- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Uyumaya calışUyuyamiyorum karin agrim ve agirligimdan ne yana dönsem olmuyorr
Evet böyle bir akıntıydı sanırım. Zaten ağrılarım var bakalım. Sağlıkla gelsnboyle jole gibi cok kati ve yogun mu kivami ? agirligi olan bir akinti
Gözün aydın canım sağlıkla kavuştun bebeğine sağlıkla büyüt inşallahMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Kızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisimAğrı ve kasılmalar devam edince hastaneye geldik nstde düzenli sancilar çıktı, açıklık muayenesinde açıklık yoktu, doktorum çok ciddi sancilar değil ama düzenli sancıların var, yatırıp durdurmaya çalışalım serum- nidilat - progesteron ile dedi. Durduramazsak problem değil bebek çok küçük değil artık dedi..Bu gece hastanedeyim bakalım.
Rabbim sağlıklı afiyetli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin canım. Zamanı gelen durmuyo işteKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Sağlıkla gelsin bebeğin canımKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Ayy ben kendimden beklerken benden önce olan herkesin ya nişanı geldi ya agrısı oldu ben bekliyorumKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Estağfurullah son zaman seyleri işte ben de zombi gibi geziyorumGünaydın hayırlı cumalar saat 4 de yatıp bu saatte kslktım Allah mı alıştırıyor ben mi salağım anlamadım
saglikla al kucagina yavrunu canimKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Sağ salim kavuşursunuz inşallah canım.Kızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Ayy canım sağlıkla al kucağına kendine geldiğinde iyi hissettigin zaman bizide bilgilendirKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Sağlıkla al bebeğini kucağına canımKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Günaydınn ben de 4 ten beri bir sağa bir sola dönüyorum gece burdaki bdv köşesini okudum iyice uykum açıldıGünaydın kızlar, bugün ben de uyuyamadım gece döndüm durdum bir türlü dalamadım şimdi de komple uyandım
Alışmaca o zamanEstağfurullah son zaman seyleri işte ben de zombi gibi geziyorum
Tam tersi olsa keşke doğuma yakın bol bol uyuyup uyku depolayabilsek bebiş doğunca dinç kalsakAlışmaca o zaman
Kızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?