2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar merhaba. Allah nasip ederse ben de mart başında oğluma kavuşacağım. Siz detaylı ultrason sürecini çoktan geçtiniz benden öndesiniz diye bilgi almak için buraya yazıyorum. Ben de detaylı ultrasonumu dün perinatolojide yaptırdım. Lateral ventrikül genişliği 8 mm ve ense kalınlığı 5.8 mm çıktı. Bu iki değer dışında her şey normal, başka hiçbir sorun yok. Bahsettiğim değerlerin üst sınırda olduğu ve takip edilmesi gerektiği söylendi. Değerler artarsa tehlikeliymiş, sendromlu bir bebek olabilirmiş. Aranızda böyle bir şeyle karşılaşıp daha sonraki kontrollerde bu değerleri artan ya da azalan oldu mu?

Öyle düşünme canım benim 6.ayda gelmeye başladı şuan bile tişörtün sol tarafı çok ıslandı. Ama sağ göğüste hiç yok. Bende çok geliyor diye endişeleniyorum
6. Ayda erken gelmiş doktoruna sordun mu

ben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.
Simdi bir kac gun ara verdim cunku 37. hafta sinirimi geceyim diye. sonra yeniden baslicam

yok kuzum hic oyle dusunme. plesanta vucuttan cikarilinca aslinda tam olarak meme bezleri uyariliyormus. ondan sonra sut iniyormus. kimisinin bir gunde kimisinin bir kac gun suruyormus gelmesi.
Büyüme dışında hiçbir belirti yok bakalım belkide tam doğumdan sonda gelir inşallah

Büyüme dışında hiçbir belirti yok bakalım belkide tam doğumdan sonda gelir inşallah
benim normalde mercimek kadardi meme uclarim, simdi füze gibi ben bile sok icindeyim
Doğrudur bende özeldeki cihazda baktırmıştım. Seninkinin saçları uzamıştır
ayy insallah
bugun ruyamda bir bebek emziriyordum ama kiz mi erkek mi ayirt edemedim. siyah sacli ve bir parmak uzunlugundaydi saci mavi beyaz christmas tarzi bir tulum giydirmisiz

ben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.
Simdi bir kac gun ara verdim cunku 37. hafta sinirimi geceyim diye. sonra yeniden baslicam
Nişan geldi ve dogum baslamadi mi?

yok kuzum hic oyle dusunme. plesanta vucuttan cikarilinca aslinda tam olarak meme bezleri uyariliyormus. ondan sonra sut iniyormus. kimisinin bir gunde kimisinin bir kac gun suruyormus gelmesi.
bsra61 canım hatta sezaryenden sonra suni sancı veriyolar serumdan oksitosin süt üretimini arttırsın diye endişelenme elbet gelecek o sütler yeter ki güzel düşünelim

Ay ben hala cesaret edemedim ona zor olmuyor mu bu koca göbekle yanasamiyorum bile eşime

Nişan geldi ve dogum baslamadi mi?
dogum baslamadi canim. kanli degildi benim nisanim. kan gelirse veya suyum gelirse hastaneye gel dedi doktorum o kadar.

bir arkadasimin 32. haftada nisani ama 39. da dogurdu.
Ay ben hala cesaret edemedim ona zor olmuyor mu bu koca göbekle yanasamiyorum bile eşime
sirt ustu cok zor canim ama su eklediklerim baya guzel

Eklentiler

• 3C46A5DB-74C1-4E26-8AE1-6762F9B5E454.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 104
İnşallah o günler gelir de çok rahat oldu ya çok şükür diye yazarız burada

Bilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım
Yok canım illa gelmesi gerekmiyor. Ben iki sene emzirdim baya da dolu dolu sütüm vardı. İki gebeliğimde de bir damla bile gelmedi.

Haklısın birde onlari toparla derken söylemediniz söylediniz olur

bsra61
Kuzu meme ucu için bir yöntem görmüştüm bulursam atarım birde bizim kuzenin eşinin öyle icteydi eve emzirme eğitimi veren birini cagirmislardi hem meme ucunu cikarmisti hem çocuğun doğru şekilde emmesini saglamisti onun pozisyonuda var 2 senede maşAllah emdi

Be
beniö hiç yoktu valla yine yok çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…