2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Slm kizlae. 3gundur son sayfaya yetişmeye calisiyorum sonunda okudum
Gobegimi tasiyamiyorum artik. Azcik dolansam is yapsam kasilmalar basliyo. Dogsun artik diyorum esim ben hazir degilim daha dur kasimda dogsun diyo
Ilk gebelikte gezip tozuyodum resmen bu haftalarda agrisiz sancisiz dogum basladiydi bunda simdiden pertim cikti

Doktoruna danış mutlaka benimki kesinlikle öneriyor. Hatta baktım hastanelerin sitelerinde de biçok bilgilendirici mesaj var. Alerji durumu önemli yalnız. Tam teşekküllü hastanede yapılması şartmış. Bende pazartesi gittiğmde yaptıryaptırcam inşallah. Şuan başım çatlıyor Allah korusun inşallah olmam. Yoksa sezayrn ertelenecek gibi duruyor

Bende misafirlikteydim sancım oldu ilk defa

Hiç sorunum yok nstlerde normal Zaten dün kilosu 3500 Gr olmuş pazartesi yada salı alalım dedi doktor herzaman doğru olculmuyorki o bilemedim yani.
İçin rahatlayacaksa bi konuş istersen bende bugün gittim son 3 haftamız dedi 3200 olmuş 3500 üstüne çok çıkmasın iri bebek olarak adlandırıyoruz falan dedi

Hic bir sorunum yok sadece dün kontrolde 3500 Gr olmuş alalım dedi kilodan yani ilk doğum 40+5 ikinci 39+0 şimdi 38 diyince erken geliyor bana bı hafta daha dursa diyorum bilemedim gün verdiler iptal edilemiyormu acaba
Edilebilir bence, normal doğum olmayacak ki neden kilosu fazla diye acele ediyor her türlü sezaryen olacak zaten. Bence bu durumda bir hafta daha beklenebilir konuş doktorunla. Ayrıca 3500 de aşırı yüksek bir kilo değil ki. Millet 4 kiloları normal doğuruyor.

Evet fazlq qyakta kalmak benim de kalcami bacagimi agritir oldu

Aynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dedi

Aynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dedi
Millet 37 38 43 yaslarında doguruyo ne olmus 30 yani oda abartmasın sımdı ki nesil geç evleniyo zaten

Peki ne diyo doktor sana, donme ihtimali var mi ?
38 e kadar bekleyelim sonrasında elle biz döndürelim dedi bugün 36+4 deyim bir buçuk hafta içinde döndü döndü dönmedi doktorun döndürme teklifini düşüneceğim. benimki biraz iri bir bebek kendi döneceğini de sanmıyorum

Gunaydinlar
Sol bacağıma hic basamıyordum aksam varis mi cikti igne batıyor gibi bir aci toparlıyordum resmen agirliktan olurmuş dogum yaklaştıkça cok fenaydı simdi daha iyiyim ama aksama doğru artıyor hep buz tuttum ama baska iyi gelebilecek birsey var mi

Yerim seni yer 3 gün anlamıştım sonra yakın çevremdeki arkadaşların hepsinin sezeryan olduğu aklıma geldi zihnime normal doğum nasıl işlemisse yada benim kendimle ilgili planlarıma çok kaptirdigim için oldu şuan alıştım ama içimde bira ukte kaldı
Benimde 1 haftadır belim ağrıyor ama son zamanlarda çok sağa sola dönüyorum ona bağlıyorum wc gidip gelmekten
Tam 37.haftan doldu sanirim kuzu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…