2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tupleri baglatma konusunda asiri kararsizim ya
Esim konuyu açtıkça geriliyorum sanki
Bizim normal yollarla çocuğumuz olmuyordu zaten. İlki tüp bebek. Hiç korunma nedir bilmiyoruz. Eşim istemiyor korunmak, ben de diğer yöntemleri istemiyorum. O yüzden öyle karar aldık. Kafamız rahat olur. İkinci çocuk zaten. Yeter da. Ha bir de bizim embriyolarimiz var. İstenirse tüp bebek yapılabiliyor baglatsan da. Yaş önemli bir etken. Kaç yasindasin ve kaçıncı çocuk canım?

Havalar soğudu biz anlamıyoruz ama ister istemez soğuk alıyoruz eşim sürekli uyarıyor üstüne hırka al ayağına terlik giy diye
Evet doğru benim ki de öyle ama iste hamileligin verdiği o sicakliktan karin acik oturuyorum o derece hissetmeden aliyor olabilirim üşümeyi dogumdan sonra cikacak acisi

34 yaşındayım
3. Cocugum
Ama hiç cocuk düşünmeyen ben 3. Yu büyük istekle yaptim
Ne bileyim kendi kendini kisirlastirmak gibi geliyor bana gereksiz gibi
Kafam çok karışık

Evet doğru benim ki de öyle ama iste hamileligin verdiği o sicakliktan karin acik oturuyorum o derece hissetmeden aliyor olabilirim üşümeyi dogumdan sonra cikacak acisi
Aman aman dikkat et sıcaklık falan ama işte sonrq agrı olarak dönüyor bize ben artık üşümeye başladım şükür diyorum soğuğu hissediyorum

Kiz sus vallahi asagi asagi vuruyor iki kere çığlık attırdı resmen zorluyor çıkmak için normal mi bu bir an dogum başlıyor sandim ağrıyla birseyler indi gibi hissettim normal diyin ne olur
34. Hafta da bende doğuruyorum sandım sanki vajinadan çıktı çıkacak dedim bu ne ama normalmış doktor öyle demişti sonra da hiç öyle ciddi baskılar hissetmedim ben

Kiz sus vallahi asagi asagi vuruyor iki kere çığlık attırdı resmen zorluyor çıkmak için normal mi bu bir an dogum başlıyor sandim ağrıyla birseyler indi gibi hissettim normal diyin ne olur
Ay benim de ya elleri yüzünde normalde tam rahim ağzına yakın ellerini bir oynattı kukumun üstü kabardı böyle sızlamaya başladı karnım sertleşti aklim gitti. Şimdi dinlendim düzeldi

Kızlar genital bölgemde aşırı acı ve baskı var sanki cocuk oraya doğru kendini itiyormuş gibi bu sancı mo

34 yaşındayım
3. Cocugum
Ama hiç cocuk düşünmeyen ben 3. Yu büyük istekle yaptim
Ne bileyim kendi kendini kisirlastirmak gibi geliyor bana gereksiz gibi
Kafam çok karışık
Ya evet bazı insanları psikolojik olarak etkileyebiliyor. İyi düşünmek lazım. ben de üçüncüyü isterim belki dedim eşime. Ki o hiç istemiyor. Bizim embriyolar olduğu için belki de bu kadar rahat karar verebildim. Ama kendimi tanıyorum her ay hamile miyim diye kendi kendimi yerim. Zaten adet düzensizliği de var. Hiç kafa yormak istemiyorum. Ben yumurtalıkları bile aldırmayı teklif ettim de doktor dur daha çok gençsin dedi. Ailede yumurtalık ve meme kanseri var. Ama tabi erken daha menapoz falan için.

34. Hafta da bende doğuruyorum sandım sanki vajinadan çıktı çıkacak dedim bu ne ama normalmış doktor öyle demişti sonra da hiç öyle ciddi baskılar hissetmedim ben
Fenaymış ya bende hissetmek istemiyorum okadar ne bilim heyecan korku rahatsızlık hissi oluyor

Kızlar genital bölgemde aşırı acı ve baskı var sanki cocuk oraya doğru kendini itiyormuş gibi bu sancı mo
Hah tam da ayni şeyi yazdim demin
Olabilir bilemedim ben ya kararsizim baya
Ha bir daha bebis düşünmüyorum ama yine de gereksiz gibi geliyor

Canım ananas ahududu yaprağı çayı falan da iç ananasin gerçekten etkisi varmış rahim kasılmasında.
Teşekkür ederim canım onu da deneyeyim. Peki ananasın kendisini yemek mi daha etkili yoksa çayını, meyve suyunu falan içmek mi?

Hah tam da ayni şeyi yazdim demin

Olabilir bilemedim ben ya kararsizim baya
Ha bir daha bebis düşünmüyorum ama yine de gereksiz gibi geliyor
Böyle gıdıklanıyormıuş gibi ama acıda veriyor dğn temizlik yaptım ondan mı yamuldum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…