Kuzum benimki bu. Tee hamileliğin ilk başında almıştım. Sütyenle beraber takıyorum ben düşmesin diye
Şanslisin kuzum hemde ayarida yüksekKuzum benimki bu. Tee hamileliğin ilk başında almıştım. Sütyenle beraber takıyorum ben düşmesin diyesiyah halkayı tamamen kapatıyor.
Yaaa çok tatlılarAyy bi tanede bizde var o pisicikten, bebekle konuşuyoruz o koşup geliyor, diyoruz sana mı seslendik biz
Ben onun içini bilirimBu kadarını beklemiyordym koptum
Sıralamadan baktım
Ay az önce yaşadığım durum. Sabah kahvaltı da yaptım oysa ama birden elim ayağım kesildi tansiyonum düştü. Yedim ama hâlâ düzelmedim uzanıyorum şimdi geçer inşallah3 öğün beslenmek bir tek beni yormamış demek hayır yemeyince nasıl bi el ayak titremesi nasıl bi açlık
Ay ben genelde kedimle konuşuyorum sürekliYaaa çok tatlılarbenim eşim karnımı sevdiğinde koşup geliyor kedito
Bende bilmediğim için sezaryen istiyorumOyle deme pırt diye çıkar bizde feyz alırızben hala normalden yanayim başıma ne gelecek bilmiyorum bir yanım normal
Olmaz olmaz kuzum ancaŞanslisin kuzum hemde ayarida yüksekumarım xlarge büyük olmaz bana
Dikiş izi careside buldumBende bilmediğim için sezaryen istiyorumger şey görünürde dikişler yara görmediğim şeyden korkuyorum da ben
Kuzu birde pörtlemiyor dimi yani acayip durmuyor dıştan dimiOlmaz olmaz kuzum ancakapatsın da her yeri önemli olan o
Ben şimdiden alacağımEkran görüntüsü alındı
Ah canım benim Allah güç kuvvet versin bebeğine öyle güçlüler ki gerçekten benim gördüğüm halinden sonra oğlumun bugüne gelmesi mucize gibiÇok şükür canım çıkmışsınız çok sevindimŞu dönem öyle olur ama şöyle biraz ele avuca gelsin rahatlarsn canım. Sen toparladın mı? Ameliyat sonrası bir sıkıntın olmamıştır inşallah. Başta kilo tamamlama ve az solunum sıkıntısıydı. Sonradan bağırsakları ile ilgili sorun oldu bir de crp yüksekti antibiyotik tedavisi başlandı
Canım benim bebeğimin akciğerlerindeki sorun ve entübe edilme sebebi genel anestezi idi eğer başka bir sağlık sorunun yoksa doktorlar uygun görüyorsa tabii ki bebek için belden uyuşma çok daha iyiSezaryanda belden uyusma mi iyi tam narkoz mu acaba.
Benim de düşüktü canım takviye almak istedim ama hemstoloğum gerek görmedi şimdi doğum sonrası da Demir ilacına devam ediyorumGünaydın annelerrutin testlerde demirim 10.4 çıkmış. Hergün takviye de alıyorum ama yükselmiyor aksine düşüyor. Aranızda düşüklük yaşayan var mı? Ptesi randevumda doktor ne diyecek bilmiyorum en son takviyeyi değiştirmişti. Serum veriliyor yazılmıştı sanki grupta biri. Serum verirse gerekli mi gereksiz mi bilen var mı?
Valla sütyenle hiç belli bile olmuyor yaniKuzu birde pörtlemiyor dimi yani acayip durmuyor dıştan dimi
Şimdiden alma belki normal doğum yaparsınBen şimdiden alacağımbirde bebişe pişik kremi almayı unuttum onuda gider alırım .
Kantaron yağı var fakat tahriş eder diye pişik kremide alim diyorum her alt degistirmeden sonra azıcık sürerim
Canım sana mı kanamadan dolayı balon takmışlardı? Doktor bana da dedi ameliyat esnasında kanamayı durdurmak için balon takabiliriz diye de. Balonu da 24 saat sonra çıkarıyorlarmış. Balon varken ayağa kalkabiliyor muyuz acaba?Benim de düşüktü canım takviye almak istedim ama hemstoloğum gerek görmedi şimdi doğum sonrası da Demir ilacına devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?