2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tam tersi olsa keşke doğuma yakın bol bol uyuyup uyku depolayabilsek bebiş doğunca dinç kalsak bir anda çökmesek
Keşke ama sanki hiç uykum yokmuşcasına uyanıyorum eşime yarıyor bu uyanıklıklar kahvaltı yapıp işe yolluyorum

Keşke ama sanki hiç uykum yokmuşcasına uyanıyorum eşime yarıyor bu uyanıklıklar kahvaltı yapıp işe yolluyorum
Ahaha biz de aynı durumdayız 8 de kahvaltı yapıyoruz buçukta işe yolluyorum eşimi sonra boş boş takılıyorum evde

Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi
Canım ben sabh akşam bı bardak süt ve ceviz yedim. Gece yatmadan bı tane muz. Her gün avakado yedim.haftalik balık tüketiyorum.gunde iki tane yumurta yedim. Normlde bunları bı tane yapıyordum bu hafta hepsini ikiye çıkardım. Proteine ağırlık verdim..bide biraz fazla yemek yedim. Çok şükür bu haftaki kilo alımı iyi dedi. Şimdi yine bu şekilde besleniyorum ins gelen haftada iyi der.

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, sapasağlam turp gibi bir bebiş gelir

Canım ben 12.haftadan beri kullanıyorum o akıntıyı iyi biliyorum. Nişan epey farklı ondan kıvam ve renk olarak.

Alışmaca o zaman
Aynen canım son zaman rabbim alıstırıyo işte bebek gelince aglama sesine kalk yat yapıcaz
Tam tersi olsa keşke doğuma yakın bol bol uyuyup uyku depolayabilsek bebiş doğunca dinç kalsak bir anda çökmesek
Her kez basına ne gelecek farkında ama olsun istedik rabbim de nasip etti cok sükür Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu gecede ben rahat uyumuşum kimse uyuyamamış kızlar altımamı kaçırmaya başladım çamaşırımda ıslaklık vardı. Kokusundan anladım. İlk defa başıma geldi. Galiba bebeğim aşağı inmeye başlıyor.

Ayy ben kendimden beklerken benden önce olan herkesin ya nişanı geldi ya agrısı oldu ben bekliyorum sağlıkla dogsun insallah rabbim sağlıkla kavustursun güzel haberlerle gel
Ben de aynıyım bu erken gelir dedim ama gününü geçecek galiba artık diyorum

Öyle tabi çok şükür tüm uykularım onun olsun yeter ki sağlıkla gelsin inşallah

Ben de aynıyım bu erken gelir dedim ama gününü geçecek galiba artık diyorum
Haraketlerine dikkat et canım ben en cok ondan korkuyorum insallah gelir artık daha fazla bekletmez yoksa benim biraz normal doğum olasılığım zora gircek zaten doktor elinden geleni yapıyor vazgecsin diye

Hapşırmaya korkar oldum ben de fışt diye kaçıyor hapşırırken mide yanmam da azaldı aşağı indiği için geliyoruz diyolar bizimkiler

günaydın kızlar sabah bi uyandım göbeğim baya baya aşağı düşmüş
Benim bayadır aşağıda canım bacaklarım bile birlesmiyo ama hala bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı terlemiş de olabilirsin su gelse hissetmemek imkansız diyolar

Sağlıkla kavuşun inşallah

merhaba doğum zamanı hastanede yardımcı olacak özel ebe tavsiyesi verebilir misiniz hanımlar? Daha önce bir üye yazmıştı deneyimi çok iyiymiş ama ona ulaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…