2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktorum ilerlemeyi takip edeceğiz dedi sadece, ilerleme durunca da önemli değil dedi. Başka birşey söylemedi

ben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.
Simdi bir kac gun ara verdim cunku 37. hafta sinirimi geceyim diye. sonra yeniden baslicam
Ya off bende ilişkiye başladım ama çok zor oluyor göbekle. Nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar kaşık biberon ne aldınız? Bugün matemi dur bi markayı aldık. Bir de mama aldınız mı hastane için? Ne almak gerekir? Baktım baktım ama anlamadım mamalardan, sütlaç diyordu yahu
BPA icermeyen EDAY diye bir marka aldim. Mamayi da Hipp Organik Mama aldim her ihtimale karsi diye. Hastane Acibadem olacak benim, onlarda oluyormus ama onumuzdeki hafta konusacagim dogum organizasyonunu yapanlarla. Sorun halinde ne mama kullaniliyor diye.

Doktorum ilerlemeyi takip edeceğiz dedi sadece, ilerleme durunca da önemli değil dedi. Başka birşey söylemedi
Çok güzel. Doğumunuza az kalmış. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve bizimle de güzel haberlerini paylaşırsınız.

Ya off bende ilişkiye başladım ama çok zor oluyor göbekle. Nasıl olacak bilmiyorum
canim sadece iliski degil , gogus uclarinin uyarilmasi fln da dogumu tetikliyor. ön sevismede biraz goguslere sonra perine masaji gibi vajina uzerinde hareketlere yonelin zaten hepsinin kombinasyonu ile rahatlamis olursun

canim sadece iliski degil , gogus uclarinin uyarilmasi fln da dogumu tetikliyor. ön sevismede biraz goguslere sonra perine masaji gibi vajina uzerinde hareketlere yonelin zaten hepsinin kombinasyonu ile rahatlamis olursun
Benim gebeliğim riskliydi zaten 9 aydır tık yok eşim bu konuda elinden geleni yapar buna eminim geçen çarşamba bir denedik hemen kasık ağrılarım oldu. Birde korunmak gerekli mi canım ? Sanki spermin de iyi geldiğini duydum

benimde agrim oluyor canim ve gercekten bebek daha cok asagiya baski yapiyor iliski gunlerinden sonra.
biz artik korunmuyoruz cunku sperm rahim agzini acmaya ve yumusatmaya yardimci oluyormus diye

benimde agrim oluyor canim ve gercekten bebek daha cok asagiya baski yapiyor iliski gunlerinden sonra.
biz artik korunmuyoruz cunku sperm rahim agzini acmaya ve yumusatmaya yardimci oluyormus diye
Evet hatta ilişki gününden sonra uzayan ip gibi akıntım oldu. Nişan gibi geldi ama bence değil yoğun değildi. Kalan spermler olabilir diye düşündüm

Bize ne zmaan yapılacağı ile ilgili hiçbir şey denmedi özelde doktoru en yakın zamanda dedi internette 4-6 haftalık olunca yazıyor kafam karıştı bakalım pazartesi bir gideceğiz Uraz Alp oldu bebeğimizin adı Alp ismini kendi kazandı güçlü savaşçım benim

Canım epeydir forumu düzenli takipvedemiyorum şimdi gördüm. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün bir daha ayırmasın sizi

Ay ben de yaaa şu an kadir başlamıştır diye TV yi açtım çok eğleniyorum onu izlerken diğer programlar gibi drama ya da türlü iğrençlikler yok gülmek için izliyorum
Bende bu ara gündüz kuşağını keşfetmeye çalışıyorum eğlenceli şeyler arıyorum bakayım ben ona

Aaa mugeyi saymiyorum bile o favorim
Ayy ben bikaç kere izledim ama çok bağırış var ya

Bana söylemediler ki bişey önermiyoruz desiler geçtiler. Korkuyorum gripten de etrafımızdaki herkes grip, maakeyi çıkartmadım henüz ama belli mi olur. Ben doktoruma diyeyim en iyisi orada yapsınlar aşıyı. Ya da Şehir hastanesi acilde yaparlar mı ya aşıyı alıp gitsem, illa reçete mi lazım.

Ya teması çok çok seviyor da, ayağına gidilsin istiyor
Ooo rahatına düşkün desene bizimkinin peşinede gitsek yanımıza da gelse keyfi istemezse yüzümüze bile bakmaz. Ama keyfi olursa baş böceği sırnaşır durur bize. Hepsinin huyu suyu farklı

Hic bir sorunum yok sadece dün kontrolde 3500 Gr olmuş alalım dedi kilodan yani ilk doğum 40+5 ikinci 39+0 şimdi 38 diyince erken geliyor bana bı hafta daha dursa diyorum bilemedim gün verdiler iptal edilemiyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…