- 17 Mart 2022
- 2.783
- 2.296
- 83
- 40
Hiç sorunum yok nstlerde normal Zaten dün kilosu 3500 Gr olmuş pazartesi yada salı alalım dedi doktor herzaman doğru olculmuyorki o bilemedim yani.Kilosu nasıl peki bana yarın yapalım dese tamam derim o kadar sıkıldım hamilelikten
Doktoruna danış mutlaka benimki kesinlikle öneriyor. Hatta baktım hastanelerin sitelerinde de biçok bilgilendirici mesaj var. Alerji durumu önemli yalnız. Tam teşekküllü hastanede yapılması şartmış. Bende pazartesi gittiğmde yaptıryaptırcam inşallah. Şuan başım çatlıyor Allah korusun inşallah olmam. Yoksa sezayrn ertelenecek gibi duruyorBende bu ara gündüz kuşağını keşfetmeye çalışıyorumeğlenceli şeyler arıyorum bakayım ben ona
Ayy ben bikaç kere izledim ama çok bağırış var ya
Bana söylemediler ki bişeyönermiyoruz desiler geçtiler. Korkuyorum gripten de etrafımızdaki herkes grip, maakeyi çıkartmadım henüz ama belli mi olur. Ben doktoruma diyeyim en iyisi orada yapsınlar aşıyı. Ya da Şehir hastanesi acilde yaparlar mı ya aşıyı alıp gitsem, illa reçete mi lazım.
Ooo rahatına düşkün desenebizimkinin peşinede gitsek yanımıza da gelse keyfi istemezse yüzümüze bile bakmaz. Ama keyfi olursa baş böceği sırnaşır durur bize. Hepsinin huyu suyu farklı
Bende misafirlikteydim sancım oldu ilk defaSlm kizlae. 3gundur son sayfaya yetişmeye calisiyorum sonunda okudum
Gobegimi tasiyamiyorum artik. Azcik dolansam is yapsam kasilmalar basliyo. Dogsun artik diyorum esim ben hazir degilim daha dur kasimda dogsun diyo
Ilk gebelikte gezip tozuyodum resmen bu haftalarda agrisiz sancisiz dogum basladiydi bunda simdiden pertim cikti
İçin rahatlayacaksa bi konuş istersen bende bugün gittim son 3 haftamız dedi 3200 olmuş 3500 üstüne çok çıkmasın iri bebek olarak adlandırıyoruz falan dediHiç sorunum yok nstlerde normal Zaten dün kilosu 3500 Gr olmuş pazartesi yada salı alalım dedi doktor herzaman doğru olculmuyorki o bilemedim yani.
Edilebilir bence, normal doğum olmayacak ki neden kilosu fazla diye acele ediyor her türlü sezaryen olacak zaten. Bence bu durumda bir hafta daha beklenebilir konuş doktorunla. Ayrıca 3500 de aşırı yüksek bir kilo değil ki. Millet 4 kiloları normal doğuruyor.Hic bir sorunum yok sadece dün kontrolde 3500 Gr olmuş alalım dedi kilodan yaniilk doğum 40+5 ikinci 39+0 şimdi 38 diyince erken geliyor bana bı hafta daha dursa diyorum bilemedim gün verdiler iptal edilemiyormu acaba
Ah bilsem ki donecek gunde 3 kez silerim:))Bazıları inatçı olabiliyo sen yer silmeye devam et bakarsın kırılır inadı
Evet fazlq qyakta kalmak benim de kalcami bacagimi agritir olduKızlar bugün bi avmye gittik öyle çok da dolaşmadık ama şu an ağrıdan ölüyorum. Kasıklarım, bacaklarım özellikle çatı kemiklerim çok ağrıyor. Yürüyemiyorum bileAy bir hayırlısıyla doğursaydık yemin ederim işkence gibi
Aynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dediKızlar bugün bi avmye gittik öyle çok da dolaşmadık ama şu an ağrıdan ölüyorum. Kasıklarım, bacaklarım özellikle çatı kemiklerim çok ağrıyor. Yürüyemiyorum bileAy bir hayırlısıyla doğursaydık yemin ederim işkence gibi
Millet 37 38 43 yaslarında doguruyo ne olmus 30 yani oda abartmasın sımdı ki nesil geç evleniyo zatenAynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dedi
38 e kadar bekleyelim sonrasında elle biz döndürelim dedi bugün 36+4 deyim bir buçuk hafta içinde döndü döndü dönmedi doktorun döndürme teklifini düşüneceğim. benimki biraz iri bir bebek kendi döneceğini de sanmıyorumPeki ne diyo doktor sana, donme ihtimali var mi ?
Erkenci kuşlar olarakGünaydın kızlar
Bayadır rahat yatamıyoruz artık valla uyumak istiyorum ama ne mümkünErkenci kuşlar olarakGünaydın canım
Yatarsın yatarsın sorun olmazBen yine yatamayacagim sezeryan olursamhayalide güzel
Yerim seni yerAnca okudum son sayfaya geldim
H a p p y ciğim bak kızıcam artık sana. Belirsizlik çok kötü haklısın ama nedir bu sezeryan olacak diye bu kadar üzülmek? Her şeye olumsuz bakmaya başlamışsın, gülüp geçiyorsun gibi ama bi yandan da hep bahtsızlık olarak görüyorsun. Napalım sağlıkla gelsin yeter ki Doktor işi şans işi İnan ki. İçine sinene kadar değiştirirsin, çok vardı 35’ten sonra doktor değiştiren arkadaşım. Herkesin kendi tercihi bu. Ben de tüp bebek öncesi tedavilerde çok doktor değiştirdim, çok vakit kaybettirdi bu bana. Ama hayırlısı böyleymiş, tüp bebek hocamdan çok memnun kaldım, sonra normal gebelik takibim için de eskiden bildiğim bi kadın doğumcuya gittim, bir de kadın diye tercih ettim özellikle.
Çoğumuzun doğumunun nasıl olacağı belli değil zaten. Normal doğumlarda da komplikasyonlar oluyor, Allah korusun oksijensiz kalmalar, bebeğin çıkamaması, o an yapılan müdahaleler, amanın aman!!!
Bir de normal olsun diye direten, bunun için eğitimler alan, çocuğun pozisyonuna müdahale ettirmeye kadar işi vardıran takıntılıların sonu genelde saatler süren sancı ve normal doğum aşamasından alelacele dönülen sezeryan oluyor.
Sıkma tatlı canını, öyle ya da böyle bu bebişler istedikleri gibi gelecekler. Çok şükür sıkıntılı haftaları atlattık çoğumuz.
Bak dünden beri garip sancılarım var, çatı ağrım geçti ama bu akşam da belim ağrıdan kırılıyor. Doktorum şehir dışındaönümüzdeki haftasonu da kongrede olacak. Ani bi durum olsa hastaneye gidip herhangi bi doktora emanet olmaktan başka çare yok Öpüyorum yanacıklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?