- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.445
- 83
Hee tamam onu biliyorumYok canım burada bebeğe alınacaklar alınmayacaklar gibi bir şeydi
Nasıl oldun kuzumHadi bakalım aynı gün doguruyormuşuzsancı çekmek istemiyorum beni sezaryene alsınlar
Hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzumÇok geçmiş olsun benim belim de ağrı Çar sabaha kadar uyuyamadım şimdi de nst deyim bakalım herşey yolunda görünüyor şu an çok şükür
Benim 3 hafta var 39 40 görürüz dediBenim bebiste 2 hafta gelisim geriligi var 37. Haftada alalim dedi . Benim gibi olan var mi arkadaslar bebegin kilosu 1900
Amin canım hepimizin yavrusu inşallahHayırlısıyla vaktinde gelsin kuzum
Bayılıyorum o sahneye bir de suyum geldi sahnesi çok iyiYıllardır tekrar tekrar izlediğim tek dizi doğum sahnesinde en çok güldüğüm Zeynep hiç küfür bilmez dedikten sonra deli gibi saydırmaya başlaması
Hayırlı olsun tatlımMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
1-2 hafta gerilikten korkmayın benim eski doktor 3 hafta gerilik olunca söylemiştiKaçıncı haftadasin. Benimde bı hafta gerilik var
Bana eski doktorum Çiğ kuruyemiş bol ye demişti yönlendirdigi perinatolog et ye dedi şimdiki doktorumda süt iç diyorKordon ne yok suyu kan akisi guzel gerilik var ve biraz yavas kilo aliyo . Kilo almasi icin neler tuketmem lazim bilgisi olan yazabilir mi
Aynen canım arastırıp gittim özel muayne oluyorum sırf onun için profesöre gidiyorum sezeryan istesem özel hastaneyle devam ederdim canımı sıktı dün insallah gelir hafta sonu daha fazla beklemez umarım benim de oyle pupik bölgemde hissediyorum ben de aynı merak etme yanımda kimse yok istemiyorum da sırf ondan ben islerimi bitirince de kimse yatmaya gelmesin yani tek basıma yaptım eşimle cam halı vitrin işleri bitirdim her seyi aldım ettim hazırladım neymiş dogunca gelceklermiş gelmesinler yaniDoktorunu sırf ssvd yaptığı için seçmemiş miydin? Şimdi böyle yapması hiç hoş değil, inşallah daha da gecikmez de hemen gelir canım. Valla şehrimde yardımcı olacak kimse yok ve 2 haftadır yavaş yavaş evi temizliyorum. Son bir iki şey kaldı o kadar yorgunluğa rağmen hanımefendi hâlâ hareketli dün gece çok kötü tekmeler attı lavaboya kalktığımda özellikle alt tarafa doğru ama tek yaptığı o kadar şimdilik başka bir doğum belirtisi yok
Teyzesi oğlum alınır anası kız dedi dedi şeyini 2 kontrolde tek gösterditeyzesi böyle diyorsa düşünemiyorum
Kendinden korkmayana ne denir ne denir
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba kizlar çok şükür ben bugün doğum yaptım kızım da bende iyiyiz sezeryan oldum zaten planlı sezeryandi. Allah hepinize kolay rahat bir doğum nasip etsin
Banada çok sıkıntı değil dedi ama bı hafta gerilik bile demesi insanı tedirgin ediyo. Ya ilerlemezse ya kilo almazsa diye insan düşünüp duruyo canim1-2 hafta gerilikten korkmayın benim eski doktor 3 hafta gerilik olunca söylemişti
Kaçıncı haftadasın canımÇok geçmiş olsun benim belim de ağrı Çar sabaha kadar uyuyamadım şimdi de nst deyim bakalım herşey yolunda görünüyor şu an çok şükür
Yorulunca da oluyo canım cok yorma kendini ben gelsin diye neler yapıyorum amaKızlar benim güya ikinci çocuk ama oğlum sezaryen oldu. Ne sancı ne ağrı sızı yaşadım. Masallahim varmışAma bu velet beni mahvetti Dün akşam arkadaşıma gittim. Ailecek eşli görüştük. Tabi eşler ve çocuklar da olunca uzanmak gibi bir lüksüm olmadı. Ben dedim doguruyorum galiba. Karnıma tam göbek hizama nasıl ağrı giriyor. Kasıklarım ağrıyor. Sürekli dolaştım evin içinde. Oturmak bile eziyete dönüştü. Bu sancı mı oluyor onu da bilmiyorum. Karnım taş gibiydi. Eve gelip uyuyunca geçti. Dedim senin neyine gezmek. Kır dizini otur evinde. Gezmek mezmek yok artık.
Sağ kasıgımda acı gibi sancı var yürürken falan acıtıyor ama onun dışında sıkıntım yok çok şükürNasıl oldun kuzum
Ben uyumuşum yeni uyandımAhaha biz de aynı durumdayız 8 de kahvaltı yapıyoruz buçukta işe yolluyorum eşimi sonra boş boş takılıyorum evde
Bu bebeler bize çektiricek anlasıldıBenim ilkinde bu kadar değildi ama bunda ben de geceleri çok uyanıyorum anlayamadım sebebini
Kıyamam cok dikkatli ol dinlen artık bir şey yapmsCanım gittik döndük valla sancı çıktı ama kasılma sancılarıymıl ebe doğum tarihini beklemek istiyorsan bol istirahat ve bol sıvı tüket dedi
Eve geldiğim gibi kendimi kasmaktan kaslarım ağrımış sızmışım koltukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?