt ederim

Google baktım o Nisan gelince 1-2 haftayı buluyormus doğum
Allahim hakkında hayirlisini eylesin sağlıcakla gelsin bebek

bsra61 Canım benim de tam öyle gelmişti nişanım doğum çok sonra yani günler sonra başladı. Ama sen yarın git bence hastaneye. Neden dersen normal doğum olacak olsa bekle derim ama sezeryan olacaksa doğum sancısı çekmeden mis gibi girersin ameliyatına. Ben ikisini de çektim de ondan bu konuda hassasım aptal doktorumu beklemiştim kaç saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…