2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi

Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi

Doktorum muz, ceviz, protein özellikle hergn tüketilecek dedi. Yumurta, gerçek şirden mayalı kaşar peynir, avokado ve bakliyatlar bebeğe kilo yapan besinler. Kilosu çok daha düşüktü ama yavaş yavaş toparlamaya başladık bu şekilde

Benim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900
Ben varım canım benim bebeğimde de 2 hafta gelişim geriliği var kilosu 1910 gram bugün perinatoloji randevum vardı 10 günde 150 gram almış sadece.Bir sonraki kontrolü yine 10 gün sonraya verdi doktor normalde 38. hafta bitiminde sezeryan için gün vermişlerdi fakat kilo alımı eğer yine bu şekilde ilerlerse daha erkene çekecekler doğumu hayırlısı bakalım hakkımızda.Seninle sat tarihimiz arasında da 1 gün varmış.

37 de aliriz dedi boyle yavad kilo alirsa dedi . Yakalamaya baslarsa bekleriz dedi . Her hafta kontrole cagirdi. Hayirli sagliklica kucagimiza aliriz insAllah

37 de aliriz dedi boyle yavad kilo alirsa dedi . Yakalamaya baslarsa bekleriz dedi . Her hafta kontrole cagirdi. Hayirli sagliklica kucagimiza aliriz insAllah
Amin canım inşallah benim büyük kızımda 5 hafta gelişim geriliği ile 2400 doğmuştu 39. haftada sağlıkları yerinde olunca inan çok hızlı büyüyorlar bi sorun yaşamamıştım büyükte bakalım şimdiki cadım da ablasına çeker inşallah ufak doğan bebişler inan daha hızı büyüyorlar Rabbim yeterki sağlık versin

sezeryan gunun ne zamandi canim ?
beklemek zaten daha iyi kanama fln olmadigi icin bir sknti da yok cok sukur

Kızlar benimde sarı ip gibi uzayan akıntım oldu 2 kez nişan mıdır?

Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Çok sevindimm . Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok geçmiş olsun canım biz de sürekli yüreğimiz ağzımızda oğlum taburcu oldu evdeyiz ama sanırım her gün bir hastane maceramız oluyor , onu o halde gördükten sonra aşamıyorum ilk gördüğüm halini o yüzden her şeyine çok tedirgin oluyorum tabii bugünümüze bin şükür ama senin kızın nasıl oldu ? Kuvözde kalma sebebi ne kilosunu mu tamamlamasını bekliyorlar yoksa başka sıkıntı mı var ?

Gozunaydin canim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Nasil bebis sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…