Çok güzel canım hayırlısıyla hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalımKızlar bugün bizim de görüş günümüzdü. 35+1 olduk bugün kilosu 2447 gr. Geçen haftaya göre 300 gram almışdoktor gayet iyi dedi. Zaten ben de minyonum 40 haftalık olsa bile iri bebek olmaz dedi previa için mr ı sordum. İlk gebeliğim diye ve plasentanın yerleşimine göre gerek yok dedi. Spinal mi olması lazım genel mi dedim. Spinal istiyorsan öyle yaparız dedi. Anestezi doktoru ile de görüşcez o uygun görürse spinal olur dedi. Ameliyat kaç saat sürer dedim hiç belli olmaz dedi yarım saat de sürebilir 1 ya da 1.5 saat de sürebilir dedi.
Şimdilik haberler bu kadar
Ay sevindim canım biraz yukarı çıkması bile güzel. Haftaya inşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlar taburcu ediyorlar beni şimdi salı günü gel yatış yapalım dediler sanırım çarşamba günü doğum olacak bir de sen de totalis kapatmıyor dedi herhalde biraz yukarıya çıkmış ama yine de previa düzgün her şey dedi hayırlısı olsun bakalım
Helal olsun canım hayırlısıyla girin çıkın bebişinizle birlikte sağlıklı doğumların olsun kendini iyi hissettiğinde bize de haber ver lütfenSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
İnşallah canım şu an içim kıpır kıpır heyecan korku hepsini bir arada yaşıyorumAy sevindim canım biraz yukarı çıkması bile güzel. Haftaya inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Şükürler olsun rabbime Allah'ım bu günleri de gösterdi size bundan sonra hiç ayrılmayın annesiAblaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Sağlıkla kavuşun inşallah canımSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Darısı başıma inşallah çok sevindim senin adına canim benim ❤Ablaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Çok iyi canım haberler masalllhhhh darısı bizeeee. Kilosuda güzel almış masallhhhKızlar bugün bizim de görüş günümüzdü. 35+1 olduk bugün kilosu 2447 gr. Geçen haftaya göre 300 gram almışdoktor gayet iyi dedi. Zaten ben de minyonum 40 haftalık olsa bile iri bebek olmaz dedi previa için mr ı sordum. İlk gebeliğim diye ve plasentanın yerleşimine göre gerek yok dedi. Spinal mi olması lazım genel mi dedim. Spinal istiyorsan öyle yaparız dedi. Anestezi doktoru ile de görüşcez o uygun görürse spinal olur dedi. Ameliyat kaç saat sürer dedim hiç belli olmaz dedi yarım saat de sürebilir 1 ya da 1.5 saat de sürebilir dedi.
Şimdilik haberler bu kadar
Sağ olasın canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeÇok iyi canım haberler masalllhhhh darısı bizeeee. Kilosuda güzel almış masallhhh
Haftan da gayet iyi canım korkma her şey güzel olacak inşallahİnşallah canım şu an içim kıpır kıpır heyecan korku hepsini bir arada yaşıyorum
Çok teşekkür ederim“Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?“
Doğuma hazırlık sayfasının altında.
Sağlıkla al kucağına bebişini canımSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Ayyy bir daha ayrılmayın hiçAblaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Yorgunluktanda olabilirBöyle gıdıklanıyormıuş gibi ama acıda veriyor dğn temizlik yaptım ondan mı yamuldum acaba
Bence deKorunma yöntemi seçin ya en güzeli bence
Oyyy masallahhh gozunuz aydinAblaları biz çıktık ,taburcuyuz evimize gidiyos Rabbime şükürler olsun
Merhaba canım bende günde 2 kez demir alıyorum 100 mg lık ama benimde 10 ün üzerine çıkmıyor malesef Doktorum devam et diyor. Çok sorun olsa söylerdi zatenGünaydın annelerrutin testlerde demirim 10.4 çıkmış. Hergün takviye de alıyorum ama yükselmiyor aksine düşüyor. Aranızda düşüklük yaşayan var mı? Ptesi randevumda doktor ne diyecek bilmiyorum en son takviyeyi değiştirmişti. Serum veriliyor yazılmıştı sanki grupta biri. Serum verirse gerekli mi gereksiz mi bilen var mı?
Sağol canım. Benimkini de belki arttırır o halde. Serum almak zorunda kalmak istemediğim için sordum. Bakalım ne diyecek. Sağlıkla gelsinlerMerhaba canım bende günde 2 kez demir alıyorum 100 mg lık ama benimde 10 ün üzerine çıkmıyor malesef Doktorum devam et diyor. Çok sorun olsa söylerdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?