2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi
Bana eski doktorum Çiğ kuruyemiş bol ye demişti yönlendirdigi perinatolog et ye dedi şimdiki doktorumda süt iç diyor
Özetlemek gerekirse protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor

TheSweetWitch
Kuzum sanada ciğer geliştirici iğne vurul felan dedimi
Bana demedi fakat benimkide 3 haftadan geriden geliyor kiloyuda yavaş alıyor ama doktor 39-40 görür dedi birde benim kontroller 2 haftada 1 haftaya salı görürsek hayırlısıyla 38.hafta olacak

Aynen canım arastırıp gittim özel muayne oluyorum sırf onun için profesöre gidiyorum sezeryan istesem özel hastaneyle devam ederdim canımı sıktı dün insallah gelir hafta sonu daha fazla beklemez umarım benim de oyle pupik bölgemde hissediyorum ben de aynı merak etme yanımda kimse yok istemiyorum da sırf ondan ben islerimi bitirince de kimse yatmaya gelmesin yani tek basıma yaptım eşimle cam halı vitrin işleri bitirdim her seyi aldım ettim hazırladım neymiş dogunca gelceklermiş gelmesinler yani

Teyzesi oğlum alınır anası kız dedi dedi şeyini 2 kontrolde tek gösterdi teyzesi böyle diyorsa düşünemiyorum
Kendinden korkmayana ne denir ne denir
şimdiden başlamış asiliklere eyvah eyvah valla ben korkmuyorum annem hamile olduğunu bile unuturmuş hareket bile etmezmişim korkar doktora giderlermiş. Bilmiyorlar ki üşengeçlik ana karnında başlamış

Merhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun

Bi yanım biran önce sezaryen olmak isterken diğer yabım kafayı mı yedin bebeğin daha gelişmesi lazım zaten geride diyor

Kızlar benim güya ikinci çocuk ama oğlum sezaryen oldu. Ne sancı ne ağrı sızı yaşadım. Masallahim varmış Ama bu velet beni mahvetti Dün akşam arkadaşıma gittim. Ailecek eşli görüştük. Tabi eşler ve çocuklar da olunca uzanmak gibi bir lüksüm olmadı. Ben dedim doguruyorum galiba. Karnıma tam göbek hizama nasıl ağrı giriyor. Kasıklarım ağrıyor. Sürekli dolaştım evin içinde. Oturmak bile eziyete dönüştü. Bu sancı mı oluyor onu da bilmiyorum. Karnım taş gibiydi. Eve gelip uyuyunca geçti. Dedim senin neyine gezmek. Kır dizini otur evinde. Gezmek mezmek yok artık.

Yorulunca da oluyo canım cok yorma kendini ben gelsin diye neler yapıyorum ama benden öncekiler doguruyo valla

Ahaha biz de aynı durumdayız 8 de kahvaltı yapıyoruz buçukta işe yolluyorum eşimi sonra boş boş takılıyorum evde
Ben uyumuşum yeni uyandım
Benim ilkinde bu kadar değildi ama bunda ben de geceleri çok uyanıyorum anlayamadım sebebini
Bu bebeler bize çektiricek anlasıldı
Kıyamam cok dikkatli ol dinlen artık bir şey yapms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…