Canm benmki e bebeğin kendi markası gayet uygundu cooook memnunum sol göğsüm mis gibi keşke sağda hasat olmadan kullansaydm ağrıdan narkozdan geç aklıma geldi iste
Benden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacakKızlar 3 gündür yatmadan meme uçlarıma masaj yapıyorum lansinohla sabaha yumuşacık oluyolar gelen süt kurumuyor uçları kurudugunda dokununca acıyordu simdi pamuk gibi. Lansinohu doğuma kadar bitirip doğumdan sonra mustelaya geçeceğim
Hiç belli olmaz canım belki oksitosin hormonuyla coşar süt bezlerin öyle düşünmeBenden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacak
Bilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yokHiç belli olmaz canım belki oksitosin hormonuyla coşar süt bezlerin öyle düşünme
Benim de yok dahaBilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım
Belli olmaz canım ben de korkuyodum göğüslerim hiç büyümedi sayılır hala destekli 75 takıyorumBilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım
İnşallah sezaryen da zagen geç geliyor diyorlar bakalım mamamızı aldık ama inşallah gerek kalmazBenim de yok daha
Ama hicbirzaman dogum oncesi gelmedi zaten
Hep doğumla birlikte geldi
Endişelenme normal
Kız maşallahBelli olmaz canım ben de korkuyodum göğüslerim hiç büyümedi sayılır hala destekli 75 takıyorumönden azıcık taşıyor sadece sütüm gelir mi endişesi var
ayy millete ne ya sanki parasini cebinden veriyorlarHep bizi korkutuyorlar kuzum bundan önceki doktor pinpirikli olmasaydi doktor değiştirmeyecektim tamam kendince mesuliyet kabul etmemek için böyle yapıyor o zaman başında söyle 1 hafta gerilik olduğu zaman ürkütücü noktaya gelince diyor 3 hafta var diye
Birde etraf bu kaçıncı doktor diyor bende dedim keyfimizden gitmiyoruz sizin gelinleride göreceğim dedim
katlarsin canim , kesme sakin
kilosu cok guzel , saymazlar buyuk ihtimalleBende 36+2 de doğum yapmış olucam Perşembe günü 2800 du.haftaya Perşembe sezeryan a giricem .36 +2 olacak inşallah benimki de sayılmaz bakalım .
bol bol dinlen canim . benim arkadasin bir haftadir 3cm acikligi var hala gelmedi bebis. insulin kullandigi icin pazar gunu dr dogumu baslaticak 39. haftasina cok yakin olmus oluyor.Kizlar doktordan ciktim
Nst de sancilar vrdi anladim ilerleme oldugunu
60 70 lerde vardi
Alttan muayene etti 2,75 cm acilma var dedi dinlenmeye gec bol su ic.her anda olabilir 1 haftada surebilir ama bu da erken gelecek gibi dedi(ilk cocugum 38+1de geldi )
Evham yapti. Biraz sizce hemen gelir mi
Herkes farkli farkli iste kimisi 3 cm den sonra hizlica max 12 saatte aciliyor,kimisinde dogum 1 hafta geciyor baslamiyor..bakalim bizim hikayemiz nasil olacak.hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz..kilosu cok guzel , saymazlar buyuk ihtimalle
bol bol dinlen canim . benim arkadasin bir haftadir 3cm acikligi var hala gelmedi bebis. insulin kullandigi icin pazar gunu dr dogumu baslaticak 39. haftasina cok yakin olmus oluyor.
ben saat farkindan dolayi anca uyanip okuyorum suanGebelik hamilelik ve kadın doğum bölümünün açık ara en çok konuşan grubu biz olmuşuz onu fark ettim. Taşıdığımız Terazi ve akrepler çenelere vurduysa demekki
Öyle düşünme canım benim 6.ayda gelmeye başladı şuan bile tişörtün sol tarafı çok ıslandı. Ama sağ göğüste hiç yok. Bende çok geliyor diye endişeleniyorumBenden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacak
Hayal ettiğim uyku
Şükür bizde de kilo iyi, o yüzde takılmıyorum kafaya takmıyorum.Evet bana da aynı yorumu yaptı doktorum son haftalarda ölçümlere pek güvenemeyebiliriz dedi ama korkma gayet tontiş bebeğin olacak dedi
Hadi yaBu kadarını beklemiyordym koptum
Sıralamadan baktım
Masum minnoşlar ya daha anlayamadılar ne olduğunu galibaYaaa çok tatlılarbenim eşim karnımı sevdiğinde koşup geliyor kedito
Soylenenleri bosver herkeste farklı bu durum iki kere sezaryan oldum ikisinde de dogum sonrasi hemen geldi .. guzel dusun guzel olsun insallahİnşallah sezaryen da zagen geç geliyor diyorlar bakalım mamamızı aldık ama inşallah gerek kalmaz
biz 32. haftada cok az sac gormustukYok daha doğurmadımdoktoruma sormuştum saçı uzun olunca belli oluyor sallanıyor demişti benimkinde göremedi, dediğin gibi inşallah cihazdandır
benim normal baslaticaklar ama 38+3 de . aslinda tansiyondan dolayi bir sorunum olsaydi 37 de baslaticaklardi. hersey iyi diye ileri tarihe aldilarKızlar 37+6 çok erken geliyor bana sezeryan için acaba doktorla konuşup ileri bı gunemi aldirsam offf pisikolojim hiç iyi değil 3 gün sonrasına hazır değilim.soylesem cekermi ileri bir tarihe acaba.en uygun sezeryan için tarih nedir.benimle aynı haftada olanlara hangi gün verildi sezeryan için .
burdan devam edelim bence. zaten iki - uc cocuklu anneler icin zaman bulup girmesi bile zorken, birde sayfa degsitirsek geldiklerinde kimseyi bulamazlar burdaDoğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak
bana arkadasim verdi. C seklinde bir yastikBikaç saat önce ki yoklamadan sonra kahveme kadar sipariş etmiş bulunmaktayımemzirme yastığı hakkında düşünceleriniz neler aldıysanız hangisini aldınız tavsiyeniz nedir
boyle karamelli muhallebi kivaminda kati ama salayinca sekli degismeden ileri geri hareket ediyorsa nisandir canim.Merhaba kızlar bende sümüksü değişik bi akıntı geldikten sonra nişan mı acaba diyip doktora gittim nst ye girdim güzel dedi doktor. Vajinal muayene de rahim ağzı iyice kısalmış baş çok aşağıda yatak istirahatı yapacaksın 37 den önce doğurmanı istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?