Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsünMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Ayy çok heyecanlıVEE HASTANEYE GİDİYORUMdoktorum döndü nst çekilmen lazım dedi
hayirli olsun canimMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Gözün aydın cnmMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindimMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Merhaba arkadaşlar anne bebek bakim cantasinda ne aldiniz . Ben bi turlu karar vermedim
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişiniMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz Aydın canımMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Ben de buradan yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tadı da güzel. Sadece görsele göre kutusu küçük geldi bana biraz. Onun dışında fiyatları da makul. Tavsiye ederim. Paylaşacaktım fırsat bulamadım.Kızlar çikolata yaptırmayı düşünenler için cikolata atölyesi diye bir siteden yaptırdım 3 günde elimdeydi baskısı paketlenmesi ve çikolata kalitesi gayet güzel tavsiye ederim arayanlar ve hızlı gelsin diyenler için
Benim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900
Canım trendyolda pahalıya geliyor. Kendi sitesinde daha uyguna geliyor. Baya bir fark biniyor haberin olsun.Çikolata atölyesi trendyol daki yer mi canım ben de burdan söyleyeceğim galiba kızlarınla de pembeliydi tadı güzel mi
Doktorum nst istedi çekiliyoruz şu an bakalım ne çıkacakYok yok bekle nişan geldikten bir hafta sonra doğum da yapan da oluyor. Acele etme sancın vs yokken gitmene gerek yok bence.
Gözün aydın canım sağlıcakla büyütürsün inşallahMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Gözünüz aydın canım. Allah sizlere bağışlasınMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Hadi güzel haberler verirsin inşallah canımDoktorum nst istedi çekiliyoruz şu an bakalım ne çıkacak
VEE HASTANEYE GİDİYORUMdoktorum döndü nst çekilmen lazım dedi
Anladım canım benim nisan değil büyük ihtimal senin güzel haberlerini bekliyorumBenimki sarımtıraktı ama öyle az bi akıntı gibi değil avuç ortasını dolduracak derecedeydi
Maşallah Allah analı babalı büyütsün nasildi sezeryan sürecin iyi hissettiğinde anlatır misin ben çok korkuyorum daMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Düzenli olarak 80 leri geçmesi lazım canım :)Kızlar bu sancı kaç çıkmalı30 dk dedi ya
İnşallah, sadece normal bir akıntıdır. Sizinde gözünüz aydın, rabbim hayırlı evlat etsinHayır suni sancı denenir hemen sezeryan diye üzülmeyin Allah korusun şuan bittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?