Benimkine kalsa hep kalsın 40 a kadar ama adam illa sezeryan diyor el mahkumAynen öyle canım . Bebek hazır olmuyor ve başka sorunlar çıkıyor. Sarılık bir kere ciddi sıkıntı. Bebek ememedigi için süt de gelmiyor. Hem anne hem bebek sıkıntıya giriyor. Benim sezaryen olacak ama doktorum acil almamız gerekiyor demediği müddetçe aldırmayı düşünmüyorum. Tabi doktorum bu duruma gıcık olacak ayrı mevzuHeyecan yapıyoruz acele ediyoruz ama sonra yaşananlar genelde travmatik oluyor. Herkes zamanında ve sağlıkla doğurur umarım.
Belki değişir düşüncesi. Sen bekle gene deBenimkine kalsa hep kalsın 40 a kadar ama adam illa sezeryan diyor el mahkum
Ben 1 gün yazmim yetişirsin tatlımSlm kızlar dün gece sayfayı oku oku bitiremedimen son uyumuşum bugün tekrar ilerlemiş sabaha kadar hepinizle alakalı rüyalar gördüm karnım da bebk yokmuş falan Bi değişik acayip ti bugün yine yakalayamadım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aslında 38.haftada buna gitmem iyi birsey şimdi diğerine gonderseydi hadi hemen yatış verseydi 39.haftadada doğum gerceklesek doktora gonderse yine 40 i buluyor tabi oğlan erken gelmek istemezseBelki değişir düşüncesi. Sen bekle gene de
Hmm mantıklı balık yedikten sonra genelde güveçte tahin helvası yenir yaBaliktaki ağır metali atsın diye tatlım
1 yemek kaşığı sade bir şekilde tüketiyorum
Ay çok güldüm yaÇişi yine salsan kimse duymuyor ben gazmana döndüm bebek hareket ettikçe gaz sıkışıyor kalkıp lavobaya gidene kadar zart zurt kaçırıyorum yani evde kayinvalidem de var artik duymazdan geliyorlar beni mahcup etmemek için resmen utanç dolu gunler yaşıyorum
Bende normalde hurmali tahin helvası seviyorumHmm mantıklı balık yedikten sonra genelde güveçte tahin helvası yenir ya
Hurmalısını denemedim hiç ama şu an ben de yiyemem mazallah bebişler erken gelmesin diye yatıp duruyoruz zatenBende normalde hurmali tahin helvası seviyorum
Şeker yerine hurma kullaniyorlar şimdi erken doğum riskim var diye yemiyorum onuda guvecte yapabiliyorsun sütle açıp
Yüzüm hormon basmış gibi şişti ödem diyorum yüz yogası masajı bile işe yaramıyor artık balon oldumHurmalısını denemedim hiç ama şu an ben de yiyemem mazallah bebişler erken gelmesin diye yatıp duruyoruz zaten
Amiiin tabiki ne olursa olsun en acısız en kolayı bebiş için en sağlıklısı olsun. Çok şükür evim cennet sanki mis gibi kokuyorum onun kokusu şimdi ustumeDoğru söyliyorsun canım artıları da var normalin özellikle toparlanma açısından, sezeryan aslında büyük bir operasyon en ufak bir dikişi bile olmayan ben göze aldım normal doğumdan korkumdan tabi mecburiyet de var bi yandan. Ne olursa olsun normal de sezeryan da bi şekilde atlatiliyor sağlıkla kavuştuktan sonra önceliğimiz tabiki bebisler sen kavuştun tadını çıkar biz dogurmayanlara da dua nasıl olursa olsun en kolayindan en sagliklisindan olsun melekler şimdi bekliyordur başınızda
Canm benmki e bebeğin kendi markası gayet uygundu cooook memnunum sol göğsüm mis gibi keşke sağda hasat olmadan kullansaydm ağrıdan narkozdan geç aklıma geldi iste@eras0201elifselman H a p p y kızlar bu gümüş kalkanın markası çok önemli mi? 200’e de var, 1000 liraya kadar da çıkıyor. Silverette en pahalısı, silvernurse orta pahalılıkta, e Bebek’te biraz daha bütçe dostu olanlar mevcut. Karar veremediğim bi konu. Şunun şurasında belki 1 haftaya doğurucam ama hala karar verip de alamadım
Bir hafta sonra hareketlerin biraz daha iyi oluyor dikişler kurumaya başladığını için ama ilk 3 ay asla ağır kaldıramaz son iç dikişlerin görünen dikis kadar kolay iyilesmiyor ağrı sızılarin bebisine tam yermek abartısız 2 haftani alıyorKuzum sonra o sezeryan ağrısı kaç ayda geçiyor vücut tamı tamına kendini kaç ay içinde toparlıyor yada kişiden kişiye değişiyormu
Ben kaçırırsam aman etiketleyinDoğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak
Umarım bunuda hafif atlatirizBir hafta sonra hareketlerin biraz daha iyi oluyor dikişler kurumaya başladığını için ama ilk 3 ay asla ağır kaldıramaz son iç dikişlerin görünen dikis kadar kolay iyilesmiyor ağrı sızılarin bebisine tam yermek abartısız 2 haftani alıyor
Yok yok kalkılıyor korkmana gerek yok aşırı hissedilen bir şey değilAy çok geçmiş olsun gerçekten zormuşayağa kalkabiliyorsak iyi dedim 24 saat boyunca yatacak mıyım acaba
Niyeti yok kimsenin kuzum burdan devam kasımın sonuna kadar herkes doğururBen kaçırırsam aman etiketleyin
Kasımın 1 ne ameliyat günümüz verildi ama bekleyip beklemeyeceğini bilemiyorum şu an 37+4 üzKızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
TamamNiyeti yok kimsenin kuzum burdan devam kasımın sonuna kadar herkes doğurursonra diğer dönem başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?