Keşke ama sanki hiç uykum yokmuşcasına uyanıyorumTam tersi olsa keşke doğuma yakın bol bol uyuyup uyku depolayabilsek bebiş doğunca dinç kalsakbir anda çökmesek
Ahaha biz de aynı durumdayız 8 de kahvaltı yapıyoruz buçukta işe yolluyorum eşimi sonra boş boş takılıyorum evdeKeşke ama sanki hiç uykum yokmuşcasına uyanıyorumeşime yarıyor bu uyanıklıklar kahvaltı yapıp işe yolluyorum
34.haftada benimde 2050gr çıkmıştı. 35de biraz iyi çıktı 2300. Yine haftasına göre küçük dedi doktor fakat kilo alması iyi dedi. Bizde buna sevdik en azından.34. Haftaya girdik . Bide tup bebek ya insan herseyden korkuyo. Senin bebis kac kg ve kac haftalik
Canım ben sabh akşam bı bardak süt ve ceviz yedim. Gece yatmadan bı tane muz. Her gün avakado yedim.haftalik balık tüketiyorum.gunde iki tane yumurta yedim. Normlde bunları bı tane yapıyordum bu hafta hepsini ikiye çıkardım. Proteine ağırlık verdim..bide biraz fazla yemek yedim. Çok şükür bu haftaki kilo alımı iyi dedi. Şimdi yine bu şekilde besleniyorum ins gelen haftada iyi der.Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, sapasağlam turp gibi bir bebiş gelirKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Benim ilkinde bu kadar değildi ama bunda ben de geceleri çok uyanıyorum anlayamadım sebebiniGünaydın hayırlı cumalar saat 4 de yatıp bu saatte kslktım Allah mı alıştırıyor ben mi salağım anlamadım
Canım ben 12.haftadan beri kullanıyorum o akıntıyı iyi biliyorum. Nişan epey farklı ondan kıvam ve renk olarak.Progestan kullandın mi hic kuzum hani ilaç geliyor ya akıntı şeklinde öyle kıvamlı ama jöle gibi de değil ya bilemedim bugün bebek de aşırı hareketli çok vuruyor aşağı yukarı sağa sola ondan geldi akıntı sanmistim şimdi konusulunca acaba olabilir mi dedim
Canım grafikte tepecikler oluşması lazım yani dik şekilde hızlıca çıkıp inen çizgiler sancı değil.34 38 lerde çıktı hep bi ara 45 lere vurdu ama saniyede indi
Aynen canım son zaman rabbim alıstırıyo işte bebek gelince aglama sesine kalk yat yapıcazAlışmaca o zaman
Tam tersi olsa keşke doğuma yakın bol bol uyuyup uyku depolayabilsek bebiş doğunca dinç kalsakbir anda çökmesek
Ben de aynıyım bu erken gelir dedim ama gününü geçecek galiba artık diyorumAyy ben kendimden beklerken benden önce olan herkesin ya nişanı geldi ya agrısı oldu ben bekliyorumsağlıkla dogsun insallah rabbim sağlıkla kavustursun güzel haberlerle gel
Öyle tabi çok şükürAynen canım son zaman rabbim alıstırıyo işte bebek gelince aglama sesine kalk yat yapıcaz
Her kez basına ne gelecek farkında ama olsun istedik rabbim de nasip etti cok sükür Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Haraketlerine dikkat et canım ben en cok ondan korkuyorum insallah gelir artık daha fazla bekletmez yoksa benim biraz normal doğum olasılığım zora gircek zaten doktor elinden geleni yapıyor vazgecsin diyeBen de aynıyım bu erken gelir dedim ama gününü geçecek galiba artık diyorum
Hapşırmaya korkar oldum ben deBu gecede ben rahat uyumuşum kimse uyuyamamışkızlar altımamı kaçırmaya başladım çamaşırımda ıslaklık vardı. Kokusundan anladım. İlk defa başıma geldi. Galiba bebeğim aşağı inmeye başlıyor.
Benim bayadır aşağıda canım bacaklarım bile birlesmiyogünaydın kızlar sabah bi uyandım göbeğim baya baya aşağı düşmüş
Hadi bakalım hayırlısı terlemiş de olabilirsin su gelse hissetmemek imkansız diyolarBu gecede ben rahat uyumuşum kimse uyuyamamışkızlar altımamı kaçırmaya başladım çamaşırımda ıslaklık vardı. Kokusundan anladım. İlk defa başıma geldi. Galiba bebeğim aşağı inmeye başlıyor.
canımm çok sevindim gözünaydın :)Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?