2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yorulunca da oluyo canım cok yorma kendini ben gelsin diye neler yapıyorum ama benden öncekiler doguruyo valla
Galiba yorulmaktan. Dinlenince geçti valla. Sen de acele etme canım. Daha ne kadar kalabilir ki. Ne kadar geç olursa o kadar gelişimi iyi olur ve doğunca rahat edersin. Hazır değil demek ki dünyaya gelmeye Haklı valla ben olsam ben de gelmek istemem

Kesinlikle bu benimde ikinci çocuk. İlkinde hiç ağrı sızı bilmiyordum. Bunda nefes nefes kaliyom oturaniyorum. Dün bı çarşıya gittim gittiğine gideceğimi pişman oldum çok zor oluyo artık herseyyy

Günaydın anneler rutin testlerde demirim 10.4 çıkmış. Hergün takviye de alıyorum ama yükselmiyor aksine düşüyor. Aranızda düşüklük yaşayan var mı? Ptesi randevumda doktor ne diyecek bilmiyorum en son takviyeyi değiştirmişti. Serum veriliyor yazılmıştı sanki grupta biri. Serum verirse gerekli mi gereksiz mi bilen var mı?

Reactions: 11K

Yok canım şuan için almak istemiyorum, dayanabildiğimiz kadar dayanalım dedi. O yüzden gerek görmedi, belki de 39a kadar tutabiliriz sonuçta. Her hafta gitmemin sebebi de birazcık bu sanırım. Yani çarşamba günü gidicem mesela eğer alalım derse hem testler için hem de ciğer geliştirici için zamanımız olsun.
Bizim 29a kadar hep 5-6 gün önce gidiyordu ölçümler. Sonra ne oldu hiç anlamadım 18 gün kadar geriye düştü, şimdi de 13-14 gün geride. Belki kordon dolanmasından olabilir diyor ama öyle sıkı bir şekilde de dolanmamış, düğüm falan olmamış, anlamadım

Benimkiler de doğumdan sonra gelecek. Annem hem oğluma bakmak için hem de ilk günler adapdasyon için 3-5 gün kalacak. Geri kalanlar günübirlik ya da tek gecelik gelecekler hepsi benim taraf ve çoğunlukla yoğun çalıştıkları için gelemediler. Annem gelince benim bir camlar kalmıştı onları hallederim dedi. Eşim akşamları geç geliyor diye yapamıyoruz. Halıları da dün verdim. Bir tek eşimin çorap çekmecesi falan kaldı benim bitti yani çok şükür işler. Gelenler de hizmet beklemez onlar yapar diye gelin dedim ama evet yardım etmeyip bir de bozacak olanı ben de istemem misal kayınvalidem

Kizlar haftaya pzt 38 hafta oluyorum,38 tam doluyor yani.esim haftanin 2 gunu ise gidiyor diger gunler evde sizce gitmesi riskli mi ?giderse pzt sali tek olcam.mesafe olarak arabayla 45 dkyi bulabilcek bir mesafede..siz olsaniz kal der miydiniz isleri de epey yogun..

Kesinlikle bu benimde ikinci çocuk. İlkinde hiç ağrı sızı bilmiyordum. Bunda nefes nefes kaliyom oturaniyorum. Dün bı çarşıya gittim gittiğine gideceğimi pişman oldum çok zor oluyo artık herseyyy
Ay ben de aynı aslında daha dirayetli olmamız gerekirdi sanki ama ben ilkinde o kadar hastanede kalmama vs rağmen bu kadar zorlanmamıştım vücudum daha güçlüydü galiba

Bugün görüş günümüzdü. 38+3 deyiz şu an kilosu 3700 olmuş geçen hafta birden 500 gram alınca korkmuştum ama az almış bu hafta şükür. Suyu, kalp atışı vs iyi. Sancı yok, doğum pozisyonunda zaten. Gün aşırı cinsel ilişki, 1 saat yürüyüş, merdiven inip çıkma gibi şeyleri yapmamı söyledi. Hurma ye vs dedi. Perşembe tekrar kontrole çağırdı eğer o zamana kadar hâlâ gelen giden yoksa Perşembe suni sancı vermek için gün verecek. Seni 40 dan sonra bekletemeyiz kilosu fazla çünkü dedi. Yani Perşembe ya da en geç doktorun yatış vereceği güne kadar kendisi gelir inşallah kızlar bana dua edin lütfen de kendi başlasın sancım suni hiç almadım ve herkes çok kötü falan diyor. Oğlumdaki gibi kendi başlar umarım

35+3. Şimdi çıktım doktordan suyu yükselmiş Ama yeterli değil dedi salı günü tekrar gelicem.
Bana da aynı dedi geçen kontrolde suyu yükselmiş ama tam olması gerek seviye değil
Önemli miktarda eksikte değil dedi benimde kontrol çarşamba bakalım
Valla hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evet çarşı pazar artık bize çok maalesef Oğlumda 37. Haftaya kadar çalıştım ya. İnanamıyorum bu halime. Bu sayfayı kapatmanın zamanı gelmiş. Yaş da etken galiba. 37 yaşındayım. İnşallah tüpleri bağlatacağım sezaryan ile birlikte. Arkadaşlar erkenden işlerimizi, eksiklerimizi halledelim derken yarım ağızla gülüyordum aceleleri ne diye. Meğerse ben oğlumda hamilelik falan yaşamamışım Senin ilki sezaryen mi? Ben biraz da ona bağlıyorum.

Uyumaya calış ben de evde gezindim geri yattım ya halimiz harap
Aynen
Saglikla kavus insallah simdi cikmissinizdir belki
Habersiz bırakma bizi

Canım ananas ahududu yaprağı çayı falan da iç ananasin gerçekten etkisi varmış rahim kasılmasında.

Benimki şehir dışına çıkıyor bir de. Sen yokken dogrurursam bosarim seni dedim. Ama yapacak bir şey yok iş için mecbur. Bence sen de kasma adamı. Öyle bir durum olursa taksiyle gidersin hastaneye. O da işten gelir.

Tupleri baglatma konusunda asiri kararsizim ya
Esim konuyu açtıkça geriliyorum sanki

Olabilir cidden okadar zorlandım ki gece agri aci ağırlık hepsini hissettim bir ki saat uyanik kaldim sonra uyumaya zorladım kendimi
Havalar soğudu biz anlamıyoruz ama ister istemez soğuk alıyoruz eşim sürekli uyarıyor üstüne hırka al ayağına terlik giy diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…