yok kuzum hic oyle dusunme. plesanta vucuttan cikarilinca aslinda tam olarak meme bezleri uyariliyormus. ondan sonra sut iniyormus. kimisinin bir gunde kimisinin bir kac gun suruyormus gelmesi.Benden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacak
6. Ayda erken gelmiş doktoruna sordun muÖyle düşünme canım benim 6.ayda gelmeye başladı şuan bile tişörtün sol tarafı çok ıslandı. Ama sağ göğüste hiç yok. Bende çok geliyor diye endişeleniyorum
ben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.Herkes farkli farkli iste kimisi 3 cm den sonra hizlica max 12 saatte aciliyor,kimisinde dogum 1 hafta geciyor baslamiyor..bakalim bizim hikayemiz nasil olacak.hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz..
Ama acilma hisediliyormus onu anladim..ben cok asagida hisediyordum bebegi bir de disari cikcak gibi bir kimildamalar oluyordu son 2haffadir
Ay ne güzel inşallah bizimde aynı olurSoylenenleri bosver herkeste farklı bu durum iki kere sezaryan oldum ikisinde de dogum sonrasi hemen geldi .. guzel dusun guzel olsun insallah
Büyüme dışında hiçbir belirti yok bakalım belkide tam doğumdan sonda gelir inşallahyok kuzum hic oyle dusunme. plesanta vucuttan cikarilinca aslinda tam olarak meme bezleri uyariliyormus. ondan sonra sut iniyormus. kimisinin bir gunde kimisinin bir kac gun suruyormus gelmesi.
Doğrudur bende özeldeki cihazda baktırmıştım. Seninkinin saçları uzamıştırbiz 32. haftada cok az sac gormustukiyi bir cihazdi. sonra devlet hastanedinde kilerde birsey goremediler
benim normalde mercimek kadardi meme uclarim, simdi füze gibiBüyüme dışında hiçbir belirti yok bakalım belkide tam doğumdan sonda gelir inşallah
ayy insallahDoğrudur bende özeldeki cihazda baktırmıştım. Seninkinin saçları uzamıştır
Nişan geldi ve dogum baslamadi mi?ben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.
Simdi bir kac gun ara verdim cunku 37. hafta sinirimi geceyim diye. sonra yeniden baslicam
yok kuzum hic oyle dusunme. plesanta vucuttan cikarilinca aslinda tam olarak meme bezleri uyariliyormus. ondan sonra sut iniyormus. kimisinin bir gunde kimisinin bir kac gun suruyormus gelmesi.
Ay ben hala cesaret edemedim ona zor olmuyor mu bu koca göbekle yanasamiyorum bile eşimeben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.
Simdi bir kac gun ara verdim cunku 37. hafta sinirimi geceyim diye. sonra yeniden baslicam
dogum baslamadi canim. kanli degildi benim nisanim. kan gelirse veya suyum gelirse hastaneye gel dedi doktorum o kadar.Nişan geldi ve dogum baslamadi mi?
sirt ustu cok zor canim ama su eklediklerim baya guzelAy ben hala cesaret edemedim ona zor olmuyor mu bu koca göbekle yanasamiyorum bile eşime
İnşallah o günler gelir de çok rahat oldu ya çok şükür diye yazarız buradaHerkes farkli farkli iste kimisi 3 cm den sonra hizlica max 12 saatte aciliyor,kimisinde dogum 1 hafta geciyor baslamiyor..bakalim bizim hikayemiz nasil olacak.hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz..
Ama acilma hisediliyormus onu anladim..ben cok asagida hisediyordum bebegi bir de disari cikcak gibi bir kimildamalar oluyordu son 2haffadir
Sordum sordum hormanların çok iyi sıkma sakın göğsümü dedi ama o zaman böyle çok gelmiyor du6. Ayda erken gelmiş doktoruna sordun mu
Yok canım illa gelmesi gerekmiyor. Ben iki sene emzirdim baya da dolu dolu sütüm vardı. İki gebeliğimde de bir damla bile gelmedi.Bilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım
Birde sabahlik bakıyorum kuzum peluş var hepayy millete ne ya sanki parasini cebinden veriyorlar
katlarsin canim , kesme sakin
Haklısın birde onlari toparla derken söylemediniz söylediniz olurbenim normal baslaticaklar ama 38+3 de . aslinda tansiyondan dolayi bir sorunum olsaydi 37 de baslaticaklardi. hersey iyi diye ileri tarihe aldilar
burdan devam edelim bence. zaten iki - uc cocuklu anneler icin zaman bulup girmesi bile zorken, birde sayfa degsitirsek geldiklerinde kimseyi bulamazlar burda
Ben yine yatamayacagim sezeryan olursamHayal ettiğim uyku
beniö hiç yoktu valla yine yok çıkmadıbenim normalde mercimek kadardi meme uclarim, simdi füze gibiben bile sok icindeyim
ayy insallah
bugun ruyamda bir bebek emziriyordum ama kiz mi erkek mi ayirt edemedim. siyah sacli ve bir parmak uzunlugundaydi sacimavi beyaz christmas tarzi bir tulum giydirmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?