2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Renkli değildi böyle koyu renkli başgam gibiydi ablamın da o tarz gelmiş öyle dedi, benim zaten başı çok aşağıdaymış. Bakalım nasip kısmet şuan iyiyim yarın mesaj atacağım doktora
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Ciğer geliştirici vuruldum geldim yarım saat önce birde sabah vurulcam sabahtir zaten hastanedeydim git gel yoruldum bayağı.insallah canım ya hayırlısı hepimiz icin
Haftası küçük ya canım ins fayda eder. Yorulmuussundur bende bugün biraz yoruldum su an sert bı karın ve bel ağrısıyla yatiyom

Haftası küçük ya canım ins fayda eder. Yorulmuussundur bende bugün biraz yoruldum su an sert bı karın ve bel ağrısıyla yatiyom
Ay aynen kasilmalarim var benim karnım gerginlesiyor nst de sancı cikmadi ama yine yalancı kasılmalar diyor doktor.hayirlisiyla sonlara geldik .

Renkli değildi böyle koyu renkli başgam gibiydi ablamın da o tarz gelmiş öyle dedi, benim zaten başı çok aşağıdaymış. Bakalım nasip kısmet şuan iyiyim yarın mesaj atacağım doktora
Canım sana ciğer geliştirici yapılması gerekir sanki. Yarın mutlaka git hastaneye.

Canım kıvamı nasıl? Yoğun jölemsi bir kıvam ve koyu sarı ise nişan oluyor.
Progestan kullandın mi hic kuzum hani ilaç geliyor ya akıntı şeklinde öyle kıvamlı ama jöle gibi de değil ya bilemedim bugün bebek de aşırı hareketli çok vuruyor aşağı yukarı sağa sola ondan geldi akıntı sanmistim şimdi konusulunca acaba olabilir mi dedim

Bende de bir süredir o şekilde akıntı oluyor ama hiç nişanı düşünmedim. Bebeğim doğum pozisyonuda almamış eğer suyum gelirse nolacak? Sezaryen mı yaparlar ?

Bende de bir süredir o şekilde akıntı oluyor ama hiç nişanı düşünmedim. Bebeğim doğum pozisyonuda almamış eğer suyum gelirse nolacak? Sezaryen mı yaparlar ?
Hayır suni sancı denenir hemen sezeryan diye üzülmeyin Allah korusun şuan bittim ben

Evet elim ayağım titriyor sarı renkte olduğu İçin beklemedeyim kanlı veya pembemsi olsaydı direk giderdim doktoruma da yazdım bakalım inşallah görür
Yok yok bekle nişan geldikten bir hafta sonra doğum da yapan da oluyor. Acele etme sancın vs yokken gitmene gerek yok bence.

Ahhh ben yerim bunu benimki henüz temasta bulunmadı. Bakalım birebir karşılaştıklarında ne olacak
ay anneme biraz zor alisti bir hafta fln surdu. annemde normalde yataga cikmasina fln kiziyordu. simdi cikinca kendi ortuyor yorganla kedimin ustunu
durum seye donustu “ evde kedi istemeyen annem ve sonrasi”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…