Eşim başakAy ben teraziyim. Severim kovaları. Ben de terazi olmasa mıydı diye içimden geçirmedim değil, ama akrep olacak belli ki. O da kabulüm, akreplerle de hep iyi anlaştım
Zaten terazi burcu olan kime sorsan herkesle iyi anlaşır, anlaşamadığı kişiyle bile tam olarak anlaşıp anlaşamadığı konusunda kararsızdır
Seninki ne marka tatlımCanım bence markası çok önemli değil saf gümüş olsun 999 ayar olandan al. Hepsinin işlevi aynı sonuçta. Ben de 2 3 gündür takmaya başladım. Doğuma kadar hazırlasın diye.
Bende doktor değiştirmedim hiç ama doğumu başka doktorda yapacağım şansımaKuzum benim kadar evham yapan varmidir bilemem 6 yada 7. Doktorum olacaksakinligim artık kendimi saldığımdan eninde sonunda öylede böylede çıkacak diye avutuyorum hiç istediğim gibi planladigim gibi gelismedi olaylar
Ben neler yapacağını kafamda kurduğum için görmesem de katlanmıyor gönlümŞimdi ekşili kabak yapacak mutfağa girmiyorumocağa katsın öyle giriş yaparım yoksa yiyemem
Belki enfeksiyon benim hep var inankiBende doktor değiştirmedim hiç ama doğumu başka doktorda yapacağım şansımakendi doktorum yurt dışında ve benim bu minik beklemeyecek teyzeleri nişan denen mukus yakamı bırakmıyor
Pişince mikrobu ölüyor diye düşünBen neler yapacağını kafamda kurduğum için görmesem de katlanmıyor gönlüm
Pişerken dahi mikrop eklemeye devam ediyor mümkün değil ölmez kapatalım bu konuyuPişince mikrobu ölüyor diye düşün
Allah'ım minicik boyları ile meydan okuyorlar demek kiHiç mide yanmam olmadı iki bebeğim de saçlı, çok güzel saçları var
Benimki anne bebek uyum odasında doktorun eline yaptı muayene esnasındaOndan sonra da her güne bi vukuat var mutlaka, kullan at alt açmalara hiç acımıyor. Bi de ne zaman altını değiştirsem giydirmeye başlasam temiz beze kaka yapıyor baştan başlıyoruz Ve benim oğlum alt açılmasından nefret ediyor ağlamasını görseniz işkence ediliyor sanırsınız
Dün benim yemekte atlı karıncalar çıktı diyorum lambadan düştüPişerken dahi mikrop eklemeye devam ediyor mümkün değil ölmez kapatalım bu konuyu
Canım bence markası çok önemli değil saf gümüş olsun 999 ayar olandan al. Hepsinin işlevi aynı sonuçta. Ben de 2 3 gündür takmaya başladım. Doğuma kadar hazırlasın diye.
Ben de boğayım ve o yüzden oğlumla iyi anlaşıyorum. Balık, yengeç, başak ile iyi anlaşırım. Oğlak, aslan, terazi, koç, kova ile orta. Yay ile pek anlaşamam. Akreplerle ise zıt bir halde olduğumuz için ya çok iyi anlaşırız ya da hiç anlaşamayız o durum biraz muallakta ama ben de kızım diyeceğim bir yolunu bulacağım artık, umarım biz zıt kutuplar birbirini çeker olayını yaşarız. Tabii oğlumla da aynı şekildeBende terazi olsun dedimde yine olmadıben kovayım ikizler terazi yay koç aslan iyi anlaşırım sosyal çevremde oğlak boğa başakla orta derece
Akrep erkeğiyle anlaşamam akrep balık yengeç kadiniyla iyi anlaşırım
Oğlum olduğu için lafta soksa zehrinide bıraksa evlat der bağrıma basarım
Evet bunu biliyorum, bir de plastik Halkalı olunca daha pahalı oluyor
Ayy bi tanede bizde var o pisicikten, bebekle konuşuyoruz o koşup geliyor, diyoruz sana mı seslendik bizKızlar günaydın hepinize. Bebişinizle konuşuyor musunuz? Ben pek konuşamıyorumarada çok hareketlenirse o zaman bi şeyler söylüyorum. Bir de ne zaman konuşsam kedito onla konuşuyorum sanıyor
EykDün benim yemekte atlı karıncalar çıktı diyorum lambadan düştü
Ya sonra bir daha dogurursak diye düşünüyorum o zaman mantıklı geliyor .Evet bunu biliyorum, bir de plastik Halkalı olunca daha pahalı oluyor
Ailenin internete koymasi da ayri bir toksiklik. Hele hele de cocuklarini.Kızlar ya şimdi gördüm haberlerde genç bi çocuk narkozun etkisiyle neler diyor. Niye organımı aldınız falan,ailesi de çekmiş İnternete koymuş yazık...bir tanıdık da odaya getirmişler ayilirken,eşine bi daha çocuk yapmayalım diyormuş, hiç unutamıyorum onu:)))))
Alacaktım ben onu öyle demeEykburdaki annelerin midesi bulanmasın detay vermeyim benimkinden takma diş çıksa şaşırmam ben az önce 1000 liralık gümüş kapak mı gördüm
Doğru söyliyorsun canım artıları da var normalin özellikle toparlanma açısından, sezeryan aslında büyük bir operasyon en ufak bir dikişi bile olmayan ben göze aldım normal doğumdan korkumdan tabi mecburiyet de var bi yandan. Ne olursa olsun normal de sezeryan da bi şekilde atlatiliyor sağlıkla kavuştuktan sonra önceliğimiz tabiki bebisler sen kavuştun tadını çıkar biz dogurmayanlara da dua nasıl olursa olsun en kolayindan en sagliklisindan olsun melekler şimdi bekliyordur başınızdaSuyun az diye bişe diyemem ama geri kalanlar için tezini curutebilirim en çokta geç iyileşme olarak sezeryan bin beter inşallah hakkında en iyisi olur ama korkma normal doğum en güzeli en temizi fırsat verir ise bebiş dene doğduğu an ayağa kalkıp bebişni alıp odana gidebilirsin sezeryanda ayağa kalkmak bile 8 saat sonra iyileşmen en az bir hafta birine muhtacsin hem bebeğin hem sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?