2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim bayadır aşağıda canım bacaklarım bile birlesmiyo ama hala bekliyorum

Hadi bakalım hayırlısı terlemiş de olabilirsin su gelse hissetmemek imkansız diyolar
Yok su değil onun kokusu farklıymış sanırım biri öyle yazmıştı. Hiçde terlememişim 1 kere uyandım gece wcye normalde 2,3 kez kalkarım.

Günaydın kızlar kontrolüm var nst sırası bekliyorum şuan gece uyuyamadım belime zonklama şeklinde vuran bir ağrı giriyor sizlerde de oluyor mu? Hatta şu an bile ara ara gelip gidiyor? Sancı denilen şey böyle bişey mi bebeğimin suyu azdı çoğaldı mı bilmiyorum yenidoğan hemşiresi ile konuştum doğum yapsam bile erken doğuma girmiyormuş 35+3 doktorla karar verip gün ayarlayana kadar 36 yı bulur bekli 37 bile olursun dedi rabbim bu süreçleri yaşayan tüm anne adaylarının yar ve yardımcısı olsun

Aklım sendeee bizi haberdar et
Canım gittik döndük valla sancı çıktı ama kasılma sancılarıymıl ebe doğum tarihini beklemek istiyorsan bol istirahat ve bol sıvı tüket dedi
Eve geldiğim gibi kendimi kasmaktan kaslarım ağrımış sızmışım koltukta

Kızlar bir erkek bir kadın 2 çocuk dizisinin 23.bölümünü nolur izleyin Zeynep'in doğum yaptığı bölüm ben bu diziyi çok seviyorum ama şimdi hamile psikolojisiyle izleyince daha da bir güldüm
Kuzum aklımdayken yazayım doğumum 10 ekimde oldu. Tabloya ekleyebilirsin

Haraketlerine dikkat et canım ben en cok ondan korkuyorum insallah gelir artık daha fazla bekletmez yoksa benim biraz normal doğum olasılığım zora gircek zaten doktor elinden geleni yapıyor vazgecsin diye
Doktorunu sırf ssvd yaptığı için seçmemiş miydin? Şimdi böyle yapması hiç hoş değil, inşallah daha da gecikmez de hemen gelir canım. Valla şehrimde yardımcı olacak kimse yok ve 2 haftadır yavaş yavaş evi temizliyorum. Son bir iki şey kaldı o kadar yorgunluğa rağmen hanımefendi hâlâ hareketli dün gece çok kötü tekmeler attı lavaboya kalktığımda özellikle alt tarafa doğru ama tek yaptığı o kadar şimdilik başka bir doğum belirtisi yok

Çok şükür canım çıkmışsınız çok sevindim Şu dönem öyle olur ama şöyle biraz ele avuca gelsin rahatlarsn canım. Sen toparladın mı? Ameliyat sonrası bir sıkıntın olmamıştır inşallah. Başta kilo tamamlama ve az solunum sıkıntısıydı. Sonradan bağırsakları ile ilgili sorun oldu bir de crp yüksekti antibiyotik tedavisi başlandı

Sağlıcakla gelsin inşallah canım

Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Oy maşallah gözün aydın canım darısı bizim başımıza doğru zaman da Sağlıkla büyüt yavrularını

Kasılma nasıl oluyor canım tarif edebilir misin bende nst için bekliyorum
Karnım sertleşiyor ama normal sertlik değil resmen taş gibi birde böyle kasıgımda veya vajinada kesik kesik sancılar böyle sanki bıçak ucuyla kesiyorlar gibi

Kızlar bir tane sayfa vardı bebeğe alınacaklar gibi bir şey neydi o hatırlayamadım

Kızlar bir erkek bir kadın 2 çocuk dizisinin 23.bölümünü nolur izleyin Zeynep'in doğum yaptığı bölüm ben bu diziyi çok seviyorum ama şimdi hamile psikolojisiyle izleyince daha da bir güldüm
Yıllardır tekrar tekrar izlediğim tek dizi doğum sahnesinde en çok güldüğüm Zeynep hiç küfür bilmez dedikten sonra deli gibi saydırmaya başlaması

Karnım sertleşiyor ama normal sertlik değil resmen taş gibi birde böyle kasıgımda veya vajinada kesik kesik sancılar böyle sanki bıçak ucuyla kesiyorlar gibi
Çok geçmiş olsun benim belim de ağrı Çar sabaha kadar uyuyamadım şimdi de nst deyim bakalım herşey yolunda görünüyor şu an çok şükür

Eklentiler

• image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…