Kilosu nasıl peki bana yarın yapalım dese tamam derim o kadar sıkıldım hamileliktenKızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
Bence burdan devam etmek mantıklı olurDoğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak
Geçer geçer biraz aç kalınca tansiyon şeker hepsi düşüyor sanki bi andaAy az önce yaşadığım durum. Sabah kahvaltı da yaptım oysa ama birden elim ayağım kesildi tansiyonum düştü. Yedim ama hâlâ düzelmedim uzanıyorum şimdi geçer inşallah
Ben de aynı şekilde az yiyince de vicdan yapıyorum sanki yeterince beslenmemişim gibi. Tahini salatada mı yiyorsunuz yoksa ayrıca mı bir sebebi var mı?Ara öğünü 1 e düşürdüm midem almıyor artık şimdi öğreni 1 kase ekşili kabak 1 bardak kefirle gecistirecegim
Akşama balık
Kuru domatesli marul salatasi
1 yemek kaşığıda tahin olarak düşündüm
Ara öğünde 3 porsiyon meyve süt
Şu 3 3 buçuk litre
Ama inanki bıktım
Doktorunuz tahlilde veya ultrasonda sıkıntı gördümü bilemem ama sıkıntı yoksa erken olabilir. Hoş benimdr 37 artı 5te alacaklar onlara göreKızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
Ben artık okuyup yetişmeye çalışmıyotumAy bi çıkıyorum tekrar girene kadar kısa surede en az 10 sayfa birikiyor önceden boyle değildi cenemize vurmus hakkaten birine yazıyorum yeni yazilanlara gelene kadar bi bakıyorum aslında konu kapanmış
Evet iste ama fobim asiri korkum var dogumdan daha cok zorlandım alttan muaynede ya da kastim diye mi bilmiyorum hatırlamak bile istemiyorumÇatı muayenesi olanmi kuzum koltuk biraz gerici vajinusmus geçmişi olan bir gebe olarak söylüyorumhiç hiç acımıyor smear testi bile verdim
İşte akreple ya çok iyi anlaşırız ya da hiç anlaşamayız. İnşallah biz anlaşan taraf oluruzAma akrebin en çok anlaştığı burç boğadır. O yönden çok güzel olmuş bence.
Kizlar doktordan ciktim
Nst de sancilar vrdi anladim ilerleme oldugunu
60 70 lerde vardi
Alttan muayene etti 2,75 cm acilma var dedi dinlenmeye gec bol su ic.her anda olabilir 1 haftada surebilir ama bu da erken gelecek gibi dedi(ilk cocugum 38+1de geldi )
Evham yapti. Biraz sizce hemen gelir mi
Bize happy açar dendi kuşlar öyle söylediDoğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak
Çişi yine salsan kimse duymuyor ben gazmana döndüm bebek hareket ettikçe gaz sıkışıyor kalkıp lavobaya gidene kadar zart zurt kaçırıyorum yani evde kayinvalidem de var artik duymazdan geliyorlar beni mahcup etmemek için resmen utanç dolu gunler yaşıyorumSelam kızlar doğuranlar oldu galiba yine, ben artık takip edemiyorum valla
Ay al benden de o kadar, sohbeti yakalayamıyorum
Son dönemlerde idrar kaçırmaya başladım kızlar, bu dönemlerde olabiliyor galiba. Bazen sıkışınca, bazen hapşırınca. Bir şekilde minik minik salıyorum
Benimde sezeryan fobim var inanın neden bilmiyorum.Evet iste ama fobim asiri korkum var dogumdan daha cok zorlandım alttan muaynede ya da kastim diye mi bilmiyorum hatırlamak bile istemiyorum
Canım bana 37+5 te gün verildi ve bir kaç doktor arkadaşa da sordum hiç sorun olmaz bu haftalarda dedi benim de içim rahatladı. Benim biraz mecburi erken oluyor ama senin de öyleyse sıkma canını hiç nerdeyse 38 olmuş olacak daha ne olsunKızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
Baliktaki ağır metali atsın diye tatlımBen de aynı şekilde az yiyince de vicdan yapıyorum sanki yeterince beslenmemişim gibi. Tahini salatada mı yiyorsunuz yoksa ayrıca mı bir sebebi var mı?
Happy bir kayinvalide +annesi+kocasi+bebeği +geleni gideni= lohusa depresyonu bir süre giremezBize happy açar dendi kuşlar öyle söyledi
Kasinca azıcık aciyor bana o bile yok halbuki ben o konuları bile asmistim ama bu doktor geçmişimi bildiği için pek güvenmedi bana birde ruhu kalmamışEvet iste ama fobim asiri korkum var dogumdan daha cok zorlandım alttan muaynede ya da kastim diye mi bilmiyorum hatırlamak bile istemiyorum
Bence burdan devam etmek mantıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?