2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok canım illa gelmesi gerekmiyor. Ben iki sene emzirdim baya da dolu dolu sütüm vardı. İki gebeliğimde de bir damla bile gelmedi.
Emzirmek çok çok istiyorum ama gelmezse de onu kendime stres yapmam diye düşünüyorum ben annemi sütü olduğu halde emmemişim kaşıkla süt sağıp veriyorlarmış yutmuyormuşum ama mamayı

Şu şırınga ile çekmekse onu yapamam
Ama başka yöntemse bulursan at bana
Benimde geçen ay doğum yapan arkadaşım aynı ucu sıfır ama bebeği emiyormuş birde şu şeffaf uçlar var ya ondan aldırdılar bana kullanırsın diye bakalım

ben saat farkindan dolayi anca uyanip okuyorum suan 18 sayfa konusulmus daha 10. sayfadayim
Yetişmeye çalışma yetişilmiyor özellikle öğlen
bana arkadasim verdi. C seklinde bir yastik

boyle karamelli muhallebi kivaminda kati ama salayinca sekli degismeden ileri geri hareket ediyorsa nisandir canim.
Hepsi c şeklinde de bazılaeıba çok olumsuz yorum var

Anca okudum son sayfaya geldim

H a p p y ciğim bak kızıcam artık sana. Belirsizlik çok kötü haklısın ama nedir bu sezeryan olacak diye bu kadar üzülmek? Her şeye olumsuz bakmaya başlamışsın, gülüp geçiyorsun gibi ama bi yandan da hep bahtsızlık olarak görüyorsun. Napalım sağlıkla gelsin yeter ki Doktor işi şans işi İnan ki. İçine sinene kadar değiştirirsin, çok vardı 35’ten sonra doktor değiştiren arkadaşım. Herkesin kendi tercihi bu. Ben de tüp bebek öncesi tedavilerde çok doktor değiştirdim, çok vakit kaybettirdi bu bana. Ama hayırlısı böyleymiş, tüp bebek hocamdan çok memnun kaldım, sonra normal gebelik takibim için de eskiden bildiğim bi kadın doğumcuya gittim, bir de kadın diye tercih ettim özellikle.
Çoğumuzun doğumunun nasıl olacağı belli değil zaten. Normal doğumlarda da komplikasyonlar oluyor, Allah korusun oksijensiz kalmalar, bebeğin çıkamaması, o an yapılan müdahaleler, amanın aman!!!

Bir de normal olsun diye direten, bunun için eğitimler alan, çocuğun pozisyonuna müdahale ettirmeye kadar işi vardıran takıntılıların sonu genelde saatler süren sancı ve normal doğum aşamasından alelacele dönülen sezeryan oluyor.

Sıkma tatlı canını, öyle ya da böyle bu bebişler istedikleri gibi gelecekler. Çok şükür sıkıntılı haftaları atlattık çoğumuz.

Bak dünden beri garip sancılarım var, çatı ağrım geçti ama bu akşam da belim ağrıdan kırılıyor. Doktorum şehir dışında önümüzdeki haftasonu da kongrede olacak. Ani bi durum olsa hastaneye gidip herhangi bi doktora emanet olmaktan başka çare yok Öpüyorum yanacıklarından.

Son düzenleme:
Yetişmeye çalışma yetişilmiyor özellikle öğlen

Hepsi c şeklinde de bazılaeıba çok olumsuz yorum var

tabi aksam olunca el ayak cekiliyor ben ise yeni uyanmis oluyorum sizlere gore

dogrudur canim bana arkadas verdigi icin hic arastirmadim

Ben e Bebek’ten emzirme yastığı, kol desteği ve önlüğü şeklinde bi set almıştım çok önceden. Çok güzel bi set. Henüz almayanlara tavsiye ederim.

Oooyy benimki de gelip karnıma dokunsa keşke bi kez olsun

Bana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Canım geçmiş.olsun gözün aydın bebisinde iyi olur inşallah sağlıcakla evinize kavuşun

Haftan daha çok erken canim korkma yükselebilme ihtimali çok fazla

Sezeryan geçmişi olan güzel kadınlar sizin iz geçmişiniz nasıl oldu krem jel kullandinizmi
İlk yara halinde nasıl steril tuttunuz
İlk sezaryenimde hiç birşey kullanmadım hafif iz kaldı, ikincide de kullanmadım ve yara iyileştikten sonra kabardı ve tümsek oluştu, hem görüntü olarak hem dokununca kötüydü, tekrar hamile kaldığımda doktorum aynı kişiydi ve muayene sırasında o izleri görünce 3. sezaryenden sonra krem yazdı, 5. gün kullanmaya başladım ve çok kısa sürede çok iyi geldi, karındaki hamilelik çizgisi gibi, hatta yarısı hiç görünmüyor kayboldu. Şimdi sürpriz bir gebelik ve 4. sezaryen olacağım, doktorum farklı bu defa, doğumdan sonra doktoruma soracağım ilk şey bu krem, hiç ihmal etmeden düzenli kullanmayı düşünüyorum. Contractubex kullanmıştım, hatta şimdiden alacağım ama hep sormayı unutuyorum doktoruma. Yaranın steril tutulmasına gelince en önemli şey su değdirmemeye özen göstermek, kuru tutmak iyileşmesini hızlandırıyor, her gün pansuman yapılıyor zaten. Doktor duş alabilirsin su geçirmez bantla dedi ama banda rağmen yine de ıslandı. Bu kez birkaç kat koruma ile kapatmayı düşünüyorum, artık fikir üreticem bakalım. İnsan bi an önce duş alma ihtiyacı hissediyor hastaneden eve gelince, duş alınca hastanenin ameliyatın tüm ağırlığı, yorgunluğu kalkıyor sanki üzerinden, rahatlıyorsun, kendine geliyorsun

Kızlar kaşık biberon ne aldınız? Bugün matemi dur bi markayı aldık. Bir de mama aldınız mı hastane için? Ne almak gerekir? Baktım baktım ama anlamadım mamalardan, sütlaç diyordu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…