2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla kavuştun bebeğine sağlıkla büyüt inşallah kız uyuyorum uyanıyorum biri doğuruyor birinin nişanı geliyor aksiyonla geçecek son 1 ay

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar. Ben geçen gün bebeğim hareket etmiyo diye acile gidecektim nerdeyse. Bu gecede uyutmadı hanım efendi ay böyle hareketli olması çok güzel tabiiki ama bu gece ekstra nolmus olabilir acaba beni uyutmayacak kadar. Akşam şekerim düştü 5tane hurma yedim onu enerji verdi bilemedim

Kızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum

Rabbim sağlıklı afiyetli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin canım. Zamanı gelen durmuyo işte

Sağlıkla gelsin bebeğin canım

Günaydın hayırlı cumalar saat 4 de yatıp bu saatte kslktım Allah mı alıştırıyor ben mi salağım anlamadım

Ayy ben kendimden beklerken benden önce olan herkesin ya nişanı geldi ya agrısı oldu ben bekliyorum sağlıkla dogsun insallah rabbim sağlıkla kavustursun güzel haberlerle gel

saglikla al kucagina yavrunu canim

Sağ salim kavuşursunuz inşallah canım.

Ayy canım sağlıkla al kucağına kendine geldiğinde iyi hissettigin zaman bizide bilgilendir

Sağlıkla al bebeğini kucağına canım

Günaydın kızlar, bugün ben de uyuyamadım gece döndüm durdum bir türlü dalamadım şimdi de komple uyandım

Reactions: 11K

Sağlıkla kavuş canım bebişine Haber bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…