- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Galiba yorulmaktan. Dinlenince geçti valla. Sen de acele etme canım. Daha ne kadar kalabilir ki. Ne kadar geç olursa o kadar gelişimi iyi olur ve doğunca rahat edersin. Hazır değil demek ki dünyaya gelmeyeYorulunca da oluyo canım cok yorma kendini ben gelsin diye neler yapıyorum amabenden öncekiler doguruyo valla
Valla yatıyorum suyum bile ayağıma geliyor o dereceyim bekletebildigim kadar bekleteceğim kızçemiBen uyumuşum yeni uyandım
Bu bebeler bize çektiricek anlasıldı
Kıyamam cok dikkatli ol dinlen artık bir şey yapms
Kesinlikle bu benimde ikinci çocuk. İlkinde hiç ağrı sızı bilmiyordum. Bunda nefes nefes kaliyom oturaniyorum. Dün bı çarşıya gittim gittiğine gideceğimi pişman oldum çok zor oluyo artık herseyyyKızlar benim güya ikinci çocuk ama oğlum sezaryen oldu. Ne sancı ne ağrı sızı yaşadım. Masallahim varmışAma bu velet beni mahvetti Dün akşam arkadaşıma gittim. Ailecek eşli görüştük. Tabi eşler ve çocuklar da olunca uzanmak gibi bir lüksüm olmadı. Ben dedim doguruyorum galiba. Karnıma tam göbek hizama nasıl ağrı giriyor. Kasıklarım ağrıyor. Sürekli dolaştım evin içinde. Oturmak bile eziyete dönüştü. Bu sancı mı oluyor onu da bilmiyorum. Karnım taş gibiydi. Eve gelip uyuyunca geçti. Dedim senin neyine gezmek. Kır dizini otur evinde. Gezmek mezmek yok artık.
TheSweetWitch
Kuzum sanada ciğer geliştirici iğne vurul felan dedimi
Bana demedi fakat benimkide 3 haftadan geriden geliyor kiloyuda yavaş alıyor ama doktor 39-40 görür dedi birde benim kontroller 2 haftada 1 haftaya salı görürsek hayırlısıyla 38.hafta olacak
35+3. Şimdi çıktım doktordan suyu yükselmişKaçıncı haftadasın canım
Benimkiler de doğumdan sonra gelecek. Annem hem oğluma bakmak için hem de ilk günler adapdasyon için 3-5 gün kalacak. Geri kalanlar günübirlik ya da tek gecelik gelecekler hepsi benim taraf ve çoğunlukla yoğun çalıştıkları için gelemediler. Annem gelince benim bir camlar kalmıştı onları hallederim dedi. Eşim akşamları geç geliyor diye yapamıyoruz. Halıları da dün verdim. Bir tek eşimin çorap çekmecesi falan kaldı benim bitti yani çok şükür işler. Gelenler de hizmet beklemez onlar yapar diye gelin dedim ama evet yardım etmeyip bir de bozacak olanı ben de istemem misal kayınvalidemAynen canım arastırıp gittim özel muayne oluyorum sırf onun için profesöre gidiyorum sezeryan istesem özel hastaneyle devam ederdim canımı sıktı dün insallah gelir hafta sonu daha fazla beklemez umarım benim de oyle pupik bölgemde hissediyorum ben de aynı merak etme yanımda kimse yok istemiyorum da sırf ondan ben islerimi bitirince de kimse yatmaya gelmesin yani tek basıma yaptım eşimle cam halı vitrin işleri bitirdim her seyi aldım ettim hazırladım neymiş dogunca gelceklermiş gelmesinler yani
Ay ben de aynı aslında daha dirayetli olmamız gerekirdi sanki ama ben ilkinde o kadar hastanede kalmama vs rağmen bu kadar zorlanmamıştım vücudum daha güçlüydü galibaKesinlikle bu benimde ikinci çocuk. İlkinde hiç ağrı sızı bilmiyordum. Bunda nefes nefes kaliyom oturaniyorum. Dün bı çarşıya gittim gittiğine gideceğimi pişman oldum çok zor oluyo artık herseyyy
Kızlar bir tane sayfa vardı bebeğe alınacaklar gibi bir şey neydi o hatırlayamadım
Bana da aynı dedi geçen kontrolde suyu yükselmiş ama tam olması gerek seviye değil35+3. Şimdi çıktım doktordan suyu yükselmişAma yeterli değil dedi salı günü tekrar gelicem.
Evet çarşı pazar artık bize çok maalesefKesinlikle bu benimde ikinci çocuk. İlkinde hiç ağrı sızı bilmiyordum. Bunda nefes nefes kaliyom oturaniyorum. Dün bı çarşıya gittim gittiğine gideceğimi pişman oldum çok zor oluyo artık herseyyy
AynenUyumaya calışben de evde gezindim geri yattım ya halimiz harap
Saglikla kavus insallah simdi cikmissinizdir belkiKızlar önceki geceyi hastanede geçirmiştim, öğlenden sonra taburcu olmuştum, dün gece yani 3-4 saat önce yine çok sık kasılmalarim oldu ve bebek aşağıya doğru baskı yapıp vajina bölgesine sanci vuruyordu. Öyle olunca hastaneye geldim başta nstde sancı çıkmadı çünkü o sırada kasılmiyordu ama muayenede rahim ağzı yumusamis bebeğin başı iyice oturmuş doğumu başlatmak üzere (veya başlatmış tam hatırlamıyorum ) dediler, öncesinden sezeryan kararım olduğu için 1 saat sonra sezeryana alınıyorum 35+5 haftalık doğuyor bebisim
Dualarınızi bekliyorum
Canım ananas ahududu yaprağı çayı falan da iç ananasin gerçekten etkisi varmış rahim kasılmasında.Bugün görüş günümüzdü. 38+3 deyiz şu an kilosu 3700 olmuş geçen hafta birden 500 gram alınca korkmuştum ama az almış bu hafta şükür. Suyu, kalp atışı vs iyi. Sancı yok, doğum pozisyonunda zaten. Gün aşırı cinsel ilişki, 1 saat yürüyüş, merdiven inip çıkma gibi şeyleri yapmamı söyledi. Hurma ye vs dedi. Perşembe tekrar kontrole çağırdı eğer o zamana kadar hâlâ gelen giden yoksa Perşembe suni sancı vermek için gün verecek. Seni 40 dan sonra bekletemeyiz kilosu fazla çünkü dedi. Yani Perşembe ya da en geç doktorun yatış vereceği güne kadar kendisi gelir inşallah kızlar bana dua edin lütfen de kendi başlasın sancım suni hiç almadım ve herkes çok kötü falan diyor. Oğlumdaki gibi kendi başlar umarım
Benimki şehir dışına çıkıyor bir de. Sen yokken dogrurursam bosarim seni dedim.Kizlar haftaya pzt 38 hafta oluyorum,38 tam doluyor yani.esim haftanin 2 gunu ise gidiyor diger gunler evde sizce gitmesi riskli mi ?giderse pzt sali tek olcam.mesafe olarak arabayla 45 dkyi bulabilcek bir mesafede..siz olsaniz kal der miydiniz isleri de epey yogun..
Tupleri baglatma konusunda asiri kararsizim yaEvet çarşı pazar artık bize çok maalesefOğlumda 37. Haftaya kadar çalıştım ya. İnanamıyorum bu halime. Bu sayfayı kapatmanın zamanı gelmiş. Yaş da etken galiba. 37 yaşındayım. İnşallah tüpleri bağlatacağım sezaryan ile birlikte. Arkadaşlar erkenden işlerimizi, eksiklerimizi halledelim derken yarım ağızla gülüyordum aceleleri ne diye. Meğerse ben oğlumda hamilelik falan yaşamamışım Senin ilki sezaryen mi? Ben biraz da ona bağlıyorum.
Olabilir cidden okadar zorlandım ki gece agri aci ağırlık hepsini hissettim bir ki saat uyanik kaldim sonra uyumaya zorladım kendimiÜşütmemeye dikkat et canım benimde karnım çok ağrıyor ama üşütüyorum onunda etkisi var galiba ya
Havalar soğudu biz anlamıyoruz ama ister istemez soğuk alıyoruz eşim sürekli uyarıyor üstüne hırka al ayağına terlik giy diyeOlabilir cidden okadar zorlandım ki gece agri aci ağırlık hepsini hissettim bir ki saat uyanik kaldim sonra uyumaya zorladım kendimi
Bende bu konuda kararsizim doktoruma gidince soracağımSezaryanda belden uyusma mi iyi tam narkoz mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?