Evet canım balon ve dren vardı 6 tane falan evet kalkılıyor canım ,aşama aşama çektiler sonrw ilk 100 cc ameliyattan 3-4 saat sonra çektiler mesela azaldıkça rahatlıyorsun sonra ertesi gün falan derken aşamalı şekilde çektiler ,işk yürüyüşte iki taraftan altı poşetle gezdimCanım sana mı kanamadan dolayı balon takmışlardı? Doktor bana da dedi ameliyat esnasında kanamayı durdurmak için balon takabiliriz diye de. Balonu da 24 saat sonra çıkarıyorlarmış. Balon varken ayağa kalkabiliyor muyuz acaba?
Seninki süper birsey ınstagramdan baktimda daha yeni fiyat guncellemesi yapilmamis orijinal seninkiValla sütyenle hiç belli bile olmuyor yani
Benim de annem hazirlamis kantoron yagi. yigenlerimde kullanmisti kardesim, pisik hic olmadilar.Şimdiden alma belki normal doğum yaparsın
Kantaron yağı annem yaptı ama ilk etapta kullanıp kullanmamakta bizde tereddütteyiz
Nasıl demleniyor tatlım
Benim yolun sonu sezeryan gibi kuzum ama umudum var dediğim gibi belki bu doktor normal derŞimdiden alma belki normal doğum yaparsın
Kantaron yağı annem yaptı ama ilk etapta kullanıp kullanmamakta bizde tereddütteyiz
Yok daha doğurmadımMathildacim sendemi doğurdun yoksa
Sarı ekranda gozukmuyordur diyip avunuyorum ben sende öyle yap
Teşekkür ederim tatlım ekran resmi aliyorumBir bardak Suyu kaynatıp bı tatlı kaşığı rezeneyi koyuyorum demlenmesi o bekliyorum. Ondk sonra içiyorum. Sabh kahvaltıdan sonra ve gece uyumadan önce içtim.
Ay çok geçmiş olsun gerçekten zormuşEvet canım balon ve dren vardı 6 tane falan evet kalkılıyor canım ,aşama aşama çektiler sonrw ilk 100 cc ameliyattan 3-4 saat sonra çektiler mesela azaldıkça rahatlıyorsun sonra ertesi gün falan derken aşamalı şekilde çektiler ,işk yürüyüşte iki taraftan altı poşetle gezdim
Öyleyse eğer benimki kesin kel sarışında olamaz ben kumral baba esmerYok daha doğurmadımdoktoruma sormuştum saçı uzun olunca belli oluyor sallanıyor demişti benimkinde göremedi, dediğin gibi inşallah cihazdandır
Ama akrebin en çok anlaştığı burç boğadır. O yönden çok güzel olmuş bence.Benimki de boğa boğaza da düşkün alışkanlıklarını da kolay bırakamıyor. Bu da yarına kadar gelmezse akrep bakalım bir boğa bir akrep ne edicem
Masallah Allahim korusunTatlım eğer ortamın olursa yatağına havlu serip her duş sonrası orası kuruyana kadar uzanirsan daha çabuk geciyormus
Korkmada ne güzel birsey normal ya şansın varsa yap annem kilolu ama sarkığı yok taş gibi kaldı vücudu 4 muzude normal doğurmuş
Kişiden kişiye değişmekle birlikte 2. Gun agrisi olmuyor kalkarken otururken öksürürken oluyor bir hafta geçtikten sonra yeterki iltihap olmasın normal yasantina dönüyorsun zatenKuzum sonra o sezeryan ağrısı kaç ayda geçiyor vücut tamı tamına kendini kaç ay içinde toparlıyor yada kişiden kişiye değişiyormu
Son aylar mümkün canim sıkma canını doğumla birlikte çoğu gidiyor az kaldı zatenKızlar 1 haftada 2 kilo almak mümkün mü ya gerçekten sinirim bozulduyemek yememde normal nasıl olcak böyle
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSelamalr kizlar inanin yazacak gucum yok ama sizlerin merakini anlayabiliyorum cunku sabah bile bende sizler gibiydim hamileydimsabah bas agrisiyla uyandim gecer diye bekledim su ictim bol bol gecmiyo tansiyonumu olctum 14/8 bantlarinda . Esim acikcasi korktu hemen acile geldik. Tansiyonu dusuremeyince hemen yatis verdiler. Sehir hastanesinde dogurdum ama korkularim hep bosaymis ozel hastane konforunda dogum yaptim. Darisi sizlere olsun insallah
Aynen söylenemiyolar ve bu çok güzel kendimi dokunulmaz gibi hissediyorum özleyecem bı günleriAynen kuzum
Gerci benim ki yardim eder normal de ama söylenerek ahaha sindi söylenmiyor en azından
Bizim de 3 cocuk oluyor saglikla büyütelim insallah
Kista deli evine bağlanacak evher kapıdan biri çıkacak valla
Kizlar daha fena oluyor artıkAynen söylenemiyolar ve bu çok güzel kendimi dokunulmaz gibi hissediyorum özleyecem bı günleriaynen ya delirmesek iyidir benim iki oğlan zaten gün boyu yeterince yoruyo çok zorlanmam inşaAllah. Umarım kızımı kendilerine benzetmezler.
Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallahKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?