Aaa bunu bilmiyordumbsra61 canım hatta sezaryenden sonra suni sancı veriyolar serumdan oksitosin süt üretimini arttırsın diye endişelenme elbet gelecek o sütler yeter ki güzel düşünelim
Maşallah valla her yerde söyleme sen yinede boşverSordum sordum hormanların çok iyi sıkma sakın göğsümü dedi ama o zaman böyle çok gelmiyor du
Emzirmek çok çok istiyorum ama gelmezse de onu kendime stres yapmam diye düşünüyorum ben annemi sütü olduğu halde emmemişimYok canım illa gelmesi gerekmiyor. Ben iki sene emzirdim baya da dolu dolu sütüm vardı. İki gebeliğimde de bir damla bile gelmedi.
Şu şırınga ile çekmekse onu yapamambsra61
Kuzu meme ucu için bir yöntem görmüştüm bulursam atarım birde bizim kuzenin eşinin öyle icteydi eve emzirme eğitimi veren birini cagirmislardi hem meme ucunu cikarmisti hem çocuğun doğru şekilde emmesini saglamisti onun pozisyonuda var 2 senede maşAllah emdi
Yetişmeye çalışma yetişilmiyor özellikle öğlenben saat farkindan dolayi anca uyanip okuyorum suan18 sayfa konusulmus daha 10. sayfadayim
Hepsi c şeklinde de bazılaeıba çok olumsuz yorum varbana arkadasim verdi. C seklinde bir yastik
boyle karamelli muhallebi kivaminda kati ama salayinca sekli degismeden ileri geri hareket ediyorsa nisandir canim.
tabi aksam olunca el ayak cekiliyorYetişmeye çalışma yetişilmiyor özellikle öğlen
Hepsi c şeklinde de bazılaeıba çok olumsuz yorum var
Gece uykusuzluktan da uyanık oluyoruz da akşam eşler geliyor ondan herhalde sakın oluyortabi aksam olunca el ayak cekiliyorben ise yeni uyanmis oluyorum sizlere gore
dogrudur canim bana arkadas verdigi icin hic arastirmadim
Yetişmeye çalışma yetişilmiyor özellikle öğlen
Hepsi c şeklinde de bazılaeıba çok olumsuz yorum var
tabi aksam olunca el ayak cekiliyorben ise yeni uyanmis oluyorum sizlere gore
dogrudur canim bana arkadas verdigi icin hic arastirmadim
Ay benimde 2650 yazıyor diğer tarafta 2454 ben anlamadım bu çocuk kaç kgÇok iyi canım haberler masalllhhhh darısı bizeeee. Kilosuda güzel almış masallhhh
Şükür bizde de kilo iyi, o yüzde takılmıyorum kafaya takmıyorum.
Hadi ya
Masum minnoşlar ya daha anlayamadılar ne olduğunu galibabazen gelip karnıma dokunup yatıyor ama ne olduğunu tam bilmiyor tabii bakalım ne yapacak görünce
Canım geçmiş.olsun gözün aydın bebisinde iyi olur inşallah sağlıcakla evinize kavuşunBana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Haftan daha çok erken canim korkma yükselebilme ihtimali çok fazlaMerhaba benimde 9 haftalık bugun ogrendim plasenta previa oldugunu, doktor rahim buyudukce duzelebilir dedi ama ya duzelmezse diye korkuyorum bende gecen hafta kırmızı mens kanaması seklinde gitmistim ara ara lekelenmeler de olmustu 2 gundur kesildi. Korkuyorum
Bennn genel olur dediler çok korkuyorum yaaa inşallah ağzımdan kötü birşey kaçmazEğer genel anestezili sezeryan olursa narkozluyken saçmalamaktan bir tek ben mi korkuyorum
Amin canım gözün aydın bizlerede duacı olKizlar biz ciktik sukur ameliuattan bebegimde iyi bende iyi olmaya calisiyroum. Allahim beni kurtardigi gibi sizi de kurtarsin
İlk sezaryenimde hiç birşey kullanmadım hafif iz kaldı, ikincide de kullanmadım ve yara iyileştikten sonra kabardı ve tümsek oluştu, hem görüntü olarak hem dokununca kötüydü, tekrar hamile kaldığımda doktorum aynı kişiydi ve muayene sırasında o izleri görünce 3. sezaryenden sonra krem yazdı, 5. gün kullanmaya başladım ve çok kısa sürede çok iyi geldi, karındaki hamilelik çizgisi gibi, hatta yarısı hiç görünmüyor kayboldu. Şimdi sürpriz bir gebelikSezeryan geçmişi olan güzel kadınlar sizin iz geçmişiniz nasıl oldu krem jel kullandinizmi
İlk yara halinde nasıl steril tuttunuz
Eşimi gönder çektim yarın ona da baksın hepsinde vardır herhaldeBen e Bebek’ten emzirme yastığı, kol desteği ve önlüğü şeklinde bi set almıştım çok önceden. Çok güzel bi set. Henüz almayanlara tavsiye ederim.
Amin insallahhhhİnşallah o günler gelir de çok rahat oldu ya çok şükür diye yazarız burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?