2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eşim başak titiz (kendine titiz düzenli)
İkizlerlede iyi anlaşırız
Yükselenim bilinmiyor sistem silmiş beni bakamadım arşivde yokum

Canım bence markası çok önemli değil saf gümüş olsun 999 ayar olandan al. Hepsinin işlevi aynı sonuçta. Ben de 2 3 gündür takmaya başladım. Doğuma kadar hazırlasın diye.
Seninki ne marka tatlım düşüyormu yapışıp kaliyormu

Kuzum benim kadar evham yapan varmidir bilemem 6 yada 7. Doktorum olacak sakinligim artık kendimi saldığımdan eninde sonunda öylede böylede çıkacak diye avutuyorum hiç istediğim gibi planladigim gibi gelismedi olaylar
Bende doktor değiştirmedim hiç ama doğumu başka doktorda yapacağım şansıma kendi doktorum yurt dışında ve benim bu minik beklemeyecek teyzeleri nişan denen mukus yakamı bırakmıyor

Bende doktor değiştirmedim hiç ama doğumu başka doktorda yapacağım şansıma kendi doktorum yurt dışında ve benim bu minik beklemeyecek teyzeleri nişan denen mukus yakamı bırakmıyor
Belki enfeksiyon benim hep var inanki
Sen pazartesi git çarşamba bekleme kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20221022-132303_Instagram.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20221022-132245_Instagram.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20221022-132158_Instagram.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 53
Allah'ım minicik boyları ile meydan okuyorlar demek ki

Ben de boğayım ve o yüzden oğlumla iyi anlaşıyorum. Balık, yengeç, başak ile iyi anlaşırım. Oğlak, aslan, terazi, koç, kova ile orta. Yay ile pek anlaşamam. Akreplerle ise zıt bir halde olduğumuz için ya çok iyi anlaşırız ya da hiç anlaşamayız o durum biraz muallakta ama ben de kızım diyeceğim bir yolunu bulacağım artık, umarım biz zıt kutuplar birbirini çeker olayını yaşarız. Tabii oğlumla da aynı şekilde fakat terazi olsun isterdim sanata da düşkün bir burç ben de sanat severim falan güzel olurdu

Kızlar günaydın hepinize. Bebişinizle konuşuyor musunuz? Ben pek konuşamıyorum arada çok hareketlenirse o zaman bi şeyler söylüyorum. Bir de ne zaman konuşsam kedito onla konuşuyorum sanıyor
Ayy bi tanede bizde var o pisicikten, bebekle konuşuyoruz o koşup geliyor, diyoruz sana mı seslendik biz

Ailenin internete koymasi da ayri bir toksiklik. Hele hele de cocuklarini.
Bence endiselenmeyin, operasyon sonrasi bir gecis odasinda kaliniyor akabinde odaniza aliniyorsunuz.

Eyk burdaki annelerin midesi bulanmasın detay vermeyim benimkinden takma diş çıksa şaşırmam ben az önce 1000 liralık gümüş kapak mı gördüm
Alacaktım ben onu öyle deme sırf plastik çevresi var diye sonra iyi halime denk geldi eşime bıraktım karari yeni bir kaos ortamina halim yok

Bizimki dişlerini yaptırıyor düşme ihtimali 0seviyorum bak yalan yok mutfak hariç ama şuan ona enerjim gücüm yok

Doğru söyliyorsun canım artıları da var normalin özellikle toparlanma açısından, sezeryan aslında büyük bir operasyon en ufak bir dikişi bile olmayan ben göze aldım normal doğumdan korkumdan tabi mecburiyet de var bi yandan. Ne olursa olsun normal de sezeryan da bi şekilde atlatiliyor sağlıkla kavuştuktan sonra önceliğimiz tabiki bebisler sen kavuştun tadını çıkar biz dogurmayanlara da dua nasıl olursa olsun en kolayindan en sagliklisindan olsun melekler şimdi bekliyordur başınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…