Hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallahRenkli değildi böyle koyu renkli başgam gibiydi ablamın da o tarz gelmiş öyle dedi, benim zaten başı çok aşağıdaymış. Bakalım nasip kısmet şuan iyiyim yarın mesaj atacağım doktora
Haftası küçük ya canım ins fayda eder. Yorulmuussundur bende bugün biraz yoruldum su an sert bı karın ve bel ağrısıyla yatiyomCiğer geliştirici vuruldum geldim yarım saat önce birde sabah vurulcam sabahtir zaten hastanedeydim git gel yoruldum bayağı.insallah canım ya hayırlısı hepimiz icin
Kaçıncı haftadasin. Benimde bı hafta gerilik varBenim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900
Ay aynen kasilmalarim var benim karnım gerginlesiyor nst de sancı cikmadi ama yine yalancı kasılmalar diyor doktor.hayirlisiyla sonlara geldik .Haftası küçük ya canım ins fayda eder. Yorulmuussundur bende bugün biraz yoruldum su an sert bı karın ve bel ağrısıyla yatiyom
Ay nasıl bi şey renkli miii benim de çok hareketli bugün peçete koymuştum sarımtrak bir akıntı gelmişKızlar az önce doğum nişanı olarak adlandıran o sümüksü akıntı geldi
İns canım yaaa sıkıntısız geçer bu surecAy aynen kasilmalarim var benim karnım gerginlesiyor nst de sancı cikmadi ama yine yalancı kasılmalar diyor doktor.hayirlisiyla sonlara geldik .
Canım sana ciğer geliştirici yapılması gerekir sanki. Yarın mutlaka git hastaneye.Renkli değildi böyle koyu renkli başgam gibiydi ablamın da o tarz gelmiş öyle dedi, benim zaten başı çok aşağıdaymış. Bakalım nasip kısmet şuan iyiyim yarın mesaj atacağım doktora
Canım kıvamı nasıl? Yoğun jölemsi bir kıvam ve koyu sarı ise nişan oluyor.Ay nasıl bi şey renkli miii benim de çok hareketli bugün peçete koymuştum sarımtrak bir akıntı gelmiş
Progestan kullandın mi hic kuzum hani ilaç geliyor ya akıntı şeklinde öyle kıvamlı ama jöle gibi de değil ya bilemedim bugün bebek de aşırı hareketli çok vuruyor aşağı yukarı sağa sola ondan geldi akıntı sanmistim şimdi konusulunca acaba olabilir mi dedimCanım kıvamı nasıl? Yoğun jölemsi bir kıvam ve koyu sarı ise nişan oluyor.
Ihihihi hadi bakalım hayirlisiyla insallah
Benimki sarımtıraktı ama öyle az bi akıntı gibi değil avuç ortasını dolduracak derecedeydiAy nasıl bi şey renkli miii benim de çok hareketli bugün peçete koymuştum sarımtrak bir akıntı gelmiş
Ayyy güzel haberlerle gel inşallahVEE HASTANEYE GİDİYORUMdoktorum döndü nst çekilmen lazım dedi
Ben 35 te vurulmustum canmKuzu 37.haftaya girsekte ciğer geliştirici vuruluyormu neye göre o iğne
Hayır suni sancı denenir hemen sezeryan diye üzülmeyin Allah korusun şuan bittim benBende de bir süredir o şekilde akıntı oluyor ama hiç nişanı düşünmedim. Bebeğim doğum pozisyonuda almamış eğer suyum gelirse nolacak? Sezaryen mı yaparlar ?
34. Haftaya girdik . Bide tup bebek ya insan herseyden korkuyo. Senin bebis kac kg ve kac haftalikKaçıncı haftadasin. Benimde bı hafta gerilik var
bende az konusuyorum ama dun ilk defa kedim geldi patilerini karnima koydu yorganin altindan
Yok yok bekle nişan geldikten bir hafta sonra doğum da yapan da oluyor. Acele etme sancın vs yokken gitmene gerek yok bence.Evet elim ayağım titriyorsarı renkte olduğu İçin beklemedeyim kanlı veya pembemsi olsaydı direk giderdim doktoruma da yazdım bakalım inşallah görür
ay anneme biraz zor alisti bir hafta fln surdu. annemde normalde yataga cikmasina fln kiziyordu. simdi cikinca kendi ortuyor yorganla kedimin ustunuAhhh ben yerim bunubenimki henüz temasta bulunmadı. Bakalım birebir karşılaştıklarında ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?