Akıntı gibi değil bu kuzum çok farklı bir şey bariz ayırt ediliyor mesela afedersin çamaşırına gelse öyle kalıp gibi kalır jöle gibiBelki enfeksiyon benim hep var inanki
Sen pazartesi git çarşamba bekleme kuzum
Oğlak annem dik başlı soğuk kanlı tuttuğunu koparır eşimle iyi anlaşır babam aslan hiperaktifBen de boğayım ve o yüzden oğlumla iyi anlaşıyorum. Balık, yengeç, başak ile iyi anlaşırım. Oğlak, aslan, terazi, koç, kova ile orta. Yay ile pek anlaşamam. Akreplerle ise zıt bir halde olduğumuz için ya çok iyi anlaşırız ya da hiç anlaşamayız o durum biraz muallakta ama ben de kızım diyeceğim bir yolunu bulacağım artık, umarım biz zıt kutuplar birbirini çeker olayını yaşarız. Tabii oğlumla da aynı şekildefakat terazi olsun isterdim sanata da düşkün bir burç ben de sanat severim falan güzel olurdu
Nerde hareket orda bereketGebelik hamilelik ve kadın doğum bölümünün açık ara en çok konuşan grubu biz olmuşuz onu fark ettim. Taşıdığımız Terazi ve akrepler çenelere vurduysa demekki
Kıyamam ya böylede mağdur oluyoruzAkıntı gibi değil bu kuzum çok farklı bir şey bariz ayırt ediliyor mesela afedersin çamaşırına gelse öyle kalıp gibi kalır jöle gibi
Ah çarşambaya zor bulduk randevu tüp bebek biriminde iki doktor var benim doktorum yurt dışına gittiği için bütün hastalar diğer doktora kaldı normalde perşembe kontrol Çarşamba’da iki yer boştu ona çakıldım
Plastiği olmayan hali 500 600 civarı plastikli ve indirimli hali 800 850 bilemedimAlacaktım ben onu öyle demesırf plastik çevresi var diye sonra iyi halime denk geldi eşime bıraktım karari yeni bir kaos ortamina halim yok
Bizimki dişlerini yaptırıyor düşme ihtimali 0seviyorum bak yalan yok mutfak hariç ama şuan ona enerjim gücüm yok
3 öğün beslenmek bir tek beni yormamış demek hayır yemeyince nasıl bi el ayak titremesi nasıl bi açlıkBenimki birde yana fazla yatım bir yerini batırıyor uyandırıyorof kalkimde kahvaltı yapim üşeniyorum hava soğudu ya yemek için yiyorum içimden hiç gelmiyor öğlene yemek düşün akşama düşün ara öğün ne yesem
2 öğün beslenmeyi özledim
Lohusaliktada 3 öğünmüş
Hi bu arada her emzirme öncesi ve sonrası bir bardak su içmemiz gerekmiş
Çocuklar geveze olmasa bariNerde hareket orda bereket
Aynen rahatım ya sadece normal yolla gelmeyi denemesin bana yeterKıyamam ya böylede mağdur oluyoruz
İçini ferah tut .Akışına bırak. Umarım hayalinden daha güzel doğum olur .bundada vardır bir hayır
Bir terlik 450 kuzum ceyodan alim dedim görsen wc terliği bile yapmazsın 600 duPlastiği olmayan hali 500 600 civarı plastikli ve indirimli hali 800 850 bilemedim
Benimki çıkarıöabilen yaptırmış malesefkarşılıklı sevmeyiz biz. Evimi kendi evi sanması oğlunun evlendiğini anlamaması dışında sorun yok bi uygulama var isim vermek yasaktır belki orda döktüm içimi kaynana ile ilgili herkes şok
Oyle deme pırt diye çıkar bizde feyz alırızAynen rahatım ya sadece normal yolla gelmeyi denemesin bana yeterdiğer doktoruda beğeniyorum çünkü
Valla bilmiyorum ben hala sipariş etmedim kararsızlıktanBir terlik 450 kuzum ceyodan alim dedim görsen wc terliği bile yapmazsın 600 du
Çakma crocs 500
Gümüş kapak diyip kakaliyorlar benim göğüs küçük diye mastit olursam enfeksiyon hastahaneden çıkamam diye bunu iyi alim dedim yinede elim varmadi
Ara öğünü 1 e düşürdüm midem almıyor artık şimdi öğreni 1 kase ekşili kabak 1 bardak kefirle gecistirecegim3 öğün beslenmek bir tek beni yormamış demek hayır yemeyince nasıl bi el ayak titremesi nasıl bi açlık
Al kuzum al e bebek olanı al online baktım kalmamış amaValla bilmiyorum ben hala sipariş etmedim kararsızlıktançakması nasıl o fiyatta yahu
Aynen onu al geç canım marka önemli değil öyleSüper o zaman. E Bebek’te 999 ayar olanı var, ondan alayım.
Al kuzum al e bebek olanı al online baktım kalmamış ama
Bu benimki gelsin boyutunu söylerim benim siyah halkası küçük kocacim xlarge almışgelde çıldırma
Yok ya küçük çocuğa yaparlar ya büyüyünce giyer diye oda o mantık süt olursa şişer diye düşündü sanırım detaycıkızamıyor da insan beyinleri düz mantık öalışıyor büyüğü olsun daha iyi olur demiştir belki silver nurse da aklım bakalım
Forumda mı konuşuluyoruz niye kiGebelik hamilelik ve kadın doğum bölümünün açık ara en çok konuşan grubu biz olmuşuz onu fark ettim. Taşıdığımız Terazi ve akrepler çenelere vurduysa demekki
Bu kadarını beklemiyordym koptumYok ya küçük çocuğa yaparlar ya büyüyünce giyer diye oda o mantık süt olursa şişer diye düşündü sanırım detaycıbeni benden alıyor
Sıralamadan baktımForumda mı konuşuluyoruz niye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?