Şu an kaçıncı haftadasin..doğumdan sonra 200gr düşer bebek. Bu tüm bebekletde olurBazen doğumdan sonra eksilebiliyormus ama bir hafta 3 kilo olursa belki doğumda 2800 falan olabilir düşerse ama haftasına göre iyi tabi bakalım artik
He olabilir benden normalde de akıntı gelmez evet uzun sürebiliyormuş ertesi gün olabiliyormuş o yüzden evde beklemediyimKuzu ben onu bile karistiririm benim normalde sarı yeşil enfeksiyonum var löp löp geliyor arada
Umarım arasindaki farkı ayırt ederim
Google baktım o Nisan gelince 1-2 haftayı buluyormus doğum
Allahim hakkında hayirlisini eylesinsağlıcakla gelsin bebek
BekliyoruzO ağrı nişan gelmesinden sonra başlıyormuş google öyle yazıyor senin deneyimlerin nasıl olacak bakalım çok heyecanlı yahu
Cok heyecanliKızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Hiç kasılmam yok ayy bilmiyorumNişan geldiyse rahimagzi yavaş yavaş açılıyor demek ama kasılmaların falan yoksa daha vaktin vardır
Su an 35+2 .ameliyat günü 36+2 canımŞu an kaçıncı haftadasin..doğumdan sonra 200gr düşer bebek. Bu tüm bebekletde olur
Eğer agrım olursa gideyim diyorum bende ama belli yarın duruma görede gidebilirim durum dedidğimde benim psikolojimbsra61 Canım benim de tam öyle gelmişti nişanım doğum çok sonra yani günler sonra başladı. Ama sen yarın git bence hastaneye. Neden dersen normal doğum olacak olsa bekle derim ama sezeryan olacaksa doğum sancısı çekmeden mis gibi girersin ameliyatına. Ben ikisini de çektim de ondan bu konuda hassasım aptal doktorumu beklemiştim kaç saat
Kilosu çok iyiymiş ozamn canım..ins sagliklica kucağına da alırsınSu an 35+2 .ameliyat günü 36+2 canım
Belli olmaz Kasım bebeleri aceleciHiç kasılmam yok ayy bilmiyorumrahim uzunlugu da 3.6 dı ama bilemicem
Beraber doğuracağızBekliyoruz
Ciğer geliştirici vuruldum geldim yarım saat önce birde sabah vurulcam sabahtir zaten hastanedeydim git gel yoruldum bayağı.insallah canım ya hayırlısı hepimiz icinKilosu çok iyiymiş ozamn canım..ins sagliklica kucağına da alırsın
Üff evet zamanını beklese ne olur sankiBelli olmaz Kasım bebeleri aceleci
Hadi bakalım aynı gün doguruyormuşuzBeraber doğuracağız1 -2 hafta ihi sancı geldi önce 4 saatte bir uzun oluyormus sonra kisaliyormus sancı agrisida çok heyecanlı yahu
Benm de tuvalette sümüksü bişi geldi bu akşam ablama tarif ettim nişan olabilir dedi ben nişan geldikten bir hafta sonra doğurdum dediKızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
Bende heyecanla takipteyimEğer agrım olursa gideyim diyorum bende ama belli yarın duruma görede gidebilirim durum dedidğimde benim psikolojim
Bir kere mi geldi sonra geldi mi tekrarBenm de tuvalette sümüksü bişi geldi bu akşam ablama tarif ettim nişan olabilir dedi ben nişan geldikten bir hafta sonra doğurdum dedi
Hastaneye giderken de doğumdan sonra da kendime geldiğim ilk an büyük harflerle buraya yazacağımBende heyecanla takipteyim
Renkli değildi böyle koyu renkli başgam gibiydi ablamın da o tarz gelmiş öyle dedi, benim zaten başı çok aşağıdaymış. Bakalım nasip kısmet şuan iyiyim yarın mesaj atacağım doktoraBir kere mi geldi sonra geldi mi tekrar
Afedersin lavaboda ilk peçete kullan su temas ettirmeden ki renkli gelip gelmediğini anlayabilesin
Herkeste aynı olmuyormuş ama Benimde ablam 6. Günde doğum yapmış nişandan sonra
Ihihihi hadi bakalım hayirlisiyla insallahHastaneye giderken de doğumdan sonra da kendime geldiğim ilk an büyük harflerle buraya yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?