2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimkine kalsa hep kalsın 40 a kadar ama adam illa sezeryan diyor el mahkum

Ben 1 gün yazmim yetişirsin tatlım

Ay çok güldüm ya Allah kolaylık versin sana ve etrafındakilere. Ben de bazen öyle oluyorum. Eşim sinir oluyor

Hmm mantıklı balık yedikten sonra genelde güveçte tahin helvası yenir ya
Bende normalde hurmali tahin helvası seviyorum
Şeker yerine hurma kullaniyorlar şimdi erken doğum riskim var diye yemiyorum onuda guvecte yapabiliyorsun sütle açıp

Hurmalısını denemedim hiç ama şu an ben de yiyemem mazallah bebişler erken gelmesin diye yatıp duruyoruz zaten
Yüzüm hormon basmış gibi şişti ödem diyorum yüz yogası masajı bile işe yaramıyor artık balon oldum
41.haftada doguranlara helal olsun

Amiiin tabiki ne olursa olsun en acısız en kolayı bebiş için en sağlıklısı olsun. Çok şükür evim cennet sanki mis gibi kokuyorum onun kokusu şimdi ustume

Canm benmki e bebeğin kendi markası gayet uygundu cooook memnunum sol göğsüm mis gibi keşke sağda hasat olmadan kullansaydm ağrıdan narkozdan geç aklıma geldi iste

Kuzum sonra o sezeryan ağrısı kaç ayda geçiyor vücut tamı tamına kendini kaç ay içinde toparlıyor yada kişiden kişiye değişiyormu
Bir hafta sonra hareketlerin biraz daha iyi oluyor dikişler kurumaya başladığını için ama ilk 3 ay asla ağır kaldıramaz son iç dikişlerin görünen dikis kadar kolay iyilesmiyor ağrı sızılarin bebisine tam yermek abartısız 2 haftani alıyor

Doğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak
Ben kaçırırsam aman etiketleyin

Umarım bunuda hafif atlatiriz
Sezeryan annesi olmak daha zormuş yahu bende düğün var 1 ay sonra korsede takarım diyordum içim dışıma çıkar

Kasımın 1 ne ameliyat günümüz verildi ama bekleyip beklemeyeceğini bilemiyorum şu an 37+4 üz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…