2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün
VEE HASTANEYE GİDİYORUM doktorum döndü nst çekilmen lazım dedi
Ayy çok heyecanlı hadi güzel haberlerle dön bize

Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin

tebrikleeeer nasılsınız peki? Bebiş yanında mı? Ne kadar kalacaksınız hastanede? Ahh sorular sorular. Çok geçmiş olsun

Ben de buradan yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tadı da güzel. Sadece görsele göre kutusu küçük geldi bana biraz. Onun dışında fiyatları da makul. Tavsiye ederim. Paylaşacaktım fırsat bulamadım.

Benim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900

Benim de karın çevresi 2 hafta geride. Boynuna da kordon dolanmış maalesef hala dönmedi zaten. 35+4 ölçümü 2108 çıktı. İlk hedef 37 mümkünse 39 dedi doktorum. Ama her hafta kontrol edecek artık. Kilo durursa alırız diyor

Çikolata atölyesi trendyol daki yer mi canım ben de burdan söyleyeceğim galiba kızlarınla de pembeliydi tadı güzel mi
Canım trendyolda pahalıya geliyor. Kendi sitesinde daha uyguna geliyor. Baya bir fark biniyor haberin olsun.

Gözün aydın canım sağlıcakla büyütürsün inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün nasildi sezeryan sürecin iyi hissettiğinde anlatır misin ben çok korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…