Yok su değil onun kokusu farklıymış sanırım biri öyle yazmıştı. Hiçde terlememişim 1 kere uyandım gece wcye normalde 2,3 kez kalkarım.Benim bayadır aşağıda canım bacaklarım bile birlesmiyoama hala bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı terlemiş de olabilirsin su gelse hissetmemek imkansız diyolar
Canım gittik döndük valla sancı çıktı ama kasılma sancılarıymıl ebe doğum tarihini beklemek istiyorsan bol istirahat ve bol sıvı tüket dediAklım sendeee bizi haberdar et
Kuzum aklımdayken yazayım doğumum 10 ekimde oldu. Tabloya ekleyebilirsinKızlar bir erkek bir kadın 2 çocuk dizisinin 23.bölümünü nolur izleyin Zeynep'in doğum yaptığı bölüm ben bu diziyi çok seviyorum ama şimdi hamile psikolojisiyle izleyince daha da bir güldüm
Sancım yokmuş kasılma dediler sadece kağıdı da bana vermediler kiCanım grafikte tepecikler oluşması lazım yani dik şekilde hızlıca çıkıp inen çizgiler sancı değil.
Doktorunu sırf ssvd yaptığı için seçmemiş miydin? Şimdi böyle yapması hiç hoş değil, inşallah daha da gecikmez de hemen gelir canım. Valla şehrimde yardımcı olacak kimse yok ve 2 haftadır yavaş yavaş evi temizliyorum. Son bir iki şey kaldı o kadar yorgunluğa rağmen hanımefendi hâlâ hareketli dün gece çok kötü tekmeler attı lavaboya kalktığımda özellikle alt tarafa doğru ama tek yaptığı o kadar şimdilik başka bir doğum belirtisi yokHaraketlerine dikkat et canım ben en cok ondan korkuyorum insallah gelir artık daha fazla bekletmez yoksa benim biraz normal doğum olasılığım zora gircek zaten doktor elinden geleni yapıyor vazgecsin diye
Kasılma nasıl oluyor canım tarif edebilir misin bende nst için bekliyorumSancım yokmuş kasılma dediler sadece kağıdı da bana vermediler ki
Üşütmemeye dikkat et canım benimde karnım çok ağrıyor ama üşütüyorum onunda etkisi var galiba yaUyuyamiyorum karin agrim ve agirligimdan ne yana dönsem olmuyorr
Çok şükür canım çıkmışsınız çok sevindimÇok geçmiş olsun canım biz de sürekli yüreğimiz ağzımızda oğlum taburcu oldu evdeyiz ama sanırım her gün bir hastane maceramız oluyor , onu o halde gördükten sonra aşamıyorum ilk gördüğüm halini o yüzden her şeyine çok tedirgin oluyorum tabii bugünümüze bin şükür ama senin kızın nasıl oldu ? Kuvözde kalma sebebi ne kilosunu mu tamamlamasını bekliyorlar yoksa başka sıkıntı mı var ?
Sağlıcakla gelsin inşallah canımKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Oy maşallahMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Karnım sertleşiyor ama normal sertlik değil resmen taş gibi birde böyle kasıgımda veya vajinada kesik kesik sancılar böyle sanki bıçak ucuyla kesiyorlar gibiKasılma nasıl oluyor canım tarif edebilir misin bende nst için bekliyorum
Kuzum aklımdayken yazayım doğumum 10 ekimde oldu. Tabloya ekleyebilirsin
Ne guzel haber :) Gozunuz aydin. Mutlu ve saglikli bir omru olsun kizinizin.Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Yıllardır tekrar tekrar izlediğim tek dizi doğum sahnesinde en çok güldüğüm Zeynep hiç küfür bilmez dedikten sonra deli gibi saydırmaya başlamasıKızlar bir erkek bir kadın 2 çocuk dizisinin 23.bölümünü nolur izleyin Zeynep'in doğum yaptığı bölüm ben bu diziyi çok seviyorum ama şimdi hamile psikolojisiyle izleyince daha da bir güldüm
Happy mom uygulamasında ihtiyaçlar listesi var acaba bahsettiğin o muKızlar bir tane sayfa vardı bebeğe alınacaklar gibi bir şey neydi o hatırlayamadım
Yok canım burada bebeğe alınacaklar alınmayacaklar gibi bir şeydiHappy mom uygulamasında ihtiyaçlar listesi var acaba bahsettiğin o mu
Çok geçmiş olsun benim belim de ağrı Çar sabaha kadar uyuyamadım şimdi de nst deyim bakalım herşey yolunda görünüyor şu an çok şükürKarnım sertleşiyor ama normal sertlik değil resmen taş gibi birde böyle kasıgımda veya vajinada kesik kesik sancılar böyle sanki bıçak ucuyla kesiyorlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?