kac cikiyor canim senin ? 40 in altindakileri cok takmiyorlarKızlar bu sancı kaç çıkmalı30 dk dedi ya
Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir miBenim de karın çevresi 2 hafta geride. Boynuna da kordon dolanmış maalesef hala dönmedi zaten. 35+4 ölçümü 2108 çıktı. İlk hedef 37 mümkünse 39 dedi doktorum. Ama her hafta kontrol edecek artık. Kilo durursa alırız diyor
yumurta, muz, avakado, tavuk , kiyma , kuruyemis, peynir, kasar peyniri gibi iyi yag orani ve protein orani yuksek besinlerKordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi
Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi
Ben varım canım benim bebeğimde de 2 hafta gelişim geriliği var kilosu 1910 gram bugün perinatoloji randevum vardı 10 günde 150 gram almış sadece.Bir sonraki kontrolü yine 10 gün sonraya verdi doktor normalde 38. hafta bitiminde sezeryan için gün vermişlerdi fakat kilo alımı eğer yine bu şekilde ilerlerse daha erkene çekecekler doğumu hayırlısı bakalım hakkımızda.Seninle sat tarihimiz arasında da 1 gün varmış.Benim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900
37 de aliriz dedi boyle yavad kilo alirsa dedi . Yakalamaya baslarsa bekleriz dedi . Her hafta kontrole cagirdi. Hayirli sagliklica kucagimiza aliriz insAllahBen varım canım benim bebeğimde de 2 hafta gelişim geriliği var kilosu 1910 gram bugün perinatoloji randevum vardı 10 günde 150 gram almış sadece.Bir sonraki kontrolü yine 10 gün sonraya verdi doktor normalde 38. hafta bitiminde sezeryan için gün vermişlerdi fakat kilo alımı eğer yine bu şekilde ilerlerse daha erkene çekecekler doğumu hayırlısı bakalım hakkımızda.Seninle sat tarihimiz arasında da 1 gün varmış.
Amin canım inşallah benim büyük kızımda 5 hafta gelişim geriliği ile 2400 doğmuştu 39. haftada sağlıkları yerinde olunca inan çok hızlı büyüyorlar bi sorun yaşamamıştım büyükte bakalım şimdiki cadım da ablasına çeker inşallah ufak doğan bebişler inan daha hızı büyüyorlar Rabbim yeterki sağlık versin37 de aliriz dedi boyle yavad kilo alirsa dedi . Yakalamaya baslarsa bekleriz dedi . Her hafta kontrole cagirdi. Hayirli sagliklica kucagimiza aliriz insAllah
34 38 lerde çıktı hep bi ara 45 lere vurdu ama saniyede indikac cikiyor canim senin ? 40 in altindakileri cok takmiyorlar
sezeryan gunun ne zamandi canim ?Ve tabiki evimize geri dönüyoruzolmadı bu sefer sancım var ama (orada değişik bir keşine kullandı ebe onu hatırlamıyorum) kaydadeğer bir sancı değilmiş zamanını bekleyip sezaryen istiyorsan bol istirahat ve sıvı tüket dedi
1 kasım canm ben zaten gitmiyordum bile doktoruma yazmıştım sadece o nst isteyince gittik öylesezeryan gunun ne zamandi canim ?
beklemek zaten daha iyi kanama fln olmadigi icin bir sknti da yok cok sukur
boyle jole gibi cok kati ve yogun mu kivami ? agirligi olan bir akintiKızlar benimde sarı ip gibi uzayan akıntım oldu 2 kez nişan mıdır?
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Öyleymiş canım arkadaş sağolsun sitesinden aldım deyince baktım yarın sipariş vereceğimCanım trendyolda pahalıya geliyor. Kendi sitesinde daha uyguna geliyor. Baya bir fark biniyor haberin olsun.
Aklım sendeee bizi haberdar etVEE HASTANEYE GİDİYORUMdoktorum döndü nst çekilmen lazım dedi
Çok sevindimmMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım biz de sürekli yüreğimiz ağzımızda oğlum taburcu oldu evdeyiz ama sanırım her gün bir hastane maceramız oluyor , onu o halde gördükten sonra aşamıyorum ilk gördüğüm halini o yüzden her şeyine çok tedirgin oluyorum tabii bugünümüze bin şükür ama senin kızın nasıl oldu ? Kuvözde kalma sebebi ne kilosunu mu tamamlamasını bekliyorlar yoksa başka sıkıntı mı var ?Gün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyeyim. Bebeklerimle aramda abo uyuşmazlığım varmış. Benim kan grubum 0 onlarınki babalarıyla aynı A. Anne ile aynı olmadığı için bazı sıkıntılar oldu. Örneğin kızımın anemesi çıkmıştı kan değeri düşüktü buna bağlıymış. İkisi de sarılık oldular yine buna bağlı sarılıkmış. Normale göre daha uzun sürebilirmiş. Allah beterinden korusun tabii ama bu bebeklerle ne çok şey öğrendim
Gozunaydin canimMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?