2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim yolun sonu sezeryan gibi kuzum ama umudum var dediğim gibi belki bu doktor normal der birde bebek benim yan pozisyonda keyif yapıyor niyeti yok dönmeye
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım
Benim bebek baş geliş ilk zamanlardan beri

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini

Gebelik hamilelik ve kadın doğum bölümünün açık ara en çok konuşan grubu biz olmuşuz onu fark ettim. Taşıdığımız Terazi ve akrepler çenelere vurduysa demekki
Ay bi çıkıyorum tekrar girene kadar kısa surede en az 10 sayfa birikiyor önceden boyle değildi cenemize vurmus hakkaten birine yazıyorum yeni yazilanlara gelene kadar bi bakıyorum aslında konu kapanmış

Selam kızlar doğuranlar oldu galiba yine, ben artık takip edemiyorum valla
Ay bi çıkıyorum tekrar girene kadar kısa surede en az 10 sayfa birikiyor önceden boyle değildi cenemize vurmus hakkaten birine yazıyorum yeni yazilanlara gelene kadar bi bakıyorum aslında konu kapanmış
Ay al benden de o kadar, sohbeti yakalayamıyorum

Son dönemlerde idrar kaçırmaya başladım kızlar, bu dönemlerde olabiliyor galiba. Bazen sıkışınca, bazen hapşırınca. Bir şekilde minik minik salıyorum

Tabii canım benim de gözetim altında olmasından yana içim rahat en azından emin ellerde diyorum. Ama bi yanım da hep orda gece oğlumu izlerken ağladım dün o bizim yanımızda kızım yapayalnız diye Allah büyük yakında kavuşacağız inanaıyorum Doğumdan sonra antibiyotik vermemiş miydi doktor canım? Hastanede zaten veriyorlardı çıkınca da 1 hafta kullandım. Ben de küçük bi bölümde kızarıklık var ama bakalım takipteyim. Aynen öyle allah daha büyük dertler vermesin hepsini unutucaz inşallah Uraz mı oldu minnakın adı
Ben de sordum Ege için gerek yok dedi doktor zaten 34 haftanın altında değil, haftasından ileri doğdu ve kuvöze girmedi dedi. 4 aylıkken göz muayenesi öneriyoruz şaşılık için sadece dedi. Ama kızım çıkınca ona mecbur yapılacak hem haftasından küçüktü hem baya kuvözde kalmış oldu O muayene de beni korkutuyor niyeyse

Masallah Allahim korusun
Yok kuzum benim kesin sezeryan hem normalin cesaretim yok hem iki kizimi da sezeryan dogurdum
Benin o koltuğa karşı aşırı zaafım var
Çatı muayenesi olanmi kuzum koltuk biraz gerici vajinusmus geçmişi olan bir gebe olarak söylüyorum hiç hiç acımıyor smear testi bile verdim

Kızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım
Benim bebek baş geliş ilk zamanlardan beri

MaşAllah kuzuma ya
Hepsi farklı işte başı gelse başka sorundan sezeryan hersey normal olsa suyuydu kordonuydu strese girenlermi dersin yine yolun sonu sezeryan içimizdeki bebek strese giriyorsa analar nasıl strese girmesin

Kuzum sağlıkla gelsin hayırlısıyla
Benim günüm bile yok benimkinin kilosu az diye ne kadar beklerse iyi dedi onun için gün vermiyor diyorum ama tahmini doğumu 4 Kasım dedi .
Başka doktora gideceğim için onun tarihi önem arz ediyor benim için.

Benim için 37-38 erken değil ama 39 tam ideal zaman gibi .Prematüre olma olasılığı azalıyor küvez sorunu yarıya inmiş oluyor 39.haftada ise hiçbirine gerek kalmıyor egerki anormal bir durum yoksa

evet ya acaba bu erkekler mi geç dönüyor ki benimki de hala makat geliş pozisyonunda

Bence bir sorun yoksa erken canım. Emme ve solunum problemi olabilir. Ama doktorunun da bir bildiği vardır belki. Açıklama yaptı mı? Karşıdan yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum. Seni etkilemek istemem.

Doğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak

39 -40 ideal dimi kuzu
Aynen öyle canım . Bebek hazır olmuyor ve başka sorunlar çıkıyor. Sarılık bir kere ciddi sıkıntı. Bebek ememedigi için süt de gelmiyor. Hem anne hem bebek sıkıntıya giriyor. Benim sezaryen olacak ama doktorum acil almamız gerekiyor demediği müddetçe aldırmayı düşünmüyorum. Tabi doktorum bu duruma gıcık olacak ayrı mevzu Heyecan yapıyoruz acele ediyoruz ama sonra yaşananlar genelde travmatik oluyor. Herkes zamanında ve sağlıkla doğurur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…