2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar 3 gündür yatmadan meme uçlarıma masaj yapıyorum lansinohla sabaha yumuşacık oluyolar gelen süt kurumuyor uçları kurudugunda dokununca acıyordu simdi pamuk gibi. Lansinohu doğuma kadar bitirip doğumdan sonra mustelaya geçeceğim

Canm benmki e bebeğin kendi markası gayet uygundu cooook memnunum sol göğsüm mis gibi keşke sağda hasat olmadan kullansaydm ağrıdan narkozdan geç aklıma geldi iste

E Bebek’te baktım ama küçük göründü gözüme, beden de yoktu, xl alayım istiyorum da.

Benden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacak

Hiç belli olmaz canım belki oksitosin hormonuyla coşar süt bezlerin öyle düşünme
Bilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım

Bilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Benim de yok daha
Ama hicbirzaman dogum oncesi gelmedi zaten
Hep doğumla birlikte geldi
Endişelenme normal

Belli olmaz canım ben de korkuyodum göğüslerim hiç büyümedi sayılır hala destekli 75 takıyorum önden azıcık taşıyor sadece sütüm gelir mi endişesi var

ayy millete ne ya sanki parasini cebinden veriyorlar
Eki Görüntüle 3149248
Kızlar digeride bu kollarını kesmeye kıyamam
katlarsin canim , kesme sakin

Bende 36+2 de doğum yapmış olucam Perşembe günü 2800 du.haftaya Perşembe sezeryan a giricem .36 +2 olacak inşallah benimki de sayılmaz bakalım .
kilosu cok guzel , saymazlar buyuk ihtimalle

bol bol dinlen canim . benim arkadasin bir haftadir 3cm acikligi var hala gelmedi bebis. insulin kullandigi icin pazar gunu dr dogumu baslaticak 39. haftasina cok yakin olmus oluyor.

kilosu cok guzel , saymazlar buyuk ihtimalle

bol bol dinlen canim . benim arkadasin bir haftadir 3cm acikligi var hala gelmedi bebis. insulin kullandigi icin pazar gunu dr dogumu baslaticak 39. haftasina cok yakin olmus oluyor.
Herkes farkli farkli iste kimisi 3 cm den sonra hizlica max 12 saatte aciliyor,kimisinde dogum 1 hafta geciyor baslamiyor..bakalim bizim hikayemiz nasil olacak.hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz..
Ama acilma hisediliyormus onu anladim..ben cok asagida hisediyordum bebegi bir de disari cikcak gibi bir kimildamalar oluyordu son 2haffadir

Benden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacak
Öyle düşünme canım benim 6.ayda gelmeye başladı şuan bile tişörtün sol tarafı çok ıslandı. Ama sağ göğüste hiç yok. Bende çok geliyor diye endişeleniyorum

Evet bana da aynı yorumu yaptı doktorum son haftalarda ölçümlere pek güvenemeyebiliriz dedi ama korkma gayet tontiş bebeğin olacak dedi
Şükür bizde de kilo iyi, o yüzde takılmıyorum kafaya takmıyorum.

Bu kadarını beklemiyordym koptum

Sıralamadan baktım
Hadi ya

Yaaa çok tatlılar benim eşim karnımı sevdiğinde koşup geliyor kedito
Masum minnoşlar ya daha anlayamadılar ne olduğunu galiba bazen gelip karnıma dokunup yatıyor ama ne olduğunu tam bilmiyor tabii bakalım ne yapacak görünce

benim normal baslaticaklar ama 38+3 de . aslinda tansiyondan dolayi bir sorunum olsaydi 37 de baslaticaklardi. hersey iyi diye ileri tarihe aldilar
Doğuranlar İçin Hangi Güzel Kadın Sayfa Açacak
Gebeler olarak azalıyoruz transfer gerçekleştirilsin emzirme teknikleri felan pişik reflusu felan acemilik serüvenimizi başlatacak o kutsal ana kim olacak
burdan devam edelim bence. zaten iki - uc cocuklu anneler icin zaman bulup girmesi bile zorken, birde sayfa degsitirsek geldiklerinde kimseyi bulamazlar burda

Bikaç saat önce ki yoklamadan sonra kahveme kadar sipariş etmiş bulunmaktayım emzirme yastığı hakkında düşünceleriniz neler aldıysanız hangisini aldınız tavsiyeniz nedir
bana arkadasim verdi. C seklinde bir yastik
boyle karamelli muhallebi kivaminda kati ama salayinca sekli degismeden ileri geri hareket ediyorsa nisandir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…