2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bazen doğumdan sonra eksilebiliyormus ama bir hafta 3 kilo olursa belki doğumda 2800 falan olabilir düşerse ama haftasına göre iyi tabi bakalım artik
Şu an kaçıncı haftadasin..doğumdan sonra 200gr düşer bebek. Bu tüm bebekletde olur

Evet
He olabilir benden normalde de akıntı gelmez evet uzun sürebiliyormuş ertesi gün olabiliyormuş o yüzden evde beklemediyim

Eğer agrım olursa gideyim diyorum bende ama belli yarın duruma görede gidebilirim durum dedidğimde benim psikolojim

Benm de tuvalette sümüksü bişi geldi bu akşam ablama tarif ettim nişan olabilir dedi ben nişan geldikten bir hafta sonra doğurdum dedi
Bir kere mi geldi sonra geldi mi tekrar
Afedersin lavaboda ilk peçete kullan su temas ettirmeden ki renkli gelip gelmediğini anlayabilesin
Herkeste aynı olmuyormuş ama Benimde ablam 6. Günde doğum yapmış nişandan sonra

Bir kere mi geldi sonra geldi mi tekrar
Afedersin lavaboda ilk peçete kullan su temas ettirmeden ki renkli gelip gelmediğini anlayabilesin
Herkeste aynı olmuyormuş ama Benimde ablam 6. Günde doğum yapmış nişandan sonra
Renkli değildi böyle koyu renkli başgam gibiydi ablamın da o tarz gelmiş öyle dedi, benim zaten başı çok aşağıdaymış. Bakalım nasip kısmet şuan iyiyim yarın mesaj atacağım doktora

Benim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…