İnşallah gelir bebeğim Cumhuriyet cocugu ne kadar anlamlı olurEşim doğum günlerine çok düşkün olduğu için okulda arkadaşlarıyla kutlayamayacak çocuğum hep tatil olacak düşünsene demişti.Bana çok haklı bir isyan olarak gelmişti
Teyzesi oğlum alınır anası kız dedi dedi şeyini 2 kontrolde tek gösterdiKız çocukları uslu olur genelde neler yaptın korkacak
ben normal istiyorum zaten ama ne zaman acilma olur allah bilirBende mesaj attım doktoruma ama henüz görmedi zaten izinde de bakalım ne olacak
Bende kan veya kanlı olmadığı durumda sakin kalıp beklemem gerektiğini biliyorum ama benim birde sezaryen olacaktı ondan biraz panik yaptım
Istanbul sicakti seamless taytlarim vardi hamilelik oncesi olari kullandim Eylul ayinda, ama Ekim soguk gelince bu Penti tayti hayat kurtardi. Karin kismina iki uc karpuz girer herhaldeEvet canım o pentinin taytı müthiş rahat bişey koca hamileligi onunla ve ebebekten aldığım hamile taytiyla geçirdimonu alicam ben de üstüne de bi sweatshirt yeter heralde çıkış için
Büşra sendemi benden önce doğuruyorsunBende mesaj attım doktoruma ama henüz görmedi zaten izinde de bakalım ne olacak
Bende kan veya kanlı olmadığı durumda sakin kalıp beklemem gerektiğini biliyorum ama benim birde sezaryen olacaktı ondan biraz panik yaptım
Şimdi mi gitsemSen yine bir görün güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlısı vallaben normal istiyorum zaten ama ne zaman acilma olur allah bilir
Kız dur daha doğurmuyorum sadece nişan geldi bir hafta 10 gün bile sürebilirmişBüşra sendemi benden önce doğuruyorsun
Hayırlı olsun tatlım şimdiden
Canım bana da haber ver. aynı durum ikimizin de.Hiç bilmiyorumki. İlk dogumumda yarım anestezi olmuştum. Bunda daha hiç sormadım haftaya carsamba gidince sorcam
Telefonla kendi doktoruna bilgi verebilirsin benceŞimdi mi gitsem
hayırlısı valla
Whatsqptan yazdım aslında ama henüz görmediTelefonla kendi doktoruna bilgi verebilirsin bence
Hayırlısı olsun Büşracım vaktinde gelsinKız dur daha doğurmuyorum sadece nişan geldi bir hafta 10 gün bile sürebilirmiş
Amin canımHayırlısı olsun Büşracım vaktinde gelsin
Benim geldimi onu bile bilmiyorumo nasıl birşey doktor kontrolüne kadar yeni bir kuruntum olsun zaman geçer
Bende tam tersi biraz sakinim galiba neden böyleyim onuda anlamadım amabsra61
Ben senden daha heyecanlıyım kuzum gerçekten geldiyse bir git içinde kalmasın ne oluyor bitiyor öğren
Kuzu ben onu bile karistiririm benim normalde sarı yeşil enfeksiyonum var löp löp geliyor aradaAmin canım
Onu anlamama gibi ihtimalin asla yok bu ne böyle dedim resmen ben sağlamlık yapıp fotoğrafını çekmedim doktorum her durumda foto istiyor o anki panikle sonra tekrar gittim lavaboya tekrar bir miktar geldi ama o çok çok azdı
Şöyle diyeyim biraz iğrenç benzetme olabilir grip oluyorsun burnumu çekmen lazımdırda dolar hani içi çektiğin zamanda peçete dolar aynen o şekilde katı bir kıvamda sarımtırak akıntıydı
Ay hadi sağlıkla gelsin inşallahKızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
O ağrı nişan gelmesinden sonra başlıyormuş google öyle yazıyor senin deneyimlerin nasıl olacak bakalım çok heyecanlı yahuBende tam tersi biraz sakinim galiba neden böyleyim onuda anlamadım amahiç agrım yon gibi
Whatsqptan yazdım aslında ama henüz görmedi
Tamm canım Çarşamba gitcm insCanım bana da haber ver. aynı durum ikimizin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?