2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ben de aynı aslında daha dirayetli olmamız gerekirdi sanki ama ben ilkinde o kadar hastanede kalmama vs rağmen bu kadar zorlanmamıştım vücudum daha güçlüydü galiba
Daha çok enerji harcıyoruz bide ikinci gebelikte anneden daha çok vitmn gidiyor diyolar heralde ondan

Sezeryandi canım. Enerjimizde bitti heralde ilkinde 27ydim bunda 32 oldum belki ondan diyorum. Bende bunda 35 kadar çalıştım iyuki bırakmışım diyorum

Sezeryandi canım. Enerjimizde bitti heralde ilkinde 27ydim bunda 32 oldum belki ondan diyorum. Bende bunda 35 kadar çalıştım iyuki bırakmışım diyorum
Tabi ya yaş da etken. Bence bir kez doğurmuş olmak da etkiliyor. Vücut yıpranıyor. Neyse az kaldı. Biraz daha dişimizi sıkalim.

34. Haftaya girdik . Bide tup bebek ya insan herseyden korkuyo. Senin bebis kac kg ve kac haftalik
Benim de geride kalmış. 35.haftada göbek çevresi 32de kalmış. Ve kilosu hala 32. Haftada olduğu gibi 2300gr da kalmis

Ekmek elden su gölden demi ama gelsin artık yeter gelişti gelişecegi kadar
Valla aynından işte annem cocuga bakar en azından yada yemek yapar ama fazla biseye karısmaz diğer tarafı zaten kaldır çöpe at
Masallah supanallah

Selam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Oyy helal olsun asıl sen hakkını helal et. Bebisinle sağlıkla dön. Güzel haberlerini bekliyoruz

Selam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Dualarımız seninle canım ,Rabbim yardımcın olsun

Kızlar bugün bizim de görüş günümüzdü. 35+1 olduk bugün kilosu 2447 gr. Geçen haftaya göre 300 gram almış doktor gayet iyi dedi. Zaten ben de minyonum 40 haftalık olsa bile iri bebek olmaz dedi previa için mr ı sordum. İlk gebeliğim diye ve plasentanın yerleşimine göre gerek yok dedi. Spinal mi olması lazım genel mi dedim. Spinal istiyorsan öyle yaparız dedi. Anestezi doktoru ile de görüşcez o uygun görürse spinal olur dedi. Ameliyat kaç saat sürer dedim hiç belli olmaz dedi yarım saat de sürebilir 1 ya da 1.5 saat de sürebilir dedi.
Şimdilik haberler bu kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…