2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar taburcu ediyorlar beni şimdi salı günü gel yatış yapalım dediler sanırım çarşamba günü doğum olacak bir de sen de totalis kapatmıyor dedi herhalde biraz yukarıya çıkmış ama yine de previa düzgün her şey dedi hayırlısı olsun bakalım

Çok güzel canım hayırlısıyla hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım

Ay sevindim canım biraz yukarı çıkması bile güzel. Haftaya inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Selam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Helal olsun canım hayırlısıyla girin çıkın bebişinizle birlikte sağlıklı doğumların olsun kendini iyi hissettiğinde bize de haber ver lütfen

Çok iyi canım haberler masalllhhhh darısı bizeeee. Kilosuda güzel almış masallhhh

Merhaba canım bende günde 2 kez demir alıyorum 100 mg lık ama benimde 10 ün üzerine çıkmıyor malesef Doktorum devam et diyor. Çok sorun olsa söylerdi zaten

Merhaba canım bende günde 2 kez demir alıyorum 100 mg lık ama benimde 10 ün üzerine çıkmıyor malesef Doktorum devam et diyor. Çok sorun olsa söylerdi zaten
Sağol canım. Benimkini de belki arttırır o halde. Serum almak zorunda kalmak istemediğim için sordum. Bakalım ne diyecek. Sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…