2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
M mabel63 Eflatun1Kelebek kızlar sizin bebekler de kuvözde kaldı size ROP muayenesi ile ilgili bir şey söylediler mi özelde gittiğim çocuk doktoru ne kadar erken o kadar iyi dedi amq internette 4-6 haftalıkken yapıldığı yazıyor ,her doktor da yapmıyor burada sadece eğitim araştırma ve dünya göz yapıyor solunum sıkıntısı yaşayan ve prematüre olan tüm bebeklere yapılması gerekiyormuş

Evet canım balon ve dren vardı 6 tane falan evet kalkılıyor canım ,aşama aşama çektiler sonrw ilk 100 cc ameliyattan 3-4 saat sonra çektiler mesela azaldıkça rahatlıyorsun sonra ertesi gün falan derken aşamalı şekilde çektiler ,işk yürüyüşte iki taraftan altı poşetle gezdim

Şimdiden alma belki normal doğum yaparsın
Kantaron yağı annem yaptı ama ilk etapta kullanıp kullanmamakta bizde tereddütteyiz
Benim yolun sonu sezeryan gibi kuzum ama umudum var dediğim gibi belki bu doktor normal der birde bebek benim yan pozisyonda keyif yapıyor niyeti yok dönmeye

Ay çok geçmiş olsun gerçekten zormuş ayağa kalkabiliyorsak iyi dedim 24 saat boyunca yatacak mıyım acaba

Yok daha doğurmadım doktoruma sormuştum saçı uzun olunca belli oluyor sallanıyor demişti benimkinde göremedi, dediğin gibi inşallah cihazdandır
Öyleyse eğer benimki kesin kel sarışında olamaz ben kumral baba esmer
Neyse sac ektirirler çaresi var

Kızlar 1 haftada 2 kilo almak mümkün mü ya gerçekten sinirim bozuldu yemek yememde normal nasıl olcak böyle

Masallah Allahim korusun
Yok kuzum benim kesin sezeryan hem normalin cesaretim yok hem iki kizimi da sezeryan dogurdum
Benin o koltuğa karşı aşırı zaafım var

Kuzum sonra o sezeryan ağrısı kaç ayda geçiyor vücut tamı tamına kendini kaç ay içinde toparlıyor yada kişiden kişiye değişiyormu
Kişiden kişiye değişmekle birlikte 2. Gun agrisi olmuyor kalkarken otururken öksürürken oluyor bir hafta geçtikten sonra yeterki iltihap olmasın normal yasantina dönüyorsun zaten
Sezeryan da su var ne kadar hareket edersen okadar cabuk toparlarsin ben ameliyatliyim yatayım degil tam tersi

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bebek çok fazla toplanıyor sancım da var hareketleri de azaldı toplanma harici randevuyu çok fazla ileri tarihe atmıştım gün alma olayını çabuk öğrenmeyim diye acaba erkene mi çeksem. 37+3 te gidecektim yani çarşamba günü ( 10 güne kadar falan çağırdı normalde 2 hafta olmuş olcak) yada bugün tam 10. Gün kendimi etkiledim psikolojik olarak

Aynen kuzum
Gerci benim ki yardim eder normal de ama söylenerek ahaha sindi söylenmiyor en azından
Bizim de 3 cocuk oluyor saglikla büyütelim insallah
Kista deli evine bağlanacak ev her kapıdan biri çıkacak valla
Aynen söylenemiyolar ve bu çok güzel kendimi dokunulmaz gibi hissediyorum özleyecem bı günleri aynen ya delirmesek iyidir benim iki oğlan zaten gün boyu yeterince yoruyo çok zorlanmam inşaAllah. Umarım kızımı kendilerine benzetmezler.

Kizlar daha fena oluyor artık

Sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…