Canım o ben de uzun zamandır var hatta uzanırken bildiğin oyuyor sanki rahmimi öyle bir his ama sancı değil o yerleşiyordur yerine.Kızlar genital bölgemde aşırı acı ve baskı var sanki cocuk oraya doğru kendini itiyormuş gibi bu sancı mo
İnşallah yaCanım o ben de uzun zamandır var hatta uzanırken bildiğin oyuyor sanki rahmimi öyle bir his ama sancı değil o yerleşiyordur yerine.
Ay sesli güldüm vallahiKızlar bu arada Terazi burcu doğurmak için son 3 gün
Korunma yöntemi seçin ya en güzeli bence34 yaşındayım
3. Cocugum
Ama hiç cocuk düşünmeyen ben 3. Yu büyük istekle yaptim
Ne bileyim kendi kendini kisirlastirmak gibi geliyor bana gereksiz gibi
Kafam çok karışık
Daha çok enerji harcıyoruz bide ikinci gebelikte anneden daha çok vitmn gidiyor diyolar heralde ondanAy ben de aynı aslında daha dirayetli olmamız gerekirdi sanki ama ben ilkinde o kadar hastanede kalmama vs rağmen bu kadar zorlanmamıştım vücudum daha güçlüydü galiba
Kendisini yiyorum ben iki günde bir iki dilim şeklinde bir gün iki dilim ananas yiyorsam ertesi gün 7 tane hurma iyiyorumTeşekkür ederim canım onu da deneyeyim. Peki ananasın kendisini yemek mi daha etkili yoksa çayını, meyve suyunu falan içmek mi?
Sezeryandi canım. Enerjimizde bitti heralde ilkinde 27ydim bunda 32 oldum belki ondan diyorum. Bende bunda 35 kadar çalıştım iyuki bırakmışım diyorumEvet çarşı pazar artık bize çok maalesefOğlumda 37. Haftaya kadar çalıştım ya. İnanamıyorum bu halime. Bu sayfayı kapatmanın zamanı gelmiş. Yaş da etken galiba. 37 yaşındayım. İnşallah tüpleri bağlatacağım sezaryan ile birlikte. Arkadaşlar erkenden işlerimizi, eksiklerimizi halledelim derken yarım ağızla gülüyordum aceleleri ne diye. Meğerse ben oğlumda hamilelik falan yaşamamışım Senin ilki sezaryen mi? Ben biraz da ona bağlıyorum.
Tabi ya yaş da etken. Bence bir kez doğurmuş olmak da etkiliyor. Vücut yıpranıyor. Neyse az kaldı. Biraz daha dişimizi sıkalim.Sezeryandi canım. Enerjimizde bitti heralde ilkinde 27ydim bunda 32 oldum belki ondan diyorum. Bende bunda 35 kadar çalıştım iyuki bırakmışım diyorum
Nen de aynı şeyi düşünüyorum içimdeki sesi susturamıyorum ne yapayımHayırlı uğurlu olsun
Bi yanım biran önce sezaryen olmak isterken diğer yabım kafayı mı yedin bebeğin daha gelişmesi lazım zaten geride diyor
Benim de geride kalmış. 35.haftada göbek çevresi 32de kalmış. Ve kilosu hala 32. Haftada olduğu gibi 2300gr da kalmis34. Haftaya girdik . Bide tup bebek ya insan herseyden korkuyo. Senin bebis kac kg ve kac haftalik
Evvet bencede ikinci olmasında etkiliyor . Hayirlisiyla bitirelim canimTabi ya yaş da etken. Bence bir kez doğurmuş olmak da etkiliyor. Vücut yıpranıyor. Neyse az kaldı. Biraz daha dişimizi sıkalim.
Ekmek elden su gölden demiGaliba yorulmaktan. Dinlenince geçti valla. Sen de acele etme canım. Daha ne kadar kalabilir ki. Ne kadar geç olursa o kadar gelişimi iyi olur ve doğunca rahat edersin. Hazır değil demek ki dünyaya gelmeyeHaklı valla ben olsam ben de gelmek istemem
Valla aynından işte annem cocuga bakar en azından yada yemek yapar ama fazla biseye karısmaz diğer tarafı zaten kaldır çöpe atBenimkiler de doğumdan sonra gelecek. Annem hem oğluma bakmak için hem de ilk günler adapdasyon için 3-5 gün kalacak. Geri kalanlar günübirlik ya da tek gecelik gelecekler hepsi benim taraf ve çoğunlukla yoğun çalıştıkları için gelemediler. Annem gelince benim bir camlar kalmıştı onları hallederim dedi. Eşim akşamları geç geliyor diye yapamıyoruz. Halıları da dün verdim. Bir tek eşimin çorap çekmecesi falan kaldı benim bitti yani çok şükür işler. Gelenler de hizmet beklemez onlar yapar diye gelin dedim ama evet yardım etmeyip bir de bozacak olanı ben de istemem misal kayınvalidem
Masallah supanallahBugün görüş günümüzdü. 38+3 deyiz şu an kilosu 3700 olmuş geçen hafta birden 500 gram alınca korkmuştum ama az almış bu hafta şükür. Suyu, kalp atışı vs iyi. Sancı yok, doğum pozisyonunda zaten. Gün aşırı cinsel ilişki, 1 saat yürüyüş, merdiven inip çıkma gibi şeyleri yapmamı söyledi. Hurma ye vs dedi. Perşembe tekrar kontrole çağırdı eğer o zamana kadar hâlâ gelen giden yoksa Perşembe suni sancı vermek için gün verecek. Seni 40 dan sonra bekletemeyiz kilosu fazla çünkü dedi. Yani Perşembe ya da en geç doktorun yatış vereceği güne kadar kendisi gelir inşallah kızlar bana dua edin lütfen de kendi başlasın sancım suni hiç almadım ve herkes çok kötü falan diyor. Oğlumdaki gibi kendi başlar umarım
Oyy helal olsun asıl sen hakkını helal et. Bebisinle sağlıkla dön. Güzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Canım güzel haberlerle gel sağlıkla al kucagınaSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Gözün aydın canımAblaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Dualarımız seninle canım ,Rabbim yardımcın olsunSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Teşekkürler canımGözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?