2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Belki enfeksiyon benim hep var inanki
Sen pazartesi git çarşamba bekleme kuzum
Akıntı gibi değil bu kuzum çok farklı bir şey bariz ayırt ediliyor mesela afedersin çamaşırına gelse öyle kalıp gibi kalır jöle gibi
Ah çarşambaya zor bulduk randevu tüp bebek biriminde iki doktor var benim doktorum yurt dışına gittiği için bütün hastalar diğer doktora kaldı normalde perşembe kontrol Çarşamba’da iki yer boştu ona çakıldım

Oğlak annem dik başlı soğuk kanlı tuttuğunu koparır eşimle iyi anlaşır babam aslan hiperaktif
Ah bende terazi istiyordum çok asil
Akrep oğlumuda spora yönlendirecegim umarım inatlaşmaz

Kıyamam ya böylede mağdur oluyoruz

İçini ferah tut .Akışına bırak. Umarım hayalinden daha güzel doğum olur .bundada vardır bir hayır

Plastiği olmayan hali 500 600 civarı plastikli ve indirimli hali 800 850 bilemedim
Benimki çıkarıöabilen yaptırmış malesef karşılıklı sevmeyiz biz. Evimi kendi evi sanması oğlunun evlendiğini anlamaması dışında sorun yok bi uygulama var isim vermek yasaktır belki orda döktüm içimi kaynana ile ilgili herkes şok

3 öğün beslenmek bir tek beni yormamış demek hayır yemeyince nasıl bi el ayak titremesi nasıl bi açlık

Kıyamam ya böylede mağdur oluyoruz

İçini ferah tut .Akışına bırak. Umarım hayalinden daha güzel doğum olur .bundada vardır bir hayır
Aynen rahatım ya sadece normal yolla gelmeyi denemesin bana yeter diğer doktoruda beğeniyorum çünkü

Bir terlik 450 kuzum ceyodan alim dedim görsen wc terliği bile yapmazsın 600 du
Çakma crocs 500
Gümüş kapak diyip kakaliyorlar benim göğüs küçük diye mastit olursam enfeksiyon hastahaneden çıkamam diye bunu iyi alim dedim yinede elim varmadi

Aynen rahatım ya sadece normal yolla gelmeyi denemesin bana yeter diğer doktoruda beğeniyorum çünkü
Oyle deme pırt diye çıkar bizde feyz alırız ben hala normalden yanayim başıma ne gelecek bilmiyorum bir yanım normal

Valla bilmiyorum ben hala sipariş etmedim kararsızlıktan çakması nasıl o fiyatta yahu

3 öğün beslenmek bir tek beni yormamış demek hayır yemeyince nasıl bi el ayak titremesi nasıl bi açlık
Ara öğünü 1 e düşürdüm midem almıyor artık şimdi öğreni 1 kase ekşili kabak 1 bardak kefirle gecistirecegim
Akşama balık
Kuru domatesli marul salatasi
1 yemek kaşığıda tahin olarak düşündüm
Ara öğünde 3 porsiyon meyve süt
Şu 3 3 buçuk litre
Ama inanki bıktım

Al kuzum al e bebek olanı al online baktım kalmamış ama
Bu benimki gelsin boyutunu söylerim benim siyah halkası küçük kocacim xlarge almış gelde çıldırma
kızamıyor da insan beyinleri düz mantık öalışıyor büyüğü olsun daha iyi olur demiştir belki silver nurse da aklım bakalım

kızamıyor da insan beyinleri düz mantık öalışıyor büyüğü olsun daha iyi olur demiştir belki silver nurse da aklım bakalım
Yok ya küçük çocuğa yaparlar ya büyüyünce giyer diye oda o mantık süt olursa şişer diye düşündü sanırım detaycı beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…