2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kilosu nasıl peki bana yarın yapalım dese tamam derim o kadar sıkıldım hamilelikten

kızlar selamlar ben de son kez kontrole gittim her şey yolunda ama bebeğin kilosu hiç artmamış 2800 de kalmış. Biraz moralim bozuldu zaten ota bota ağlıyor insan bu dönemde. Cuma gününe kadar aldırabildiğim kadar kilo aldırsam iyi olur doktor badem bal ve muz önerdi. Gerekmedikçe nst ye sokmuyor şimdi de girmedim .

Ben de aynı şekilde az yiyince de vicdan yapıyorum sanki yeterince beslenmemişim gibi. Tahini salatada mı yiyorsunuz yoksa ayrıca mı bir sebebi var mı?

Doktorunuz tahlilde veya ultrasonda sıkıntı gördümü bilemem ama sıkıntı yoksa erken olabilir. Hoş benimdr 37 artı 5te alacaklar onlara göre normaldr 38den sonra alırız dediler ama kist problemim olduğu için 37sinde olacak. eğer sezeryan olacaksanız adet tarihinizi 1 hafta geç söylemenizi öneririm ben öyle yaptım en azından. İçinizi ferah tutun Rabbim daimi sağlık sıhhatle nasip etsin yavrunuzu ve cümlemize

Ay bi çıkıyorum tekrar girene kadar kısa surede en az 10 sayfa birikiyor önceden boyle değildi cenemize vurmus hakkaten birine yazıyorum yeni yazilanlara gelene kadar bi bakıyorum aslında konu kapanmış
Ben artık okuyup yetişmeye çalışmıyotum yetişemiyorum çünkü yakaladığım yerden devam ediyorum

Çatı muayenesi olanmi kuzum koltuk biraz gerici vajinusmus geçmişi olan bir gebe olarak söylüyorum hiç hiç acımıyor smear testi bile verdim
Evet iste ama fobim asiri korkum var dogumdan daha cok zorlandım alttan muaynede ya da kastim diye mi bilmiyorum hatırlamak bile istemiyorum

Bikaç saat önce ki yoklamadan sonra kahveme kadar sipariş etmiş bulunmaktayım emzirme yastığı hakkında düşünceleriniz neler aldıysanız hangisini aldınız tavsiyeniz nedir

Bekliyorum kizlar bakalim tam acilma nisan su gelmesi ne zaman olcak heyecan doruk bende

Çişi yine salsan kimse duymuyor ben gazmana döndüm bebek hareket ettikçe gaz sıkışıyor kalkıp lavobaya gidene kadar zart zurt kaçırıyorum yani evde kayinvalidem de var artik duymazdan geliyorlar beni mahcup etmemek için resmen utanç dolu gunler yaşıyorum

Canım bana 37+5 te gün verildi ve bir kaç doktor arkadaşa da sordum hiç sorun olmaz bu haftalarda dedi benim de içim rahatladı. Benim biraz mecburi erken oluyor ama senin de öyleyse sıkma canını hiç nerdeyse 38 olmuş olacak daha ne olsun

Ben de aynı şekilde az yiyince de vicdan yapıyorum sanki yeterince beslenmemişim gibi. Tahini salatada mı yiyorsunuz yoksa ayrıca mı bir sebebi var mı?
Baliktaki ağır metali atsın diye tatlım
1 yemek kaşığı sade bir şekilde tüketiyorum

Evet iste ama fobim asiri korkum var dogumdan daha cok zorlandım alttan muaynede ya da kastim diye mi bilmiyorum hatırlamak bile istemiyorum
Kasinca azıcık aciyor bana o bile yok halbuki ben o konuları bile asmistim ama bu doktor geçmişimi bildiği için pek güvenmedi bana birde ruhu kalmamış

Merhaba kızlar bende sümüksü değişik bi akıntı geldikten sonra nişan mı acaba diyip doktora gittim nst ye girdim güzel dedi doktor. Vajinal muayene de rahim ağzı iyice kısalmış baş çok aşağıda yatak istirahatı yapacaksın 37 den önce doğurmanı istemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…