Deme öyle hayallerim varKizlar daha fena oluyor artık
Doktor akşam yine moralimi bozacak valla beni kilo konusunda strese sokuyorSon aylar mümkün canim sıkma canını doğumla birlikte çoğu gidiyor az kaldı zaten
İlk zamanlar başladı mı kullanmayaBenim de annem hazirlamis kantoron yagi. yigenlerimde kullanmisti kardesim, pisik hic olmadilar.
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canımBenim yolun sonu sezeryan gibi kuzum ama umudum var dediğim gibi belki bu doktor normal derbirde bebek benim yan pozisyonda keyif yapıyor niyeti yok dönmeye
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişiniDoğum yaptım hatta bugün taburcu oluyoruzbebeğim de ben de iyiyiz çok şükür, 3 kg doğdu, 1 saat kadar kuvozde oksijen desteği aldı sonra yanıma geldi
Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun harika bir şey resmen mucize
Ay bi çıkıyorum tekrar girene kadar kısa surede en az 10 sayfa birikiyor önceden boyle değildi cenemize vurmus hakkaten birine yazıyorum yeni yazilanlara gelene kadar bi bakıyorum aslında konu kapanmışGebelik hamilelik ve kadın doğum bölümünün açık ara en çok konuşan grubu biz olmuşuz onu fark ettim. Taşıdığımız Terazi ve akrepler çenelere vurduysa demekki
Allah razi olsun canimGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Ay al benden de o kadar, sohbeti yakalayamıyorumAy bi çıkıyorum tekrar girene kadar kısa surede en az 10 sayfa birikiyor önceden boyle değildi cenemize vurmus hakkaten birine yazıyorum yeni yazilanlara gelene kadar bi bakıyorum aslında konu kapanmış
Tabii canım benim de gözetim altında olmasından yana içim rahat en azından emin ellerde diyorum. Ama bi yanım da hep orda gece oğlumu izlerken ağladım dün o bizim yanımızda kızım yapayalnız diyeAh canım benim Allah güç kuvvet versin bebeğine öyle güçlüler ki gerçekten benim gördüğüm halinden sonra oğlumun bugüne gelmesi mucize gibibenim oğlum da antibiyotik tedavisi gördü önlem amaçlı böyle gözetim altında olması çok daha iyi ben hiç acele etmedim kuvözden çıksın da yanımda olsun diye hatta biraz apar topar çıkardılar diye öok da tedirgin olduk ,benim sezaryen dikişlerimin üstünde hematomlar oluştu sonra o sıvıları biraz elle boşalttılar antibiyotik tedavisi ve takip ediliyor canım ,yani Allah beterinden korusun tabii de her şeyimiz zor oluyor ama sonu güzel olsun
Ben de sordum Ege için gerek yok dedi doktor zaten 34 haftanın altında değil, haftasından ileri doğdu ve kuvöze girmedi dedi. 4 aylıkken göz muayenesi öneriyoruz şaşılık için sadece dedi. Ama kızım çıkınca ona mecbur yapılacak hem haftasından küçüktü hem baya kuvözde kalmış oldu@mabel63 @Eflatun1Kelebek kızlar sizin bebekler de kuvözde kaldı size ROP muayenesi ile ilgili bir şey söylediler mi özelde gittiğim çocuk doktoru ne kadar erken o kadar iyi dedi amq internette 4-6 haftalıkken yapıldığı yazıyor ,her doktor da yapmıyor burada sadece eğitim araştırma ve dünya göz yapıyor solunum sıkıntısı yaşayan ve prematüre olan tüm bebeklere yapılması gerekiyormuş
Çatı muayenesi olanmi kuzum koltuk biraz gerici vajinusmus geçmişi olan bir gebe olarak söylüyorumMasallah Allahim korusun
Yok kuzum benim kesin sezeryan hem normalin cesaretim yok hem iki kizimi da sezeryan dogurdum
Benin o koltuğa karşı aşırı zaafım var
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım
Benim bebek baş geliş ilk zamanlardan beri
Kuzum sağlıkla gelsin hayırlısıylaKızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
evet ya acaba bu erkekler mi geç dönüyor ki benimki de hala makat geliş pozisyonundaKizlar bi kac gundur takip edemiyorum artik heyecanlar dorukta. Gebeligim rahat gecti bu zamana dek, benim 3. Trimester 2.den daha rahatti ah bi de bebisim kanala girse normal dogursam hayrlisiyla. Makat geliste hala civciv.
39a dek dönmezse sezeryan olursun dedi ilki normaldi bu erkek bebitolar gec mi indiriyo kafayi asagiya nedir :))
Kimler dogum yapti bu hafta yaa merak ettim?? @happy.cim sen dogurdunmu yoksa ??
Yok canım kızlarda öyleevet ya acaba bu erkekler mi geç dönüyor ki benimki de hala makat geliş pozisyonunda
Bence bir sorun yoksa erken canım. Emme ve solunum problemi olabilir. Ama doktorunun da bir bildiği vardır belki. Açıklama yaptı mı? Karşıdan yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum. Seni etkilemek istemem.Kızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
39 -40 ideal dimi kuzuBence bir sorun yoksa erken canım. Emme ve solunum problemi olabilir. Ama doktorunun da bir bildiği vardır belki. Açıklama yaptı mı? Karşıdan yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum. Seni etkilemek istemem.
minnoşlar daha doğmadan inatçılarYok canım kızlarda öylebenimkide hala makat geliş ama sezeryan olacağı için çokta sorun yok
Aynen öyle canım . Bebek hazır olmuyor ve başka sorunlar çıkıyor. Sarılık bir kere ciddi sıkıntı. Bebek ememedigi için süt de gelmiyor. Hem anne hem bebek sıkıntıya giriyor. Benim sezaryen olacak ama doktorum acil almamız gerekiyor demediği müddetçe aldırmayı düşünmüyorum. Tabi doktorum bu duruma gıcık olacak ayrı mevzu39 -40 ideal dimi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?