Doktorum ilerlemeyi takip edeceğiz dedi sadece, ilerleme durunca da önemli değil dedi. Başka birşey söylemediAmin. Çok sevindim sizin için. İnşallah bizde de ilerleme olmaz. Ben de dünden beri araştırıyorum 10'dan sonrası şüpheli olup erkek bebeklerde 12-13'e kadar normal bakanlar var. Hatta ben 18'e kadar artıp sonra normal sağlıklı doğan okudum. O yüzden kötü düşünmemeye çalışıyorum. Peki size kafası iri olur gibi bir şey söylediler mi?
Ya off bende ilişkiye başladım ama çok zor oluyor göbekle. Nasıl olacak bilmiyorumben doguma yardimci olsun diye iki gunde bir sevismeye basladim . ogunler cok hissettim asagiyi zorladigini zaten ikinci sevismede nisanim geldi.
Simdi bir kac gun ara verdim cunku 37. hafta sinirimi geceyim diye. sonra yeniden baslicam
BPA icermeyen EDAY diye bir marka aldim. Mamayi da Hipp Organik Mama aldim her ihtimale karsi diye. Hastane Acibadem olacak benim, onlarda oluyormus ama onumuzdeki hafta konusacagim dogum organizasyonunu yapanlarla. Sorun halinde ne mama kullaniliyor diye.Kızlar kaşık biberon ne aldınız? Bugün matemi dur bi markayı aldık. Bir de mama aldınız mı hastane için? Ne almak gerekir? Baktım baktım ama anlamadım mamalardan, sütlaç diyordu yahu
Ya teması çok çok seviyor da, ayağına gidilsin istiyorTeması sevmiyorsa belki ondandır. Bizimki de kafasına esince yapıyor zaten. Doğunca çok yakın iki arkadaş olacaklar ama eminim ben, çocuklarımız hayatları boyunca unutmayacaklar ilk arkadaşlarını
Çok güzel. Doğumunuza az kalmış. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve bizimle de güzel haberlerini paylaşırsınız.Doktorum ilerlemeyi takip edeceğiz dedi sadece, ilerleme durunca da önemli değil dedi. Başka birşey söylemedi
Amin, sağlıcakla gelsin tüm bebişlerÇok güzel. Doğumunuza az kalmış. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve bizimle de güzel haberlerini paylaşırsınız.
canim sadece iliski degil , gogus uclarinin uyarilmasi fln da dogumu tetikliyor. ön sevismede biraz goguslere sonra perine masaji gibi vajina uzerinde hareketlere yonelin zaten hepsinin kombinasyonu ile rahatlamis olursunYa off bende ilişkiye başladım ama çok zor oluyor göbekle. Nasıl olacak bilmiyorum
Benim gebeliğim riskliydi zaten 9 aydır tık yokcanim sadece iliski degil , gogus uclarinin uyarilmasi fln da dogumu tetikliyor. ön sevismede biraz goguslere sonra perine masaji gibi vajina uzerinde hareketlere yonelin zaten hepsinin kombinasyonu ile rahatlamis olursun
benimde agrim oluyor canim ve gercekten bebek daha cok asagiya baski yapiyor iliski gunlerinden sonra.Benim gebeliğim riskliydi zaten 9 aydır tık yokeşim bu konuda elinden geleni yapar buna eminim geçen çarşamba bir denedik hemen kasık ağrılarım oldu. Birde korunmak gerekli mi canım ? Sanki spermin de iyi geldiğini duydum
Evet hatta ilişki gününden sonra uzayan ip gibi akıntım oldu. Nişan gibi geldi ama bence değil yoğun değildi. Kalan spermler olabilir diye düşündümbenimde agrim oluyor canim ve gercekten bebek daha cok asagiya baski yapiyor iliski gunlerinden sonra.
biz artik korunmuyoruz cunku sperm rahim agzini acmaya ve yumusatmaya yardimci oluyormus diye
Siz hele bide dogurun esas seruven o zaman basliyoKendimi bugün 100 kilo gibi hissediyorum daha 34. Haftadayım dediğin gibi 40 ta falan doğuranlara bravo hamilelik başlı başıma bi serüvenmiş bunu anladım
evet evet o akinti bendede oldu ama bir sonrakinde nisan da geldiEvet hatta ilişki gününden sonra uzayan ip gibi akıntım oldu. Nişan gibi geldi ama bence değil yoğun değildi. Kalan spermler olabilir diye düşündüm
Bize ne zmaan yapılacağı ile ilgili hiçbir şey denmedi özelde doktoru en yakın zamanda dedi internette 4-6 haftalık olunca yazıyor kafam karıştıTabii canım benim de gözetim altında olmasından yana içim rahat en azından emin ellerde diyorum. Ama bi yanım da hep orda gece oğlumu izlerken ağladım dün o bizim yanımızda kızım yapayalnız diyeAllah büyük yakında kavuşacağız inanaıyorum Doğumdan sonra antibiyotik vermemiş miydi doktor canım? Hastanede zaten veriyorlardı çıkınca da 1 hafta kullandım. Ben de küçük bi bölümde kızarıklık var ama bakalım takipteyim. Aynen öyle allah daha büyük dertler vermesin hepsini unutucaz inşallah Uraz mı oldu minnakın adı
Ben de sordum Ege için gerek yok dedi doktor zaten 34 haftanın altında değil, haftasından ileri doğdu ve kuvöze girmedi dedi. 4 aylıkken göz muayenesi öneriyoruz şaşılık için sadece dedi. Ama kızım çıkınca ona mecbur yapılacak hem haftasından küçüktü hem baya kuvözde kalmış olduO muayene de beni korkutuyor niyeyse
Ayy çok heyecanlı. Benim çantam bile hala hazır değil.evet evet o akinti bendede oldu ama bir sonrakinde nisan da geldi
benim hazirdi ama bir kac gun kalabilirsin dediler o yuzden degistirdim . daha cok pijama gecelik vs koydum kendim icinAyy çok heyecanlı. Benim çantam bile hala hazır değil.
Bende gecelik hiç koymadım ama pijama koyacağımbenim hazirdi ama bir kac gun kalabilirsin dediler o yuzden degistirdim . daha cok pijama gecelik vs koydum kendim icin
Bazıları inatçı olabiliyo sen yer silmeye devam et bakarsın kırılır inadıBen de yer falan sildigimde egilmis oluyorum niye dönmuyo bu bebito :))
Canım epeydir forumu düzenli takipvedemiyorum şimdi gördüm. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün bir daha ayırmasın siziMinikkk savaşcımmm artık Annesinin yanında .Kavuştum Oğlumla Emiştik, hasret giderdik ,Allahımıza şükrettik 35 gündür savaş veriyo mis kokulum .Anne uyum odasındayız ,uyuyo yanımda şuan. Size selam söylüyo minik kurabiyem
Bende bu ara gündüz kuşağını keşfetmeye çalışıyorumAy ben de yaaaşu an kadir başlamıştır diye TV yi açtım çok eğleniyorum onu izlerken diğer programlar gibi drama ya da türlü iğrençlikler yok gülmek için izliyorum
Ayy ben bikaç kere izledim ama çok bağırış var yaAaa mugeyi saymiyorum bile o favorim
Bana söylemediler ki bişeySağlık ocaklarının gebelere yapma yetkisi yokmuş. Bazıları cahillikten bazıları umursamazlıktab yapılmıyor diyip geçiyormuş. Hamlelere tam teşekküllü hastanelerde yapılıyormuş. Bi alerjiniz varsa onu mutlaka belirtmeniz lazımmış.
Ooo rahatına düşkün deseneYa teması çok çok seviyor da, ayağına gidilsin istiyor
Hic bir sorunum yok sadece dün kontrolde 3500 Gr olmuş alalım dedi kilodan yaniCanım bana 37+5 te gün verildi ve bir kaç doktor arkadaşa da sordum hiç sorun olmaz bu haftalarda dedi benim de içim rahatladı. Benim biraz mecburi erken oluyor ama senin de öyleyse sıkma canını hiç nerdeyse 38 olmuş olacak daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?